Welkom

Herbalife

Herbalife Producten

Herbalife Producten

Heeft u interesse in Herbalife Producten?

Originele Herbalife Producten

Herbalife producten worden verdeeld door onafhankelijke Distributeurs.
Nutrivida.be is een onafhankelijke Herbalife distributeur.. Bij ons kan u dus veilig, betrouwbaar originele Herbalife producten online aankopen. Wij leveren uw Herbalife producten aan huis, of waar u ook maar wilt. En dit razendsnel.

Onze Herbalife Producten

Of u nu uw gewicht onder controle wilt krijgen, u gezonder wil gaan leven of er gewoon veel beter wilt uitzien, de producten van herbalife kunnen u helpen deze doelen te bereiken.

 

Herbalife producten voor Gewichtsbeheersing

Herbalife producten voor Gewichtsbeheersing

Indien u uw gewicht onder controle wil krijgen of houden, is de gewichtsbeheersingslijn van Herbalife ideaal voor u. Gebaseerd op wetenschappelijke studies zijn, deze herbalife producten een effectieve en efficiënte manier om u te helpen uw gewicht te beheersen. Uiteraard in combinatie met een actieve(re) levensstijl en een gezonder eetpatroon.

Formula 1 Shakes Smaken en Herbalife Repen bevatten alle het goede dat uw lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Daarbij komt nog dat deze geweldig smaken. Of u nu gewicht wil verliezen of wil aankomen, de Herbalife voedingsshake is het ideale herbalife product wanneer u zoek bent naar een handig uitgebalanceerde maaltijd alternatief dat snel te bereiden is.
De Herbalife Formula 2 Multivitaminencomplex en Formula 3 Personalised Protein Powder zijn herbalife producten die u kunnen helpen uw gezondheid te verbeteren.

 

Herbalife Producten voor Sport en Fitness

Herbalife Producten voor Sport en Fitness

Wij bieden ook herbalife producten aan specifiek voor Sport en Fitness. Deze zijn ontwikkeld om uw lichaam van de nodige brandstof te voorzien voor optimale prestaties.
Verbeter uw prestaties met de Herbalife24 producten, de eerste 24-uurs sportvoedingslijn.

 

Herbalife Doelgerichte Voedingsproducten

De producten van Herbalife’s Doelgerichte Voeding maken het u eenvoudiger om uw gezondheid te verbeteren.

 

Herbalife Uiterlijke Verzorgingsproducten

De herbalife producten voor uiterlijke verzorging bevatten dagelijkse reinigings- en vocht inbrengende producten tot collageenversterkers, scrubs en glansversterkende shampoos. De Persoonlijke Verzorgingslijn van Herbalife heeft alle producten die u nodig heeft om uw lichaam er goed uit te laten zien.

De Wetenschap achter de Herbalife producten

Wetenschap van wereldklasse

  • Samenwerking met bekroonde wetenschappers en voedingsdeskundigen om Onafhankelijke Distributeurs en klanten hoogwaardige producten te bieden
  • Wetenschappelijk advies op nationaal niveau met Nederlandse experts op het gebied van Health, Sport en Beauty
  • Internationale evenementen en trainingen door de beste specialisten in het veld

Internationale wetenschap

Toewijding aan Wetenschap en Innovatie

Klinische studies
Met meer dan 34 jaar aan ervaring op de voorgrond van voeding en de gewichtsbeheersingswetenschap, is Herbalife één van de grootste mondiale netwerkbedrijven met een missie om het 'leven van anderen te veranderen'. Herbalife wijdt zich aan deze missie door het aanbieden van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport en fitness en uiterlijke verzorgingsproducten voor mensen die een evenwichtige levensstijl nastreven.

Ook biedt Herbalife financieel lonende zakelijke mogelijkheden aan degenen die ervoor kiezen om een Onafhankelijk Distributeur voor onze producten te worden.

We streven voortdurend naar betere producten.
Wetenschap is belangrijk voor Herbalife. We richten ons op het ontdekken van de nieuwste onderzoekstechnieken en innovaties, en gebruiken onze expertise om tastbare, gemakkelijk te gebruiken producten voor u te creëren die werken. Herbalife richt zich op de ontwikkeling van effectieve producten, en dit bereiken we door middel van onderzoek, nieuwe productontwikkeling en door ervoor te zorgen dat onze huidige producten krachtig als altijd blijven.

We voeren tests van hoge kwaliteit uit op producten en grondstoffen, voeren regelmatig product reviews uit en alle producten voldoen uiteraard aan de nieuwste voorschriften. Herbalife heeft haar eigen Voedingsadviesraad (Nutrition Advisory Board), bestaande uit vooraanstaande deskundigen in de voedingswetenschappen, gepromoveerde onderzoekers en een Nobelprijswinnaar. Tevens hebben we goede banden met leidende universiteiten over de hele wereld. We streven voortdurend naar betere producten, die u helpen betere resultaten te behalen.

Klinische studies demonstreren de wetenschap achter de Herbalife producten. Een studie aan de Universiteit van Ulm, Duitsland, stelde vast dat de Herbalife Formula 1 shakes en Formula 3 PPP, gebruikt als onderdeel van een eetpatroon rijk aan proteïnen, leiden tot effectievere gewichtsbeheersing dan slechts het limiteren van calorieën als onderdeel van een gebruikelijk eetpatroon. "64% van de mensen in de Herbalife-groep die meer proteïnen kregen, bleek een lagere kans te hebben op veelvoorkomende gezondheidsproblemen die geassocieerd worden met overgewicht, in vergelijking met 41% die de standaard hoeveelheid proteïnen consumeerde als onderdeel van een regulier eetpatroon."

Wat is het best verkopende Herbalife product?

Onze door de wetenschap ondersteunde producten bevatten onder andere de proteïnerepen en de lijnen voor huidverzorging en toegewijde sport, maar het is ons baanbrekende product Formula 1 dat de ultieme best-seller is. Formula 1 shakes zijn verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken en gemakkelijk te bereiden, zeker wanneer u weinig tijd heeft.

Herbalife Producten bestellen

U wenst Herbalife producten te bestellen? Dat kan bij ons op een veilige, betrouwbare en snelle manier. Herbalife producten bestellen doet u online via Nutrivida.be. Wij bieden originele herbalife producten met een lange houdbaarheidsdatum.

Herbalife Producten kopen

Herbalife producten kopen doe je best bij Nutrivida.be – Uw Herbalife distributeur.

Wilt u gewicht verliezen of juist onder controle krijgen? Klinkt een gezonde levensstijl u goed in de oren? Of bent u op zoek naar producten die u zullen helpen om er (snel) beter uit te zien? Dan zijn de Herbalife producten iets voor u. Het assortiment van dit merk vindt u bij verschillende onafhankelijke distributeurs. En de website Nutrivida.be is er daar een van. Hier kunt u dus terecht voor uiteenlopende soorten Herbalife producten uit verschillende categorieën:

 

Gewichtsbeheersing

  • Sport en fitness
  • Doelgerichte voedingsproducten
  • Uiterlijke verzorgingsproducten

Heel veel mensen zijn tegenwoordig bezig met het creëren van een gezonde levensstijl, maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Het kan daarom wel zo goed zijn om hier wat hulp bij te hebben en dat is precies wat ze u met de Herbalife producten aanbieden. Of u nu op zoek bent naar kwalitatieve multivitaminen of een maaltijd vervangende repen, bij Nutrivida.be vindt u alle Herbalife producten die u nodig heeft om een gezond voedingspatroon en levensstijl te hebben. Uiteraard staan ze hier ook voor u klaar om u te helpen bij het uitzoeken van de juiste producten die het beste voor u zullen werken. Het is dus zeker aan te raden om eens een kijkje te gaan nemen op de website en te zien wat zij u allemaal te bieden hebben.

Welke Herbalife producten passen bij u?

We leven natuurlijk allemaal andere levens. Wat voor de een fantastisch werkt, is voor de ander helemaal niets. De een vindt het heerlijk om een vullende salade te eten tijdens de lunch, terwijl de ander altijd onderweg is en dus veel meer heeft aan een voedzame reep die ze snel kunnen eten. Waar veel mensen heel positief over zijn op het gebied van de Herbalife producten is niet alleen dat de kwaliteit ervan heel erg goed is, maar ook dat u het voor verschillende onderdelen van uw leven kunt kopen. Zowel op het gebied van voeding, sporten en uiterlijke verzorging. Natuurlijk is de prijs van de Herbalife producten ook goed. U wilt niet de hoofdprijs hoeven te betalen om een gezond leven te kunnen leiden en dat begrijpen ze bij Herbalife natuurlijk ook. Door gebruik te maken van de website Nutrivida.be heeft u niet alleen alle Herbalife producten op een website tot uw beschikking, maar ook heeft u ze op een korte termijn in huis.

Plaats uw Herbalife bestelling vandaag nog

Wanneer u op de website Nutrivida.be uw Herbalife producten bestelt, dan kunt u hier gebruik maken van uiteenlopende voordelen. Als u op werkdagen voor 12.00 uur ’s middags bestelt, dan heeft u de Herbalife producten van uw keuze de volgende dag al in huis. U kunt er uiteraard zelf voor kiezen waar u de bestelling afgeleverd wilt hebben. Voor de een is dit handig om dit naar hun huisadres te laten sturen, voor een ander is het een stuk makkelijker om dit bijvoorbeeld naar hun werk te laten sturen. Die keuze is geheel aan u. Wat zijn de andere redenen om uw Herbalife producten op de website Nutrivida.be te bestellen? U betaalt hier geen verzendkosten! En uiteraard kunt u hier uw bestelling volledig veilig betalen. De meer dan 15.000 tevreden klanten die u voor zijn gegaan, bewijzen wel dat dit een website is waar u goed kunt slagen. Bekijk daarom vandaag nog hun ruime assortiment en bepaal wat u nodig heeft. U plaatst deze producten simpelweg in uw mandje en vanaf daar wijst het zich vanzelf. Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder.