Welkom

Herbalife

Herbalife Producten

Herbalife Producten

Herbalife Producten

Herbalife producten zijn de ideale ondersteuning bij gewichtsverlies, een gezondere levensstijl en een stralend uiterlijk. Ontdek ons uitgebreide gamma!

De kracht van Herbalife producten

 • - Gezonder leven
 • - Je gewicht beheersen
 • - Stralen van binnenuit

Al vele decennia bewijzen de Herbalife producten wereldwijd trouw hun dienst. Onze tevreden klanten doen beroep op ons uitgebreide gamma om blijvend gewicht te verliezen of hun ideale streefgewicht moeiteloos te behouden. Daarnaast ondersteunen onze wetenschappelijk samengestelde producten je gezondheid en je uiterlijke verzorging op een verantwoorde, gebalanceerde manier.

Herbalife producten bestellen

Herbalife producten worden enkel verdeeld door onafhankelijke distributeurs, zoals Nutrivida. Dat betekent dat je hier veilig en betrouwbaar originele Herbalife producten online kan aankopen. Je mag rekenen op scherpe kortingen en correcte tarieven. Wij leveren je Herbalife producten aan huis of op een door jou gekozen adres. Bestel je voor 12u? Dan heb je ze morgen al bij jou. 

" Ontdek hier onze Herbalife Nutrition Producten "

 

Herbalife producten voor ieders doel

Wil je graag gewicht verliezen en die slanke lijn voorgoed behouden? Wil je werk maken van een gezonde levensstijl? Of ben je op zoek naar producten die je natuurlijke schoonheid weer laten stralen als nooit tevoren? Voor elk van deze dromen bieden de Herbalife producten een antwoord.

Originele Herbalife Producten

 

- Herbalife producten voor gewichtsbeheersing

Herbalife producten voor Gewichtsbeheersing

Om je ideale gewicht te bereiken én moeiteloos te behouden werd de gewichtsbeheersingslijn van Herbalife ontwikkeld. In combinatie met een actieve levensstijl en gezond leefpatroon helpt dit gamma je vlot aan je streefgewicht. Aan de hand van wetenschappelijke studies werd een reeks producten samengesteld die je effectief en efficiënt helpen gewicht te verliezen en de ongewenste kilo’s voorgoed vaarwel te zeggen.

Onze Formula 1 Shakes Smaken en Herbalife Repen bevatten alle het essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Of je nu gewicht wil verliezen of net wil bijkomen: de Herbalife voedingsshake is de ideale uitgebalanceerde maaltijdvervanger. De snelle bereiding en de heerlijke smaken zijn een fantastisch extraatje!

De Herbalife Formula 2 Multivitaminencomplex en Formula 3 Personalised Protein Powder zijn Herbalife producten die je helpen uw gezondheid te verbeteren. Je kan ze toevoegen aan je maaltijdshakes voor aanvullende ondersteuning van je lichaamsfuncties.

 

Herbalife Formula 1 Shake

Herbalife Pro 20 Select

- Herbalife producten voor sporters

Herbalife Producten voor Sport en Fitness

Specifiek ter ondersteuning van sportieve prestaties bestaat er een assortiment Herbalife producten voor Sport en Fitness. Deze lijn werd ontwikkeld om je lichaam van de nodige brandstof te voorzien voor optimale resultaten. Zowel voor krachttraining als cardio leveren onze producten je een (her)aanvulling van mineralen en vitamines.

De Herbalife24 producten is de eerste 24-uurs sportvoedingslijn, die je doorheen de hele dag van alle noodzakelijke nutriënten voorziet.

 

Kan jouw systeem wat extra ruggensteun gebruiken bij het behouden van een goede gezondheid? Ontdek dan ons gamma Doelgerichte Voeding.

Herbalife 24 Sport

 

- Herbalife schoonheidsverzorging

De Herbalife producten voor uiterlijke verzorging zijn jouw ideale partner bij de vervolmaking van jouw stralende verschijning. Deze lijn bevat alle elementen voor een gezond dagelijks reinigings- en vochtinbrengend beautyritueel. Om je natuurlijke schoonheid te versterken en langdurig te behouden bevat ons gamma eveneens collageenversterkers, scrubs en glansversterkende shampoos.

De wetenschap achter de Herbalife producten

1. Wereldklasse in een potje

 • Samenwerking met bekroonde wetenschappers en voedingsdeskundigen
 • Hoogwaardige producten en uitgebalanceerde samenstelling
 • Wetenschappelijk advies met experts op het gebied van Health, Sport en Beauty
 • Internationale evenementen en trainingen door de beste specialisten

2. Wetenschap en Innovatie

Meer dan 34 jaar ervaring op het vlak van voeding en gewichtsbeheersing maken van Herbalife één van de grootste mondiale bedrijven. Onze missie? Jouw leven voorgoed positief veranderen. Herbalife wijdt zich aan deze missie door efficiënte producten en doelgerichte voedingssupplementen op de markt te brengen.

 • Gewicht verlezen
 • Gewichtsbeheersing
 • Meer energie
 • Een gezonde levensstijl
 • Ondersteuning bij sportieve prestaties
 • Schoonheidsverzorging
 • Evenwichtige voeding

3. Voortdurende verbetering

De krachtige werking van de Herbalife producten is volledig gestoeld op wetenschappelijk onderzoek. We blijven voortdurend verbeteringen aanbrengen, gebruikmakend van de  nieuwste onderzoekstechnieken en innovaties. Onze jarenlange expertise resulteert in tastbare, handige producten met bewezen werking. Onze wereldwijde tevreden klanten kunnen daarvan getuigen.

Herbalife richt zich op de ontwikkeling van effectieve productlijnen en consistente checks. Onze producten worden voortdurend aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen, zodat we onze positie als marktleider binnen onze niche al jarenlang succesvol behouden.  

Herbalife heeft haar eigen Voedingsadviesraad (Nutrition Advisory Board), bestaande uit vooraanstaande deskundigen binnen de voedingswetenschappen, gepromoveerde onderzoekers en zelfs een Nobelprijswinnaar. Tevens werken we nauw samen met toonaangevende universiteiten en onderzoekscentra van over de hele wereld. We streven voortdurend naar de optimalisatie van onze producten, die jou helpen betere resultaten te behalen.

Klinische studies demonstreren uitvoerig de wetenschap achter de Herbalife producten. Een onderzoek aan de Universiteit van Ulm, Duitsland, stelde vast dat de Herbalife Formula 1 shakes en Formula 3 PPP, leiden tot effectievere gewichtsbeheersing dan wanneer je slechts van calorieën limiteert. "64% van de mensen in de Herbalife-groep die meer proteïnen kregen, bleek een lagere kans te hebben op vaak voorkomende gezondheidsproblemen die geassocieerd worden met overgewicht, in vergelijking met 41% die de standaard hoeveelheid proteïnen consumeerde als onderdeel van een regulier eetpatroon.”

Het best verkopende Herbalife product

Onze zorgvuldig samengestelde producten bestaan onder meer uit proteïnerepen, lijnen voor huidverzorging en ondersteuning bij sportieve prestaties. Ons meest baanbrekende en wereldwijd favoriete product is de Formula 1. Onze Formula 1 shakes danken hun succes wellicht aan

 • Hun ruime keuze aan heerlijke smaken
 • Hun uitgebalanceerde samenstelling van essentiële voedingsstoffen
 • Hun bewezen efficiëntie bij gewichtsverlies en -behoud
 • Hun handigheid: in een handomdraai bereid je een voedzame, gezonde maaltijdvervanger.

Herbalife Formula 1 Shake

Herbalife Instant theedrank

Probeer zelf Herbalife Nutrition!

Herbalife producten kopen

Iedereen beseft en erkent het belang van een gezonde levensstijl. Drukke carrières en gevulde agenda’s maken dit helaas niet altijd evident. Dankzij de Herbalife producten geniet jij moeiteloos en snel van gezonde maaltijden die je dieet ondersteunen, terwijl ze je lichaam voorzien van alle noodzakelijk voedingsstoffen.

Nutrivida is een erkend onafhankelijk distributeur van Herbalife producten. Je bestelt hier vlot en veilig de producten van jouw keuze en bent verzekerd van een onberispelijke service.

Bekijk onze Herbalife producten

Bij Nutrivida.be vind je alle Herbalife producten die je nodig hebt om een gezond voedingspatroon en levensstijl te bekomen én te behouden. Weet je niet zeker welk product bij jou past of wat jouw specifieke behoefte ondersteunt? Neem dan vrijblijvend contact op: wij staan je graag te woord met doeltreffend en professioneel advies.

Bestel je Herbalife producten bij Nutrivida

… en geniet van tal van voordelen!

 • Voor 12u bestellen = de volgende werkdag in huis
 • Géén verzendkosten
 • Veilige betaling bij een erkend distributeur
 • Uitgebreid assortiment
 • Uitstekende klantservice
 • Altijd de scherpste prijzen

Heb je vragen over de bestelling, werkwijze of samenstelling van je Herbalife producten? Neem dan gerust contact op! Wij helpen je graag verder.

Nutrivida.be verkoopt alle soorten Herbalife producten

Het nieuwe jaar is alweer lang en breed begonnen. In dit nieuwe jaar had ik voor mijzelf wat goede voornemens gemaakt. Een van mijn voornemens was bijvoorbeeld om te zorgen voor een betere dag structuur. Ik wilde eerder naar bed en ik wilde minder lang uitslapen zodat ik nog wat aan mijn dag zou hebben. Ik werk voornamelijk vanuit huis dus kan zelf mijn uren bepalen. Hierdoor komt mijn ritme nog wel eens in de knel, omdat ik lekker lang in bed blijf liggen. Hier wilde ik dus aan gaan werken. Een ander goed voornemen was het gezonder leven en hierdoor een beetje afvallen. Ik wilde niet op een streng dieet, maar gewoon beter opletten en misschien met behulp van wat voedingsmiddelen een betere basis creëren. Hopelijk zou ik als resultaat dan een paar kilo kwijt raken voor de zomer. Ik heb het hier met een vriendin over gehad en zij wilde wel meedoen met dit plan. We besloten op internet te zoeken naar goede tips en strandden zo op de website nutrivida.be.

Op deze website werden verschillende herbalife producten aangeboden die claimen te zorgen voor een gezonder leven. Ik had al vaker over herbalife producten gehoord en ik wist dat ook veel topsporters herbalife producten gebruikten. Als zij dit gebruiken dan moest het wel goed zijn toch? We besloten toch op de website wat verder onderzoek te doen naar deze herbalife producten. De website geeft aan dat ze een onafhankelijke herbalife producten distribiteur zijn, we zouden hier dus in ieder geval vast en zeker de herbalife producten vinden die wij zochten. We lazen op de website dat ze al meer dan tienduizend tevreden klanten hadden, dit gaf ons een goede hoop dat wij hier goede herbalife producten zouden vinden. Op de website stonden alle producten zeer duidelijk uitgelegd. Er stond wat de herbalife producten trachten te bereiken en er stonden prijzen en ingredienten bij. Dit maakte alles voor ons erg duidelijk.

Wij waren er van overtuigd dat wij aan de slag wilden met herbalife producten.

We keken verder op de website en zagen dat we gewoon makkelijk online konden bestellen. Dit scheelde veel energie van naar de winkel gaan. Daarnaast lazen we dat bij elke bestelling voor twaalf uur, het product dezelfde dag nog verzonden zou worden. Dit zou dus betekenen dat we de spullen snel in huis zouden hebben. Wat wij nog het aller fijnst vonden is dat we een proefpakket van de herbalife producten konden bestellen. Zo zouden wij eerst iets kunnen uitproberen, voor we meer geld uit zouden geven aan herbalife producten.

We besloten dit dan ook direct te doen!

Na onze bestelling ging alles heel snel en hebben wij snel kunnen genieten van onze herbalife producten dankzij deze website.

 • De website geeft veel informatie en is compleet in zijn assortiment
 • De website zorgt voor een makkelijk bestel proces en levert de spullen heel snel bij je thuis
 • De producten zijn van prima kwaliteit!     

Herbalife Producten - Review #1

" Het nieuwe jaar is alweer lang en breed begonnen. In dit nieuwe jaar had ik voor mijzelf wat goede voornemens gemaakt. Een van mijn voornemens was bijvoorbeeld om te zorgen voor een betere dag structuur. Ik wilde eerder naar bed en ik wilde minder lang uitslapen zodat ik nog wat aan mijn dag zou hebben. Ik werk voornamelijk vanuit huis dus kan zelf mijn uren bepalen. Hierdoor komt mijn ritme nog wel eens in de knel, omdat ik lekker lang in bed blijf liggen. Hier wilde ik dus aan gaan werken. Een ander goed voornemen was het gezonder leven en hierdoor een beetje afvallen. Ik wilde niet op een streng dieet, maar gewoon beter opletten en misschien met behulp van wat voedingsmiddelen een betere basis creëren. Hopelijk zou ik als resultaat dan een paar kilo kwijt raken voor de zomer. Ik heb het hier met een vriendin over gehad en zij wilde wel meedoen met dit plan. We besloten op internet te zoeken naar goede tips en strandden zo op de website nutrivida.be. Op deze website werden verschillende herbalife producten aangeboden die claimen te zorgen voor een gezonder leven. Ik had al vaker over herbalife producten gehoord en ik wist dat ook veel topsporters herbalife producten gebruikten. Als zij dit gebruiken dan moest het wel goed zijn toch? We besloten toch op de website wat verder onderzoek te doen naar deze herbalife producten. De website geeft aan dat ze een onafhankelijke herbalife producten distribiteur zijn, we zouden hier dus in ieder geval vast en zeker de herbalife producten vinden die wij zochten. We lazen op de website dat ze al meer dan tienduizend tevreden klanten hadden, dit gaf ons een goede hoop dat wij hier goede herbalife producten zouden vinden. Op de website stonden alle producten zeer duidelijk uitgelegd. Er stond wat de herbalife producten trachten te bereiken en er stonden prijzen en ingredienten bij. Dit maakte alles voor ons erg duidelijk.

Wij waren er van overtuigd dat wij aan de slag wilden met herbalife producten. We keken verder op de website en zagen dat we gewoon makkelijk online konden bestellen. Dit scheelde veel energie van naar de winkel gaan. Daarnaast lazen we dat bij elke bestelling voor twaalf uur, het product dezelfde dag nog verzonden zou worden. Dit zou dus betekenen dat we de spullen snel in huis zouden hebben. Wat wij nog het aller fijnst vonden is dat we een proefpakket van de herbalife producten konden bestellen. Zo zouden wij eerst iets kunnen uitproberen, voor we meer geld uit zouden geven aan herbalife producten."

Producten van Herbalife - Testimonial #2

GEBRUIKT U DE HERBALIFE PRODUCTEN AL?

" Nu de sportscholen weer open zullen gaan, ben ik alvast begonnen met het wegwerken van de kilo’s die ik tijdens Corona ben aangekomen. Het is namelijk zo dat ik vroeger altijd veel liep op mijn werk, maar tegenwoordig werk ik alleen maar vanuit huis en zit ik de hele dat op mijn stoel achter mijn bureau. Ik ben daarom gaan kijken naar wat ik kon doen om gezonder te gaan leven want dat was echt wel nodig. Ik heb toen niet alleen besloten om meer te gaan bewegen, maar om ook te zorgen dat ik gezonder zou gaan eten. Ik heb toen gekeken wat ik nodig had en ik heb gemerkt dat ik vooral moest zorgen dat ik de juiste stoffen binnen zou krijgen. Daarom ben ik gaan kijken naar wat ik kon gaan gebruiken om te zorgen dat ik de juiste stoffen binnen zou krijgen en ik heb toen de tip gekregen om eens te kijken of herbalife producten iets voor mij zou kunnen zijn. Wanneer ik namelijk aan de herbalife producten zou gaan, dan zou ik heel veel goede stoffen binnen kunnen krijgen, dus wilde ik graag weten waar ik meer informatie over herbalife producten kon vinden. Ik was op dat moment namelijk nog niet zo thuis in de wereld van de herbalife producten en daarom moest ik mij er eerst even in verdiepen alvorens ik zou gaan kijken waar ik deze herbalife producten dan zou moeten kopen. Ik heb toen gekeken of ik een goede site kon vinden waar ik meer over dit product te weten kon komen en zodoende ben ik uiteindelijk op de site van nutrivida.be terechtgekomen. Deze site is de plek voor mensen die meer willen weten over herbalife producten en ik heb daarom de teksten die ik hier gevonden heb, grondig doorgenomen. Ik moet u zeggen dat hoe meer ik op deze site las, hoe enthousiaster ik werd en ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb. Ik heb gemerkt dat deze mensen heel goede voorlichting geven en dat was precies waar ik naar op zoek was. Ik kan u daarom aanbevelen om ook een keer naar deze site te gaan wanneer u ook graag meer over herbalife producten wilt weten of wanneer u ze gelijk wilt bestellen.

Ik ben blij dat ik hier op de site ben gaan kijken naar mogelijkheden om meer over herbalife producten te weten te komen. De mensen van deze pagina hebben er namelijk alles aan gedaan om te zorgen dat je weet wat je kunt nemen om de juiste stoffen binnen te krijgen. Ik kan u daarom deze site ook sterk aanbevelen als u ook betere voeding wilt nemen. "