Welkom

Herbalife

Instant Kruidendrank

Instant Kruidendrank

Herbalife Instant kruidendrank

De Herbalife Thermojetics Kruidendrank is een heerlijke, frisse, caloriearme kruidendrank die u zowel warm als koud kan drinken. De unieke combinatie van zwarte thee, groene thee en verschillende soorten kruiden zorgt ervoor dat u meer energie krijgt.

 

Bent u een fervent koffie of theedrinker?

(Te) veel koffie en/of thee drinken, kan er voor zorgen dat er meer vrije radicalen in het lichaam komen. Een te veel aan vrije radicalen kan er dan weer voor zorgen dat essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen minder goed worden opgenomen. Of gemakkelijker uitgedrukt: Te veel cafeïne vermindert de opname van vitaminen. Ook zal cafeïne dehydraterend werken. Cafeïne droogt het lichaam namelijk uit.


De kruiden in de herbalife Kruidendrank zijn veel milder dan de cafeïne uit koffie of energiedrankjes en zullen daardoor veel minder negatieve effecten voor het lichaam hebben.

Elke dag voldoende water drinken

Indien wij elke dag niet voldoende water drinken, kunnen we allerlei kwaaltje krijgen waarvan we de oorzaak niet meteen bij een tekort aan water leggen. Als u weet dat 60 – 75 % van ons lichaam bestaat uit water, weet u meteen hoe belangrijk water voor ons is.

Drinkt u liever iets lekkers dan altijd maar water?

Een frisdrank bevat gemiddeld 6 klontjes suiker. Iedereen weet ondertussen dat frisdrank, of tenminste de suiker ervan, heel ongezond is voor het lichaam. Maar het blijft voor de meesten wel veel lekkerder dan heel de dag maar water drinken.

Door het toevoegen van de Herbalife kruiden(drank) aan uw water, voegt u meteen een heerlijke smaak toe aan uw water.

De Herbalife Instant Kruidendrank is verkrijgbaar in de smaken Natura, Citroen, Perzik en Framboos.

Bovenop de lekkere smaak zal de Thermojetics Kruidendrank u meer energie geven door de groene en zwarte thee, en zal het uw lichaam voorzien van gezonde kruiden.

Door een kopje Instant Kruidendrank te nemen in plaats van frisdrank of koffie, krijgt u ook veel minder schadelijke voedingsstoffen binnen zoals geraffineerde suiker. Bovendien drinkt u zo meer water op een dag.