Welkom

Herbalife

Verzorging

Herbalife Uiterlijke Verzorging

Herbalife is veel meer dan enkel maar de voedingssupplementen en shakes zoals de meeste mensen dit kennen. Naast de voeding biedt Herbalife ook nog twee speciale lijnen aan specifiek bedoeld voor de uiterlijke verzorging:

  1. → Herbalife SKIN - een verzorgingslijn voor de huid
  2. → Herbal Aloe - een verzorgingslijn voor huid en haar

De volledige kennis die Herbalife heeft opgedaan tijdens de jaren, zit in de Uiterlijke Verzorging reeks van Herbalife. Van reinigingsproducten voor dagelijks gebruik tot vochtinbrengende crèmes, peelings en glansshampoos. De Herbalife Persoonlijke verzorgingslijn is momenteel het beste wat er op de markt te verkrijgen is. U zal er stralend uitzien met onze herbalife verzorgingsproducten.

Herbalife SKIN huidverzorging

Herbalife Skin Uiterlijke verzorging

Herbalife SKIN is specifiek bedoeld voor de verzorging voor de huid. Het huiverzorgingssysteem van Herbalife bevat gebalanceerde mix van plantaardige ingrediënten en extracten die een bewezen wetenschappelijk resultaat bieden. Het is niet zomaar dat zo veel klanten tevreden zijn over de Herbalife SKIN reeks.

De Herbalife SKIN producten geven u elke dag een topervaring, maar vooral een veel beter uitziende en stralende huid. Wie wilt nu niet een mooier, gezondere en jongere uitziende huid? Dat kan met de Herbalife Skin producten. Zelfs zeer snelle resultaten zijn haalbaar. Vraag maar eens aan onze tevreden klanten.

Herbalife Skin Formule

Formule
Verbeter het uiterlijk van uw huid met onze optimale mix van vitamine B3, antioxidant vitamines C en E, Aloë Vera en andere botanische ingrediënten. Herbalife SKIN is parabenen vrij, sulfaat vrij en dermatologisch getest.

Het Gevoel
Verwen uzelf met weelderige texturen. Kalmeren je huid met een zijdezacht gevoel. Laat u inspireren door stralende essentiële oliën en frisse, verkwikkende geuren. Verras jezelf elke ochtend, avond en de hele dag.

Herbalife Skin Resultaten

Snelle resultaten
Onze klinisch geteste producten zorgen voor maximale resultaten.
Een zachtere, gladdere, meer stralende huid binnen de 7 dagen. Op langere termijn kan je een vermindering van zichtbare fijne lijntjes en rimpels bekomen.

Herbalife Herbal Aloe Persoonlijke Verzorging

Herbal Aloe

Verander uw dagelijkse routine met de Herbal Aloe lijn - zes producten speciaal ontwikkeld om u van top tot teen te laten stralen.Bevat botanische ingrediënten voor een prachtig gehydrateerde huid en haar dat zijdezacht aanvoelt. Vrij van parabenen en sulfaten, dus het is mild genoeg voor iedereen, elke dag!