Welkom

Herbalife

Herbalife Voeding

Herbalife Voeding

Herbalife Nutrition

Waarom Herbalife Nutrition?

Als marktleider met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van maaltijdvervangende shakes en voedingssupplementen van uitmuntende kwaliteit is het de missie van Herbalife Nutrition om je te helpen je voedingsdoelen te bereiken. De producten van Herbalife Nutrition worden ondersteund door de wetenschap, gemaakt met de beste ingrediënten en geformuleerd met jouw behoeften in het achterhoofd.

Herbalife Nutrition is een wereldwijd voedingsbedrijf dat voedingssupplementen, gewichtsbeheersing, sportvoeding en producten voor persoonlijke verzorging ontwikkelt en op de markt brengt. Het bedrijf werd in 1980 opgericht door Mark Hughes en heeft zijn hoofdkantoor in Los Angeles, Californië.

Herbalife Nutrition producten worden verkocht in meer dan 90 landen wereldwijd. De missie van het bedrijf is om hoogwaardige voedingsproducten en ondersteuning te bieden om mensen te helpen een gezonde en actieve levensstijl te leiden.

Enkele van de meest populaire producten van Herbalife Nutrition zijn maaltijdvervangende shakes, eiwitrepen en supplementen die zijn ontworpen om gewichtsverlies, spiergroei en algeheel welzijn te ondersteunen. Het bedrijf biedt ook gepersonaliseerde voedingsplannen en coaching om klanten te helpen hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Wat houdt het voor jou in de beste versie van jezelf te worden? Meer zelfvertrouwen krijgen? Een fitter gevoel? Verbeterde sportprestaties? Wat het voor jou ook betekent, wij zullen je helpen dat te bereiken. Daarom heeft Herbalife Nutrition producten van hoogwaardige kwaliteit ontworpen die ondersteund worden door wetenschap.

Over Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition is een toonaangevend voedings- en gewichtsbeheersingsbedrijf dat sinds 1980 een gezond en actief leven ondersteunt. We verkopen voedingsshakes, voedzame snacks, voedingssupplementen, sport- en energieproducten en huid- en haarverzorgingsproducten. Miljoenen mensen gebruiken en genieten van Herbalife Nutrition producten om hun fitness- en voedingsdoelen te ondersteunen.

“Making the world healthier and happier”

Het doel van Herbalife Nutrition is om de voedingsgewoonten van mensen overal ter wereld te verbeteren om zo de wereld fitter, gelukkiger en gezonder te maken. Dit doen we door mensen een manier te bieden om voor zichzelf te werken als coach en tegelijkertijd hoogwaardige voedingsproducten aan te bieden. Vandaag de dag leidt Herbalife Nutrition voorzitter en CEO Michael O. Johnson de weg. Johnson is een groot voorstander van een gezond, actief leven en hanteert dan ook de slogan voor zichzelf en alle members en medewerkers: “We make the world healthier and happier”.

Herbalife Voeding

Herbalife Nutrition staat voor kwaliteitsvoeding als onderdeel van een evenwichtig eetpatroon. Door samen te werken met Susan Bowerman, geregistreerd diëtiste, en een groep consultatiedeskundigen op het gebied van gezondheid en voeding uit de hele wereld, blijft Herbalife Nutrition het belang van gezond eten, voeding, lichaamsbeweging en persoonlijke begeleiding benadrukken.

Beweging in combinatie met Herbalife

Fitness en beweging staan centraal in ons kerngeloof in een gezonde, actieve levensstijl. Samantha Clayton, een voormalig Olympisch sprinter, laat onvermoeibaar zien hoe de juiste benadering van voeding en lichaamsbeweging kan helpen kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit op te bouwen. Herbalife Nutrition blijft de kracht van voeding binnen de sport onder de aandacht brengen door het sponsoren van atleten, sportevenementen en sportteams over de hele wereld.

Het Bedrijf Herbalife Nutrition

Over het bedrijf Herbalife

Herbalife Nutrition is een wereldwijd voedingsbedrijf dat tot doel heeft de wereld gezonder en gelukkiger te maken. Herbalife is sinds 1980 op een missie om het leven van mensen te verbeteren met geweldige voedingsproducten. Herbalife Nutrition is toegewijd om oplossingen te bieden voor de wereldwijde problemen van slechte voeding en obesitas, een vergrijzende bevolking, torenhoge kosten voor de openbare gezondheidszorg.

Herbalife biedt hoogwaardige, wetenschappelijk ondersteunde producten, waarvan de meeste producten worden geproduceerd in door faciliterende bedrijven. Deze worden verdeeld door onafhankelijke Herbalife Nutrition distributeurs die onze samenleving inspireren om gezonder en actiever te leven.

Deze gerichte producten voor voeding, gewichtsbeheersing, energie en fitness en persoonlijke verzorging zijn uitsluitend beschikbaar voor en via toegewijde Herbalife Nutrition distributeurs in meer dan 90 landen.

Door de inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, ondersteunt Herbalife Nutrition de Herbalife Family Foundation (HFF).Herbalife is ook trots om meer dan 190 atleten, teams en evenementen van wereldklasse over de hele wereld te sponsoren, waaronder Cristiano Ronaldo, de LA Galaxy en talloze Olympische teams.

Herbalife Nutrition heeft meer dan 8.000 werknemers wereldwijd en wordt verhandeld op de New York Stock Exchange (NYSE: HLF) met een netto-omzet van ongeveer $ 4,5 miljard in 2016.

Waarom kiezen voor Herbalife?

Heel eenvoudig! Omdat Herbalife écht werkt!

Herbalife bestaat ondertussen al meer dan 35 jaar onder dezelfde naam en heeft in die periode al miljoenen mensen geholpen naar een beter welzijn. De vele tevreden mensen over de hele wereld zijn hier het levende bewijs van.

Herbalife biedt gewoon de beste voeding ter wereld aan!

Zoals elders in dit artikel omschreven, is Herbalife is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Herbalife zorgt ervoor dat u uw gewenste gewicht kan behouden, u veel energieker voelt en dat u veel vitaler door het leven gaat.

Deskundigen van Herbalife hebben bevestigd dat het essentieel is het lichaam te voorzien van de juiste voeding voor het behoud van het streefgewicht, het verbeteren van de lichaamscellen en het algemene welzijn. De juiste gezonde voeding kan zorgen voor een betere stofwisseling, een beter herstel, of zelfs een betere ontgifting van ons lichaam.

De herbalife producten zijn samengesteld uit een uitgebalanceerde combinatie van eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen, mineralen en enzymen. Op basis hiervan biedt herbalife een betrouwbare oplossing voor gewichtsbeheersing en een beter welzijn.

Het lichaam heeft namelijk voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, eiwitten, koolhydraten, vetten nodig om gezond en fit te blijven. Een tekort hieraan kan leiden tot bepaalde lichamelijke klachten. Kan u bijvoorbeeld zeggen dat u dagelijks voldoenden jodium, Vitamine B5, Ijzer of Magnesium binnenkrijgt?

De Wetenschappelijke Ondersteuning van Herbalife

Herbalife heeft als doelstelling de ontwikkeling van innovatie van hun voedingsproducten nog te versterken en heeft daarvoor een impressionant team aan gereputeerde onderzoekers, wetenschappers en nutritionele experts samengesteld om hun onderzoek te leiden en te ontwikkelen.

De Wetenschappelijke Ondersteuning van Herbalife

Herbalife heeft haar eigen Internationale Adviesraad voor Voeding (NAB - Nutrition Advisory Board) die zich inzet voor de vooruitgang in de nutritionele wetenschap:

De Internationale Voedingsadvies raad
Voorzitter Professor David Heber, houder van een doctorsgraad, streeft naar vooruitgang in de voedingskundige wetenschap. De adviesraad bestaat uit wereldwijd gerespecteerde wetenschappers waaronder zelfs een Nobelprijswinnaar, namelijk Louis Ignarro. Hiermee toont Herbalife aan dat het aan top van de wereld staat op het gebied van wetenschap in de voeding.

De verscheidene malen onderscheiden wetenschappers en voedingskundige experts van de NAB leiden onze productonderzoeken en productontwikkelingsprojecten. Hun omvangrijke kennis omtrent de gunstige eigenschappen van producten dient als belangrijke bron van expertise voor het samenstellen van de producten en programma's van Herbalife. Steve Hening houder van een doctorsgraad, is 'Chief Scientific Officer' binnen de NAB.

Kwaliteit Van Herbalife
Het Herbalife logo staat garant voor de kwaliteits van het Herbalife Product en de voortdurende ondersteuning en tevredenheid van de klanten. Sinds 1980 loopt Herbalife voorop bij de verbetering van persoonlijke voeding via betrouwbare dsitributeurs door middel van geavanceerde producten die grote voordelen bieden aan miljoenen mensen over de hele wereld.

Samengesteld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit onder zeer streng gecontroleerde productie omstandigheden. Dit kwaliteitsproduct van Herbalife is ontwikkeld in overeenstemming met de nationale regelgeving.

Herbalife Seed To Feed

Herbalife "Seed to Feed"-programma

Geweldige producten beginnen met geweldige ingrediënten
Herbalife voedzame shakes en supplementen zijn gemaakt met de beste ingrediënten om u te helpen een evenwichtige voeding te krijgen. Bekijk hoe Herbalife producten worden gemaakt - te beginnen met de velden waar de ingrediënten worden verbouwd. Lees meer over de boeren die sojabonen voor Herbalife laten groeien.

Voeding op basis van wetenschap
Hoogwaardig onderzoek en geavanceerde voedingswetenschap gaan in elk Herbalife product.

Grondig getest bij elke stap in het productieproces
Tijdens de hele ontwikkeling en productie worden de Herbalife producten getest op kwaliteit, werkzaamheid en veiligheid, zodat u als klant weet:

  1. wat op het etiket staat, ook effectief in het product aanwezig is
  2. elk ingredient goed is voor de gezondheid
  3. wat de oorsprong is van elk van de ingredienten
  4. waar onze ingrediënten vandaan komen

Producten met zorg vervaardigd
Herbalife producten worden vervaardigd in de modernste faciliteiten en worden gedurende de gehele productiecyclus gemonitord om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de hoogste wettelijke normen ter wereld.

Kwaliteit aan u geleverd
Bij Herbalife streven we ernaar om ervoor te zorgen dat de producten die u koopt net zo vers en effectief zijn als op de dag dat ze werden geproduceerd. Als u niet volledig tevreden bent met een Herbalife product dat u hebt gekocht bij ons, bieden we een volledige restitutie aan.

Controle over het hele proces

Onze medewerkers, het nieuwste van het nieuwste materiaal en kwaliteitscontrolesystemen gedurende het hele productieproces, helpen ons ervan te vergewissen dat elk product voldoet aan de kwaliteitsstandaard van Herbalife. Voordat de Herbalife-producten fysiek bij de klant terecht komen, heeft het product al een hele weg afgelegd. 

Zo houdt Herbalife de winning van de ingrediënten scherp in de gaten, door bijvoorbeeld speciale boerderijen die uitsluitend voor Herbalife hun producten verbouwen. 

De ingrediënten worden vervolgens getest zodat ze voldoen aan de Herbalife-standaard. Ingrediënten worden hierna gedroogd, vermalen en geëxtraheerd om de grondstoffen te produceren die nodig zijn om de Herbalife-producten te creëren. 

Grondstoffen worden geïnspecteerd en chemisch getest door wetenschappers van Herbalife ter identiteitscontrole en kwaliteitsverzekering. Daarna worden ze veilig bewaard totdat de resultaten hun zuiverheid aantonen. Herbalife-medewerkers bewerken de grondstoffen om grote hoeveelheden te maken van een product, dat gebaseerd is op de productformule. De grondstoffen worden onder zorgvuldig gecontroleerde omstandigheden verwerkt in afgewerkte producten. 

De afdeling kwaliteitscontrole zorgt gedurende het productieproces voor consistentie in elke partij, waaronder uniformiteit van alle poedermixen, de juiste dikte en hardheid van tabletten, en meer. Productpartijen worden verpakt, gelabeld en op pallets geladen voor transport. Kwaliteitscontrole begeleidt chemische identificatietests op gebruiksklare producten, en zorgt ervoor dat ze voldoen aan de wettelijke richtlijnen voor microbiologische niveaus en aan claims op de verpakking. 

Eindproducten worden getransporteerd naar distributiecentra per vrachtwagen, trein, vliegtuig en schip. Eindproducten worden nogmaals geïnspecteerd en bij aankomst bij de distributiecentra worden er monsters genomen ter kwaliteitscontrole, om ervoor te zorgen dat verpakkingen correct gelabeld zijn en niet zijn beschadigd bij aankomst. Herbalife's ervaren team van wetenschappers test onze producten gedurende het hele productieproces met de nieuwste materialen, van het begin van de grondstoffen tot aan de eindproducten, om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de industriële regelgeving en de kwaliteitsstandaarden van Herbalife.

De Sociale Verantwoordelijkheid van Herbalife

Herbalife doet het nodige om het welzijn van mensen te verbeteren. Lees hier hoe groot de impact is op het leven van mensen:

Herbalife Family Foundation

De Herbalife Family Foundation (HFF) is in 1994 opgericht door door de oprichter van Herbalife, Mark Hughes. De HFF zet zich in om het leven van kinderen te verbeteren door gezonde voeding te voorzien aan organisaties die kinderen in nood ondersteunen. HFF ondersteunt ook wereldwijde hulp bij rampen, waaronder het werven van fondsen om beschadigde delen van gemeenschappen te reconstrueren en overlevenden te helpen evacueren.

Herbalife Family Foundation: Hulp na de orkaan
Gesteund door de bijdragen van Distributeurs en werknemers schonk de Herbalife Family Foundation samen met Herbalife ongeveer $400,000 aan het Amerikaanse Rode Kruis om de slachtoffers van de orkanen Katrina, Rita en Stan te helpen. Het Rode Kruis gebruikt donaties om slachtoffers te voorzien van voedselpakketten, onderdak, financiële noodhulp en lichamelijke en geestelijke gezondheidszorg.

Herbalife Family Foundation: Hulp na de tsunamiramp
Na de tsunami in Zuidoost-Azië en Afrika in december 2004 pleitte Herbalife voor een geldinzameling om de hulpverlening in de getroffen gebieden te steunen.De Herbalife Family Foundation (HFF) is een non-profit organisatie. Door middel van het Casa Herbalife programma geeft de HFF bestaande organisaties die kinderen helpen financiële steun door gezonde maaltijden te bieden, en soms door keukens en gerelateerde faciliteiten te verbeteren.

Casa Herbalife

In 2005 heeft Herbalife met trots haar Casa Herbalife programma geïntroduceerd, waarbij gezonde, voedzame maaltijden werden geserveerd door samen te werken met bestaande liefdadigheidsinstellingen voor kinderen. Herbalife ondersteunt de HFF en haar Casa Herbalife programma, door de voeding te financieren voor liefdadigheidsorganisaties die wereldwijd kinderen verder helpen.

In België bevindt zich een Casa Herbalife in Eke-Nazareth. In het Pedagogisch Centrum Wagenschot vinden jongens en meisjes met ernstige en langdurige moeilijkheden hulp en in vele gevallen ook een thuis. Niet alleen wordt hier gewerkt aan de problemen van deze jongeren, ze leren ook een beroep om zo een stevige basis te leggen om straks weer aan de samenleving deel te kunnen nemen. PC Wagenschot ontwikkelt verder een eigen methodiek die vakopleiding en persoonlijke begeleiding combineert. Een totaalbenadering die ervoor zorgt dat de ruime meerderheid van de jongeren zijn weg vindt in het leven.

Live Green Herbalife

Live Green

Door middel van milieubewuste initiatieven, Live Green en de 3R's (reduce - reuse - recycle) concentreert Herbalife zich op manieren om ons milieu te beschermen. Herbalife gelooft in het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid en bij het nemen van beslissingen die niet alleen gebaseerd zijn op financiële factoren, maar ook op de sociale en ecologische gevolgen van onze activiteiten. Het kantoor in het centrum van Los Angeles in Herbalife is gemaakt met behulp van gerecycleerde, snel hernieuwbare materialen en heeft zijn LEADER-certificering (Leadership in Energy and Environmental Design) verdiend voor zijn milieuvriendelijke ontwerp. Herbalife heeft credits verdiend voor inspanningen op het gebied van duurzame locaties, waterefficiëntie, energie en atmosfeer, materialen en hulpbronnen en kwaliteit van het binnenmilieu.

Herbalife stimumeert voortdurend haar onafhankelijke distributeurs aan te moedigen om 'live green' te zijn via een verscheidenheid aan programma's en opleidingen. Dit omvat het gebruik van biologisch afbreekbare en gerecycleerde materialen, conservering en hergebruik en verwijdering van gevaarlijke materialen zoals plastic zakken en piepschuimbekers.

Herbalife doet ook aan sponsoring

Herbalife doet ook sponsoring

Herbalife sponsort meer dan 130 atleten van wereldklasse, meer dan 60 professionele teams en competities, 5 nationale Olympische comités en vele evenementen over de hele wereld die onze toewijding tot een gezond en actief leven illustreren, ondersteund door goede voeding. Herbalife is de officiële voedingssponsor van voetbalster Cristiano Ronaldo en de presenterende sponsor en officiële voedingspartner van de Los Angeles Galaxy.

Herbalife Nutrition werkt in samenwerking met Special Olympics om de fitnessprogramma's van de organisatie over de hele wereld te ondersteunen, met de nadruk op het verhogen van fysieke activiteit en het verbeteren van voeding en hydratatie.

Nutrivida.be → Uw Herbalife Partner voor België en Nederland

De Herbalife producten zijn niet in de particuliere winkel te koop. Enkel Onafhankelijke Herbalife Members mogen en kunnen deze verkopen. Nutrivida.be is een Onafhankelijk Herbalife Member en bijgevolg kan je de Herbalife producten bij ons online bestellen.

Wij geloven in de visie van Herbalife, waarbij de klant op de 1e plaats staat. Wij staan samen met herbalife garant voor de beste kwaliteit herbalife producten en de allerbeste service. Bij Nutrivida.be helpen we u graag verder met de beste Herbalife, Herbalife 24 en andere Herbalife supplementen.

Bij ons kan u altijd terecht voor de beste service, de snelste leveringen en de laagste prijs!

Mocht je vragen hebben over de samenstelling of werking van één van de producten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Herbalife België

Bent u op zoek naar herbalife producten en woonachtig in België?

Nutrivida.be is online webwinkel die het volledige gamma herbalife aanbiedt en levert in gans Belgie.
Ontvang met Nutrivida razendsnel uw Herbalife in heel Belgie.

Waarom nutrivida.be kiezen voor Herbalife in België?

  1. Scherpe herbalife prijzen
  2. Originele herbalife producten
  3. Razendsnelle leveringen over heel belgie
  4. Veilig bestellen en betalen met MultiSafepay
Slechts één dag na onze bestelling hebben wij deze al in goede staat ontvangen. Bedankt voor de goede service.
David Bossenberg

Op Nutrivida.be vindt je alle informatie over herbalife terug. Bestellen vanuit België kan eenvoudig en snel, onder veilige omstandigheden door onze beveiligde https verbinding. Zo bent u al klant zeker dat u gegevens via ene beveiligde lijn verstuurd worden. Voor onze Belgische klanten die herbalife willen bestellen, bieden we ook Bancontact aan.

Er zijn verschillende redenen waarom je er goed aan doet om te bestellen via de website van Nutrivida.be. Ten eerste hoef je geen verzendkosten te betalen vanaf €50.00. Ten tweede kun je eenvoudig en veilig betalen via Mutifsafepay.

Herbalife en België: een super combinatie!

Ook in Belgie is Herbalife heel populair geworden. En terecht! Herbalife is zelfs de officiële sponsor van de Belgische Rode Duivels en focust zich intenstief op de gezondheid, vitaliteit en het fitte gevoel van het Belgische nationale elftal.
Herbalife zal u meer en meer gaan tegenkomen in België.


Laat uw favoriete Herbalife producten bezorgen in België met Nutrivida.be

Herbalife aanbod

Het Herbalife aanbod bevat producten voor verschillende doeleinden:

Herbalife Voedingssupplementen

Herbalife is een compleet, volwaardige en volledig natuurlijk voedingsprogramma met de perfecte samenstelling aan essentiële voedingsstoffen, vitaminen, mineralen, vezels en soja eiwitten.

Herbalife producten activeren onze lichaamsfuncties en stimuleren de werking van onze darmen. Herbalife is gemakkelijk en veilig in gebruik en daardoor ideaal als basis voor een dieet, een gezonde levensstijl of voor het beheersen van uw gewicht.

Het kernproduct van Herbalife is de Formula 1 Voedingsshake. Deze vormt de basis voor de meeste Herbalife programma ’s. Deze maaltijd shake is een complete en volwaardige maaltijdvervanger en geeft u 52 noodzakelijke voedingsstoffen in één shake.

Herbalife 24

Herbalife24

Herbalife24 is een lijn van sportvoedingsproducten die ontwikkeld is om uw prestaties te ondersteunen, zowel op amateurniveau als op topsportniveau. Om ervoor te zorgen dat u de kennis krijgt die u nodig heeft om klanten te helpen het beste uit Herbalife24 te halen, biedt de Herbalife24 training een overzicht van de producten, hun doelen en wanneer ze geconsumeerd moeten worden en daarnaast antwoorden op veel gestelde vragen.

Herbalife Verzorgingsproducten

Onze huid is het uithangbord van ons uiterlijk. Onze huid is het eerste wat mensen van ons zien. De huid bepaalt de eerste indruk. Herbalife verzorgingsproducten helpen u een frisse en stralende huid te bezorgen. Met ingrediënten zoals Aloë Vera, antioxidanten, groene thee en glucosaminecomplex helpt de Herbalife verzorgingslijn uw huid en haar tot in de puntjes te verzorgen.

Herbalife SKIN huidverzorging
Herbalife Skin is een wetenschappelijk ondersteund huidverzorgingsprogramma welke uw huid verbetert door een optimale mix van Vitamine B3, antioxidanten, vitaminen C en E, Aloë vera en andere plantaardige ingrediënten. Herbalife SKIN bevat geen sulfaten en geen toegevoegde parabenen en is dermatologisch getest. Herbalife SKIN geeft u gezonder uitziende huid. Kortom , zachtere, gladdere stralende huid n verminderde zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.

Herbalife Aloe Huidverzorging
Begin uw dag stralend met de Herbalife Aloe Vera. Een huidverzorgingslijn speciaal ontwikkeld om helemaal te laten stralen. Herbalife Aloe bevat botanische ingrediënten en is vrij van parabenen en sulfaten. Mild genoeg voor de hele familie, elke dag!

De Geschiedenis van Herbalife

De Geschiedenis van Herbalife

Herbalife Nutrition International is in 1980 opgericht door Mark Hughes.

De moeder van Mark was een actrice in Hollywood en net zoals nu nog steeds het geval is, was toen het perfecte maatje een criteria om als vrouw aan werk te komen in Hollywood. Echter kampte de moeder van Mark Hughes met naar Hollywood normen met overgewicht. Om dit zogezegde overgewicht weg te werken, nam de moeder van Mark medicijnen om af te vallen. Aan deze medicijnen geraakte ze op den duur verslaafd, waardoor er ernstige gezondheidsproblemen ontstonden. Aan deze gezondheidsproblemen is zij uiteindelijk jammerlijk overleden toen Mark slechts 18 jaar was.

Door dit tragisch gebeuren besloot Mark op zoek te gaan naar op een oplossing om op een gezonde manier af te slanken. Hij verdiepte zich in de Chinese kruidenleer en nam enkele bekende maaltijdvervangers onder de loep. Ondertussen werkt Mark voor bedrijven gespecialiseerd in afslankproducten. Toen deze bedrijven stopten, nam Mark de beslissing zelf een bedrijf te beginnen en een afslankprogramma op basis van maaltijd vervangers te starten.

Herbalife Nutrition was geboren!

In de beginfase van herbalife werkte Mark samen met een voedingsdeskundige van de NASA die astronautenvoeding ontwikkelde. Beide heren streefden dezelfde doelen na: Gezonde, effeiciente voeding. Na een periode van diverse onderzoeken, verdere ontwikkeling en vele testen ontstond het Herbalife programma: een gezonde en natuurlijke manier van gewichtsbeheersing. Het Herbalife product was geboren, maar er moest nog een manier gevonden worden om dit aan de man te brengen, zodat de mensen herbalife zouden kopen en gebruiken. De verpakking zag er echter toen nog niet uit zoals het er vandaag de dag uitziet. De Herbalife voeding zat verpakt in allemaal apartz zakjes.

Mark's oma leed zelf ook aan overgewicht en besloot de maaltijdvervanger en voedingssupplementen te gaan gebruiken. Ze had hier prima resultaat mee, haar vriendinnen merkten dit ook op en begonnen ook met de Herbalife producten. In al zijn enthousiasme stapte Mark in de auto, en verkocht in de eerste maand al voor $23.000 vanuit de kofferbak. Het succes en de resultaten hiervan zorgden ervoor dat heel wat Herbalife klanten ook zelf Herbalife distributeur werden en zo hielpen de Herbalife producten over de hele wereld te verdelen.

Vandaag is dit nog steeds de rode draad doorheen het Herbalife verhaal. Eigen productresultaat waaruit een distributeur voortvloeit.

Al meer dan 30 jaar bouwt Herbalife verder op de visie van oprichter en eerste lid Mark Hughes (1956-2000) om goede voeding en een ongeëvenaarde zakelijke mogelijkheid te bieden aan mensen over de hele wereld.

Lees hieronder hoe Herbalife ontstaan is.

De jaren '80
1980: Mark Hughes lanceert Herbalife in februari 1980 in Los Angeles, en begint met het herschrijven van de geschiedenis van netwerkmarketing. Mark verkoopt de eerste Herbalife producten vanuit zijn auto.

1981: De eerste Herbalife Workshop wordt gehouden in januari 1981, geleid door Mark zelf. De Herbalife huidverzorging en haarproducten worden gelanceerd.

1982: Herbalife opent een vestiging in Canada, tientallen andere landen zullen snel volgen. Het eerste computersysteem van Herbalife is aangekocht. In de tussentijd bedraagt de omzet meer dan 2 miljoen Amerikaanse dollar.

1983: Herbalife wordt geopend in Australië. Een Herbalife Magazine wordt een maandelijkse publicatie die wordt ontvangen door alle distributeurs. De Herbalifeline wordt gelanceerd.

1984: Herbalife opent zijn eerste Europese land, het Verenigd Koninkrijk. 81 Distributeurs van over de hele wereld bezoeken de eerste internationale bedrijfsschool in Toronto, Canada. Herbalife zendt eerste satellietprogramma uit via zijn eigen netwerk (HCN) en zendt eerste infomercial uit. Herbalife verhuist zijn hoofdkantoor naar 9800 S. La Cienega Blvd., Inglewood, CA.

1985: Mark Hughes getuigt vóór het congres. Ongeveer 3.000 Herbalife-supporters verzamelen zich in Washington, D.C., tijdens hoorzittingen met de Senaat over afslankproducten. De medische adviesraad van Herbalife is opgericht. Herbalife viert haar 5e verjaardag. Mark treedt op als gast op de Merv Griffin-show en praat over Herbalife. Xtra-Cal wordt gelanceerd.

1986: Herbalife wordt openbaar en handelt op de NASDAQ-beurs. De Formule 1 Voedingsshake wordt geïntroduceerd in twee smaken: De Formule 1 Voedingsshake in de smaak Chocolade en Aardbei.

1987: Herbalife zendt live uit naar Australië met simultane vertolking in twee talen. Mark Hughes deelt zijn passie voor Herbalife tijdens een aan miljoenen uitgezonden satellietuitzending.

1988: Herbalife breidt internationaal snel uit, er vinden wereldwijd vier Extravaganza's plaats, alsmede evenementen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Canada.

1989: Herbalife® wordt geopend in Mexico, Spanje en Israël. De Herbalife-trainingen evolueren, er worden optredens gedaan op het podium door President's Team-leden.

De jaren '90
1990: Herbalife opent in Frankrijk en Duitsland. Herbalife viert het 10-jarig jubileum van het bedrijf.

1991: De campagne "Mission for Nutrition / Get on Board" wordt gelanceerd, met een omzet van $ 400 miljoen in 1992. Cell Activator® wordt gelanceerd.

1992: Herbalife opent in Portugal, Tsjechië, Hongkong, Italië en Japan. Er worden 'cutting-edge' producten gelanceerd en de maandelijkse sales stijgt van 3.1 miljoen Amerikaanse dollar tot 21 miljoen Amerikaanse dollar!

1993: Herbalife opent in Nederland. Geri Cvitanovich (VS) en Carol & Alan Lorenz (U.K.) zijn de eersten die de Chairman's Club bereiken. Introductie van N-R-G Instant Thee.

1994: Herbalife opent in Venezuela, Argentinië, Dominicaanse Republiek, België, Polen, Denemarken, Zweden en de Filippijnen. Mark Hughes onthult de Herbalife Family Foundation, een liefdadigheidsinstelling die erop gericht is wereldwijd de toekomst van kinderen te verbeteren.

1995: Herbalife wordt geopend in Rusland, Taiwan, Oostenrijk, Zwitserland, Brazilië, Zuid-Afrika, Finland en Noorwegen.

1996: Herbalife wordt geopend in Griekenland en Korea. Herbalife bereikt de mijlpaal van 1 miljard en viert dit met de verhuizing van het hoofdkantoor naar Century City, Californië.

1997: Herbalife wordt geopend in Chili en Thailand. Mark onderneemt een uitgebreide wereldtournee en houdt bijeenkomsten in Nederland, Japan, Brazilië en de VS. Mark Hughes ontvangt de 'Greater Los Angeles Entrepreneur of the Year Award'.

1998: Herbalife wordt geopend in Indonesië, Lesotho, Botswana, Namibië, Turkije en Swaziland. Chairman's Class vindt plaats in Palm Springs, CA, met gastsprekers Kareem Abdul-Jabbar en de voormalige Amerikaanse president Gerald Ford. Mark Hughes opent een weeshuis in Rio de Janeiro, Brazilië, en noemt het Casa Herbalife.

Er worden 19 nieuwe producten gelanceerd tijdens de Amerikaanse Extravaganza in Orlando, Florida, tot grote vreugde van duizenden aanwezigen.


2000 en verder...
2000: Herbalife wordt geopend in Cyprus, Panama en Ierland. 21 mei - De vroegtijdige dood en tragisch verlies van de geliefde oprichter en visionair Mark Hughes, 1956-2000. Herbalife viert haar 20ste verjaardag met een verkoopkanaal van meer dan één miljoen onafhankelijke Distributeurs met een aanbod van meer dan 100 producten voor Inwendige en Uitwendige Voeding in meer dan 50 landen.

2001: Herbalife wordt geopend in Colombia, China en Kroatië. 21 mei - De eerste Mark Hughes Tribute Day, met 24 uur web (HBN) uitzending en doorlopende viering op wereldwijde evenementen.

2002: Herbalife wordt geopend in Letland, Oekraïne en Macau. Herbalife wordt overgenomen door de privéfirma's van J.H.Whitney & Co., LLC en Golden Gate Capital, Inc. en wordt als een privéentiteit gehouden.

2003: Herbalife wordt geopend in Estland, Singapore en Litouwen. Michael O. Johnson treedt toe tot Herbalife als CEO. Dr. Lou Ignarro, Nobelprijswinnaar, wordt lid van de medische adviesraad van Herbalife. David Heber, M.D., Ph.D., F.A.C.P., F.A.C.N., is benoemd tot voorzitter van de medische en wetenschappelijke adviesraden. Niteworks wordt gemanceerd in de Verenigde Staten.

2004: Herbalife wordt geopend in Bolivia. Herbalife begint met de handel op de New York Stock Exchange (NYSE).

2005: Herbalife's Zilveren Jubileum! Herbalife verbetert al meer dan 25 jaar de gezondheid en het geluk van mensen. Herbalife wordt geopend in Hongarije; China lanceert onder een nieuw bedrijfsmodel. Herbalife Family Foundation doneert aan tsunami rampenbestrijdingsprogramma's. Herbalife wordt de officiële voedingssponsor van het voetbalteam van Los Angeles Galaxy. Introductie Liftoff.

2006: Herbalife opent in Peru, Maleisië en Costa Rica. De medische adviesraad wordt omgedoopt tot Nutrition Advisory Board en verbreedt tot gerenommeerde artsen en gezondheidsexperts van over de hele wereld. Herbalife sponsort strandvolleyballers, Elaine Youngs (VS) en Miwa Asao (Japan) en triatleet Olly Freeman (Verenigd Koninkrijk). Skin-lijn wordt gelanceerd.

2007: Herbalife opent in El Salvador en Zambia. Herbalife wordt presenterende sponsor van het Los Angeles Galaxy voetbalteam en staat op de team truien; de trui wordt een wereldwijde bestseller voor 2007. Herbalife sponsort de gouden medaillewinnaar en wereldrecordhouder Karch Kiraly (VS). Herbalife sponsort de Finse nationale ijshockeyteams en staat in de team-trui. Herbalife reikt een onderzoeksbeurs uit aan de University of Mississippi, School of Pharmacy, om planten te bestuderen voor gebruik in voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten.

2008: Herbalife wordt geopend in Roemenië, Guatemala, Honduras, Nicaragua en Ecuador. Herbalife sponsort verschillende atleten, waaronder het Chinese nationale wielerploeg, IndyCar-racer Townsend Bell, de American Youth Soccer Organization en de Hongaarse sprint-conoeist Attila Vajda. Twee klinische onderzoeken, uitgevoerd aan de UCLA en de Universiteit van Ulm, Duitsland, zijn voltooid en tonen de effectiviteit van de Amerikaanse en Europese formule 1. Herbalife hoofdkantoor verhuist naar L.A., in het centrum van Los Angeles.

2009: Herbalife opent in Vietnam en Paraguay. HFF werft geld voor natuurramp, aardbevingen, tyfonen en tsunami-hulpinspanningen in Australië, Italië, Taiwan, de Filippijnen en Indonesië. Zeven HFF Casa Herbalife-programma's worden over de hele wereld gelanceerd. Herbalife opent de Herbalife Innovation and Manufacturing (H.I.M.) -faciliteit in Zuid-Californië, waardoor de wereldwijde productontwikkeling en toeleveringsketen beter onder controle kunnen worden gehouden. Formula 1 Express maaltijdreep wordt gelanceerd in Europa.

2010: Herbalife viert dertig jaar lang het leven van mensen te veranderen. Herbalife wordt geopend op Aruba en Bulgarije. HFF werft geld voor hulpverlening bij overstromingen en aardbevingen in Mexico, Thailand, Chili en Haïti. Herbalife voegt wereldwijde sporticonen Lionel Messi en FC Barcelona toe aan een sponsorrooster van meer dan 100 internationale atleten, teams en sportevenementen. Baanbrekende ceremonie in Changsha, China voor de nieuwe plantenextractiefaciliteit van Herbalife.

2011: Herbalife wordt geopend in Georgië, Wit-Rusland, Libanon, Mongolië en Ghana. Herbalife Innovation and Manufacturing (H.I.M.) in Lake Forest, Californië, voegt onafhankelijke Member Tours toe. HFF werft geld voor acties op het gebied van aardbevingen, tsunami's, tornado's en overstromingen in Japan, de Verenigde Staten en Brazilië. Herbalife wordt de titelsponsor van de Herbalife World Football Challenge, met topvoetbalteams van over de hele wereld, waaronder door Herbalife gesponsorde teams, de LA Galaxy en FC Barcelona. Gary Small, MD, een expert op het gebied van hersengezondheid en ouder worden, treedt toe tot de Editorial Board van het Herbalife Nutrition Institute. Herbalife24, de eerste uitgebreide voedingslijn die 24 uur per dag sporters in beweging zet, wordt gelanceerd. De Herbal Aloe-productlijn, met nieuwe verpakkingen en formuleringen, wordt gelanceerd.

2012: Herbalife wordt geopend in Slovenië, Uruguay, Servië, Macedonië, Armenië, Kazachstan, Bonia, Moldavië en Trinidad en Tobago. Herbalife24®-productlijn wordt geïntroduceerd in Mexico, Brazilië en in de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Herbalife wordt de titelsponsor van de Herbalife Triathlon Los Angeles. Herbalife opent zijn eerste botanische extractiefaciliteit in Changsha, China, en zorgt voor meer kwaliteitscontrole over botanische ingrediënten die worden gebruikt in Herbalife®-producten. Herbalife koopt een nieuwe productiefaciliteit in Wiston-Salem, North Carolina. Herbalife en de LA Galaxy kondigen een record aan van 10 jaar verlenging van hun sponsorovereenkomst. Herbalife Zuid-Korea wint de 2012 Most Trusted Brand Award voor het tweede jaar op rij in de categorie van de functionele gezondheidsvoedingsmiddelen. Herbalife geeft "Herbalife24Fit" -dvd's uit - een uitgebreid 24-weken durende programma dat is opgesteld om de conditie effectief te verbeteren. De regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) introduceert Formule 1-allergeenvrij voor mensen met gemeenschappelijke voedselallergieën.

2013: Herbalife wordt geopend in Cambodja, Kirgizië en Azerbeidzjan. Herbalife wordt de wereldwijde voedingspartner van Cristiano Ronaldo. Herbalife SKIN®-productlijn wordt geïntroduceerd in de Verenigde Staten, Puerto Rico en Canada. Herbalife wordt de officiële voedingspartner van de 2013 Guinness International Champions Cup en acht-ploegentoernooi met enkele van 's werelds beste en meest prestigieuze soccoclubs in een reeks eliminatiewedstrijden.

2014: Herbalife voegt het Vietnam National Olympic Committee toe aan een internationale selectie van meer dan 190 atleten, teams en sportevenementen van wereldklasse. Herbalife Family Foundation viert haar 20-jarig jubileum met meer dan 120 Casa Herbalife-programma's over de hele wereld. Herbalife introduceert de gouden standaard voor consumentenbescherming.

2015: Herbalife24 CR7 Drive wordt geïntroduceerd in de Verenigde Staten. Herbalife kondigt een 10-jarige verlenging aan als officiële sponsor en jersey sponsor van LA Galaxy. Herbalife viert mijlpaal: 35e verjaardag. Herbalife werkt samen met de Special Olympics World Games, gehouden in Los Angeles, om meer dan 700 atleten van over de hele wereld te ondersteunen. Herbalife werkt samen met het Amerikaanse Rode Kruis om donaties aan donoren van bloed en bloedplaatjes na de donatie te geven.


Wat zal de toekomst brengen?
De spannende mogelijkheden in de toekomst van Herbalife zijn grenzeloos! Als u meer wilt weten over de mogelijkheden om uw leven te veranderen met Herbalife dan kunt u hier klikken voor de feiten over onze toekomst!

*De Herbalife Family Foundation en de Herbalife International Family Foundation zijn aparte juridische entiteiten van Herbalife International, Inc.

Wat wilt u weten over Herbalife nutrition?

" De meeste mensen willen vandaag de dag het liefst een gezond bestaan leiden. Maar iets willen en iets doen zijn uiteraard twee hele verschillende dingen. De wereld waarin we leven verleidt ons op elke hoek met ongezonde voeding en een inactief bestaan. Je zou op een vrije zaterdag de sportschool kunnen bezoeken, maar je kunt ook een serie op Netflix kijken door deze in 1 ruk te bingen op de bank. We weten vaak wel dat gezonde voeding en een gezonde levensstijl leiden tot meer energie en meer geluk. Maar iets weten wil niet zeggen dat we dan ook altijd maar gehoor geven aan deze kennis. Er zijn immers naast rationele overwegingen ook allerlei andere factoren die ons beïnvloeden. Gemakzuchtigheid, luiheid, vaste routines, verlangens, emoties en noem het allemaal maar op. Het zijn allemaal zaken die ons uit de sportschool houden. Gelukkig kun je dankzij herbalife nutrition van nutrivida op een eenvoudige manier toch aan je gezondheid werken. Met de artikelen van Herbalife kun je actief aan je gezondheid werken. Dit kun je doen door simpelweg de producten te kopen en te gebruiken, maar je kunt ook actief je eigen coach zijn, gebruik maken van herbalife nutrition en andere mensen helpen om ook via herbalife nutrition aan de slag te gaan met hun gezondheid. De producten van herbalife nutrition zijn in ieder geval zo ontwikkeld dat ze een positieve impact hebben op je gezondheid. Qua voedingsstoffen krijg je een flinke boost en dit is des te meer het geval als je voorheen vaak ongezond at. Ongezond eten zoals junkfood en niet-natuurlijke producten bevatten weinig tot geen voedingstoffen, vitamines, mineralen en andere bouwstenen die zo belangrijkzijn voor een gezond lichaam. Dankzij herbalife nutrition kun je werken aan een gebalanceerd dieet. Het is uiteraard van belang dat je een holistische aanpak hanteert. Alles heeft impact op al het andere. Wat je eet, heeft invloed op je energieniveau, maar hoeveel je beweegt heeft weer impact op hoeveel energie je nodig hebt. Maar flink bewegen en sporten zorgt ook voor meer positieve gevoelens en dat heeft weer impact op je motivatie om gezond te blijven eten en te bewegen. Je kunt dus heel makkelijk in een opwaartse spiraal terecht komen net zoals je aan het andere eind van het spectrum ook heel gemakkelijk in en neerwaartse spiraal terecht kunt komen. Dat laatste wil je echter zien te voorkomen en dus is het belangrijk om die opwaartse spiraal zoveel mogelijk te cultiveren. "

Herbalife Nutrition - Testimonial #1

" Voor mij is het heel belangrijk dat ik goed eet omdat ik namelijk snel ziek kan worden. Het is daarom belangrijk dat ik zorg dat ik de juiste stoffen tot mij neem omdat ik heel snel tekorten kan oplopen en daar word ik echt niet blij van. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om aan de hand van weinig inspanning, toch heel veel goede stoffen binnen te krijgen en op die manier heb ik gezien dat ik een keer moest kijken of Herbalife nutrition iets voor mij zou zijn. Ik heb namelijk meerdere mensen in mijn omgeving die ook erg van de gezonde voeding zijn en ik kreeg van hen te horen dat zij allemaal aan de Herbalife nutrition zaten. Daar wilde ik daarom graag meer van weten en ik ben toen gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik meer over Herbalife nutrition te weten zou kunnen komen. Ik heb toen gezien dat ik het beste online kon gaan zoeken naar informatie over dit product. Ik heb toen gekeken waar ik het beste kon gaan zoeken naar mogelijkheden en ik heb gezien dat ik het beste naar de site van Nutrivida.be kon gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag gezond willen leven en ik heb deze site daarom ook met veel genoegen doorgenomen. Ik kan u aanraden om deze pagina ook een keer door te nemen omdat u zult zien dat deze mensen u heel goed producten kunnen leveren. Ik ben daarom ook blij dat ik hier ben gaan kijken want ik denk niet dat ik elders betere zaken had kunnen doen. De mensen van dit bedrijf hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat ik voor een goede prijs met Herbalife nutrition kon beginnen en ik kan u daarom aanraden om ook een keer te kijken wat deze mensen voor u kunnen doen. Ik heb hier gelijk een bestelling geplaatst want ik was er vrijwel meteen zeker van dat ik veel baat zou kunnen hebben bij Herbalife nutrition. "

Voor mij is Herbalife Nutrition heel erg fijn

Ik ben blij dat ik ben gaan kijken naar mogelijkheden om meer over Herbalife nutrition te weten te komen want ik gebruik nu al een tijdje Herbalife nutrition en dat bevalt mij heel erg goed. Het is namelijk zo dat wanneer je met Herbalife nutrition werkt, je er zeker van kunt zijn dat je alle stoffen binnenkrijgt die belangrijk zijn voor een mens. Sinds ik dit middel gebruik, voel ik mij daarom ook heel veel beter en ik ben daarom ook niet van plan om op korte termijn te stoppen met Herbalife nutrition.