Welkom

Herbalife

Formula 1 Voedingsshake (New Generation)

Meer afbeeldingen

Formula 1 Voedingsshake (New Generation)

Normale prijs: € 44,90

Special Price € 34,90

Originele Herbalife Producten *
Vandaag besteld, zelfde werkdag (Ma-Vr) verstuurd *
Slechts €6.95 verzendkosten, gratis vanaf €90.00 *
Veilig online betalen met MultiSafepay

Veilig online betalen met MultiSafepay


* Verplichte velden

Normale prijs: € 44,90

Special Price € 34,90

Description

Details

HERBALIFE F1 VOEDINGSSHAKE

De F1 Voedingsshake: terecht ons meest verkochte product!

De F1 Voedingsshake van Herbalife is wellicht ons bekendste product. Deze shake vormt de basis van onze visie op gezond en dynamisch leven. It’s a mad world. We leven aan een pijlsnel tempo en vinden daarom vaak de tijd niet om ons uitgebreid aan gezonde voeding te wijden.

" Dankzij de F1 Voedingsshake van Herbalife hoef je niet te kiezen tussen gemak en gezondheid. Hij levert het namelijk allebei. "

Herbalife Formulla 1 Shake

Wat kan de F1 Voedingsshake voor jou doen?

Een evenwichtig en regelmatig eetpatroon is één van de pijlers van een gezonde levensstijl. Drie voedzame maaltijden per dag vormen de basis.
Je ontbijt is misschien wel de belangrijkste maaltijd van de dag. Als je net wakker wordt, is je bloedsuikerspiegel meestal laag. Een ontbijt geeft je metabolisme de kickstart om energiek door de dag te komen.

Kiezen voor de Herbalife F1 Voedingsshake is bewust kiezen voor comfort en gezondheid. De F1 shake is een evenwichtige maaltijd die voedzaam en gemakkelijk te bereiden is - en daarbovenop ook nog eens heerlijk smaakt.

Hoe werkt de F1 shake?

Onze experts en onderzoekers blijven voortdurend het gamma verbeteren. De laatste generatie F1 Voedingsshakes zijn een perfecte mix van hoogwaardige bestanddelen, die vlot jouw actieve levensstijl ondersteunen.

Hun succesvolle werking rust op de unieke samenstelling met 25 actief werkzame vitamines en mineralen. Hoogwaardige proteïnen, vezels en essentiële stoffen zoals magnesium, maken dat je lichaam de hele dag door van de nodige energie voorzien wordt.

Door hun bijzonder lage caloriegehalte zijn ze ideaal als maaltijdvervanger. Door dagelijks tweemaal een F1 Voedingsshake in te zetten geef je je dieet een aanzienlijke boost. Door de evenwichtige samenstelling van de shake ben je bovendien energiek en fit, waardoor je je dieet handig kracht kan bijzetten met lichaamsbeweging en sport. Doordat de F1 shake verrijkt werd met voedzame proteïnen, wordt de opbouw van spiermassa immers ondersteund.

Eens je je ideale gewicht bereikt hebt, kan je dagelijks nog één maaltijd vervangen door een F1 Voedingsshake van Herbalife. Zo blijf je steeds verzekerd van een efficiënte controle over je lichaamsgewicht.

Video Herbalife Nutrition Formula 1 Shake - Nieuwe generatie - Nutrivida.be

De vele voordelen van de Herbalife F1 Voedingsshake

  • Snel en eenvoudig in gebruik
  • Helpt bij het afslanken
  • Ondersteunt je sportieve prestaties en spieropbouw
  • Samengesteld door wetenschappers
  • Ruime keuze aan heerlijke smaken
  • Draagt bij aan een gezondere levensstijl
  • Bevat alle noodzakelijke voedzame stoffen voor een evenwichtige maaltijd

De F1 Shake in cijfers:

  • Slechts 220 kcal per portie
  • 18g eiwitten per portie
  • 25 essentiële vitamines en mineralen

Bovendien werden aan alle F1 Voedingsshakes extra soja-eiwitten toegevoegd. Deze vele onweerlegbare kwaliteiten maken van Herbalife’s F1 Voedingsshake één van de vaakst gekozen maaltijdvervangers ter wereld. Onze vele trouwe klanten kunnen getuigen van de unieke, krachtige werkwijze van dit hoogwaardige product.

De Herbalife formule 1 voedingsshake als volwaardige maaltijdvervanger

De Herbalife F1 Voedingsshake is een voedingsshake die zo volledig is dat deze als volwaardige maaltijdvervanger kan gebruikt worden.
Formule Voedingsshake bevat namelijk een perfecte uitgebalanceerde combinatie van hoogwaardige eiwitten afkomstig uit melk en soja en bevat daarbovenop essentiële macronutriënten zoals vitaminen en mineralen, toegevoegde plantenextracten en extra kruiden.

Een F1 Voedingsshake is rijk aan eiwitten uit zuivel en bevat per dosering maar liefst 8 g soja eiwit.
Soja Eiwit is een eiwit met een zeer volledig aminozuurprofiel. Soja eiwit heeft een hoge biologische waarde. Dit wilt zeggen dat er veel essentiële aminozuren in soja eiwit zitten en ook nog eens in de juiste verhouding. Soja eiwit heeft een biologische waarde die schommelt tussen de 70 en 80. Dit is zeer hoog voor plantaardig eiwit. Alle belangrijke aminozuren voor spieropbouw zijn dus in voldoende mate aanwezig.

Ideaal dus voor eenieder die op zoek is naar meer spiermassa, meer spieropbouw, maar ook minder vet en een gezondere levensstijl. F1 voedingsshake is zelfs zo compleet dat deze als volwaardig maaltijd vervanger kan gebruikt worden en dus een perfect alternatief is voor een minder gezond calorierijk ontbijt of een andere maaltijd boordevol slechte suikers en vetten.

F1 Voedingsshake bevat essentiële vitaminen en mineralen

F1 Voedingsshake bevat extra toegevoegde essentiële vitaminen en mineralen om ervoor te zorgen dat u deze voldoende binnen krijgt.

Eén Herbalife Formule 1 shake bevat het equivalent van:
- Calcium: 2 potten yoghurt;
- Vitamine C als in 1 Satsuma;
- Vitamine E als in 1 eetlepel zonnebloemolie;
- Kalium als in 1 banaan;
- Proteïne als in 1 gebakken kabeljauwfilet;
- Magnesium als in 100 gram verse spinazie;
- Niacine als in 1 portie geroosterd lamsvlees (90 gram).

Wat kan F1 Voedingsshake voor u doen ?

Veel! De formule 1 voedingsshake van herbalife kan u helpen bij uw gewichtsbeheersing. Of u nu gewicht wil verliezen , uw gewicht stabiel houden of gewicht wil bijkomen.

Voor elke behoefte is er wel een aangepaste herbalife combinatie waarin F1 Voedingsshake centraal staat. Zo bent u er steeds zeker van voldoende voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, mineralen en vitaminen binnen te krijgen.

F1 Voedingsshake & de wetenschap

Wetenschappelijk studies hebben aangetoond dat het dagelijks innemen van Herbalife F1 shake als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet zeer doeltreffend is voor het bekomen van het gewenste gewicht.

10 interessante feiten over de Herbalife F1 Voedingsshake

Weg met de vooroordelen, hier met de feiten.
10 ijzersterke weetjes die verklaren waarom de F1 Voedingsshake ons best verkopende product is:

1. s Werelds nummer 1
Als ’s werelds favoriete maaltijdvervangende shake heeft de Herbalife F1 Voedingsshake al talloze mensen geholpen. Over heel de wereld wordt de F1 shake gekozen als ondersteuning voor een gezonde en slanke levensstijl.

2. Ondersteund door de wetenschap
De Formula 1 shake is ontwikkeld door experts en wetenschappelijk onderbouwd. Klinische studies tonen aan dat maaltijdvervangers een veilige en effectieve manier zijn om blijvend gewicht te verliezen.

3. De ene shake is de andere niet
Onze maaltijdvervangende shakes zijn speciaal ontwikkeld om de nodige proteïnen én de juiste balans aan macro- en micronutriënten te bieden. Veel proteïneshakes die er op de markt zijn, hebben een gebrek aan andere essentiële nutriënten en kunnen dus niet geclassificeerd worden als maaltijdvervangers.

4. 25 actief werkzame vitamines & mineralen
De F1 Voedingsshake voorziet je van alle essentiële vitamines en mineralen bij elke portie.

5. Eindeloze mogelijkheden
Je kan oneindig variëren en combineren met de F1 shakes. Zo wordt je voedingsshake nooit saai. Voor een evenwichtige twist kan je wat fruit of lijnzaad toevoegen, of de shake met vruchtensap bereiden. Drink je liever water dan melk? Voeg dan een lepel Proteïne Drank Mix (PDM) toe om jezelf te verwennen met een heerlijke, romige en voedzame drank.

6. De waarheid over Proteïnen
Sojaproteïnen lastig verteerbaar? Dat is dus 1 van die mythes. Het geïsoleerde sojaproteïne in de F1 shakes laat zich bijzonder goed verteren. Met 18 g proteïnen (zuivel en soja) per portie is een F1 Voedingsshake een verstandige keuze voor wie spiermassa wil opbouwen (in combinatie met lichaamsbeweging).

7. Snel en gemakkelijk
Je bereidt je F1 shake al binnen 1 minuut. Schep eenvoudigweg F1-poeder in een blender, schenk er de melk bij & shake. Mag het voor jou nog sneller en helemaal zonder voorbereiding? Probeer dan eens een F1 Maaltijdvervangende reep.

8. Bekijk het op YouTube
We gunnen je graag een blik achter de schermen van het F1 Voedingsshake-productieproces. De nieuwe commercial van Herbalife toont aan hoe miljoenen mensen al kozen voor een evenwichtige en actieve levensstijl, met wetenschappelijk bewijs. Bekijk hier ons YouTube kanaal.

9. Allergieën? Probeer eens …
Formule 1 Vrij Van is speciaal ontwikkeld voor wie met sterke dieetrestricties te kampen heeft. Het is gemaakt met het erwtproteïne pisane: een kwalitatief hoogwaardig proteïne van natuurlijke oorsprong, volledig glutenvrij, sojavrij én lactosevrij!

10. Hoeveel suiker bevalt de Herbalife F1 Voedingsshake?
Een Formule 1 shake bevat evenveel suiker als een kleine appel. De belangrijkste zoetstof in de F1 shake is fructose, een natuurlijk voorkomende koolhydraat dat je lichaam van energie voorziet.

F1 Voedingsshake: Beste Product van het Jaar 2017 - 2018

Woensdag 28 juni was het zover: de prijsuitreiking van ‘Beste Product van het Jaar 2017-2018’ in Brussel. ‘Beste Product van het Jaar’ is één van de grootste consumentenonderzoeken van België. Consumenten beoordelen producten op producteigenschappen en op basis van hun houding/gedrag ten aanzien van een product. Zo bepalen zij welk product het beste is.

Bedrijven konden hun klanten oproepen om te stemmen voor het beste product van het jaar in 29 verschillende categorieën. Meer dan 22.000 consumenten hebben via de website www.besteproductvanhetjaar.be hun favoriete product beoordeeld. Na deze periode werd bekend gemaakt dat Herbalife genomineerd was voor de categorie ontbijt met de Formula 1. Na lang in spanning te hebben gewacht, werd Formula 1 uitgeroepen tot ‘Beste Product van het Jaar 2017-2018’! Dat is nog niet alles! Over de 28 categoriewinnaars werd ook een overall winnaar gekozen. De winnaar van deze categorie is ook de Formula 1. Herbalife mag de Formula 1 dus het komende jaar met trots ‘Beste Product van het jaar’ noemen!

Herbalife F1 Shake Product van het jaar in de categorie ontbijt

Als winnaar van de verkiezing mag Herbalife één jaar lang deze titel dragen. Dat is een ideaal communicatiemiddel naar klanten, aangezien deze titel hun vertrouwen in ons product verhoogt. Herbalife mag het winnaarslogo gebruiken voor intern, extern, online, geschreven pers- & drukwerk en centra.

Hoe zit het met de suikers in de F1 Shake? Waarmee is F1 gezoet? - VIDEO

Daarvoor moeten we weten dat suikers koolhydraten zijn. Koolhydraten geven het lichaam energie zoals eiwitten en vetten. Suikers, zetmeel en vezels zijn allemaal vormen van een koolhydraten in onze voeding. Formula 1 bevat suiker en vorm van fructose. Fructose staat ook wel bekend als fruitsuiker. Het is de zoetste van alle natuurlijk voorkomende koolhydraten.Samenvattend gezegd is fructose is een koolhydraat dat energie levert aan het lichaam en dat gebruikt wordt als natuurlijke zoetstof.

Wat is de betekenis van de icoontjes op onze F1 productetiketten?

Welke Shakes zijn Glutenvrij, Lactosevrij en Sojavrij?

Gebruik Formula 1 Voedingsshake - New Generation

Neem 2 maatscheppen (of eetlepels) F1 Voedingsshake en meng deze met 250 ml (soja)melk of water.

1. Gewichtsbeheersing:
Vervang dagelijks twee maaltijden met deze heerlijke shake en eet één uitgebalanceerde maaltijd.

2. Evenwichtige voeding:
Vervang dagelijks één maaltijd met een Formula 1shake en eet twee uitgebalanceerde maaltijden.

Tip: Ons lichaam heeft ongeveer 1 g proteïne per kg lichaamsgewicht per dag nodig. Voor extra eiwitten, kan u steeds Herbalife Formula 3 toevoegen aan uw Formula 1 voedingsshake.

Ontdek de heerlijke smaken van de Herbalife F1 Voedingsshake!

Gezond én lekker, voor elk wat wils. Elke dag wat anders, of onderling mixen?

De Herbalife F1 Voedingsshake is verkrijgbaar in meerdere heerlijke smaken. Voor ieder wat wils. Zo kan u uw Herbalife shake precies laten smaken zoals u wenst. Elke dag een andere smaak, of een combinatie van verschillende Herbalife Formule 1 Shake smaken, alles is gewoon mogelijk Probeer gewoon elke dag een andere F1 Voedingsshake smaak of zelfs een combinatie van verschillende smaken!

Herbalife F1 Shake smaken

In dit uitgebreide gamma vindt je beslist jouw smaak terug!

Romige Vanille
Het meest geliefde smaakje! Neutraal en zacht, ideaal te combineren met fruit.

Zachte Chocolade
Voor de onverslaanbare zoetebek die gezond wil genieten van de smaak van chocolade.

Cookie Crunch
Dol op de authentieke smaak van zelfgemaakte koekjes? Deze heerlijke basic is to die for.

Café Latte
De ideale keuze voor de fervente koffieliefhebber. Combineert heerlijk met chocolade en cookie.

Frisse Aardbei
De frisse, licht zurige smaak van verse aardbeien leent zich uitstekend als ontbijt.

Hartige Maaltijd
Liever eens niet zoet? Dan is deze variant met paddenstoel- en kruidensmaak jouw ding.

Zomerse Bosvruchten
Geniet van het rijke, verrassende smakenpalet van fris zomerfruit.

Appel Kaneel

Always a winning team: deze variant smaakt naar vers gebakken appeltaart.

Munt Chocolade
Een unieke, verrukkelijke mix die doet denken aan After Eight.

Bananen Crème
Een romige, volle shake met een smeuïge bananensmaak.

 

 


Formula 1 Voedingsshake Romige Vanille Smaak

Formula 1 Voedingsshake Romige Romige Vanille Smaak

Vanille liefhebbers, opgelet! We hebben iets voor je! Deze volledig veganistische en lactosevrije maaltijdvervangende vanille shake is rijk aan proteïne die helpt bij het behoud en de groei van je spiermassa. Daarnaast heeft de nieuwe F1 Romige vanille de perfecte balans van vitaminen en mineralen én vetten.

De Romige Vanille Smaak Formula 1 voedingsshake is veruit de meest verkocht smaak. Sterker nog: De F1 Voedingsshake Romige Vanille is het best verkochte product uit het volledige Herbalife gamma. De Romige Vanille is zeer neutraal van smaak en bevat een zachte vanille smaak. Ideaal dus om te combineren met andere F1 Voedingsshake smaken, maar ook perfect te combineren met stukjes fruit, …

Maak kennis met de nieuwe generatie Formula 1 Voedingsshake Romige vanille, die ondersteuning biedt voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud *. Rijk aan proteïnen, die het behoud en de groei van spiermassa ondersteunen. De Nieuwe Generatie Formula 1 is ook perfect gebalanceerd met vitamines en mineralen.

Belangrijkste Voordelen Formula 1 Voedingsshake Romige vanille
- 222 kcal per portie
- 18 g proteïnen per portie, bijdragend tot de groei van spiermassa
- 4 g vezels per portie
- Minimaal 38% van de dagelijks aanbevolen behoefte voor 25 vitaminen en mineralen per portie, inclusief chroom dat helpt om de normale bloedsuikerspiegel te handhaven
- Ingrediënten van veganistische bron, glutenvrij, geen kunstmatige kleur en natuurlijke smaakstoffen

Hoe kan Formula 1 Voedingsshake Romige vanille jou helpen?
Ontbijt stimuleert je metabolisme. Als je wakker wordt, is de bloedsuikerspiegel die je lichaam nodig heeft om je dag te voeden meestal laag, dus een gezond ontbijt is de beste optie.

Formula 1 Voedingsshake Romige vanille bevat 25 vitaminen en mineralen, zoals magnesium, die het energie metabolisme ondersteunen, en jouw actieve levensstijl en doelstellingen voor gewichtsbeheersing * ondersteunen tijdens ontbijt, lunch of diner.

Formula 1 Voedingsshake Romige vanille is gemaakt met een perfecte mix van hoogwaardige proteïnen, vezels, vitamines en mineralen, die je zowel geweldige voeding als gemak bieden in een heerlijke shake.

Je hoeft niet langer te kiezen tussen gezonde maaltijden en gemak - de Formula 1 Voedingsshake Romige vanille is snel en gemakkelijk te bereiden!

Gebruik
Geniet elke dag van een Formula 1 Voedingsshake Romige vanille als een voedzame maaltijd. Bus licht schudden voor elk gebruik, aangezien de inhoud kan klonteren. Meng twee eetlepels (26 g) poeder met 250 ml koude, halfvolle melk (1,5% vet).

Gebruik dit product binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd eetpatroon, als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl. Bekijk myfoodboost.be voor extra shake-recepten en serveersuggesties.

 

Formula 1 Voedingsshake Zachte Chocolade Smaak

Formula 1 Voedingsshake Zachte Chocolade Smaak

Geef je over aan je passie voor chocolade met de nieuwe Formula 1 Zachte chocolade. Deze volledig veganistische, maaltijdvervangende shake is rijk aan proteïne. Dat helpt bij het behoud en de groei van spiermassa. En de nieuwe Formula 1 Zachte chocolade heeft de perfecte balans van vitaminen en mineralen én vetten.

Maak kennis met de nieuwe generatie Formula 1 Voedingsshake Zachte chocolade, die ondersteuning biedt voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud *. Rijk aan proteïnen, die het behoud en de groei van spiermassa ondersteunen. De Nieuwe Generatie Formula 1 is ook perfect gebalanceerd met vitamines en mineralen.

Belangrijkste voordelen Formula 1 Voedingsshake Zachte Chocolade Smaak
- 222 kcal per portie
- 18 g proteïnen per portie, bijdragend tot de groei van spiermassa
- 4 g vezels per portie
- Minimaal 38% van de dagelijks aanbevolen behoefte voor 25 vitaminen en mineralen per portie, inclusief chroom dat helpt om de normale bloedsuikerspiegel te handhaven
- Ingrediënten van veganistische bron, glutenvrij, geen kunstmatige kleur en natuurlijke smaakstoffen

Hoe kan Formula 1 Voedingsshake Zachte Chocolade Smaak jou helpen?
Ontbijt stimuleert je metabolisme. Als je wakker wordt, is de bloedsuikerspiegel die je lichaam nodig heeft om je dag te voeden meestal laag, dus een gezond ontbijt is de beste optie.

Formula 1 Voedingsshake Zachte chocolade latte bevat 25 vitaminen en mineralen, zoals magnesium, die het energie metabolisme ondersteunen, en jouw actieve levensstijl en doelstellingen voor gewichtsbeheersing * ondersteunen tijdens ontbijt, lunch of diner.

Formula 1 Voedingsshake Zachte chocolade is gemaakt met een perfecte mix van hoogwaardige proteïnen, vezels, vitamines en mineralen, die je zowel geweldige voeding als gemak bieden in een heerlijke shake.

Gebruik F1 Zachte Chocolade Smaak
Je hoeft niet langer te kiezen tussen gezonde maaltijden en gemak - de Formula 1 Voedingsshake Zachte chocolade is snel en gemakkelijk te bereiden!

Geniet elke dag van een Formula 1 Voedingsshake Zachte chocolade shake als een voedzame maaltijd. Bus licht schudden voor elk gebruik, aangezien de inhoud kan klonteren. Meng twee eetlepels (26 g) poeder met 250 ml koude, halfvolle melk (1,5% vet)

Formula 1 Voedingsshake Frisse Aardbei Smaak

Formula 1 Voedingsshake Frisse Aardbei is de nieuwste smaak met de verbeterde formule van de Nieuwe Generatie F1.

Herbalife Formula 1 Frisse Aardbei

Maak kennis met de nieuwe generatie Formula 1 Voedingsshake Frisse Aardbei Smaak, die ondersteuning biedt voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud. Rijk aan proteïnen, die het behoud en de groei van spiermassa ondersteunen. De Nieuwe Generatie Formula 1 is ook perfect gebalanceerd met vitamines en mineralen.

Bevat veganistische ingrediënten, is glutenvrij en bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Deze upgrade zal de komende maanden voor de gehele Formula 1 lijn plaatsvinden. Jouw zelfde favoriete shake, nu met verbeterde formule en smaak! De Formula 1 voedingsshake met aardbeien smaak is één van populairste smaken. Een frisse, zacht zoete aardbeien smaak is perfect te combineren met een andere F1 shake smaak of met stukjes fruit.

NIEUW → Formula 1 ZOMERSE BOSVRUCHTEN

Herbalife Formula 1 Zomerse Bosvruchten

Formula 1 Voedingsshake Zomerse Bosvruchten is de nieuwste smaak met de verbeterde formule van de Nieuwe Generatie F1.

Maak kennis met de nieuwe generatie Formula 1 Voedingsshake Zomerse bosvruchten, die ondersteuning biedt voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud. Rijk aan proteïnen, die het behoud en de groei van spiermassa ondersteunen. De Nieuwe Generatie Formula 1 is ook perfect gebalanceerd met vitamines en mineralen.

Bevat veganistische ingrediënten, is glutenvrij en bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Deze upgrade zal de komende maanden voor de gehele Formula 1 lijn plaatsvinden. Jouw zelfde favoriete shake, nu met verbeterde formule en smaak!

NIEUW → Formula 1 MUNT CHOCOLADE

Herbalife Formula 1 Munt Chocolade

Formula 1 Voedingsshake Mint & chocolade

Maak kennis met de nieuwe generatie Formula 1 Voedingsshake Mint & chocolade, die ondersteuning biedt voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud *. Rijk aan proteïnen, die het behoud en de groei van spiermassa ondersteunen. De Nieuwe Generatie Formula 1 is ook perfect gebalanceerd met vitamines en mineralen.

Belangrijkste voordelen
222 kcal per portie
18 g proteïnen per portie, bijdragend tot de groei van spiermassa
4 g vezels per portie
Minimaal 38% van de dagelijks aanbevolen behoefte voor 25 vitaminen en mineralen per portie, inclusief chroom dat helpt om de normale bloedsuikerspiegel te handhaven
Ingrediënten van veganistische bron, glutenvrij, geen kunstmatige kleur en natuurlijke smaakstoffen


Hoe kan het helpen?
Ontbijt stimuleert je metabolisme. Als je wakker wordt, is de bloedsuikerspiegel die je lichaam nodig heeft om je dag te voeden meestal laag, dus een gezond ontbijt is de beste optie.

Formula 1 Voedingsshake Mint & chocolade latte bevat 25 vitaminen en mineralen, zoals magnesium, die het energie metabolisme ondersteunen, en jouw actieve levensstijl en doelstellingen voor gewichtsbeheersing * ondersteunen tijdens ontbijt, lunch of diner.

Formula 1 Voedingsshake Mint & chocolade is gemaakt met een perfecte mix van hoogwaardige proteïnen, vezels, vitamines en mineralen, die je zowel geweldige voeding als gemak bieden in een heerlijke shake.

Je hoeft niet langer te kiezen tussen gezonde maaltijden en gemak - de Formula 1 Voedingsshake Mint & chocolade is snel en gemakkelijk te bereiden!

Enkele jaren terug was de Chocolade munt al als tijdelijke seizoenssmaak te koop. En deze smaak komt nu permanent terug ! Deze Formula 1 Mint Chocolate Crunch heeft een shelf-life van 24 maanden in plaats van de huidige 12 maanden. De variant bevat een natuurlijke Mint Chocolate smaak en de chocolade bolletjes zijn vervangen door koekkruimels, wat de toevoeging aan de naam verklaart.

 

NIEUW → Formula 1 CAFE LATTE

Herbalife Formula 1 Cafe Latte

F1 Appel Kaneel is de nieuwste smaak met de verbeterde formule van de Nieuwe Generatie F1.

Herbalife Formula 1 Shake Appel Kaneel

DE NIEUWE GENERATIE FORMULA 1

Bevat veganistische ingrediënten, is glutenvrij en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. Deze upgrade zal de komende 12 maanden voor de gehele Formula 1 lijn plaatsvinden. Jouw zelfde favoriete shake, nu met verbeterde formule en smaak!

Herbalife Formula 1 Shake Appel Kaneel

Formula 1 Bananen Crème – Uitgebalanceerde maaltijd
Bananen Crème

NIEUW → Formula 1 Bananen Crème – Uitgebalanceerde maaltijd Bananen Crème

Formule 1 biedt gemak, smaak en voeding in één shake.

Met een perfecte mix van hoogwaardige proteïnen, vezels en vitamines & mineralen hoef je niet langer te kiezen tussen gezonde maaltijden en gemak - de Formula 1-shake is snel en gemakkelijk te bereiden!

Krijg de voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft, terwijl je blijft vasthouden aan jouw voorkeuren of dieetvereisten.

F1 Bananen Crème Cream is gemaakt van ingrediënten die van vegatarische bron zijn, glutenvrij en bevat geen kunstmatige kleur- of zoetstoffen.

Rijk aan proteïnen die bijdragen ​​aan een toename van spiermassa, is Formule 1 een maaltijdvervanger die belangrijke micro- en macronutriënten bevat en toegevoegde plantaardige kruiden.

Geniet van Formule 1 als een voedzaam ontbijt, lunch of diner om jouw doelen op het gebied van actieve levensstijl en gewichtsbeheersing * te ondersteunen.

Het bevat 25 vitamines en mineralen, waaronder vitamine D die bijdraagt ​​aan de normale functie van het immuunsysteem, en vitamine C die bijdraagt ​​aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

F1 Bananen Crème is de eerste smaak met de verbeterde formule van de Nieuwe Generatie F1. Bevat veganistische ingrediënten, is glutenvrij en bevat geen kunstmatige kleur-, zoet- of smaakstoffen. Deze upgrade zal de komende 12 maanden voor de gehele Formula 1 lijn plaatsvinden. Jouw zelfde favoriete shake, nu met verbeterde formule en smaak!

NIEUW → F1 Shake vanille XL - 780 gram

Nu met GRATIS kleine maatlepel in de bus !

De meest verkochte smaak Herbalife Formula 1 maaltijdvervangende shake Vanille nu in 780 gram verpakking. In plaats van 550 gram in de normale Vanille voedingshake verpakking, zit er in de grote bus 750 gram voedingsshakepoeder in. Veel voordeliger in aankoop.

→ 40% groter
→ XL versie 780G
→ Bevat 30 porties
→ GRATIS kleine maatlepel in de bus

NIEUW → F1 Shake vanille XL - 780 gram

Formule 1 Mint Chocolate Crunch

Hij is er → De Formule 1 Mint Chocolate Crunch

De Formule 1 Mint Chocolate Crunch smaak!

Enkele jaren terug was de Chocolade munt al als tijdelijke seizoenssmaak te koop. En deze smaak komt nu permanent terug !

Persoonlijk vinden wij dit veruit de allerlekkerste herbalife smaak die er bestaat. Hou je van after eight ? Dan is deze shake zeker iets voor jou. De after eight chocolaatjes in een uitgebalanceerde shake vorm. Wie wil dit nu niet ?

Deze Formula 1 Mint Chocolate Crunch heeft een shelf-life van 24 mnd in plaats van de huidige 12 maanden. De variant bevat een natuurlijke Mint Chocolate smaak en de chocolade bolletjes zijn vervangen door koekkruimels, wat de toevoeging aan de naam verklaart.

Q1: Wat is het verschil tussen deze nieuwe Formula 1 Crunchy Chocolade Munt in vergelijking met de oude?
De nieuwe Crunchy Chocolade Munt heeft een houdbaarheidsdatum van 24 maanden in plaats van 12 maanden. Naast de toevoeging van natuurlijke chocolade muntsmaak, zijn de chocolade stukjes vervangen door koekkruimels (met cacao).

Q2: Hoe is de fomule veranderd om de houdbaarheidsdatum te verlengen?
Er zijn verschillende veranderingen aangebracht, waaronder het vervangen van saffloerolie door sojaboon olie en het vervangen van de chocolade stukjes door koekkruimels met cacao poeder. Deze veranderingen hebben minimaal effect op de smaak.

Q3. Zijn er nog andere aanpassingen gedaan?
Ja, het aantal vitaminen & mineralen stijgt van 23 naar 24. Het mineraal Molybdeen is toegevoegd. Dit draagt bij aan een normaal zwavelaminozuur metabolisme.

Q4. Is dit een limited edition product?
Nee, deze smaak is permanent.

Q5. Ziet deze nieuwe versie er anders uit dan de oude tijdelijke smaak?
Ja. Wanneer je het bereid in de blender, zal de kleur iets lichter zijn omdat er geen chocoladestukjes in zitten. De oude formule maakte de kleur donkerder met donkere stukjes, terwijl de nieuwe smaak met de koekkruimels lichter is ook na verloop van tijd niet donkerder wordt.

F1 Chocolade Sinaasappel

Herbalife F1 Voedingsshake: Chocolade Sinaasappel

F1 Chocolade Sinaasappel VIDEO

NIEUW Limited Edition Formula 1 Perzik Lychee

Limited Edition Formula 1 Perzik Lychee.jpg

"Herbalife Formula 1 Perzik Lychee" is een smaak van de Herbalife Formula 1 Nutritional Shake Mix. Het is een maaltijdvervangende shake die is ontworpen om een ​​uitgebalanceerde en handige bron van voedingsstoffen te bieden, waaronder eiwitten, vezels, vitamines en mineralen.

De Perzik Lychee-smaak combineert de zoete smaak van perzik met de exotische smaak van lychee, wat zorgt voor een verfrissende en heerlijke shake. Het maakt deel uit van Herbalife's limited edition-lijn van Formule 1-smaken en is mogelijk niet altijd beschikbaar.

Het is belangrijk op te merken dat maaltijdvervangende shakes zoals Herbalife Formula 1 bedoeld zijn om te worden gebruikt als onderdeel van een gezond en uitgebalanceerd dieet en levensstijl. Ze mogen niet als enige voedingsbron worden gebruikt en moeten worden geconsumeerd in combinatie met gewone maaltijden en snacks. Het wordt ook aanbevolen om een ​​arts te raadplegen voordat u met een nieuw dieet of supplement begint.

Herbalife Formula 1 Voedingsshake is een maaltijdvervangende shake

Herbalife Formula 1 Voedingsshake is een maaltijdvervangende shake die wordt verkocht door Herbalife, dat gespecialiseerd is in gezondheids- en welzijnsproducten. De shake wordt op de markt gebracht als een gemakkelijke en gezonde manier om gewicht te beheersen en voeding te verbeteren.

De Herbalife Formula 1 Voedingsshake is er in verschillende smaken en bevat een mix van eiwitten, koolhydraten en vezels, evenals essentiële vitaminen en mineralen. De shake is ontworpen om één of twee maaltijden per dag te vervangen en kan worden gemengd met water of melk.

Herbalife beweert dat hun Formula 1 Voedingsshake kan helpen bij gewichtsbeheersing, de spijsvertering kan verbeteren en het algehele welzijn kan ondersteunen. Het is echter belangrijk op te merken dat maaltijdvervangende shakes niet als enige voedingsbron mogen worden gebruikt en moeten worden geconsumeerd als onderdeel van een gezond en uitgebalanceerd dieet.

Zoals met elk voedingssupplement, is het raadzaam om een ​​arts te raadplegen voordat u Herbalife Formula 1 Voedingsshake in uw dieet opneemt, vooral als u onderliggende gezondheidsproblemen heeft of medicijnen gebruikt.

video

Formula 1 Voedingsshake VIDEO


Formula 1 Voedingsshake: De nieuwe generatie Herbalife voeding


Nieuwe Generatie Herbalife Voeding

Formula 1 Voedingsshake VIDEO

Wat is de betekenis van de icoontjes op onze F1 productetiketten?


Welke Shakes zijn Glutenvrij, Lactosevrij en Sojavrij?


Ingredients

Herbalife Duurzame MaatlepelsIngrediënten Formula 1 Voedingsshake


- Formula 1 Voedingsshake - Romige Vanille
Formula 1 Voedingsshake - Zachte Chocolade
Formula 1 Voedingsshake - Cookie Crunch
Formula 1 Voedingsshake - Cafe Latte
Formula 1 Voedingsshake - Frisse Aardbei
Formula 1 Voedingsshake - Zomerse Bosvruchten
Formula 1 Voedingsshake - Appel kaneel
Formula 1 Voedingsshake - Munt Chocolade
Formula 1 Voedingsshake - Bananen Creme


Formula 1 Voedingsshake - Romige Vanille

(Klik op de afbeelding voor een groter formaat)

Formula 1 Voedingsshake Romige Vanille
Formula 1 Voedingsshake - Zachte Chocolade

(Klik op de afbeelding voor een groter formaat)

Formula 1 Voedingsshake Zachte ChocoladeFormula 1 Voedingsshake - Cookie Crunch

(Klik op de afbeelding voor een groter formaat)

Formula 1 Voedingsshake Cookie Crunch
Formula 1 Voedingsshake - Cafe Latte

(Klik op de afbeelding voor een groter formaat)

Formula 1 Voedingsshake Cafe Latte
Formula 1 Voedingsshake - Frisse Aardbei

(Klik op de afbeelding voor een groter formaat)

Formula 1 Voedingsshake Frisse AardbeiFormula 1 Voedingsshake - Zomerse Bosvruchten

(Klik op de afbeelding voor een groter formaat)

Formula 1 Voedingsshake Zomerse BosvruchtenFormula 1 Voedingsshake - Appel Kaneel

(Klik op de afbeelding voor een groter formaat)

Formula 1 Voedingsshake Appel KaneelFormula 1 Voedingsshake - Munt Chocolade

(Klik op de afbeelding voor een groter formaat)

Formula 1 Voedingsshake Munt ChocoladeFormula 1 Voedingsshake - Bananen Creme

(Klik op de afbeelding voor een groter formaat)

Formula 1 Voedingsshake Bananen CremeFormula 1 Hartige maaltijd Paddenstoel- & Kruiden smaak

(Klik op de afbeelding voor een groter formaat)

Herbalife Formula 1 Hartige maaltijd Paddenstoel- & Kruiden smaak
Reviews

Klantenreviews 221 item(s)

Geeft mij blijkbaar de nodige kracht
Prijsverhogingen vallen tegen
Reviews
Review by Eric / (Geplaatst op 27-01-2024)
Heel content van de levering.
Reviews
Review by Benedicte / (Geplaatst op 24-01-2024)
Lekker en een vlugge levering! Aankoop iets te groot om voordeel te maken voor gratis verzending !
Reviews
Review by Sandra / (Geplaatst op 29-12-2023)
Lekker, tevreden klant
Reviews
Review by Kathy / (Geplaatst op 22-11-2023)
Dagelijkse shake houdt mij recht
Reviews
Review by Eric / (Geplaatst op 31-10-2023)
prijs is nog steeds wat te hoog, dit is al te snel leeg.. niemand komt hier 1 maand mee toe.
Reviews
Review by Jimmy Karbijn / (Geplaatst op 31-10-2023)
Heerlijke shakes, een goede structuur
Reviews
Review by Van Vlierberghe Vocky / (Geplaatst op 03-10-2023)
Lekkere en doeltreffende shake
Reviews
Review by Anoniem / (Geplaatst op 19-09-2023)
Verschillende smaken zijn zo lekker!
Reviews
Review by Anoniem / (Geplaatst op 12-09-2023)
Beste shake op de markt !
Reviews
Review by Nikki / (Geplaatst op 18-08-2023)
Elke ochtend deze shaken, zo blijft mijn gewicht op pijl
Reviews
Review by Maria / (Geplaatst op 07-08-2023)
Gezond ouder worden dankzij dagelijkse shakes
(de verzendingskosten zijn wel aan de hoge kant als je soms wat minder besteld .Men zou voor vaste klanten wel iets mogen doen...)
Reviews
Review by Eric / (Geplaatst op 05-08-2023)
Lekkere, smeuïge koekjessmaak die je een voldaan gevoel geeft zodat je een maaltijd kan overslaan
Reviews
Review by Alina Glorie / (Geplaatst op 31-07-2023)
tevreden klant
Reviews
Review by karine / (Geplaatst op 27-07-2023)
erg duur, de pot is alweer leeg
Reviews
Review by Jimmy Hoffa / (Geplaatst op 20-07-2023)
Al jaren tevreden klant
Reviews
Review by Vanessa / (Geplaatst op 02-07-2023)
Al jaren tevreden klant
Reviews
Review by Vanessa / (Geplaatst op 02-07-2023)
Heel tevreden en lekker
Reviews
Review by Fabienne / (Geplaatst op 20-06-2023)
Gewoon heerlijk om de dag te starten
Reviews
Review by Ingrid / (Geplaatst op 28-05-2023)
Mijn zoon vind de chocolade een zeer lekkere smaak met volle melk!
Reviews
Review by Van de Velde Andy / (Geplaatst op 28-05-2023)
Ik heb in mijn leven al wat shakes gedronken en de shakes van Herbalife behoren toch tot mijn favorieten.
Ik vind wel dat er standaar een maatlepel bij een pot mag zitten.
Reviews
Review by Ilona / (Geplaatst op 26-05-2023)
Zeer tevreden
Reviews
Review by Rita laureijs / (Geplaatst op 23-05-2023)
Super lekker de chocoladeshake met appelsien en ook de voedingsshake met ananas
Reviews
Review by Vandenreyt Lieve / (Geplaatst op 19-05-2023)
Alle smaken die ik tot nu toe gebruikt heb vind ik zeer lekker. Geen chemische of onnatuurlijke smaak. En met de vruchten- en vanille smaak kan je lekker variëren met fruit.
Reviews
Review by christine / (Geplaatst op 03-05-2023)
De chocolade smaak heerlijk met wat aardbeien erbij en geen honger nadien
Reviews
Review by Aw / (Geplaatst op 02-05-2023)
Lekker van smaak. Alles wat je nodig heb als vervanger.
Reviews
Review by Luana / (Geplaatst op 16-04-2023)
Super lekker van smaak .
Reviews
Review by Sybille / (Geplaatst op 05-04-2023)
goed voor gezondheid en smakkelijk
Reviews
Review by erwig / (Geplaatst op 13-03-2023)
Allemaal lekkere smaken. Snelle levering. Heel tevreden.
Reviews
Review by Sabine / (Geplaatst op 19-01-2023)
Limited edition Orange chocolat is een zeer aangename smaak vooral in combinatie met soya melk zonder suikers.
Reviews
Review by Dave / (Geplaatst op 08-12-2022)
hecht tevreden
Reviews
Review by rita laureijs / (Geplaatst op 29-11-2022)
is top
Reviews
Review by annie stijbos / (Geplaatst op 06-11-2022)
Snelle levering , mooie korting
Reviews
Review by Johan gillis / (Geplaatst op 23-08-2022)
Super lekker ananas cocos ????
Reviews
Review by Craens / (Geplaatst op 21-08-2022)
Super lekker de limitid edition van kokos,ananas
Reviews
Review by Jos / (Geplaatst op 12-08-2022)
Super lekkere Shake
Reviews
Review by Chris / (Geplaatst op 11-08-2022)
goede prijs en lekkere smaak
Reviews
Review by erwig / (Geplaatst op 10-08-2022)
zeer tevreden, snelle service, lekker de kokos smaak
Reviews
Review by karine / (Geplaatst op 09-08-2022)
Snel verzonden
Goed verpakt
Lekkere smaak !
Reviews
Review by Nikki / (Geplaatst op 22-07-2022)
Super lekker met resultaat :)
Reviews
Review by Fabienne / (Geplaatst op 27-06-2022)
Heel tevreden
Reviews
Review by Vermeiren Renild / (Geplaatst op 23-06-2022)
Ik heb het gevoel dat het je energie geeft voor je oude dag
Reviews
Review by Eric / (Geplaatst op 30-04-2022)
Zijn één voor één lekkere shakes.
Reviews
Review by Patricia / (Geplaatst op 23-04-2022)
lekkere smaak
Reviews
Review by karine / (Geplaatst op 11-04-2022)
Ik vind de vanilleshake het beste omdat je daar verschillende andere smaken aan kan toevoegen
Reviews
Review by Carmen / (Geplaatst op 04-04-2022)
Deze shake geeft mij een enorme boost. Mijn werk gaat veel gemakkelijker. Ik heb nog weinig zin in zoete tussendoortjes. Ik ben gewoon veel fitter.
Reviews
Review by Betty Van de Velde / (Geplaatst op 13-03-2022)
Alle shakes dat ik al genomen heb . Zijn één voor één lekker van smaak . En als je de shake hebt gedronken ben je voldaan
Reviews
Review by Patricia / (Geplaatst op 08-03-2022)
Ik heb het gevoel dat ik minder zin heb in suikers en smaken zijn lekker
Reviews
Review by Sonia / (Geplaatst op 01-03-2022)
Heel tevreden
Reviews
Review by Rita / (Geplaatst op 18-02-2022)
lekker en goede prijs
Reviews
Review by erwig / (Geplaatst op 29-12-2021)
goed product en lekker
Reviews
Review by Geeraerts Arlette / (Geplaatst op 09-11-2021)
Zeer lekker, mijn ontbijt
Reviews
Review by Sofie / (Geplaatst op 16-09-2021)
zeer tevreden ik zou niets anders willen
Reviews
Review by rita laureijs / (Geplaatst op 18-08-2021)
heel goed
Reviews
Review by Randy Christi / (Geplaatst op 22-07-2021)
Lekker ,krachtig,een goede ondersteuning voor de oudere ons
Reviews
Review by Eric / (Geplaatst op 17-07-2021)
super lekker maak er vaak pudding mee
Reviews
Review by nancy / (Geplaatst op 06-05-2021)
Heb het gevoel dat ik 100 jaar ga worden
Reviews
Review by Eric / (Geplaatst op 01-05-2021)
De smaken zijn voor mij minder lekker dan de vorige ; ik spreek van de mild chocolade .
Voor de rest snelle en goede service
Reviews
Review by Tinne / (Geplaatst op 21-04-2021)
Ik put daar energie uit
Reviews
Review by Eric / (Geplaatst op 08-03-2021)
Ben zeer tevreden over jullie snel bezorgd goede prijzen
Reviews
Review by Anna Maria Both / (Geplaatst op 26-01-2021)
Ik ben 73 en gebruik het elke dag als ontbijt. Het is lekker en alle vitamines zitten erin. Ik denk dat veel ouderen dit kunnen gebruiken.
Reviews
Review by Jenny / (Geplaatst op 28-11-2020)
☆☆☆☆☆☆
Reviews
Review by Maida Fetic / (Geplaatst op 22-11-2020)
☆☆☆☆☆☆
Reviews
Review by Maida Fetic / (Geplaatst op 22-11-2020)
Goed
Reviews
Review by Maida Fetic / (Geplaatst op 22-11-2020)
Elke ochtend en middag, ideaal als je een drukke job hebt en weinig tijd kan maken voor te eten
Reviews
Review by Louise / (Geplaatst op 10-11-2020)
IK DRINK DIT AL HEEL LANG
Reviews
Review by rita laureijs / (Geplaatst op 23-10-2020)
Herbalife doet wat het beloofd.
Reviews
Review by bea de vries / (Geplaatst op 21-10-2020)
Gebruik elke morgen een Shake, omdat ik dat gewend ben en niet meer zonder kan. De framboos met witte chocola vind ik niet mijn smaak.
Terwijl ik gek ben van verse frambozen.
Reviews
Review by Hennie / (Geplaatst op 21-10-2020)
Lekker! Ben wel lactoseintolerant en toch af en toe krampen
Reviews
Review by Sophie / (Geplaatst op 02-10-2020)
Super lekker!
Reviews
Review by Kelly / (Geplaatst op 24-09-2020)
lekkere shake
Reviews
Review by melissa / (Geplaatst op 17-09-2020)
Erg goed
Reviews
Review by Inessa / (Geplaatst op 08-09-2020)
De cookie crunch en banaan zijn mijn favoriet van smaak! Vlotte levering.
Reviews
Review by Jenny / (Geplaatst op 28-07-2020)
Heb al veel smaken gehad . En is elke dag wel genieten .
Reviews
Review by Patricia / (Geplaatst op 20-06-2020)
Lekker, handig in gebruik. Spijtig dat het bedrag voor gratis levering werd verhoogd. De consument zal de coronacrisis wel betalen!
Reviews
Review by Marleen Degryse / (Geplaatst op 19-06-2020)
Heel lekker en makkelijk ontbijt
Reviews
Review by Ester / (Geplaatst op 12-06-2020)
De voedingsshake dat ik al heb besteld zijn zeker heel lekker . Smaken zelf naar het fruit dat er op staat . Gewoon bestellen zou ik zeggen ????????
Reviews
Review by Patricia / (Geplaatst op 07-05-2020)
zeer lekker met goji bessen en granola
Reviews
Review by sabine / (Geplaatst op 28-04-2020)
Heerlijke smaken
Reviews
Review by viviane seigers / (Geplaatst op 02-04-2020)
Geen enkele vernieuwde smaak lust ik nog. De oude cappuccino en oude vanille hadden niet die chemische allom zoete smaak. Alleen de vanille- vrij van kon ik nog benutten. Ook deze is nu niet meer. Geen F1 meer voor wie niet van zoet houdt, zo jammer!
Reviews
Review by Yolanda / (Geplaatst op 31-03-2020)
Snelle levering. Geen probleem.
Reviews
Review by Theo / (Geplaatst op 23-03-2020)
tevreden met de service, dus een nieuwe klant er bij ;)
Reviews
Review by rita engelbosch / (Geplaatst op 17-03-2020)
Wij gebruiken formule 1 vanille samen met rozijntjes gojibessen granola en havermout af en toe een halve banaan goed shaken en je hebt een smeuïge lekkere shake
Reviews
Review by Sabine / (Geplaatst op 17-03-2020)
Heel lekker
Reviews
Review by viviane seigers / (Geplaatst op 05-03-2020)
heel lekker van smaak
Reviews
Review by stdns / (Geplaatst op 04-03-2020)
Heeft het zin om iedere keer te blijven lezen en melden dat de cappucino een gemis blijft?
Reviews
Review by in / (Geplaatst op 03-03-2020)
De lekkerste shake ooit.
Weinig tijd in de ochtend,, dus ideaal voor mij.
Reviews
Review by Belinda snijder / (Geplaatst op 29-02-2020)
De vanille shake is verukkelijk om te drinken en je hebt geen hongergevoel meer ideaal voor het ontbijt
Reviews
Review by Christel / (Geplaatst op 13-02-2020)
Elke morgen doe ik een smoothie klaar met groenten en fruit plus f1 iedere dag iets anders ik vind het super lekker

Hier deel ik mijn 1 van mij smoothies
250ml ongezoete sojamelk
10 blauwe bessen
5 frambozen
1 tl chiazaad
1kl lijnzaad
1 tl hennepzaad
30gr verse spinazie
En 15gr F1 en 15gr PDM
Alles mixen
Is her iets te dik doe ik er nog een beetje water bij
Smakelijk mmmm
Reviews
Review by Marleen / (Geplaatst op 26-01-2020)
Ik vind de producten enorm lekker. Zonder shake kan ik moeilijk een ganse voormiddag doorgaan met werken. Toppie.
Reviews
Review by Van de Velde Betty / (Geplaatst op 18-01-2020)
Lekkere smaak
Reviews
Review by Marie-Paule / (Geplaatst op 07-01-2020)
De smaak was vroeger idd veel beter.cappuccino blijft een gemis.
Reviews
Review by Ing / (Geplaatst op 30-12-2019)
Reeds jaren gebruiker van de gekende smaken vanille en chocolade.
De smaak (en na smaak) van de nieuwe versies is helaas niet meer zo lekker en tevens valt de vertering ervan tegen.
Reviews
Review by Adam / (Geplaatst op 18-12-2019)
Ik ben al lang gebruiker van Herbalife en ik moet eerlijk bekennen: vroeger was de smaak van de chocolade shake veel voller en smaakte echt naar chocolade. De cappuccino was gewoon fantastisch van smaak! Voor mij is het niet gemakkelijk meer om van mijn shake echt te genieten en ik gebruik hem steeds minder. De beste, voor mij althans, is nu de banaanshake. Maar dit is natuurlijk heel persoonlijk en smaken verschillen natuurlijk! De andere producten zijn nog altijd TOP!
Reviews
Review by Marleen Van Rossem / (Geplaatst op 10-12-2019)
Deze shakes zijn echt heel lekker als ontbijt. Ik eet enkel nog een stuk fruit voormiddag en vroeger was ik de hele voormiddag aan het ontbijten en "gezonde" koeken aan het eten. Heerlijk en zeer tevreden.
Reviews
Review by Peggy / (Geplaatst op 13-11-2019)
Snel en goedkoop
Reviews
Review by S / (Geplaatst op 06-11-2019)
zeer tevreden
Reviews
Review by kat / (Geplaatst op 06-11-2019)
Alleen spijtig dat er geen maatlepel bij was.
Reviews
Review by Marina Flies / (Geplaatst op 01-11-2019)
Het blijft jammer van de cappucino,café latté kan er absoluut niet aan tippen.
Reviews
Review by Ing / (Geplaatst op 31-10-2019)
Ben zeer tevreden
Reviews
Review by Danny Ryckeghem / (Geplaatst op 30-10-2019)
Je voelt je fitter
Reviews
Review by Wouthilde / (Geplaatst op 01-10-2019)
jammer dat de cappucino uit het assortiment is.café latté kan er niet aan tippen.
Reviews
Review by i / (Geplaatst op 01-10-2019)
Heel lekker spijtig dat er geen speculaas smaak is
Reviews
Review by Nancy / (Geplaatst op 17-09-2019)
Heel lekker met sojamelk
Reviews
Review by Nancy / (Geplaatst op 17-09-2019)
De aardbeiensmaak is ook zeer lekker. Deze gebruik ik nu als maaltijdvervanger s' middags. Heerlijk.
Reviews
Review by Peggy / (Geplaatst op 04-09-2019)
Zeer lekkere shakes om s' morgens te drinken. Met de vanille doe ik af en toe vers fruit erbij en het smaakt nog beter. Heerlijk
Reviews
Review by Peggy / (Geplaatst op 04-09-2019)
jammer dat de smaak cappucino er niet meer is.nu mix ik nescafé met vanillepoeder.
Reviews
Review by i / (Geplaatst op 03-09-2019)
Thank you for the very good customer service. I received the goods on time (in 24 hours after ordering) and they came in good packaging. This website provides the most competitive prices for the quality service and reliable delivery of original Herbalife products in Belgium. I would definitely suggest to fellow HL consumers. I had a small complaint and they fixed it very quick, and satisfied me at the end. Although I am not Dutch speaking person, my complaint (which I wrote in English) was taken care of very rapidly...

Thanks again
Reviews
Review by Ismail Serin / (Geplaatst op 28-08-2019)
jammer dat formula 1 cappucino niet meer in het gamma staat.
Reviews
Review by ing / (Geplaatst op 24-08-2019)
Met herbalife formule1 begonnen, als hulpmiddel voor de vakantiekilo's te doen verdwijnen.
De munt/chocolade is lekker met soya dark chocolat melk en soya coconut yoghurt.
In de week twee shakes per dag en op zondag 1 shake = 1kilo afgevallen/week
Reviews
Review by Dave / (Geplaatst op 12-08-2019)
Best lekkere shake's .
er is misschien de mogelijkheid om recepten met de bestelling mee te sturen.
Reviews
Review by Marcel / (Geplaatst op 03-08-2019)
Smaken zitten vrij goed , alleen vanille geeft een kleine nasmaak en klontert graag .
zie uit naar nieuwe smaken .
Reviews
Review by Marcel / (Geplaatst op 03-08-2019)
De smaak van cookies is heerlijk vooral de crunch bolletjes maar je valt er niks mee af. En er is ook amper iets over te vinden hoe herbalife nu precies werkt. Dat is super waardeloos
Reviews
Review by Cynthia Horeman / (Geplaatst op 22-07-2019)
Super lekkere shake
Reviews
Review by Dominique v / (Geplaatst op 19-07-2019)
Super lekkere shake
Reviews
Review by Dominique V / (Geplaatst op 19-07-2019)
Smaakvolle shake om te drinken. Alle smaken combineerbaar met bevroren vruchten en/of granen
Reviews
Review by Natasha / (Geplaatst op 20-06-2019)
munt-chocolade smaak en bananen smaak vinden we goed.
caffe latte vinden we niet lekker.
jammer dat de beste niet meer in uw gamma zitten: tropical
Reviews
Review by Paul Rijk / (Geplaatst op 24-05-2019)
Ik vind alle smaken super lekker maar heb precies het gevoel dat de chocolade shake minder goed oplost ...
Reviews
Review by Marjolein / (Geplaatst op 15-05-2019)
ik heb gisteren de zomerse bosvruchten besteld en vind deze veeeel lekkerder dan framboos en bosvruchten!!!
Reviews
Review by Joke / (Geplaatst op 09-05-2019)
ik mis de cappucino smaak
Reviews
Review by Marleen / (Geplaatst op 08-05-2019)
een lekkere en gemakkelijke vervangmaaltijd om op gewicht te blijven!
Reviews
Review by Anke / (Geplaatst op 26-04-2019)
spitig dat de cappuccino smaak er uit is
Reviews
Review by Marc / (Geplaatst op 23-04-2019)
Heel tevreden
Reviews
Review by Wouthilde / (Geplaatst op 20-04-2019)
ik ben tevreden over de shakes in het algemeen ,alleen spijtig dat men steeds een volle bus wil kopen wil men een nieuwe smaak uitproberen ....
en spijtig maar ik vind dat de latte niet kan tippen wat smaak met de cappuccino...echt spijtig dat deze smaak eruit is ...vind ik een ander merk shake die deze smaak nog heeft ,stap ik over ..;spijtig
Reviews
Review by ina noels / (Geplaatst op 15-04-2019)
Binnen 3 werkdagen ontvangen,ben er super blij mee,ik ga hier zeker vaker bestellen!!!
Reviews
Review by Imka / (Geplaatst op 11-04-2019)
Top ontbijtje, ik voeg nog van alles toe, van banaan tot biet. Echt een ontbijtje voor lekkerbekken.
Reviews
Review by Nicky / (Geplaatst op 06-04-2019)
Heel lekker als ontbijt
Reviews
Review by Marina / (Geplaatst op 06-04-2019)
lekkere smaken gebruik de vaniille en capuccino en je kan er goed mee combineren zoals fruit of groenten
Reviews
Review by myriam / (Geplaatst op 03-04-2019)
bron van energie
Reviews
Review by Eric / (Geplaatst op 28-03-2019)
Prima smaak, goed vol te houden
Reviews
Review by Jolanda Post / (Geplaatst op 21-03-2019)
Lekkere smaken, kijk er elke keer naar uit om shake te bereiden
Reviews
Review by Natasha / (Geplaatst op 20-03-2019)
lekker
Reviews
Review by nancy / (Geplaatst op 16-03-2019)
Hele lekkere shake als ontbijt.
Reviews
Review by Marina / (Geplaatst op 14-03-2019)
Cookies Cream, banaan, vanille, chocolademunt. Kan niet kiezen vind ze allemaal lekker. Banaan en vanille al veel gebruikt om pudding mee te maken.
Reviews
Review by Annedee / (Geplaatst op 12-03-2019)
Zeer goed
Reviews
Review by Roger / (Geplaatst op 10-03-2019)
Bevalt super goed
Reviews
Review by Wouthilde / (Geplaatst op 05-03-2019)
zeer goed
Reviews
Review by moberts / (Geplaatst op 04-03-2019)
Heel goed product!
Reviews
Review by Marleen / (Geplaatst op 15-02-2019)
deze nieuwe smaak (café latte) vind ik heel lekker
Reviews
Review by Van Den Bosch Arlette / (Geplaatst op 31-01-2019)
Super product
Reviews
Review by Natasja / (Geplaatst op 30-01-2019)
Gebruik ik sinds 2011
Reviews
Review by Roger / (Geplaatst op 29-01-2019)
Gebruik ik al sinds 2011
Reviews
Review by Roger / (Geplaatst op 29-01-2019)
Gebruik ik al sinds 2011
Reviews
Review by Roger / (Geplaatst op 29-01-2019)
Ik drink dit product al vele jaren. Voor mij is dit mijn dagelijks ontbijt dat ik moeilijk kan missen
Reviews
Review by Marleen Degryse / (Geplaatst op 19-01-2019)
Lekkere shake, heb al andere geprobeerd maar dit merk springt er voor mij uit.
Reviews
Review by Tom / (Geplaatst op 15-01-2019)
Heerlijke shake , je kan elke dag een andere smaak nemen , Ook van de prijs zijn we tevreden ,
Reviews
Review by Myriam / (Geplaatst op 12-01-2019)
wij zijn niet alleen tevreden over het product maar zeker ook de prijs
Reviews
Review by william en Martine / (Geplaatst op 21-12-2018)
Goed, snel geleverd en niet duur
Reviews
Review by Nardy / (Geplaatst op 14-12-2018)
Heerlijke shake
Reviews
Review by Claudia / (Geplaatst op 13-12-2018)
Heerlijk product,werkt goed,vlotte service..top!!
Reviews
Review by Baert sabine / (Geplaatst op 12-12-2018)
Lekkere shake
Reviews
Review by Sandra vandepaer / (Geplaatst op 11-12-2018)
Heel veel keus in smaken
Reviews
Review by Kimberly / (Geplaatst op 06-12-2018)
heel goed
Reviews
Review by Kimberly / (Geplaatst op 06-12-2018)
Top
Reviews
Review by Eri / (Geplaatst op 03-12-2018)
dit is heel goed vele verschillende smaken
Reviews
Review by andre / (Geplaatst op 30-11-2018)
zeer lekkere shake , en vele smaken voor de afwisseling ,TOP
Reviews
Review by Ronny / (Geplaatst op 29-11-2018)
De eerste keer dat ik het dronk moest ik erg wennen aan de smaak en substantie maar nu drink ik het iedere dag zonder moeite! Heb de smaken banaan en vanille maar vanille is toch mijn favoriet!
Reviews
Review by Frederique / (Geplaatst op 28-11-2018)
heerlijke smaak
Reviews
Review by martien / (Geplaatst op 27-11-2018)
Lekker,handig , voldoet aan de verwachtingen
Reviews
Review by Ina / (Geplaatst op 21-11-2018)
Een heerlijke shake die een maaltijd vervangt en lekkere smaken
Reviews
Review by liliane Brees / (Geplaatst op 21-11-2018)
Ik dacht dat de bananen shake lekkerder ging zijn smaakt niet naar banaan
Reviews
Review by Cappelaere Virginie / (Geplaatst op 21-11-2018)
Mijn zoveelste bestelling van dit product. Ondertussen reeds een jaar in mijn keukenkast en zal er voort eerst niet uit gaan!!
Reviews
Review by D.S. / (Geplaatst op 20-11-2018)
Heerlijk om de dag mee te starten, in shake lekker.
Reviews
Review by Benny Proost / (Geplaatst op 07-11-2018)
heerlijk om de dag te starten, samen met PPP en soya drink
Reviews
Review by Benny Proost / (Geplaatst op 07-11-2018)
lekkere smaak..
Reviews
Review by jos / (Geplaatst op 04-11-2018)
Lekker en het werkt
Reviews
Review by Kathleen / (Geplaatst op 20-10-2018)
Bevalt mij heel goed. In combinatie 's middags met een maatijdvervangende reep goed resultaat.
Reviews
Review by Paula / (Geplaatst op 20-10-2018)
Jammer dat de tropical uit het gamma is maar zo blij dat de bananen in de plaats gekomen is !!!
Reviews
Review by Tinnie / (Geplaatst op 18-10-2018)
Lekker!!! En, resultaat!!!
Reviews
Review by Greta / (Geplaatst op 17-10-2018)
Als u eens goed wil aflijnen(3 maal daags) is dit het enige echte middel ,wel zwaar om vol te houden.Mijn echtgenote neemt het middel al jaren als frequente gebruiker zijn we op zoek geweest naar de beste verdeler en dat zijn jullie al houden zo
Reviews
Review by Jan / (Geplaatst op 29-09-2018)
Wat een goede service !! producten goed op tijd geleverd !! dankjewel!!
Reviews
Review by Natalie / (Geplaatst op 19-09-2018)
Ik ben diabetes patiënt en heb vandaag de resultaten van mijn laatste bloedonderzoek gekregen. Mijn bloedsuikerspiegel is gezakt tot 106 en cholesterol gezakt van 200 naar 180 !!! wat een topresultaten !! Bedankt Nutrivida !!!
Reviews
Review by Jos / (Geplaatst op 05-09-2018)
Smaak is superlekker, alhoewel ik vreesde omdat ik geen echte vanillefan ben maar ik spreek het nu tegen ene van mijn favorietjes.
Reviews
Review by Stefaan / (Geplaatst op 24-08-2018)
Bedankt voor de goede service Nutrivida!!
Reviews
Review by Tom / (Geplaatst op 19-08-2018)
Heerlijke shake, klontert niet en smaakt echt super!
Reviews
Review by Danielle / (Geplaatst op 15-08-2018)
Vlotte verwerking van bestelling en levering Prima!!
Reviews
Review by Jan / (Geplaatst op 15-08-2018)
Ideaal voor de darmflora
Reviews
Review by Cindy / (Geplaatst op 07-08-2018)
Lekker
Reviews
Review by Cindy / (Geplaatst op 07-08-2018)
Lekker
Reviews
Review by Cindy / (Geplaatst op 07-08-2018)
Ook ik heb alle smaken uitgeprobeerd! Ik neem het liefst de vanille én de chocolade. Bij de vanille doe ik soms confituur bij die wij zelf maken (met maar 1/3de suiker in). Zo kan ik meer afwisselen van smaken zoals met aardbeien, frambozen, bosbessen enzovoort. Helaas ondanks ik de cookies & crème ook héél lekker vond...mijn darmen verdragen het niet :o-(
Reviews
Review by Marc / (Geplaatst op 06-08-2018)
Prima service !
Reviews
Review by Myriam / (Geplaatst op 25-07-2018)
Ondertussen alle smaken geproefd! allemaal super lekker maar de choco blijft mijn favoriet!! :-)
Reviews
Review by Debby / (Geplaatst op 14-07-2018)
Cookies & Crème mijn lievelingssmaak! Top
Reviews
Review by Annie / (Geplaatst op 15-06-2018)
De service is matig.... de cappuccino smaak ik lekker...
Reviews
Review by Amber / (Geplaatst op 14-06-2018)
Gebruik formula 1 al jaren
Ik voel mij daar goed bij
Reviews
Review by Leon / (Geplaatst op 23-05-2018)
Goed
Reviews
Review by Vanclooster mieke / (Geplaatst op 25-04-2018)
De meeste smaken zijn super lekker en snel klaar te maken
Reviews
Review by Sofie leon / (Geplaatst op 19-04-2018)
heerlijk de produkten van herbalife,en goedkoper dan andere firma's van herbalife,dat stimuleerd mij om ze bij jullie aan te kopen,zeer goede service,er wordt goed gecommuniceerd bij iedere verzending,en de thee op basis van perziksmaak,ook heel lekker,ikzelf lust niet echt plat water,maar met die smaak erbij is het zeer lekker,bedankt Nutrivida,ik raad zeker mensen aan om het te proberen,1 het is lekker,geen hongergevoel en 2 de prijzen vallen zeer goed mee, en 3 vlugge service en op de voet te volgen,dus wens ik aan alle mensen die de stap willen wagen met Nutrivida DOEN alvast,en je zult zien,dat ik gelijk heb
Reviews
Review by Marianne Matton / (Geplaatst op 19-04-2018)
Bestellling heb ik vlot en rap ontvangen
Reviews
Review by Cindy / (Geplaatst op 03-04-2018)
vanille smaak is erg erg lekker! heerlijk zelfs! maar aardbei adviseer ik echt niet. heb het gekocht maar drink het helaas met moeite leeg.. zou het geen goed idee zijn voor herbalife om minipotjes als proefjes verkoop te stellen?
Reviews
Review by bariscan_kurt@Live.nl / (Geplaatst op 31-03-2018)
Ik kijk elke morgen uit naar mijn ontbijt met choco shake!
Reviews
Review by Sophie / (Geplaatst op 25-03-2018)
Dieten hoeft niet moeilijk te zijn . heerlijke smaak en gewoon lekker makkelijk om klaar te maken en mee te nemen voor onderweg
Reviews
Review by smurf / (Geplaatst op 19-03-2018)
IK MENG ALTIJD MET VERS FRUIT EN ZEER LEKKER
Reviews
Review by BREES / (Geplaatst op 17-03-2018)
Heerlijke shake, makkelijk te combineren! Naast deze vanille smaak is de cookies ook mijn favoriet. Ik hoef geen ander ontbijt meer !
Reviews
Review by Tevreden klant. / (Geplaatst op 02-03-2018)
Ik gebruik de shake 2x per dag met 2 gezonde en eiwitrijke tussendoortjes en 1 maaltijd met groenten en eiwitrijk stuk vlees en de kilo's vliegen er af. Me happy :-)
Reviews
Review by Kim / (Geplaatst op 18-02-2018)
Mijn favoriete ontbijt shake
Reviews
Review by Robert / (Geplaatst op 17-01-2018)
Lekker en voldoed aan de eisen
Reviews
Review by Christine / (Geplaatst op 29-12-2017)
supper lekker en gezond
Reviews
Review by Nicolas / (Geplaatst op 06-12-2017)
Neem iedere morgen een shake ipv brood. Voldaan gevoel. Veel minder zin in zoetigheid. Dr8nk ook de aloë Vera drank max en de kruidenthee. Vind wel dat je geen verschil voelt tussen de smaken. Ik doe er altijd wat fruit en lijnzaad bij anders is het niet dik genoeg en voldoet het voor mij niet.
Producten zijn goed. Goede prijzen en snelle levering.
Reviews
Review by An / (Geplaatst op 21-11-2017)
Mijn dagelijkse ontbijt
Reviews
Review by Peter / (Geplaatst op 07-11-2017)
Voorheen afhankelijk van vitamine B12 injecties. Een paar maanden nadat ik ben begonnen met herbalife,heb ik dit niet meer nodig. Ik voel me dus ook fitter.
Reviews
Review by Anja / (Geplaatst op 06-11-2017)
Mijn dagelijks ontbijt!
Reviews
Review by Kim / (Geplaatst op 15-10-2017)
Ik heb vroeger de Formule 1 Mint Chocolate smaak al gehad, en deze was héérlijk. Zo blij dat deze eindelijk terug is !
Reviews
Review by Joke / (Geplaatst op 05-10-2017)
In het begin nam ik 2x per dag deze shake om af te vallen. was wel nodig hoor. Nu ik om mij gewicht ben, neem ik deze F1 shake enkel nog 's morgens als ontbijt, waardoor ik wel op mij gewicht blijf. Ondertussen al verschillende smaken gehad, als afwisseling.
Reviews
Review by Theo / (Geplaatst op 09-08-2017)
Vlotte afhandeling. Juiste prijs dus geen klachten ofzo
Reviews
Review by Stijn Verschoren / (Geplaatst op 03-07-2017)
Njammie Njammie voor de aardbei smaak. Soja mel erbij en een heerlijk ontbijt.
Reviews
Review by Sara / (Geplaatst op 27-06-2017)
Vroeger elke dag brood 's morgens. Ik was zeker niet te dik, maar had wel een energie dipje in de voormiddag waardoor ik zin kreeg in zoetigheid ... nu veel minder door de Herbalife Shake. Ik neem deze wel enkel 's morgens als ontbijt en voor de rest van de dag eet ik gewoon en gezond en voel mij hier veel beter door.
Reviews
Review by Jenny / (Geplaatst op 20-06-2017)
Prima product ter ondersteuning bij het afvallen
Reviews
Review by TH / (Geplaatst op 07-06-2017)
Mijn shake voor elke dag.
Reviews
Review by Connie / (Geplaatst op 26-04-2017)
Ik wissel de f1 shake chocolade smaak af met de cookies. Cookies is veruit de lekkerste.
Reviews
Review by Mike / (Geplaatst op 21-04-2017)
Echt wel de beste voedingsshake die ik ooit gehad heb. Geen honger in de voormiddag. En extra vitaminen + alles wat ik nodig heb voor een gezond ontbijt. Thanks ...
Reviews
Review by Marieke / (Geplaatst op 26-02-2017)
Voor de eerste keer de bosbessen maak geprobeerd, en deze vond ik eigenlijk iets te zoet voor mij. Geef mij maar de F1 shake Cookies & Cream. Daar zitten van die kleine stukjes in. Echt lekker!
Reviews
Review by Anita / (Geplaatst op 09-01-2017)
Voor mij enkel maar de Cookies. Daar zitten kleine stukjes in, die het echt wel lekker maken. Mmmm ..
Reviews
Review by Stef / (Geplaatst op 05-01-2017)
Mijn vriend heeft me de F1 Shake aangeraden om wat gezonder te leven. De choco mocht ik echt niet, maar zelf neem ik de aardbei smaak. Deze lust ik wel. Elke morgen neem ik een shake. En heb gene honger in de voormiddag. De laatste tijd voel ik me wel wat beter. Misschien door Herbalife. Wie zal het zeggen?
Reviews
Review by Yentl / (Geplaatst op 08-08-2016)
Ik neem de Herbalife F1 voedingsshake nu een maand, en voel mij hier veel beter door. De eerste dagen had ik wel wat honger. Maar nu kom ik voldoende toe als volwaardig ontbijt.
Reviews
Review by Kenny / (Geplaatst op 18-07-2016)
Voor de verandering heb ik de Tropical genomen. En hoewel ik niet echt voor zoet ben, vond ik deze heel lekker. Vooral met stukjes banaan zeker een aanrader.
Reviews
Review by Tom Bertels / (Geplaatst op 07-07-2016)
Heb mij laten overhalen tot de Hebalife shake. Eerst stond ik wat weigerachtig. Maar voel mij nu veel beter. Vooral het gemak, gewoon één shake en hup, volledig maaltijd binnen zonder dat ik naar de winkel moet.
Reviews
Review by Sophie / (Geplaatst op 16-06-2016)
2 schepjes F1 Voedingsshake met de PDM als ontbijt. Voorlopig voldoende energie gedurende de dag. Nog even afwachten. Maar voel mij wel minder moe tijdens de voormiddag.
Reviews
Review by Kim / (Geplaatst op 07-06-2016)
Op aanraden van een vriendin ben ik ook maar begonnen met de herbalife Shake. Eerst was is sceptisch tegenover shakes, ... maar het bevalt me wel. Ik eet er wel altijd een stukje fruit bij om toch het gevoel te hebben effectief te eten.
Reviews
Review by Linda / (Geplaatst op 07-06-2016)
Ik ben nog maar net begonnen met de F1 Voedingsshake op aanraden van ene vriendin. Ik heb de choco smaak .. en ja .. Heel lekker als ontbijt!
Reviews
Review by Nick V. / (Geplaatst op 06-05-2016)
Ik neem elke dag twee schepjes F1 voedingsshake en ben hier tevreden over. Ik heb heel de voormiddag voldoende maar vooral geen honger. 5 sterren waard.
Reviews
Review by Anny / (Geplaatst op 07-04-2016)