Welkom

Herbalife Distributeur Belgie Inloggen om prijzen te bekijken   Onafhankelijk Herbalife Distributeur - Van de Vel G. - Koralenhoeve 15 - 2160 Wommelgem

Formula 1 Voedingsshake

Formula 1 Voedingsshake
Please login

Beschikbaarheid: Op voorraad

Herbalife Prijzen bekijken of Herbalife bestellen?
→ Log hier in of → Account aanmaken

 • Direct leverbaar *
 • Vóór 12u00 besteld (Ma-Vr), volgende werkdag geleverd *
 • Gratis verzending vanaf €50.00 *
 • Veilig online betalen met MultiSafepay

  Veilig online betalen met MultiSafepay
 • * Verplichte velden

  Beschrijving

  Details

  Herbalife F1 Voedingsshake

  Formule 1 Mint Chocolate Crunch

  Hij is er → De Formule 1 Mint Chocolate Crunch

  De Formule 1 Mint Chocolate Crunch smaak!

  Enkele jaren terug was de Chocolade munt al als tijdelijke seizoenssmaak te koop. En deze smaak komt nu permanent terug !

  Persoonlijk vinden wij dit veruit de allerlekkerste herbalife smaak die er bestaat. Hou je van after eight ? Dan is deze shake zeker iets voor jou. De after eight chocolaatjes in een uitgebalanceerde shake vorm. Wie wil dit nu niet ?

  Deze Formula 1 Mint Chocolate Crunch heeft een shelf-life van 24 mnd in plaats van de huidige 12 maanden. De variant bevat een natuurlijke Mint Chocolate smaak en de chocolade bolletjes zijn vervangen door koekkruimels, wat de toevoeging aan de naam verklaart.

  Q1: Wat is het verschil tussen deze nieuwe Formula 1 Crunchy Chocolade Munt in vergelijking met de oude?
  De nieuwe Crunchy Chocolade Munt heeft een houdbaarheidsdatum van 24 maanden in plaats van 12 maanden. Naast de toevoeging van natuurlijke chocolade muntsmaak, zijn de chocolade stukjes vervangen door koekkruimels (met cacao).

  Q2: Hoe is de fomule veranderd om de houdbaarheidsdatum te verlengen?
  Er zijn verschillende veranderingen aangebracht, waaronder het vervangen van saffloerolie door sojaboon olie en het vervangen van de chocolade stukjes door koekkruimels met cacao poeder. Deze veranderingen hebben minimaal effect op de smaak.

  Q3. Zijn er nog andere aanpassingen gedaan?
  Ja, het aantal vitaminen & mineralen stijgt van 23 naar 24. Het mineraal Molybdeen is toegevoegd. Dit draagt bij aan een normaal zwavelaminozuur metabolisme.

  Q4. Is dit een limited edition product?
  Nee, deze smaak is permanent.

  Q5. Ziet deze nieuwe versie er anders uit dan de oude tijdelijke smaak?
  Ja. Wanneer je het bereid in de blender, zal de kleur iets lichter zijn omdat er geen chocoladestukjes in zitten. De oude formule maakte de kleur donkerder met donkere stukjes, terwijl de nieuwe smaak met de koekkruimels lichter is ook na verloop van tijd niet donkerder wordt.

  Formula 1: Beste Product van het Jaar 2017 - 2018

  Woensdag 28 juni was het zover: de prijsuitreiking van ‘Beste Product van het Jaar 2017-2018’ in Brussel. ‘Beste Product van het Jaar’ is één van de grootste consumentenonderzoeken van België. Consumenten beoordelen producten op producteigenschappen en op basis van hun houding/gedrag ten aanzien van een product. Zo bepalen zij welk product het beste is. Bedrijven konden hun klanten oproepen om te stemmen voor het beste product van het jaar in 29 verschillende categorieën. Meer dan 22.000 consumenten hebben via de website www.besteproductvanhetjaar.be hun favoriete product beoordeeld. Na deze periode werd bekend gemaakt dat Herbalife genomineerd was voor de categorie ontbijt met de Formula 1. Na lang in spanning te hebben gewacht, werd Formula 1 uitgeroepen tot ‘Beste Product van het Jaar 2017-2018’! Dat is nog niet alles! Over de 28 categoriewinnaars werd ook een overall winnaar gekozen. De winnaar van deze categorie is ook de Formula 1. Herbalife mag de Formula 1 dus het komende jaar met trots "Beste Product van het jaar" noemen! Als winnaar van de verkiezing mag Herbalife één jaar lang deze titel dragen. Dat is een ideaal communicatiemiddel naar klanten en het verhoogt het vertrouwen van klanten in ons product. Herbalife mag het winnaarslogo gebruiken voor intern, extern, online, geschreven pers- & drukwerk en centers.

  Herbalife F1 Shake Product van het jaar in de categorie ontbijt


  De F1 Voedingsshake van herbalife is misschien wel het bekendste product van herbalife. Het vormt namelijk de basis van herbalife en hierdoor is het één van de kernproducten van herbalife.

  Nieuwe smaak: Formula 1 Frambozen en Blauwe Bessen

  Frambozen én Bosbessen Formula 1 Shake

  Verfrissende smaakvolle frambozen en blauwe bessen worden gecombineerd in de heerlijke nieuwe Formula 1 shake.

 • Zonder kunstmatige zoetstoffen
 • Bevat 18g hoge kwaliteit proteïne
 • Bevat meer dan 3g vezels
 • Bevat 23 essentiële vitaminen en mineralen
 • Geschikt voor vegetariërs
 • F1 Voedingsshake smaak Frambozen & Blauwe Bessen

  Introductie van de F1 Framboos & Bosbes - een heerlijke, voedzame, gemakkelijke en evenwichtige maaltijdshake die een perfecte balans biedt van kwalitatief hoogwaardige proteïnen, vezels, essentiële voedingsstoffen en toegevoegde plantenextracten en kruiden. Formula 1 Framboos & Bosbes is tevens een uitstekende bron van vitaminen, met in iedere portie, als deze bereid is zoals aangegeven, minstens een derde van uw voedingswaardereferenties voor 23 vitaminen en mineralen.

  Wilt u een shake zonder Gluten,  Lactose of Soja?
  De Herbalife F1 Voedingsshake is ook verkrijgbaar zonder lactose, soja en gluten: Formula 1 'Vrij Van' Voedingsshake.

  Hiermee kunt u nu ook starten als u geen producten mag nemen die gluten, lactose of soja bevatten.

  Waarom F1 Voedingsshake bestellen?

  - Slechts 220 kcal per dosering
  - 18 g eiwitten per dosering
  - Extra sojaeiwitten toegevoegd
  - Essentiele mineralen
  - Essentiele vitaminen
  - Wetenschappelijk ondersteunde formule
  - Zeer eenvoudig in gebruik

  De F1 Voedingsshake van herbalife is de basis van vele trouwe Herbalife klanten over de gehele wereld. Sommigen gebruiken de F1 voedingsshake om af te slanken, anderen voor meer spieropbouw, nog weer anderen als complete maaltijdvervanger voor een gezondere levensstijl.
  Herbalife voedingsshake kan dus voor meerdere doeleinden worden ingezet.

  Formula 1 Voedingsshake VIDEO

  De Herbalife formule 1 voedingsshake als volwaardige maaltijdvervanger

  De Herbalife F1 Voedingsshake is een voedingsshake die zo volledig is dat deze als volwaardige maaltijdvervanger kan gebruikt worden.
  Formule Voedingsshake bevat namelijk een perfecte uitgebalanceerde combinatie van hoogwaardige eiwitten afkomstig uit melk en soja en bevat daarbovenop essentiële macronutriënten zoals vitaminen en mineralen, toegevoegde plantenextracten en extra kruiden.

  Een F1 Voedingsshake is rijk aan eiwitten uit zuivel en bevat per dosering maar liefst 8 g soja eiwit.
  Soja Eiwit is een eiwit met een zeer volledig aminozuurprofiel. Soja eiwit heeft een hoge biologische waarde. Dit wilt zeggen dat er veel essentiële aminozuren in soja eiwit zitten en ook nog eens in de juiste verhouding. Soja eiwit heeft een biologische waarde die schommelt tussen de 70 en 80. Dit is zeer hoog voor plantaardig eiwit. Alle belangrijke aminozuren voor spieropbouw zijn dus in voldoende mate aanwezig.

  Ideaal dus voor eenieder die op zoek is naar meer spiermassa, meer spieropbouw, maar ook minder vet en een gezondere levensstijl. F1 voedingsshake is zelfs zo compleet dat deze als volwaardig maaltijdvervnager kan gebruikt worden en dus een perfect alternatief is voor een minder gezond calorierijk ontbijt of een andere maalttijd boordevol slechte suikers en vetten.

  Formula 1 Shake Vitaminen en mineralen

  F1 Voedingsshake bevat essentiële vitaminen en mineralen

  F1 Voedingsshake bevat extra toegevoegde essentiële vitaminen en mineralen om ervoor te zorgen dat u deze voldoende binnen krijgt.

  Eén Herbalife Formule 1 shake bevat het equivalent van:
  - Calcium: 2 potten yoghurt;
  - Vitamine C als in 1 Satsuma;
  - Vitamine E als in 1 eetlepel zonnebloemolie;
  - Kalium als in 1 banaan;
  - Proteïne als in 1 gebakken kabeljauwfilet;
  - Magnesium als in 100 gram verse spinazie;
  - Niacine als in 1 portie geroosterd lamsvlees (90 gram).

  Wat kan F1 Voedingsshake voor u doen ?

  Veel! De formule 1 voedingsshake van herbalife kan u helpen bij uw gewichtsbeheersing. Of u nu gewicht wil verliezen , uw gewicht stabiel houden of gewicht wil bijkomen.

  Voor elke behoefte is er wel een aangepaste herbalife combinatie waarin F1 Voedingsshake centraal staat. Zo bent u er steeds zeker van voldoende voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, mineralen en vitaminen binnen te krijgen.

  F1 Voedingsshake & de wetenschap

  Wetenschappelijk studies hebben aangetoond dat het dagelijks innemen van Herbalife F1 shake als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet zeer doeltreffend is voor het bekomen van het gewenste gewicht.

  F1 Voedingsshake Gebruik

  Neem 2 maatscheppen (of eetlepels) F1 Voedingsshake en meng deze met 250 ml (soja)melk of water.

  1. Gewichtsbeheersing
  Vervang dagelijks twee maaltijden met deze heerlijke shake en eet één uitgebalanceerde maaltijd.

  2. Evenwichtige voeding:
  Vervang dagelijks één maaltijd met een Formula 1shake en eet twee uitgebalanceerde maaltijden.

  Tip:
  Ons lichaam heeft ongeveer 1 g proteïne per kg lichaamsgewicht per dag nodig. Voor extra eiwitten, kan u steeds Herbalife Formula 3 toevoegen aan uw Formula 1 voedingsshake.

   

  Herbalife F1 Shake smaken

  Herbalife F1 Shake smaken

  De Herbalife F1 Voedingsshake is verkrijgbaar in 8 heerlijke smaken. Voor ieder wat wils.
  Zo kan u uw Herbalife shake precies laten smaken zoals u wenst. Elke dag een andere smaak, of een combinatie van verschillende Herbalife smaken, alles is gewoon mogelijk.

  Probeer gewoon elke dag een andere F1 Voedingsshake smaak of zelfs een combinatie van verschillende smaken!

  Formula 1 Voedingsshake smaken

  Formula 1 Voedingsshake Aardbei

  Formula 1 Voedingsshake Aardbei De Formula 1 voedingsshake met aardbeien is één van populairste smaken. Een frisse, zacht zoete aardbeien smaak is perfect te combineren met een andere F1 shake smaak of met stukjes fruit.

  Klik hier voor meer F1 Voedingsshake recepten met aardbei smaak.

   

  Formula 1 Voedingsshake Cappuccino

  Formula 1 Voedingsshake Cappuccino De Formula 1 Voedingsshake met cappuccino smaak voor de Cappuccino liefhebbers. De Cappuccino wordt de laatste jaren meer en meer genomen. En terecht. Voor sommigen niet de meest evidente smaak, maar heel goed combineerbaar met bv de F1 Voedingsshake Chocolade.

  Klik hier voor meer F1 Voedingsshake recepten met cappuccino smaak.

   

  Formula 1 Voedingsshake Chocolade

  Formula 1 Voedingsshake Chocolade De Formula 1 voedingsshake Chocolade is na de Vanille smaak de populairste onder de herbalife smaken. 2 schepjes Formula shake Chocolade met 250 ml Soja melk, en je hebt net lekkere Chocomelk, maar dan veel gezonder. Ook is de Chocoladesmaak perfect combineerbaar met andere smaken zoals Vanille, Banaan, … of stukjes fruit (Banaan)

  Klik hier voor meer F1 Voedingsshake recepten met chocolade smaak.

   

  Formula 1 Voedingsshake Cookies & Cream

  Formula 1 Voedingsshake Cookies & Cream De Formula 1 Voedingsshake Cookies & Cream Smaak is misschien niet de meest populaire smaak in België en Nederland, maar daarom niet minder lekker.

  Klik hier voor meer F1 Voedingsshake recepten met Cookies & Cream smaak.

   

  Formula 1 Voedingsshake Frambozen & Blauwe Bessen

  Formula 1 Voedingsshake Frambozen & Blauwe Bessen Verfrissende smaakvolle frambozen en blauwe bessen worden gecombineerd in de heerlijke nieuwe Formula 1 shake. Een heerlijke, voedzame, gemakkelijke en evenwichtige maaltijdshake die een perfecte balans biedt van kwalitatief hoogwaardige proteïnen, vezels, essentiële voedingsstoffen en toegevoegde plantenextracten en kruiden. Formula 1 Framboos & Bosbes is tevens een uitstekende bron van vitaminen, met in iedere portie, als deze bereid is zoals aangegeven, minstens een derde van uw voedingswaardereferenties voor 23 vitaminen en mineralen.

   

  Formula 1 Voedingsshake Toffee Appel Kaneel

  Formula 1 Voedingsshake Toffee Appel Kaneel Eindelijk is ook de Formula 1 verkrijgbaar in de smaak Toffee, Appel en Kaneel. Deze herbalife smaak is ondertussen definitief toegevoegd aan de vaste lijn van F1 voedingsshake smaken. Heerlijke, uitgebalanceerde maaltijd die een uitstekende balans geeft van hoogwaardige proteïnen uit melk en soja, essentiële micronutriënten en toegevoegde plantenextracten en kruiden.

  Klik hier voor meer F1 Voedingsshake recepten met Toffee Appel Kaneel smaak.

   

  Formula 1 Voedingsshake Tropisch Fruit

  Formula 1 Voedingsshake Tropisch Fruit De Formula 1 voedingsshake Tropical (Fruit) voor wie het iets zoeters en iets fruitiger wilt. De Herbalife Tropical smaak is dé perfecte smaak om te combineren met stukjes fruit.

  Klik hier voor meer F1 Voedingsshake recepten met Tropical smaak.

   

  Formula 1 Voedingsshake Vanille

  Formula 1 Voedingsshake Vanille De Vanilla Formula 1 voedingsshake is veruit de meest verkocht smaak. Sterker nog. De F1 Voedingsshake Vanille is het meest verkochte product binnen heel het herbalife gamma. De Vanille smaak is zeer neutraal van smaak en bevat een zachte vanille smaak. Ideaal dus om te combineren met andere F1 Voedingsshakle smaken, maar ook perfect te combineren met stukjes fruit, …

  Klik hier voor meer F1 Voedingsshake recepten met Vannile smaak.

   

  Formula 1 Voedingsshake Mint Chocolate Crunch

  Formula 1 Voedingsshake Mint Chocolate Crunch Enkele jaren terug was de Chocolade munt al als tijdelijke seizoenssmaak te koop. En deze smaak komt nu permanent terug ! Deze Formula 1 Mint Chocolate Crunch heeft een shelf-life van 24 maanden in plaats van de huidige 12 maanden. De variant bevat een natuurlijke Mint Chocolate smaak en de chocolade bolletjes zijn vervangen door koekkruimels, wat de toevoeging aan de naam verklaart.

   

  Waarom F1 Voedingsshake bestellen

  10 Interessante feiten over Formula 1

  Ontdek 10 feiten die u wellicht nog niet kende over Herbalife's baanbrekende product. De mythes kunnen de kast in en nieuws over alle aspecten van Formula 1 kan gedeeld worden.

  1. ’s Werelds nummer één
  Als de meest favoriete maaltijdvervangende shake van de wereld heeft Herbalife Formule 1 mensen over de hele wereld geholpen hun gezondheids-en gewichtsverliesdoelen te bereiken.

  2. Ondersteund door de wetenschap
  Herbalife Forrnula 1 shakes zijn ontwikkeld door experts en worden ondersteund door de wetenschap. Klinische studies tonen aan dat maaltijdvervangers voor gewichtsbeheersing een veilige en effectieve manier zijn om gewicht te verliezen en het er af te houden.

  3. Niet alle shakes zijn hetzelfde
  Maaltijd vervangende shakes zijn speciaal geformuleerd om veel proteïnen te bieden en de juiste balans aan macro- en micronutriënten. Veel proteïneshakes die er op de markt zijn, hebben een gebrek aan andere essentiële nutriënten en kunnen dus niet geclassificeerd worden als maaltijdvervangers.

  4. 16 Vitaminen & Mineralen
  Formule 1 shakes bieden belangrijke vitaminen en mineralen bij elke portie. Formule 1 Vanille bevat bijvoorbeeld 16 vitaminen en mineralen, waaronder ijzer, zink en vitaminen A, D, E en B.

  5. De mogelijkheden zijn eindeloos
  Wees creatief met uw F1 shakes om ervoor te zorgen dat ze nooit saai worden. Probeer voor een evenwichtige twist eens wat fruit of lijnzaad toe te voegen, of maak de shake met vruchtensap., Heeft u liever water dan melk? Voeg dan een lepel Proteïne Drank Mix (PDM) toe om een heerlijke, romige en heerlijke drank te maken.

  6. De waarheid over Proteïnen
  De mythe dat sojaproteïnen lastig te verteren zijn is onjuist. Het geïsoleerde sojaproteïne in F1 shakes is zeer goed verteerbaar. Met 18 g proteïnen (zuivel en soja) per portie is F1 een goede keuze voor diegenen die spiermassa willen opbouwen (in combinatie niet lichaamsbeweging).

  7. Snel en gemakkelijk
  F1 shakes kunnen binnen een minuut klaargemaakt worden - schel eenvoudigweg poeder van de F1 in een blender, schenk er de melk bij & shake. Wilt u nog sneller brandstof zonder voorbereiding? Probeer dan eens een F1 Maaltijdvervangende reep.

  8. Bekijk het YouTube
  Neem nu een kijkje achter de schermen van de productie van Formule 1 met de nieuwe commercial van Herbalife: Miljoenen mensen helpen met een evenwichtige en actieve levensstijl met bewezen wetenschap. Bekijk hier ons YouTube kanaal.

  9. Allergieën? Probeer eens …
  Formule 1 Vrij Van is speciaal ontwikkeld voor diegenen met sterke dieetrestricties. Het is gemaakt met het erwt proteïne Pisane: een kwalitatief hoogwaardig proteïne, uit natuurlijke bron, die glutenvrij, sojavrij en lactosevrij is.

  10. Suiker: Wist u dat?
  Een Formule 1 shake bevat een gelijke hoeveelheid suiker als een kleine appel. De belangrijkste suiker in de shake is fructose, een natuurlijk voorkomende koolhydraat dat het lichaam van energie voorziet.

  F1 Shake Ingredienten

  Voedingswaarde informatie Formula 1 Voedingsshake (Smaak Vanille)
  Portiegrootte 26 gram. Aantal porties per pot: 21
   

  per 100 g

  Per 100 ml van gebruiksklaar
  product*

  Per 250 ml van
  gebruiksklaar product*

  Energie

  375 kcal
  (1579 kJ)

  88 kcal
  (370 kJ)

  221 kcal
  (925 kJ)

  Eiwitten

  34,6 g

  7,0 g

  17,4 g

  Koolhydraten

  34,6 g

  8,6 g

  21,4 g

  waarvan: suikers

  32,7 g

  8,4 g

  20,9 g

  Vetten.

  8,8 g

  2,6 g

  6,4 g

  waarvan:      
  verzadigd vet

  1,9 g

  1,1 g

  2,8 g

  enkelvoudig onverzadigd vet

  1,2 g

  0,6 g

  1,4 g

  meervoudig onverzadigd vet

  5, g8

  0,6 g

  1,6 g

  linolzuur.

  3,9 g

  0,4 g

  1,1 g

  Voedingsvezels.

  9,6 g

  1,0 g

  2,5 g

  Natrium.

  0,52 g

  0,10 g

  0,26 g

         
  VITAMINEN    

  % ADH**

   

  % ADH**

  Vitaminen A

  1211,54 µg

  139,39 µg

  17 %

  348,48 µg

  44 %

  Vitaminen D

  9,62 µg

  1,00 µg

  20 %

  2,50 µg

  50 %

  Vitaminen E

  19,23 µg

  2,04 mg

  17 %

  5,10 mg

  42 %

  Vitaminen C

  57,69 µg

  7,75 mg

  10 %

  19,38 mg

  24 %

  Thiamine

  1,08 µg

  0,15 mg

  14 %

  0,38 mg

  34 %

  Riboflavine

  1,62 µg

  0,35 mg

  25 %

  0,88 mg

  63 %

  Niacine

  20,77 µg

  2,25 mg

  14 %

  5,63 mg

  35 %

  Vitaminen B6

  1,92 µg

  0,25 mg

  18 %

  0,62 mg

  44 %

  Foliumzuur

  230,77 µg

  28,64 mg

  14 %

  71,59 µg

  36 %

  Vitamine B12

  1,92 µg

  0,63 µg

  25 %

  1,58 µg

  63 %

  Biotine

  96,15 µg

  13,60 µg

  27 %

  34,01 µg

  68 %

  Pantotheenzuur

  6,54 µg

  1,00 mg

  17 %

  2,50 mg

  42 %

         
  Mineralen      
  Calcium

  384,62 mg

  161,54 mg

  20 %

  403,85 mg

  50 %

  IJzer

  20,00 mg

  2,13 mg

  15 %

  5,32 mg

  38 %

  Fosfor

  657,69 mg

  162,13 mg

  23 %

  405,33 mg

  58 %

  Magnesium

  92,31 mg

  21,96 mg

  6 %

  54,90 mg

  15 %

  Zink

  14,23 mg

  1,86 mg

  19 %

  4,65 mg

  47 %

  Jodium

  153,85 µg

  19,40 µg

  13 %

  48,50  µg

  32 %

  Kalium

  500,00 mg

  211,65 mg

  11 %

  529,13 mg

  26 %

  Koper

  1,92 mg

  0,21 mg

  21 %

  0,53 mg

  53 %

  Selenium

  76,92 µg

  8,00 µg

  15 %

  20,00  µg

  36 %

  Mangaan

  1,15 mg

  0,12 mg

  6 %

  0,31 mg

  15 %

  * Per gebruiksklaar product = een portie van 26 g met 250 ml halfvolle melk (1,5 % vet)
  ** % ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
  Dit product voldoet aan de vereiste samenstelling voor maaltijdvervangende producten.

  INGREDIËNTEN: Soja-eiwit isolaat (40 %), fructose, emulsifier (lecithinen uit soja), sojaolie, verdikkingsmiddelen (guargom, carrageen, xanthaangom, pectine), vulstof (microkristallijne cellulose), aroma’s, havervezel, maïszemelen, calciumcitraat, inuline, antiklontermiddel (siliciumdioxide), melkeiwittenconcentraat, dextrose, kaliumfosfaat, magnesiumoxyde, raapzaadolie, L-ascorbinezuur, ijzerfumaraat, honingpoeder, DL-alfa-tocoferylacetaat, nicotinamide, peterseliepoeder (Petroselinum crispum 0,02 %), papayapoeder (Carica papaya L. 0,02 %), zinkoxyde, kopergluconaat, retinylpalmitaat, calcium-D-pantothenaat, cholecalciferol, antioxidanten (ascorbylpalmitaat, DL-alfa-tocoferol), pyridoxinehydrochloride, cyanocobalamine, mangaancarbonaat, riboflavine, thiaminehydrochloride, pteroylmonoglutaminezuur, kaliumjodide, natriumseleniet, D-biotine.
  BEVAT SOJA, MELK EN GLUTEN.

  video

  Voedingsshake Herbalife


  Label

  Formula 1 Voedingsshake Ingredienten

  Frambozen en Blauwe Bessen

  Formula 1 Voedingsshake Frambozen e Blauwe Bessen  Formula 1 Voedingsshake Vanille


  Formula 1 Voedingsshake Vanille

  Beoordelen

  Klantenreviews 27 item(s)

  Ik gebruik de shake 2x per dag met 2 gezonde en eiwitrijke tussendoortjes en 1 maaltijd met groenten en eiwitrijk stuk vlees en de kilo's vliegen er af. Me happy :-)
  Reviews
  Review by Kim / (Geplaatst op 18-02-2018)
  Mijn favoriete ontbijt shake
  Reviews
  Review by Robert / (Geplaatst op 17-01-2018)
  Lekker en voldoed aan de eisen
  Reviews
  Review by Christine / (Geplaatst op 29-12-2017)
  supper lekker en gezond
  Reviews
  Review by Nicolas / (Geplaatst op 06-12-2017)
  Neem iedere morgen een shake ipv brood. Voldaan gevoel. Veel minder zin in zoetigheid. Dr8nk ook de aloë Vera drank max en de kruidenthee. Vind wel dat je geen verschil voelt tussen de smaken. Ik doe er altijd wat fruit en lijnzaad bij anders is het niet dik genoeg en voldoet het voor mij niet.
  Producten zijn goed. Goede prijzen en snelle levering.
  Reviews
  Review by An / (Geplaatst op 21-11-2017)
  Mijn dagelijkse ontbijt
  Reviews
  Review by Peter / (Geplaatst op 07-11-2017)
  Voorheen afhankelijk van vitamine B12 injecties. Een paar maanden nadat ik ben begonnen met herbalife,heb ik dit niet meer nodig. Ik voel me dus ook fitter.
  Reviews
  Review by Anja / (Geplaatst op 06-11-2017)
  Mijn dagelijks ontbijt!
  Reviews
  Review by Kim / (Geplaatst op 15-10-2017)
  Ik heb vroeger de Formule 1 Mint Chocolate smaak al gehad, en deze was héérlijk. Zo blij dat deze eindelijk terug is !
  Reviews
  Review by Joke / (Geplaatst op 05-10-2017)
  In het begin nam ik 2x per dag deze shake om af te vallen. was wel nodig hoor. Nu ik om mij gewicht ben, neem ik deze F1 shake enkel nog 's morgens als ontbijt, waardoor ik wel op mij gewicht blijf. Ondertussen al verschillende smaken gehad, als afwisseling.
  Reviews
  Review by Theo / (Geplaatst op 09-08-2017)
  Vlotte afhandeling. Juiste prijs dus geen klachten ofzo
  Reviews
  Review by Stijn Verschoren / (Geplaatst op 03-07-2017)
  Njammie Njammie voor de aardbei smaak. Soja mel erbij en een heerlijk ontbijt.
  Reviews
  Review by Sara / (Geplaatst op 27-06-2017)
  Vroeger elke dag brood 's morgens. Ik was zeker niet te dik, maar had wel een energie dipje in de voormiddag waardoor ik zin kreeg in zoetigheid ... nu veel minder door de Herbalife Shake. Ik neem deze wel enkel 's morgens als ontbijt en voor de rest van de dag eet ik gewoon en gezond en voel mij hier veel beter door.
  Reviews
  Review by Jenny / (Geplaatst op 20-06-2017)
  Prima product ter ondersteuning bij het afvallen
  Reviews
  Review by TH / (Geplaatst op 07-06-2017)
  Mijn shake voor elke dag.
  Reviews
  Review by Connie / (Geplaatst op 26-04-2017)
  Ik wissel de f1 shake chocolade smaak af met de cookies. Cookies is veruit de lekkerste.
  Reviews
  Review by Mike / (Geplaatst op 21-04-2017)
  Echt wel de beste voedingsshake die ik ooit gehad heb. Geen honger in de voormiddag. En extra vitaminen + alles wat ik nodig heb voor een gezond ontbijt. Thanks ...
  Reviews
  Review by Marieke / (Geplaatst op 26-02-2017)
  Voor de eerste keer de bosbessen maak geprobeerd, en deze vond ik eigenlijk iets te zoet voor mij. Geef mij maar de F1 shake Cookies & Cream. Daar zitten van die kleine stukjes in. Echt lekker!
  Reviews
  Review by Anita / (Geplaatst op 09-01-2017)
  Voor mij enkel maar de Cookies. Daar zitten kleine stukjes in, die het echt wel lekker maken. Mmmm ..
  Reviews
  Review by Stef / (Geplaatst op 05-01-2017)
  Mijn vriend heeft me de F1 Shake aangeraden om wat gezonder te leven. De choco mocht ik echt niet, maar zelf neem ik de aardbei smaak. Deze lust ik wel. Elke morgen neem ik een shake. En heb gene honger in de voormiddag. De laatste tijd voel ik me wel wat beter. Misschien door Herbalife. Wie zal het zeggen?
  Reviews
  Review by Yentl / (Geplaatst op 08-08-2016)
  Ik neem de Herbalife F1 voedingsshake nu een maand, en voel mij hier veel beter door. De eerste dagen had ik wel wat honger. Maar nu kom ik voldoende toe als volwaardig ontbijt.
  Reviews
  Review by Kenny / (Geplaatst op 18-07-2016)
  Voor de verandering heb ik de Tropical genomen. En hoewel ik niet echt voor zoet ben, vond ik deze heel lekker. Vooral met stukjes banaan zeker een aanrader.
  Reviews
  Review by Tom Bertels / (Geplaatst op 07-07-2016)
  Heb mij laten overhalen tot de Hebalife shake. Eerst stond ik wat weigerachtig. Maar voel mij nu veel beter. Vooral het gemak, gewoon één shake en hup, volledig maaltijd binnen zonder dat ik naar de winkel moet.
  Reviews
  Review by Sophie / (Geplaatst op 16-06-2016)
  2 schepjes F1 Voedingsshake met de PDM als ontbijt. Voorlopig voldoende energie gedurende de dag. Nog even afwachten. Maar voel mij wel minder moe tijdens de voormiddag.
  Reviews
  Review by Kim / (Geplaatst op 07-06-2016)
  Op aanraden van een vriendin ben ik ook maar begonnen met de herbalife Shake. Eerst was is sceptisch tegenover shakes, ... maar het bevalt me wel. Ik eet er wel altijd een stukje fruit bij om toch het gevoel te hebben effectief te eten.
  Reviews
  Review by Linda / (Geplaatst op 07-06-2016)
  Ik ben nog maar net begonnen met de F1 Voedingsshake op aanraden van ene vriendin. Ik heb de choco smaak .. en ja .. Heel lekker als ontbijt!
  Reviews
  Review by Nick V. / (Geplaatst op 06-05-2016)
  Ik neem elke dag twee schepjes F1 voedingsshake en ben hier tevreden over. Ik heb heel de voormiddag voldoende maar vooral geen honger. 5 sterren waard.
  Reviews
  Review by Anny / (Geplaatst op 07-04-2016)