Welkom

Herbalife

Instant theedrank

Instant theedrank

Normale prijs: € 28,20

Special Price € 22,90

Originele Herbalife Producten *
Vandaag besteld, zelfde werkdag (Ma-Vr) verstuurd *
Slechts €6.95 verzendkosten, gratis vanaf €90.00 *
Veilig online betalen met MultiSafepay

Veilig online betalen met MultiSafepay


* Verplichte velden

Normale prijs: € 28,20

Special Price € 22,90

Description

Details

Herbalife Instant Theedrank - Thermodrank

Herbalife Thee – een instant kruidendrank

Herbalife thee Instant Theedrank met Kruidenextracten is een voedingssupplement. Dit product kan voor meer energie zorgen om je alertheid niet alleen te behouden, maar ook te verbeteren. Als je een drukke of actieve levensstijl leidt, voel je je wellicht vaak niet helemaal alert en heb je moeite geconcentreerd te blijven. Met 6 kcal per portie is Instant Kruidendrank een verfrissende drank die zowel warm als koud gedronken kan worden. Het is een geweldige manier om je te helpen je dagelijks benodigde vloeistofinname te behalen.

Deze unieke mix van orange pekoe – een traditionele zwarte thee, en groene thee, met extracten van de malvabloem, hibiscusbloem en kardemomzaad, is ontwikkeld om je weer te doen herleven en verfrissen.

NIEUWE FORMULE INSTRANT THEE MET KRUIDDENEXTRACTEN

NIEUWE FORMULE INSTANT THEE_MET KRUIDDENEXTRACTEN.jpg

Belangrijkste kenmerken Herbalife Thee

 • Weinig calorieën met ongeveer 6 kcal per portie
 • Een unieke mix van Orange Pekoe – een traditionele zwarte thee en groene thee met extracten van malvabloemen, hibiscusbloemen en kardemomzaden
 • Onze groene thee is uit water geëxtraheerd om u het volledige spectrum van verbindingen gevonden in groene thee te geven
 • Een kopje Instant theedrank bevat 85 mg cafeïne om uw alertheid te helpen verhogen en concentratie te helpen verbeteren
 • Geniet van een verfrissende drank, warm of koud

Herbalife Instant Theedrank

De herbalife theedrank is een kruidendrank op instant basis. Herbalife Thermojetics Instant Kruidenthee is gebaseerd op specifieke kruidenextracten.

Instant Theedrank met Kruidenextracten zorgt instant voor meer energie en verbetert uw alertheid meteen. Daarbij is deze nog heerlijk en verfrissend van smaak.
Zowel koud als warm.

Verbeter uw prestaties of ga uw vermoeidheid tegen door het dringen van de Herbalife Instant Theedrank. U heeft meteen meer energie.

Thermo Kruidendrank bevat de volgende actieve ingrediënten:

 • Camellia sinensis (groene thee)
 • Malva-Sylvestris (Kaasjeskruid)
 • Kardemom
 • Citroenschil extract

Herbalife Instant Thee

Elke dag voldoende water drinken is zo belangrijk voor onze gezondheid. Onvoldoende water drinken kan resulteren in verschillende kleine ongemakken die mogelijk te wijten zijn aan onvoldoende water in ons lichaam. Als u niet elke dag genoeg water drinkt dan krijgt u op termijn last van verschillende kleine probleempjes die mogelijk te wijten zijn aan het tekort van vocht in ons lichaam. De toevoer van water naar onze lichaamscellen is zo belangrijk om goed te kunnen functioneren. De Instant kruidenthee van Herbalife zorgt ervoor dat uw lichaam voldoende gehydrateerd wordt en dat er extra voedingsstoffen naar de cellen getransporteerd worden.

Voordelen Instant theedrank met kruidenextracten

Voordelen Instant theedrank

 • Slechts 6 kcal per portie

 • 85 mg cafeïne per portie

 • Verhoging van de alertheid, de concentratie en het energiepeil

 • Verkrijgbaar in 4 verschillende smaken

 • Zowel koud als warm te drinken

Herbalife instant theedrank met kruidenextracten

De Herbalfe theedrank bevat een speciale blend van Orange Pekoe (een traditionele zwarte thee) en groene thee met extracten van malvabloemen, hibiscusbloemen en kardemomzaden.

De groene thee is onttrokken uit water geëxtraheerd om het complete spectrum uit groene thee te bieden. Groene thee is ook rijk aan polyfenolen. Daarbij helpt het ook om de vetten in het bloed in circulatie te houden. Groene thee bevat ook cafeïne. Instant Theedrank met Kruidenextracten bevat 51 mg cafeïne per dosering om de alertheid te verhogen en de concentratie te helpen verscherpen.

Dit zowel in koude als warme vorm.

Smaken Instant thee herbalife

Herbalife Instant Theedrank is verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken:

Instant Theedrank Smaak Original (verkrijgbaar in 50 gram & 100 gram)

Instant Theedrank Smaak OriginalDe Herbalife Instant Theedrank Original is verkrijgbaar in zowel 50 gram als 100 gram.
De smaak original smaak is gebaseerd op citroenschil extract en heeft bijgevolg een frisse , zeer aangename citrus maak.

Ingredienten Instant Thee Naturel
Maltodextrine, fructose, orange pekoe extract (Camellia sinensis) 20%, groene thee extract (Camellia sinensis) 9%, citroenschil extract, natuurlijk cafeïnepoeder, cardamom (Elletaria cardamomium) 0.4%, kaasjeskruid (Malva sylvestris) 0.1%, hibiscus (Hibiscus sabdariffa) 0.1%.

 

Instant Theedrank Smaak Citroen

Instant Theedrank Smaak CitroenInstant Theedrank Smaak Citroen

Ingredienten Instant Thee Citroen
Maltodextrine, orange pekoe thee en groene thee (Camellia sinensis), fructose, natuurlijk aroma, natuurlijk caffeïnepoeder, antioxidant : (E330), zoetstof : (E950), cardamom (Elletaria cardamomium), kaasjeskruid (Malva sylvestris), hibiscus (Hibiscus sabdariffa), antiklontermiddel : (E551). Elke halve theelepel bevat 475 mg thee (28%) en 11 mg kruiden (0,64%).

 

Instant Theedrank Smaak Framboos

Instant Theedrank Smaak FramboosInstant Theedrank Smaak Framboos

Ingredienten Instant Thee Framboos
Maltodextrine, orange pekoe thee en groene thee (Camellia sinensis), natuurlijk aroma, fructose, natuurlijk caffeïnepoeder, antioxidant : (E330), zoetstof : (E950), cardamom (Elletaria cardamomium), kaasjeskruid (Malva sylvestris), hibiscus (Hibiscus sabdariffa), antiklontermiddel : (E551). Elke halve theelepel bevat 475 mg thee (28%) en 11 mg kruiden (0,64%)

 

Instant Theedrank Smaak Perzik

Instant Theedrank Smaak PerzikInstant Theedrank Smaak Perzik

Ingredienten Instant Thee Perzik
Maltodextrine, orange pekoe thee en groene thee (Camellia sinensis), fructose, natuurlijk aroma, natuurlijk caffeïnepoeder, antioxidant : (E330), zoetstof : (E950), cardamom (Elletaria cardamomium), kaasjeskruid (Malva sylvestris), hibiscus (Hibiscus sabdariffa), antiklontermiddel : (E551). Elke halve theelepel bevat 475 mg thee (28%) en 11 mg kruiden (0,64%).

 

Gebruik Herbalife Instant thee drank

Neem een halve theelepel (1.7 g) Instant Theedrank en meng deze met 200 – 250 ml heet of koud water. Elke portie bevat 51 mg cafeïne, evenveel als een kop koffie. Instant Theedrank is een verfrissende drank die u op zichzelf kunt drinken of tijdens de maaltijd en bevat slechts 6,2 kcal per portie.

Video Herbalife Thee met Herbal Vera

Herbalife Thee in plaats van koffie!

Herbalife thee kan helpen je mentale prestatievermogen te verhogen en vermoeidheid te verminderen. De plantaardige ingrediënten van onze wereldberoemde ‘Thermo thee’ dragen ertoe bij dat je je heerlijk verkwikt voelt en veel energie heeft. Het is een smakelijk en veel milder alternatief voor koffie. Net als gewone koffie en ice coffee, kun je de kruidenthee heet of ijskoud drinken. Met vier smaken kun je jouw dagelijkse Herbalife thee moment in allerlei verkwikkende variaties maken.

Herbalife en Cafeïne

Cafeïne is een mild stimuleringsmiddel. Sommige personen reageren heftiger op cafeïne dan anderen. Behalve de stimulering heeft cafeïne ook effecten op de alertheid en stemming van de mens. Cafeïne kennen we voornamelijk door koffie. Buiten koffie bevindt de stof zich echter ook in thee, cola, chocolade, en hiernaast ook in sommige geneesmiddelen. Cafeïne zit ook in de volgende Herbalife producten: Thermo Complete en NRG.

Thermojetics thee of frisdrank?

Wist je dat: Gemiddeld zitten in een blikje frisdrank maar liefst 6 suikerklontjes! Aangezien wij voor ongeveer 70% uit water zijn opgebouwd, begrijp je wel dat water drinken heel belangrijk is voor je gezondheid. Toch grijpen we massaal naar frisdranken, vruchtensappen en andere dranken met veel suikers.
Met de fruitige smaken van Herbalife thee maak je in een handomdraai een heerlijk, spannend alternatief zonder geraffineerde suikers. De ingrediënten van deze Thermojetics thee bevatten bovendien allerlei stoffen die een meerwaarde toevoegen aan je dagelijkse hoeveelheid in te nemen vocht. Dat helpt om je vochtbalans op peil te houden. Makkelijk en snel gemaakt!

video

Video Herbalife Thee met Herbal Vera


Ingredients

Ingrediënten Herbalife Thee Drank


Herbalife Thee Original - 50 gram


Herbalife Thee Original - 50 gramHerbalife Thee Original - 100 gram


Herbalife Thee Original - 100 gramHerbalife Thee Citroen - 50 gram


Herbalife Thee Citroen - 50 gramHerbalife Thee Framboos - 50 gram


Herbalife Thee Framboos - 50 gramHerbalife Thee Perzik - 50 gram


Herbalife Thee Perzik - 50 gram
Reviews

Klantenreviews 63 item(s)

Zeer lekker
Reviews
Review by Anoniem / (Geplaatst op 19-09-2023)
Hele lekkere tea wel heel duur met de verzending er nog bij en ik kom maar 14 dagen toe maar toch bestel ik hem keer op keer zouden grotere dozen van moeten bestaan
Reviews
Review by Petra / (Geplaatst op 13-09-2023)
Ik ben 76 en volg geen dieet meer, maar de thee blijf ik nog altijd drinken omdat ik mij ermee heel goed voel.
Reviews
Review by Jenny / (Geplaatst op 07-09-2023)
Hele lekker thee wel veel te duur maar toch neem ik hem keer op keer
Reviews
Review by Vanessa / (Geplaatst op 02-07-2023)
Heel lekker wel een beetje duur voor een half potje thee ... zou volledig vol moeten zijn en dan is de prijs best correct
Reviews
Review by Fabienne / (Geplaatst op 20-06-2023)
Lekker om te drinken
Reviews
Review by Ingrid / (Geplaatst op 28-05-2023)
Super lekker en aangenaam van smaak .
Reviews
Review by Sybille / (Geplaatst op 05-04-2023)
Heel tevreden
Reviews
Review by Xxx / (Geplaatst op 20-03-2023)
Lekker om de dag te starten koud of warm
Reviews
Review by Henk / (Geplaatst op 24-02-2023)
Lekkere thee
Reviews
Review by Peggy coomans / (Geplaatst op 14-02-2023)
Al meermaals besteld zonder problemen, maar deze keer was het geen nieuw potje thee dat ik kreeg vrees ik. Er zat geen afsluiting meer op als ik de dop open deed, en het was beduidend minder vol dan anders. Twijfels over
Reviews
Review by Jolien / (Geplaatst op 19-01-2023)
Heel energievolle thee. Een goede start van de dag, een aanrader!
Reviews
Review by Veerle / (Geplaatst op 02-12-2022)
The is heel lekker :)
Jammer dat het zo duur is voor een half potje the :/ zou er anders meer van kopen en drinken :)
Reviews
Review by Fabienne / (Geplaatst op 27-06-2022)
Ik ben super content van deze thee. Hij is lekker warm en koud. Ik merk zeker een verschil als ik deze drink
Reviews
Review by Romy / (Geplaatst op 07-06-2022)
Ik ben van dit product heel tevreden. Is ook lekker voor te drinken.
Reviews
Review by Romy / (Geplaatst op 27-04-2022)
Lekkere fruitige thee
Reviews
Review by Patricia / (Geplaatst op 23-04-2022)
Heel lekkere thee , ikzelf doe er nog Citroen extra bij .
Jammer dat hij niet zo goedkoop is .
Reviews
Review by Carmen / (Geplaatst op 04-04-2022)
De thee is heerlijk……maar erg duur!
Reviews
Review by Loes / (Geplaatst op 21-06-2021)
Drink dit al erg lang. Wil niets anders meer. Drink altijd met de citroensmaak. Zowel warm als koud te drinken, heel lekker. Alleen vrij duur en potjes maar half gevuld.
Niet veel kortingsacties voor dit product. Verzendingskosten ook vrij hoog.
Reviews
Review by Karine Colla / (Geplaatst op 11-03-2021)
Ik ben pas begonnen met de herbalife basic pakket. Voor een gezonde levensstijl en voor het afvallen. Daar zat ook de Herbalife thee bij. Nu ben ik gestopt met de pakket, drink alleen nog de thee. Ik ben in 3 weken tijd 5 kilo afgevallen. Als je gewoon gezond eet en de thee 5 keer per dag drinkt helpt het echt met afvallen! 1 glas herbalife thee verbrand 80 kcal!!
Ik zou gewoon proberen! Het lukt je vast wel.
Reviews
Review by HERBALIFE Y. / (Geplaatst op 10-03-2021)
This Tea it's really delishes and give power for all day.
And if you want to lose some KG then is possible because of this Tea . ????
Reviews
Review by Madara / (Geplaatst op 07-12-2020)
Wel duur, maar o zo lekker. Ik drink het de dag door. Een echte opkikker!..
Een kop kokend water, halve lepel thee en je hoeft niet te wachten. TOP
Reviews
Review by Jenny / (Geplaatst op 28-11-2020)
lekker maar duur en ik nog niet afgevallen
Reviews
Review by feyzi / (Geplaatst op 10-11-2020)
3
Reviews
Review by feyzi / (Geplaatst op 10-11-2020)
3
Reviews
Review by feyzi / (Geplaatst op 10-11-2020)
Lekker wel duur
Doet het iets kwa gewicht...geen resultaat
Reviews
Review by Karina Cant / (Geplaatst op 12-05-2020)
Zelfde als bij de gele tabs
Lekker maar van het vetverbrandend effect nog niets gezien
Reviews
Review by Karina Cant / (Geplaatst op 01-05-2020)
lekkere thee zowel koud als warm wel wat prijzig
Reviews
Review by sabine / (Geplaatst op 28-04-2020)
Fijne smaak lekker
Reviews
Review by viviane seigers / (Geplaatst op 02-04-2020)
Heel lekker zowel koud als warm wel prijzig
Reviews
Review by Sabine / (Geplaatst op 17-03-2020)
Zeer lekker
Reviews
Review by viviane seigers / (Geplaatst op 05-03-2020)
Lekker ,ipv gewoon water doe ik dit er bij
Reviews
Review by Sandy / (Geplaatst op 24-01-2020)
goed product en de smaak is lekker
Reviews
Review by kat / (Geplaatst op 06-11-2019)
Goed product smaak is lekker
Jammer dat er nooit een korting op zit..
Reviews
Review by Nathalie van kempen / (Geplaatst op 11-08-2019)
super lekker met Aloe mango er bij !!!!!!!
Reviews
Review by Yana / (Geplaatst op 09-05-2019)
Lekkere thee, zowel koud als warm
Reviews
Review by Natasha / (Geplaatst op 20-03-2019)
Lekkere thee en makkelijk in je tas meenemen
Reviews
Review by Gerrie / (Geplaatst op 06-03-2019)
drink elke morgen aloe vera met instant theedrink heerlijk om te beginnen smorgens
Reviews
Review by liliane / (Geplaatst op 22-02-2019)
Gebruik ik al sinds 2011
Reviews
Review by Roger / (Geplaatst op 29-01-2019)
Mooie prijs, snelle levering, goed verpakt
Reviews
Review by Christiano / (Geplaatst op 07-01-2019)
ken herbalife al vele jaren en ben er echt tevreden van ,,smorgens eerst water met aloe vera en daarna een tas thee met citroen ,,en daarna doe ik de shake ;;;
Reviews
Review by liliane / (Geplaatst op 05-01-2019)
ik ken herbalife al jaren ben er zeer kontent over ,,een goede start smorgens na een glas mer aloe vera met water en daarna de thee met citroen
Reviews
Review by liliane / (Geplaatst op 23-12-2018)
Heerlijk
Reviews
Review by Claudia / (Geplaatst op 13-12-2018)
Geeft je een goede boost om de dag te starten!
Reviews
Review by Djessy / (Geplaatst op 28-11-2018)
Van deze thee blijf ik drinken! Voortaan voeg ik deze toe bij iedere bestelling!
Reviews
Review by Karla / (Geplaatst op 20-11-2018)
Heerlijk s'morgens in een glas water met oloe vera
Reviews
Review by Benny Proost / (Geplaatst op 07-11-2018)
Super goede opkikker om de dag te beginnen!!
Reviews
Review by Debbie / (Geplaatst op 18-10-2018)
Deze drink ik 's morgens na mijn Aloe. Ik krijg hier echt super veel energie van!
Reviews
Review by Sara / (Geplaatst op 19-09-2018)
Als ik deze drink, werken mijn darmen beter dus super tevreden van !!
Reviews
Review by Debby / (Geplaatst op 05-09-2018)
Best wel lekker en zonder toevoeging van suiker nodig. ik moet precies wel regelmatiger naar het toilet.
Reviews
Review by Annemie / (Geplaatst op 11-08-2018)
De thee van perzik is ongelooflijk super lekker! Ik zou die kunnen blijven drinken, al dan niet ik wél of niet op dieet ben!
Reviews
Review by Dj / (Geplaatst op 06-08-2018)
als je genoeg neemt, goede cafeïnebooster. beter dan mijn dagelijkse koffietjes
Reviews
Review by Nancy / (Geplaatst op 25-07-2018)
Original smaak vind ik echt niet lekker!! Ik doe er nu een lepeltje honing bij. Volgende keer ga ik toch terug voor de citroen of perzik.
Reviews
Review by Inge / (Geplaatst op 17-07-2018)
lekker, zowel koud als warm! bij koude drank, combineer ik deze met Hydrate! perfecte combo om de werkdag door te staan!
Reviews
Review by Natalie / (Geplaatst op 14-07-2018)
Elke morgen mijn vaste routine. Meteen meer energie en ook lekker. Wel niet goedkoop
Reviews
Review by Sophie / (Geplaatst op 15-06-2018)
Ik heb ondertussen alle smaken al besteld. Ik vind ze allemaal super lekker!! De original vind ik persoonlijk de minste.
Reviews
Review by Marie / (Geplaatst op 18-03-2018)
VERRASSENSD LEKKER
Reviews
Review by BREES / (Geplaatst op 17-03-2018)
Ik doe steeds thee in mijn fles water met geperste limoen of citroen. Precies Icetea :-p
Reviews
Review by Nathalie / (Geplaatst op 18-02-2018)
Mijn favoriete herbalife product. Elke morgen begin ik hier de dag mee en ik blijf de thermodrank de hele dag door drinken. Voel mij de hele dag superfit en energiek
Reviews
Review by Elke / (Geplaatst op 16-10-2017)
Elke morgen in mijn fles water ....klein beetje meer energie hierdoor, maar zo drink ik tenminste mijn water uit. en ook lekker. Heb de Thermodrank nog wel niet warm geprobeerd.
Reviews
Review by Jill / (Geplaatst op 20-06-2017)
Ik doe de thee samen met de Liftoff en drink deze 's morgens. Meteen energie ! Jippie
Reviews
Review by Karen / (Geplaatst op 16-01-2017)
Ik vul elke morgen een fles water met wat Herbalife theedrank. Deze drink in de voormiddag op zodat ik de hele voormiddag een goed energiek gevoel heb. Ik wissel ook af van smaken ... Perzik heb ik het liefst.
Reviews
Review by Josee / (Geplaatst op 23-08-2016)
Elke morgen twee kleine schepjes in water. Gewoon koud drinken. Lekker en geeft wat meer energie.
Reviews
Review by Bieke / (Geplaatst op 23-06-2016)