Welkom

Herbalife

Formula 1

Formula 1

Herbalife Formula 1

Lekker, gezond en zeer eenvoudig in gebruik.

De Herbalife Formula 1 Voedingsshake en de Herbalife Formula 1 Maaltijdrepen zitten boordevol ingrediënten die uw lichaam om op een gezonde manier uw gewenste gewicht te beheersen. Ideale maaltijdvervangers die snel te bereiden zijn als alternatief op uw gewone maaltijd.


Herbalife Formula 1 Producten

Herbalife Formula 1 Maaltijdvervangende reep
De Herbalife Formula 1 Maaltijd vervangende reep is gebaseerd op alle goede ingrediënten die we ook terugvinden in de F1 Shake. Een Formula 1 maaltijdvervangende reep is een ideale caloriearme maaltijd voor wanneer u weinig tijd hebt of u onderweg bent.

 

Herbalife Formula 1 Voedingsshake
De Herbalife Formula 1 Voedingsshake is een voedingsshake die zo volledig is dat deze als volwaardige maaltijdvervanger kan gebruikt worden. Formule Voedingsshake bevat namelijk een perfecte uitgebalanceerde combinatie van hoogwaardige eiwitten afkomstig uit melk en soja en bevat daarbovenop essentiële macronutriënten zoals vitaminen en mineralen, toegevoegde plantenextracten en extra kruiden.

 

Herbalife Formula 1 Vrij Van Voedingsshake
De Herbalife Formula 1 ‘Vrij Van’ Voedingsshake is gebaseerd op de Formula 1 Voedingsshake, maar bevat geen  gluten, lactose of soja zodat ook u zonder problemen kan genieten van een lekkere Herbalife Shake Voedingsshake als u één van deze stoffen niet goed kan verdragen. Indien u een soja allergie, Glutenintolerantie of lactose intolerantie heeft,  en u wil toch die lekkere herbalife voedingsshake nemen, is de F1 ‘Vrij Van‘ Voedingsshake ideaal voor u: