Welkom

Herbalife

H24 LiftOff Max

H24 LiftOff Max
€ 19,90

Availability: Out of stock

Originele Herbalife Producten *
Vandaag besteld, zelfde werkdag (Ma-Vr) verstuurd *
Slechts €6.95 verzendkosten, gratis vanaf €90.00 *
Veilig online betalen met MultiSafepay

Veilig online betalen met MultiSafepay


Description

Details

Herbalife 24 LiftOff Max

H24 LiftOff Max is een heerlijke energiedrank mix met grapefruitsmaak en bevat 180 mg cafeïne per portie, perfect voor een training of wanneer je weer op gang moet komen.

Het is rijk aan vitamine C, vitamine B6 en B12 die bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Het is ook speciaal samengesteld met pantotheenzuur dat bijdraagt aan normale mentale prestaties.

H24 LiftOff Max wordt geleverd in een doos van 10 afzonderlijke zakjes en is ideaal voor onderweg.

Belangrijke voordelen LiftOff Max

- 180 mg cafeïne per portie

- Rijk aan vitamine C, vitamine B6 en B12

- Suikervrij

- Veganistisch

- Geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen, bevat natuurlijke zoetstof

- Verfrissende grapefruit smaak

Gebruik LiftOff Max Herbalife 24

Voor de beste resultaten raden wij 1 zakje per dag aan, opgelost in 250 ml water, hetzij vóór een training of wanneer je weer op de been moet komen. Geniet van dit product binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl.

* Het wordt afgeraden een dagelijkse inname van 400 mg cafeïne uit alle bronnen te overschrijden (200 mg voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven).

INGREDIËNTEN:

zuurteregelaars (natriumbicarbonaat, citroenzuur), maltodextrine, natuurlijke aroma’s, cafeïnepoeder, L-ascorbinezuur (vit. C), zoetstof (steviolglycosiden), kleurstof (bietenrood), nicotinamide (niacine), calcium-D-pantothenaat (pantotheenzuur), riboflavine (vit. B2), pyridoxinehydrochloride (vit. B6), thiaminemononitraat (vit. B1), cyanocobalamine (vit. B12), D-biotine (biotine).

Blijf op koers binnen jouw gezonde en actieve levensstijl, terwijl je geniet van de rijke smaak van H24 Achieve Proteïnereep Pure Chocolade smaak.

Het is een handige traktatie voor na de training, bevat 21 gram proteïne per reep, wat bijdraagt aan de groei en het behoud van spiermassa, is suikerarm, bevat geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen en is geschikt voor vegetariërs.

H24 Achieve Proteïnereep eet je tussen de maaltijden door, na de training of wanneer je een tussendoortje zoekt dat je voedingsdoelen niet in gevaar brengt.

H24 Achieve Proteïnerepen zijn Informed Sport gecertificeerd. Ze zijn getest en vrij bevonden van verboden atletische stoffen.**

Waarom Herbalife 24 Achieve Proteïnerepen bestellen

Deze nieuwste toevoeging aan de Herbalife24 lijn is een handige traktatie voor na je workout. De reep bevat 21 gram proteïne, wat bijdraagt aan de groei en het behoud van spiermassa, is suikerarm, bevat geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen en is geschikt voor vegetariërs. H24 Achieve Proteïnerepen zijn Informed Sport gecertificeerd.

Waarom H24 Achieve Proteïnereep Herbalife 24 bestellen?

- 21 g proteïne per reep
- Laag in suiker
- Informed Sport gecertificeerd
- Geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen
- Rijke pure chocoladesmaak
- Geschikt voor vegetariërs

Herbalife 24 Achieve Proteine Reep Pure Chocolade Smaak

Gebruik

Consumeer eenmaal daags tussen de maaltijden door of na de training. Geniet van dit product binnen een evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon, als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl. Overmatig gebruik kan een laxerende werking hebben.

VIDEO H24 Achieve Proteïnerepen

Factsheet Herbalife 24 Achieve Proteïnerepen

Herbalife 24 Achieve Proteinerepen

**Getest op verboden stoffen. Het Informed-Sport kwaliteitsgarantieprogramma certificeert dat een monster van de partij waaruit dit product is gemaakt, is getest door LGC’s sport anti-doping lab van wereldklasse, en geen verboden stoffen bleek te bevatten bij de anti-doping screening. Meer details op www.informed-sport.com

video

LiftOff Max Herbalife 24 VIDEO
Ingredients

Factsheet Herbalife 24 Achieve Proteïnerepen


Herbalife 24 Achieve Proteinerepen

Reviews
Vragen

Stel hier jouw vraag