Welkom

Inloggen om prijzen te bekijken   Onafhankelijk Herbalife Distributeur - Linnebank Christiaan - Saffier 41 - Anna Paulowna - 1761VG - Nederland

Gezonde Tussendoortjes

Gezonde Tussendoortjes

Herbalife Tussendoortjes

Een heerlijk tussendoortje ……..


Iedereen kent wel dit gevoel. Zin in iets lekkers tussen de maaltijden door en een bijna onweerstaanbare drang om iets zoets te eten. Alleen spijtig dat de meeste snacks zo ongezond zijn en zo veel slechte suikers en calorieën bevat.

Zo veel te meer we ongezond eten, of zo veel te minder we gezond eten, zo veel te meer we tussendoor zin krijgen in (ongezonde) snacks.

 

Herbalife Evenwichtige tussendoortjes

Herbalife Evenwichtige tussendoortjes

Om aan deze behoefte te voldoen, heeft herbalife heerlijke evenwichtige tussendoortjes ontwikkeld. Het zijn gezonde snacks, die we tussen de maaltijden door nemen als evenwichtige tussendoortje om zo gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen, maar ook ongezonde voedingsstoffen buiten te houden.


Zo heeft u toch het gevoel iets te ‘mogen’ knabbelen tussendoor, zonder het gevoel te hebben dat u iets verkeerds aan het eten bent. En dit gevoel is een feit.


Herbalife Gezonde tussendoortjes

Herbalife Gezonde tussendoortjes

De Gezonde Herbalife Tussendoortjes zorgen er dus voor dat u succesvol kan zijn in een gezonde levensstijl, en tegelijkertijd tussendoor iets lekkers kan nemen. De tussendoortjes van Herbalife zijn zo lekker dat u zelfs niet meer denkt aan ongezond snoep.
Houd dus uw hongergevoel onder controle zonder er voortdurend tegen te vechten. Geniet van een Herbalife tussendoortje, en geraak van dat hongergevoel vanaf.

Herbalife Gezond Tussendoortje: Geroosterde Sojabonen

De Herbalife Geroosterde Sojabonen zijn ideaal als u op zoek bent naar een lekker, snel tussendoortje en waarbij u op zoek bent naar een hoog percentage eiwitten en laag aantal calorieën. Ideaal voor als u overdag onderweg bent, of als u ’s avonds zin krijgt in een tussendoortje. De Herbalife geroosterde Sojabonen zijn een gezond en evenwicht alternatief op een ongezonde suikerrijke snack zoals chips, nootjes of iets anders ongezonds. De Geroosterde sojaboontjes van herbalife zijn lichtjes gekruid met zout en onderdrukken uw zin naar iets lekkers.

Per zakje heeft u 9 gram eiwit binnen en slechts 113 Calorieën


Herbalife Gezond Tussendoortje: Gourmet Tomatensoep

Met slechts 104 Calorieën per dosering is de Herbalife Gourmet Tomatensoep een heerlijk alternatief op alle andere tussendoortjes. Warme soep als tussendoortje tussen uw andere maaltijden. Gemakkelijk in gebruik, snel klaar en toch het gevoel iets warms binnen te hebben. Wat wil je nog meer?

Rijk aan voedingsstoffen, arm aan calorieën. Daarbij nog een gevoel van verzadiging en dan weet je wel dat de Herbalife Gourmet Tomatensoep de ideale vervanger is voor ongezonde, suiker- en zoutrijke snacks. Daarbij bevat de herbalife soep nog prebiotische insulinevezels die uw spijsvertering stimuleren. Als u dan nog weet dat dit Herbalife Tussendoortje 8 keer zo veel proteïnen bevat als een gewone tomatensoep, weet u meteen waarom deze zo geliefd is bij mensen die bezig zijn met hun gezondheid.


Herbalife Gezond Tussendoortje: Proteïnerepen

De Herbalife Proteïnerepen zijn de ideale eiwitrepen als u op zoek bent naar een kwalitatieve eiwitreep. Ze zijn rijk aan eiwitten, bevatten de juiste koolhydraten en zijn ook rijk aan Vitamine B6 en B12, twee vitaminen het energiemetabolisme reguleren.

1 Herbalife Proteïnereep bevat slechts 146 Calorieën en is hierdoor het perfecte gezonde tussendoortje voor als u onderweg bent, of niet de kans heeft iets gezonds klaar te maken. Daarbij komt nog dat ze heerlijk smaken en ze verkrijgbaar zijn in 3 smaken. Geniet op een gezonde manier van een smakelijke, vullende reep als tussendoortje of als toetje.