Welkom

Herbalife

Gezonde Tussendoortjes

Gezonde Tussendoortjes

Herbalife Tussendoortjes

Een heerlijk tussendoortje ……..


Herbalife Evenwichtige tussendoortjes

Iedereen kent wel dit gevoel. Zin in iets lekkers tussen de maaltijden door en een bijna onweerstaanbare drang om iets zoets te eten. Alleen spijtig dat de meeste snacks zo ongezond zijn en zo veel slechte suikers en calorieën bevat.

Zo veel te meer we ongezond eten, of zo veel te minder we gezond eten, zo veel te meer we tussendoor zin krijgen in (ongezonde) snacks.

 

Herbalife Proteine Chips

Herbalife Evenwichtige tussendoortjes

Om aan deze behoefte te voldoen, heeft herbalife heerlijke evenwichtige tussendoortjes ontwikkeld. Het zijn gezonde snacks, die we tussen de maaltijden door nemen als evenwichtige tussendoortje om zo gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen, maar ook ongezonde voedingsstoffen buiten te houden.


Zo heeft u toch het gevoel iets te ‘mogen’ knabbelen tussendoor, zonder het gevoel te hebben dat u iets verkeerds aan het eten bent. En dit gevoel is een feit.


Herbalife Gezonde tussendoortjes

Herbalife Gezonde tussendoortjes

De Gezonde Herbalife Tussendoortjes zorgen er dus voor dat u succesvol kan zijn in een gezonde levensstijl, en tegelijkertijd tussendoor iets lekkers kan nemen. De tussendoortjes van Herbalife zijn zo lekker dat u zelfs niet meer denkt aan ongezond snoep.
Houd dus uw hongergevoel onder controle zonder er voortdurend tegen te vechten. Geniet van een Herbalife tussendoortje, en geraak van dat hongergevoel vanaf.

Gezonde snacks? Het kan!

Ben jij ook een fan van ‘nog iets lekkers’ voor de televisie? Of kan jij bij het aperitief ook niet van de hapjes afblijven? Dat hoeft dan niet meteen een probleem te zijn. We geven je in deze blogpost enkele tips mee om gezond te snacken.

Om te weten wat gezond is en wat niet, kijken we naar suikers en vetten en naar cholesterolwaarden. Je lichaam maakt zowel LDL als HDL cholesterol aan. Dat laatste is goede cholesterol, haalt je lichaam uit vetten en heb je nodig om goed te functioneren. LDL is dan weer slechte cholesterol en komt vooral voort uit suikers. In fruit en groenten zitten ook suikers, maar slechts een beperkte hoeveelheid. En doordat ze vooral veel vitamines en mineralen bevatten, horen fruit en groenten uiteraard bij een gezonde levensstijl en bij een gezond dieet.

Wanneer we dus denken aan gezonde snacks, denken we vooral aan snacks met veel groenten, fruit en vetten, maar zonder suikers.

Ga voor kwaliteit, niet voor kwantiteit

Iedereen heeft wel eens een zwak moment waarop hij/zij een hele reep chocolade of een zak chips naar binnen werkt. Maar een voldaan of goed gevoel geeft het je achteraf zeker niet. Bovendien merk je het vaak zelfs amper, zeker wanneer je intussen televisie aan het kijken bent. Voor je het weet is die hele zak M&M’s achter je kiezen en heb je er niet eens van genoten. Kies daarom voor één snack, zoals een stukje zwarte chocolade of een lekker stukje (suikervrij) bananenbrood. Leg het op een mooi schoteltje en geniet er bewust van. Maak er een momentje van voor jezelf, met een tas verse thee of koffie erbij. Wedden dat dit je beter ligt?

Maak het zelf

Maak zelf je eigen cake of muffins. Zo weet je niet alleen zeker welke ingrediënten er in je mond terecht komen, je beseft ook des te meer hoeveel suiker en witte bloem er nodig waren om die lekkernij te maken. Het zal je misschien maar één stuk in plaats van twee doen eten. Bovendien bestaan er ook heel wat gezondere alternatieven om cakes te maken, zoals havermout, bananen en noten. Ideaal om mee te experimenteren en te ontdekken wat je lekker vindt.

Kies verantwoord

Snacks hoeven niet altijd suikers of slechte vetten (niet goed voor je HDL cholesterol) te bevatten. Kies voor snacks die je lichaam voedingsstoffen aanleveren. Denk bijvoorbeeld aan noten en zaden of rozijnen. Ook lekker kunnen gesneden groenten met een dipsausje zijn. Of wat dacht je van wat gesneden of gedroogd fruit? Gedroogde mango is een echte topper, net als gedroogde appelringetjes. Ontdek een heel nieuw arsenaal aan gezonde snacks!

Hopelijk hebben we je met deze tips kunnen aanzetten om wat te experimenteren met gezonde snacks en zie je dat er veel meer bestaat dan alleen maar chips en chocolade. Snack smakelijk!

 

Herbalife Gezond Tussendoortje: Geroosterde Sojabonen

De Herbalife Geroosterde Sojabonen zijn ideaal als u op zoek bent naar een lekker, snel tussendoortje en waarbij u op zoek bent naar een hoog percentage eiwitten en laag aantal calorieën. Ideaal voor als u overdag onderweg bent, of als u ’s avonds zin krijgt in een tussendoortje. De Herbalife geroosterde Sojabonen zijn een gezond en evenwicht alternatief op een ongezonde suikerrijke snack zoals chips, nootjes of iets anders ongezonds. De Geroosterde sojaboontjes van herbalife zijn lichtjes gekruid met zout en onderdrukken uw zin naar iets lekkers.

Per zakje heeft u 9 gram eiwit binnen en slechts 113 Calorieën

 

Herbalife Gezond Tussendoortje: Gourmet Tomatensoep

Met slechts 104 Calorieën per dosering is de Herbalife Gourmet Tomatensoep een heerlijk alternatief op alle andere tussendoortjes. Warme soep als tussendoortje tussen uw andere maaltijden. Gemakkelijk in gebruik, snel klaar en toch het gevoel iets warms binnen te hebben. Wat wil je nog meer?

Rijk aan voedingsstoffen, arm aan calorieën. Daarbij nog een gevoel van verzadiging en dan weet je wel dat de Herbalife Gourmet Tomatensoep de ideale vervanger is voor ongezonde, suiker- en zoutrijke snacks. Daarbij bevat de herbalife soep nog prebiotische insulinevezels die uw spijsvertering stimuleren. Als u dan nog weet dat dit Herbalife Tussendoortje 8 keer zo veel proteïnen bevat als een gewone tomatensoep, weet u meteen waarom deze zo geliefd is bij mensen die bezig zijn met hun gezondheid.

 

Herbalife Gezond Tussendoortje: Proteïnerepen

De Herbalife Proteïnerepen zijn de ideale eiwitrepen als u op zoek bent naar een kwalitatieve eiwitreep. Ze zijn rijk aan eiwitten, bevatten de juiste koolhydraten en zijn ook rijk aan Vitamine B6 en B12, twee vitaminen het energiemetabolisme reguleren.

1 Herbalife Proteïnereep bevat slechts 146 Calorieën en is hierdoor het perfecte gezonde tussendoortje voor als u onderweg bent, of niet de kans heeft iets gezonds klaar te maken. Daarbij komt nog dat ze heerlijk smaken en ze verkrijgbaar zijn in 3 smaken. Geniet op een gezonde manier van een smakelijke, vullende reep als tussendoortje of als toetje.