Welkom

Herbalife

CR7 Drive

CR7 Drive

Normale prijs: € 20,40

Special Price € 14,90

Originele Herbalife Producten *
Vandaag besteld, zelfde werkdag (Ma-Vr) verstuurd *
Slechts €6.95 verzendkosten, gratis vanaf €90.00 *
Veilig online betalen met MultiSafepay

Veilig online betalen met MultiSafepay


* Verplichte velden

Normale prijs: € 20,40

Special Price € 14,90

Description

Details

CR7 Drive Herbalife24

CR7 Drive van Herbalife is een hypothone sportdrank ter bevordering van hydratatie en het uithoudingsvermogen.

Ideaal tijdens zware inspanningen, trainingen of wedstrijden.

CR7 Drive Herbalife

Wat is een hypothone sportdrank?
Een hypotone drank bevat minder dan 4g suiker per 100ml en heeft een lage osmotische druk.

Dit wilt zeggen dat de osmotische druk van een hypothone sportdrank lager is dan deze van het eigen lichaamsvocht. Doordat de hypothone sportdrank meer verdund is, wordt hij sneller opgenomen in het lichaam dan water. Hierdoor worden de suikers sneller opgenomen in het bloed. Ideaal dus voor een snelle dorstlesser.

Onderstaande grafiek toont aan welke Herbalife 24 Supplementen het beste geschikt is voor welke inspanning , en in welk venster deze zicht bevindt.

Zoals je kan zien, is CR7 Drive geschikt voor zowel lage, gemiddelde als intensieve inspanningen.
Omdat CR7 drive een hypothone sportdrank is, en deze bijgevolg snel wordt opgenomen, is deze niet belastend voor de maag en kan deze perfect genomen worden voor kortstondige inspanningen, maar ook voor langdurige inspanningen.

De Herbalife 24 Hydrate meer geschikt is voor directe opname en effect.
Ben je echter op zoek naar een supplement voor een tragere opname en effect, is Herbalife 24 Prolong de beste keuze.
Onderstaande grafiek toont dit perfect aan:

CR7 Drive Hypothone Dorstlesser

Herbalife 24 CR7 Drive is ontwikkeld door de beste experts in sportvoeding. Deze unieke koolhydraten-elektrolyten formule*  verbetert het uithoudingsvermogen en  de opname van water tijdens duurinspanningen.  Perfect om te gebruiken tijdens inspanningen.

CR7 Drive bevat extra vitamine B12, voor meer energie en Thiamine voor meer een betere doorbloeding. CR7 bevat ook magnesium die de vermoeidheid tegen gaat en de  elektrolyten terug in evenwicht brengt.

CR7 Drive & Christiano Ronaldo

CR7 Drive Christiano Ronaldo

Het verhaal van Christiano Ronaldo  en CR7 Drive

Herbalife 24 sportvoeding heeft in samenwerking met Cristiano Ronaldo een nieuwe hypothone sportdrank ontwikkeld om snel brandstof te geven aan uw trainingen en de hydratatie van uw lichaam te verbeteren. CR7 Drive is één van de modernste sportdranken op de markt en bevat enkel natuurlijke smaak- en kleurstoffen. Herbalife 24 CR7 is licht van smaak en geformuleerd om de Drive in ieder van ons los te maken.

"Het is dat kleine beetje extra dat ons over onze grenzen drijft, op onbekend terrein. Het gaat om de gedurfde, risicovolle keuzes die we maken, die onze moed inspireren en ons verder drijven dan we dachten. Die ons drijven richting perfectie”

CR7 Drive bevat slechts 97 kcal per dosering en hierdoor perfect geschikt voor zowat elke sport: voetbal, fitness, hardlopen of andere sporten waar je hartslag van omhoog gaat en waar je van gaat transpireren. CR7 Drive lest uw dorst!

Waarom CR7 Drive bestellen?

- De favoriete sportdrank van Cristiano Ronaldo,

- Minder dan 100 kcal per dosering

- Zeer eenvoudig in gebruik

- Lekkere en verfrissende bessen smaak

- Meer uithoudingsvermogen

- Betere absorptie van water tijdens de inspanning

- Extra vitamine B12 voor een beter energiemetabolisme

CR7 Drive Gebruik

Neem 27 gram CR7 Drive en meng dit met ongeveer 500 ml water.
Bijvoorbeeld in een drinkbus of bidon. Goed schudden.

Drink dit tijdens de inspanning om uw dorst te lessen en uw vochtbalans op peil te houden.

27 gram = 1 zakje CR7 Drive, voor de verpakking met aparte zakjes

27 gram = 2 maatscheppen, voor de verpakking van 540 g

Voedingswaarde CR7 Drive:

Portiegrootte 27 gram
Porties per bus: 20
Porties per doos: 10 sachets

 
Per 100 g
Per 500 ml geprepareerd product*
Energie
.
1524 kj
358 kcal
411 kj
97 kcal
Vet
… Waarvan verzadigd:
0 g
0 g
0 g
0 g
Koolhydraten
… Waarvan: suikers:
86 g
66 g
23 g
18 g
Vezels
2,2 g
0,6 g
Proteïne
0 g
0 g
Zout
2,3 g
0,6 g
Vitaminen en mineralen  
%  NRV**
 
% NRV**
Thiamine
4,1 mg
373 %
1,1 mg
373 %
Vitamine B12
9,3 µg
373 %
2,5 µg
373 %
Magnesium
826 mg
373 %
142 mg
373 %

* Geprepareerd product = 27 g portie (2 scheppen of 1 sachet) met 500 ml water
** Voedingsreferentiewaarden

Ingrediënten CR7 Drive:

Dextrose, suiker, maltodextrine, trinatriumcitraat, isomaltulose***, zuurteregelaar (citroenzuur), magnesiumzout van citroenzuur, kaliumcitraat, aroma’s, kleuren (anthocyanen), cyanocobalamine, thiamine mononitraat.

De Wetenschap achter Herbalife CR7 DRIVE

Naast de genetische samenstelling van de sporter en een optimaal trainingsplan, wordt verondersteld dat de beste manier om optimale resultaten te garanderen tijdens duursporten, de inname van koolhydraten en vloeistoffen is.

Daarom is Herbalife een samenwerking aangegaan met wereldbekende voetballer Cristiano Ronaldo om een nieuw sportvoedingsproduct te creëren dat hydratatie en prestaties naar een hoger niveau tilt.

 

We kijken nu naar enkele van de belangrijkste voordelen van het nieuwe product CR7 Drive en onthullen de wetenschap erachter:

Voordeel #1:  CR7 Drive bevordert de opname van water tijdens de inspanning

Toegestane claim: Koolhydraten-elektrolytenoplossingen verbeteren de absorptie van water tijdens de fysiek inspanning.

De Wetenschap:

Transpireren is de manier van het lichaam om de temperatuur te reguleren.

Tijdens fysieke inspanning verliest u tussen de 0,5 en 2 liter aan vloeistof per uur, hoewel de hoeveelheid zal afhangen van de intensiteit van de inspanning, omgevingsomstandigheden (zoals warm weer) en uw persoonlijk gestel.

Door transpireren verliest u niet alleen water, maar het lichaam zal ook kleine hoeveelheden aan elektrolyten, zoals natrium, kalium en magnesium, verliezen. Aangezien dehydratie leidt tot slechtere aerobe prestaties en een verhoogde waargenomen inspanning, zou het aanvullen van vloeistof en elektrolyten tijdens de inspanning de hoogste prioriteit moeten hebben.

Voordeel #2 : CR7 Drive helpt het uithoudingsvermogen te ondersteunen tijdens langdurige inspanning

Toegestane claim: Koolhydraat-elektrolytenoplossingen dragen bij aan het behoud van het uithoudingsvermogen gedurende langdurige sportactiviteiten

De Wetenschap:

Tijdens een workout raakt uw lichaam vermoeid als gevolg van de uitputting van de koolhydraatreserves en dehydratatie door verlies van water en elektrolyten in transpiratievocht. Beide zorgen ervoor dat sportprestaties verminderen.

Gelukkig is er wetenschappelijke overeenstemming over de rol 'van koolhydraat-elektrolytendranken zoals CR7 Drive voor  het behoud van prestaties tijdens langdurige inspanning.

Studies tonen ook aan dat koolhydraat-elektrolytenoplossingen, in vergelijking met water, helpen de vloeistof- en elektrolytenbalans in het lichaam in stand te houden, de wateropname tijdens inspanning te verbeteren en het prestatieniveau aan het eind van een lange, zware training of wedstrijd hoog te houden. Daarom zijn producten als CR7 Drive een goede keuze om u te helpen de brandstofniveaus op peil te houden om fit te blijven, van begin tot eind.

#3 Voordeel :  Gebruik CR7 Drive na een zware training en/of wedstrijd om herstel van de spierfunctie  te helpen.

Toegestane claim: Koolhydraten dragen bij aan het herstel van de normale spierfunctie (samentrekken) na hoog intensieve en/of  langdurige lichaamsbeweging die leidt tot spiervermoeidheid en uitputting van glycogeenvoorraden in spierweefsel 

De Wetenschap:

De wetenschap heeft aangetoond dat consumptie van voedingsmiddelen die glucoseleverende koolhydraten bieden, ,direct na een zware inspanning, kan helpen bij het herstel van de normale spierfunctie.

Om echter van de voordelige effecten te kunnen profiteren moet een aanzienlijke hoeveelheid geconsumeerd worden in de 4-6 uur na de zware inspanning. Om dit in context te plaatsen; een persoon die 70 kg weegt moet 280 g goede koolhydraten consumeren binnen 4-6 uur na de workout, iets wat voor de meeste mensen vrij lastig te doen is!

Gelukkig is meer dan 75% van de kcal in een portie CR7 Drive afkomstig van deze snel absorberende koolhydraten die in de vorm van glucose snel de bloedbaan bereiken.

'Zware inspanning' wordt beschreven als hoog intensieve of langdurige lichaamsbeweging die leidt tot vermoeidheid van de spieren, uitputting van koolhydraatenergievoorraden (glycogeen) in de spieren en het gevoel, niet langer in staat te zijn de activiteit op hetzelfde niveau vol te houden.

 

Het resultaat met CR7 Drive

Het consumeren van een koolhydraat-elektrolytenoplossing zoals CR7 Drive tijdens langdurige inspanningen helpt bij het absorberen van water en het behoud van prestaties over tijd. Indien geconsumeerd na een zware inspanning helpt het ook het herstel van de normale spierfunctie te ondersteunen. Plaats CR7 Drive bovenaan de lijst van voedingsmiddelen die onderdeel uitmaken van uw maaltijdenplan voor na de workout om ervoor te zorgen dat u op uw best kunt trainen! 

Christiano Ronaldo onthuld

U kunt het in zijn ogen zien. De durf, zijn vlijmscherpe focus. Wanneer voetbalsuperster Cristiano Ronaldo het veld op stapt, dan wordt de wedstrijd meer dan slechts een wedstrijd. Het is de volgende uitdaging in zijn eeuwigdurende streven een betere sporter te worden. En dan is er zijn pure fysieke talent - de kracht, de snelheid en de behendigheid. Hoewel Ronaldo genetisch gezien gezegend is met een goede fysiek, zijn zijn vaardigheden door de jaren heen ook aangescherpt door zijn vastberadenheid in training en voeding. Ronaldo's krachtige mix van geest en spieren zorgt ervoor dat hij met gemak één van de beste sporters is die ooit voetbal hebben gespeeld.

Zijn vele prijzen en onderscheidingen zijn dit feit. Onlangs heeft Ronaldo de 2014 FIFA' Ballon d'Or titel in de wacht gesleept, een prijs die door de FIFA wordt overhandigd aan de beste mannelijke speler van het jaar. De FIFA Ballon d'Or is een zeer begeerde prijs die wordt uitgereikt op basis van de stemmen van bondscoaches, aanvoerders en internationale journalisten - en het was de derde keer dat Ronaldo 'm gewonnen heeft. Hij kreeg ook de ESPY Best International Athlete Award (2014), de UEFA Best Player in Europe Award (2013-2014), de UEFA. Champions League Top Scorer Award (2013-2014) en een aantal andere zeer gewaardeerde onderscheidingen.

CR7 Drive Christiano Ronaldo

Gedreven om te slagen

Door de jaren heen heeft Ronaldo zich door situaties gewerkt waar andere sporters misschien al de handdoek in de ring zouden hebben gegooid. "Ik ben ieder moment gedreven om mezelf te verbeteren," zegt Ronaldo. "Ik ben ermee geboren. Als je het talent hebt en het potentieel om een fantastische speler te worden, dan moet je daar ook naartoe werken. Ik ben gefocust op mijn training en op mijn spel en ik leg me er erg op toe, want ik ben van mening dat dat erg belangrijk is voor mijn carrière. Zo blijf ik resultaten zien en of ik beter wordt in mijn spel."

Miljoenen fans van over de hele wereld vangen een glimp op van deze passie als ze naar een wedstrijd gaan waarin Ronaldo speelt, Ze voelen zich ook meer met hem verbonden via sociale media. In oktober 2014 werd Ronaldo de eerste sporter (en de tweede persoon na Shakira) die 100 miljoen volgers op Facebook had',
"Dat heeft me de motivatie gegeven nog meer en harder te werken in zowel het heden als de toekomst," zegt Ronaldo over zijn volgers op sociale media. "Ik weet dat waar ter wereld ik ook ben, ik een hoop fans heb. Daarom probeer ik altijd goed te spelen."

Zelfs als hij aangevallen wordt door critici, laat Ronaldo dat niet ten koste gaan van hem zelf. Het voedt hem zelfs om het nog beter te doen. "Het geeft me extra kracht," geeft hij toe. "In het bijzonder wanneer ik uitwedstrijden speel en het publiek me uitjoelt. Dat geeft me dan extra motivatie, want ik wil hen laten zien dat ze het mis hebben en dat ik doe waarvoor ik geboren ben."

Gericht op fitheid

Ronaldo geeft zijn genen voor een deel de credits voor zijn succes, maar hij benadrukt ook snel het belang van training en inspanning. "De genen zijn ontzettend belangrijk," zegt hij, "maar als je er ook hard aan werkt, zul je beter worden. Het is zo belangrijk om in goede vorm te zijn. Het is voor mij een wapen, omdat ik van mening ben dat het me een extra voordeel geeft over andere spelers."

"HET IS ZO BELANGRIJK OM IN GOEDE VORM TE ZIJN. HET IS EEN WAPEN VOOR MIJ."

Vooruitkijkend legt Ronaldo zich erop toe zijn sterke, gespierde lichaamsbouw te behouden en zelfs nog te verbeteren. ''Het zal toewijding en hard werken kosten, maar in de toekomst zal ik proberen net zo fit te blijven. Ik weet dat er met het stijgen van de leeftijd moeilijke momenten en kleine blessures zullen komen, maar ik zal mezelf pushen totdat mijn lichaam me de reacties geeft die ik wil hebben,"

Van het veld naar het vaderschap

Op het veld zijn Ronaldo's hart en geest dan wel volledig gericht op de westnijd, maar buiten het veld is zijn meest trotse prestatie zijn zoon - Cristiano Ronaldo Jr. "Het vaderschap is fantastisch," legt hij enthousiast uit. "Het is nog steeds een soort droom voor me, Het is fantastisch om 's ochtends wakker te worden, mijn kind naar school te brengen en me te realiseren dat hij van me houdt, Ik vind liet geweldig. Deze ervaring, Ik voel me ontzettend gelukkig," "Het beste advies dat ik hierover ga geven is °ni opvoeding serieus te nemen." zegt Ronaldo. "Hij weet dat Ik zijn vader ben en er zal wat druk op hem komen te liggen omdat hij naam draagt. Ik denkt dat de belangrijkste dingen voor hem respect en een goede opvoeding -zullen zijn."

Evenwichtige Voeding

Ronaldo begint zijn dag altijd met een goed ontbijt en voorziet zijn lichaam gedurende de dag van brandstof met een balans van kwalitatief hoogwaardige proteinen, koolhydraten en gezonde vetten.

"IK DENK DAT GOEDE VOEDING OP IEDER MOMENT BELANGRIJK IS, MAAR IN HET BIJZONDER NA EEN TRAINING OF WEDSTRIJD OM DE SPIEREN TE LATEN HERSTELLEN"

"Goede voeding is erg belangrijk voor mij, maar ook voor andere topsporters of mensen die op welk niveau ook trainen," legt hij uit. "Ik denk dat goede voeding op ieder moment belangrijk is, maar in het bijzonder na een training of wedstrijd om de spieren te laten herstellen." Hoe strikt hij echter ook is met zijn voeding, Ronaldo is niet bang om zo nu en dan een keertje 'vals te spelen'. "Ik probeer goed te eten, goede supplementen te nemen en goed te drinken. Maar als er een dag, misschien twee, tussen zit waarop ik er tussenuit ga en mezelf op iets lekkers trakteer, zoals een stuk cake, dan heb ik daar geen problemen mee," zegt hij.

Herbalife is sinds juli 2013 met trots Global Nutrition Partner van Ronaldo. Hij ontdekte de producten vijf jaar geleden en het was de kwaliteit ervan die meteen zijn aandacht trok. Recentelijk hebben Herbalife en Ronaldo ook samengewerkt aan een nieuwe Herbalife24 koolhydraat-elektrolytendrank; CR7 Drive.

Herbalife producten zijn fantastisch en ze hebben me goed geholpen," zegt Ronaldo. "Ik ben van mening dat er veel goede producten op de markt zijn, maar Herbalife is mijn persoonlijke favoriet. Ik geloof in de productenwant ze ondersteunen mijn trainingsregime en ik voel me vereerd deel uit te maken van de Herbalife familie."

Christiano Ronaldo Signature

video

Herbalife 24 - CR7 Drive Destiny - Nutrivida.be


Ingredients

CR7 Drive Label Nederlands


Reviews

Klantenreviews 22 item(s)

topproduct
Reviews
Review by Jef Kemps / (Geplaatst op 29-12-2021)
Top product.
Doet wat MOET.
Reviews
Review by Gianni / (Geplaatst op 23-10-2020)
Breeddragende compositie die in alle fases van de sport ondersteuning geeft. Geen spierpijn, kramp of energiedips tijdens het sporten meer. Via Nutrivida ook nog eens zeer mooi geprijsd en snel geleverd.
Toppie hoor.
Reviews
Review by Wim / (Geplaatst op 09-10-2020)
Zeer fijn product, altijd krampen tijdens trainen maar met deze drank houd ik deze goed tegen.
Reviews
Review by Fabien / (Geplaatst op 15-05-2019)
Zeer tevreden! Smaak is top! Ideaal tijdens sporten!
Reviews
Review by Rik / (Geplaatst op 09-05-2019)
prima lekker en zeker aan te bevelen
Reviews
Review by Rob / (Geplaatst op 20-10-2018)
Prima van smaak en voor mij zeer zinvol
Reviews
Review by Tim / (Geplaatst op 28-09-2018)
Lekker van smaak
Reviews
Review by Tony / (Geplaatst op 05-09-2018)
Omdat ik hem zo lekker vind, gebruik de de sportdrank ook overdag maar dan wel met minder poeder...
Reviews
Review by Kim / (Geplaatst op 19-08-2018)
weg met die beenkrampen! echt tevreden over! dankjewel Nutrivida !!
Reviews
Review by Stef / (Geplaatst op 11-08-2018)
Goede en lekkere sportdrank tijdens mijn trainingen. Ook veel minder last van krampen!
Reviews
Review by Tim / (Geplaatst op 25-07-2018)
Ik heb gehoord dat deze drank samen gesteld is in samenwerking met Cristiano Ronaldo. Kan nie anders dan goe zijn dan! Bestellen die handel! :-) ben benieuwd
Reviews
Review by Robbe / (Geplaatst op 14-07-2018)
LEKKER VAN SMAAK
Reviews
Review by Bert / (Geplaatst op 18-03-2018)
goede sportdrank!
Reviews
Review by Joeri / (Geplaatst op 18-02-2018)
De CR7 van herbalife 24 is mijn sportdrank. Goed te verdragen en nooit buikkrampen. De smaak mocht wel iets pittiger.
Reviews
Review by Benny / (Geplaatst op 06-04-2017)
Tijdens mijn trainingen de CR7 Drive van Herbalife om niet zonder energie te komen te vallen. Lichte dosering suikers voor direct meer energie.
Reviews
Review by Danny / (Geplaatst op 07-03-2017)
CR7 Drive van een vriend leren kennen. Smaak is goed. Niet te zoet, want daar houd ik niet van.
Reviews
Review by Marc / (Geplaatst op 15-01-2017)
Ik neem de CR7 van herbalife 24 elke training ! Mijn ploeggenoten zijn jaloers op mijn prestaties .. Nu nemen ze het ook :-)
Reviews
Review by Jefke / (Geplaatst op 05-01-2017)
Ik neem de CR7 voor mijn voetbaltrainingen en matchen. Andere dagen niet. Ok
Reviews
Review by Bram / (Geplaatst op 22-11-2016)
Best wel ok .... drink de CR7 tijdens de rest (Voetbal)
Reviews
Review by Peter / (Geplaatst op 28-10-2016)
Ik voetbal, en neem 1 bidon voor de match en nog een volledig tijdens de rust. Ik voel wel een verschil. Minder krampen naar het einde toe !
Reviews
Review by Bram / (Geplaatst op 09-05-2016)
CR7 is voor mij de ideale sportdrank om tijdens mijn trainingen in te nemen. Ik neem ongeveer 3 schepjes in mijn bidon.
Reviews
Review by Tim Bertens / (Geplaatst op 14-04-2016)