Welkom

Herbalife

Blog

Blog

Nutrivida Blog

Lees hieronder onze blogs!

Op ons Nutrivida.be blog vindt u veranderingen in ons assortiment, kortingen en natuurlijk tips over het gebruik van deze producten en hoe u bijvoorbeeld kunt afvallen of beter kunt leven.

Mocht u nog vragen hebben en graag wat meer informatie over Herbalife producten willen hebben voor uw persoonlijke dieet, dan kunt u ons via de sociale media aanspreken. Tevens staat onze klantenservice via de mail voor u klaar. Wilt u graag retailer worden in België en Nederland? Uiteraard vindt u ook daar erg veel informatie over Herbalife over op de site. En ten slotte willen we u nog even wijzen op de nieuwsbrief. Daar kunt u direct lid van worden door uw e-mailadres in te vullen.

Hopelijk horen we snel van u!

Herbalife Nutrition Official Nutrition Supplier Basketball Belgium

9 juni 2019
Herbalife Nutrition is voor de komende twee jaar de officiële leverancier van voedingsproducten voor Belgium Basketball. Daarbij zal Herbalife Nutrition als voedingssupplier zowel de nationale elftallen - Belgian Lions en de Belgian Cats als 3X3 teams begeleiden. Basketball Belgium bemerkt een sterke groei en professionalisering van het basketbal in België.
Lees meer over: Herbalife Nutrition Official Nutrition Supplier Basketball Belgium

Herbalife Fitness Tips

22 februari 2019
Als je fit wilt zijn, dan moet je ervoor zorgen dat je voldoende beweegt. Laat me je helpen met een activiteitenplan om jouw gewenste resultaten te behalen. Mijn aanpak om fit te worden is een lange termijn aanpak, zodat je elke week resultaten kunt behalen.
Lees meer over: Herbalife Fitness Tips

What your Body needs

08 januari 2019
Bij Herbalife Nutrition gaan we uit van 6 pijlers binnen voeding. We moeten erop letten dat we van deze voeding. We moeten erop letten dat we van deze voedingsstoffen dagelijks een juiste hoeveelheid binnenkrijgen om goed te kunnen functioneren.
Lees meer over: What your Body needs

8 Manieren om je workouts in te plannen tijdens de feestdagen

25 december 2018
Denk je dat je het te druk hebt om in je vakantie te sporten? Denk nog eens na. In dit artikel lees je hoe je tijd kunt vinden.
Lees meer over: 8 Manieren om je workouts in te plannen tijdens de feestdagen

Zo pak je een herfstdip of de najaarblues aan

01 november 2018
Herken je het gevoel van futloosheid tijdens het najaar? De dagen worden korter, de zon schijnt minder fel en het wordt kouder en kouder. Je zou voor minder een dipje krijgen. Hier dus enkele tips om dit aan je voorbij te laten gaan:
Lees meer over: Zo pak je een herfstdip of de najaarblues aan.

Herbalife in Men's Health

16 oktober 2018
Het toonaangevende Magazine Men's fitness deed een productonderzoek naar verschillende sportproducten. De Herbalife producten die meededen aan het onderzoek scoorden hierbij super goed! Vooral de Herbalife 24 sportproducten staan op 1e en 2e plaatsen.
Lees meer over: Herbalife in Men's Health

NIEUW: Formula 1 Bananen Crème – Uitgebalanceerde maaltijd Bananen Crème

22 september 2018
Krijg de voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft, terwijl je blijft vasthouden aan jouw voorkeuren of dieetvereisten. F1 Bananen Crème Cream is gemaakt van ingrediënten die van vegatarische bron zijn, glutenvrij en bevat geen kunstmatige kleur- of zoetstoffen. Rijk aan proteïnen die bijdragen ​​aan een toename van spiermassa, is Formule 1 een maaltijdvervanger die belangrijke micro- en macronutriënten bevat en toegevoegde plantaardige kruiden. Geniet van Formule 1 als een voedzaam ontbijt, lunch of diner om jouw doelen op het gebied van actieve levensstijl en gewichtsbeheersing * te ondersteunen. Het bevat 25 vitamines en mineralen, waaronder vitamine D die bijdraagt ​​aan de normale functie van het immuunsysteem, en vitamine C die bijdraagt ​​aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
Lees meer over: Formula 1 Bananen Crème – Uitgebalanceerde maaltijd Bananen Crème

Je gewicht stabiliseren tijdens de zomer

12 augustus 2018
We kennen het allemaal: voor de zomer hebben we de focus om af te slanken. Maar eens het warme weer er is en we in vakantie-modus zijn laten we ons volledig gaan. Aperitiefje hier, etentje daar... Voor we het weten doen we ons resultaat weer teniet.
Lees meer over: Je gewicht stabiliseren tijdens de zomer

6 tips om verantwoord te sporten bij warm weer!

17 juli 2018
De combinatie van warm weer met luchtvervuiling zorgt voor hoge ozonconcentraties. Zowel hitte als ozon kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid, al verhogen de gezondheidsrisico’s opmerkelijk wanneer u lichamelijke inspanningen doet of alcohol drinkt. Hier vindt u een aantal tips ter bescherming.
Lees meer over: 6 tips om verantwoord te sporten bij warm weer!

Wat zijn maaltijdvervangers voor gewichtsbeheersing?

12 juli 2018
Niet zomaar elke shake die je in een handomdraai bereid is een officiële maaltijdvervanger. Maaltijdvervangers voor gewichtsbeheersing zijn kant-en-klare of eenvoudig te bereiden voedingsmiddelen die een beperkte hoeveelheid calorieën bevatten en voldoen aan de hoeveelheid voedingsstoffen volgens de EU. Het gaat erom een hoge voedingswaarde te combineren met een minimum aan calorieën.
Lees meer over: Wat zijn maaltijdvervangers voor gewichtsbeheersing?

Het samenstellen van je eetpatroon

12 juli 2018
Een uitgebalanceerd dieet – of eetpatroon - is meer dan alleen het voldoen aan je voedingsbehoeften. Het is een persoonlijk plan dat in balans is met wat jij lekker vindt, wat je niet lust en met je levensstijl. Met deze benadering van diëtiste Susan Bowerman, is het samenstellen van jouw levenslange "dieet" geen probleem!
Lees meer over: Het samenstellen van je eetpatroon

NIEUW: PRO 20 Select → Héérlijke, met water mengbare shake

13 mei 2018
Herbalife PRO 20 Select is een met water mengbare proteïneshake die lichaam voorziet van de belangrijke voedingsstoffen. Een dosering Pro Select 20 bevat 20 g proteïnen, 6 g vezels en levert een 1/3 van je dagelijks aanbevolen inname van 25 vitaminen en mineralen. Pro Select is daarbij arm aan suikers.
Lees meer over: Herbalife PRO 20 Select

Zo verbrand je de paaskilo's

09 april 2018
Heerlijk, zo’n paasbrunch met eitjes en chocolade: rond Pasen piekt het aantal calorieën dat we innemen. We leven toch maar één keer, en genieten mag toch ook wel eens klinkt het dan. Tuurlijk, maar je wilt de paaskilo’s (en resterende kerstkilo’s) toch niet blijven meeslepen? De lente komt er aan, en dus beginnen we traditioneel ons lichaam weer in vorm te brengen. Vlak na de feestdagen (en voor de communiefeesten) is duidelijk het ideale moment!
Lees meer over: Zo verbrand je de paaskilo's

Gewicht vs. spiermassa: Wat is belangrijker voor gewichtsverlies?

16 maart 2018
Hoe vaak weeg je jezelf? Fluctueert het getal op de weegschaal zo vaak dat je teleurgesteld bent over je voortgang? Je actuele gewicht heeft veel te maken met hoeveel vet en spiermassa je in je lichaam hebt.
Lees meer over: Gewicht vs. spiermassa: Wat is belangrijker voor gewichtsverlies?

8 tips om meer te bewegen

01 december 2017
Gezond eten, minder snoepen, meer bewegen: wie kent het riedeltje inmiddels niet? Het volgen van een gezonde levensstijl, belangrijk voor onder andere je gewicht en HDL cholesterol, klinkt zo simpel, maar toch schiet het er bij veel van ons regelmatig bij in. Over gezond eten hebben we al heel wat artikels geschreven. Maar hoe zorg je er nou voor dat je eens wat meer gaat bewegen?
Lees meer over: 8 tips om meer te bewegen

Hij komt eraan: De Formule 1 Mint Chocolate Crunch

05 oktober 2017
Zeer binnenkort leverbaar: De Formule 1 Mint Chocolate Crunch! Enkele jaren terug was de Chocolade munt al als tijdelijke seizoenssmaak te koop. En deze smaak komt nu permanent terug ! Persoonlijk vinden wij dit veruit de allerlekkerste herbalife smaak die er bestaat. Hou je van after eight ? Dan is deze shake zeker iets voor jou. De after eight chocolaatjes in een uitgebalanceerde shake vorm. Wie wil dit nu niet ?
De variant bevat een natuurlijke Mint Chocolate smaak en de chocolade bolletjes zijn vervangen door koekkruimels, wat de toevoeging aan de naam verklaart.
Lees meer over: De Formule 1 Mint Chocolate Crunch

Gezondheidsvoordelen van omega 3

16 september 2017
Dat niet alle vetten slecht zijn voor je lichaam weten de meeste mensen wel. Waar het verstandig is om het aantal verzadigde vetten in je dieet te beperken, heeft je lichaam onverzadigde vetten juist nodig. Maar waar vind je die onverzadigde vetten precies?
Lees meer over: Gezondheidsvoordelen van omega 3

Herbalife

→ Lees hier alles over Herbalife. Wie is herbalife? Wat zijn herbalife producten? En zo veel meer!

Formula 1: Beste Product van het Jaar

08 juli 2017
Formula 1: Beste Product van het Jaar
Woensdag 28 juni was het zover: de prijsuitreiking van ‘Beste Product van het Jaar 2017-2018’ in Brussel. ‘Beste Product van het Jaar’ is één van de grootste consumentenonderzoeken van België. Consumenten beoordelen producten op producteigenschappen en op basis van hun houding/gedrag ten aanzien van een product. Zo bepalen zij welk product het beste is.
Bedrijven konden hun klanten oproepen om te stemmen voor het beste product van het jaar in 29 verschillende categorieën. Meer dan 22.000 consumenten hebben via de website www.besteproductvanhetjaar.be hun favoriete product beoordeeld. Na deze periode werd bekend gemaakt dat Herbalife genomineerd was voor de categorie ontbijt met de Formula 1.
Na lang in spanning te hebben gewacht, werd Formula 1 uitgeroepen tot ‘Beste Product van het Jaar 2017-2018’! Dat is nog niet alles! Over de 28 categoriewinnaars werd ook een overall winnaar gekozen. De winnaar van deze categorie is ook de Formula 1. Herbalife mag de Formula 1 dus het komende jaar met trots "Beste Product van het jaar" noemen!
Als winnaar van de verkiezing mag Herbalife één jaar lang deze titel dragen. Dat is een ideaal communicatiemiddel naar klanten en het verhoogt het vertrouwen van klanten in ons product. Herbalife mag het winnaarslogo gebruiken voor intern, extern, online, geschreven pers- & drukwerk en centers.
Lees meer over: Formula 1: Beste Product van het Jaar

Afslanken met Herbalife

09 juli 2017
Indien u wilt afslanken, moet u echt geen calorieën gaan tellen of honger lijden. Afslanken met Herbalife betekent om te beginnen een (ongezond) ontbijt te vervangen door een gezond herbalife ontbijt. Het ontbijt is namelijk de belangrijkste maaltijd van de dag. Dus waarom deze niet meteen goed doen?
Lees meer over: Afslanken met Herbalife

Herbalife scoort bij de Rode Duivels

03 juni 2017
Herbalife België is vanaf vandaag de officiële voedingspartner van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Vanaf vandaag kunnen de Rode Duivels, Red Flames, spelers van U21 en de scheidsrechters rekenen op nutritionele ondersteuning vanuit Herbalife.
Lees meer over: Herbalife scoort bij de Rode Duivels ...

Herbalife Coach

01 juni 2017
Wat kunnen wij u als Herbalife-coach bieden? Als Herbalife-coach kent u een grote mate van vrijheid. Zo stelt u zelf uw eigen verkoopdoelstellingen vast en heeft u alle vrijheid om te bepalen waar u werkt, wanneer en met wie u werkt en hoeveel u werkt.
Lees meer over: Herbalife coach...

Afvallen en ketose

26 april 2017
'Ketonen' zijn een bijproduct welke ontstaat bij een langdurige vetverbranding. Bij een langdurige vetverbranding komen namelijk grote hoeveelheden ketonen in de bloedbaan terecht. Men spreekt van ketose wanneer er zich een grote hoeveelheid ketonen is het bloed bevindt. Op het moment dat er zich een grote hoeveelheid ketonen in het bloed bevindt (ketose), raakt het lichaam in ketogene toestand.
Lees meer over: Afvallen en ketose

Afvallen met het eiwitdieet

25 april 2017
Wil je afvallen met het eiwitdieet en ben je benieuwd hoe je dat het best aan kunt pakken? Benieuwd hoe het eiwitdieet werkt en hoe je er daarmee voor zorgt dat je blijvend gewicht kunt verliezen?
Lees meer over: Afvallen met het eiwitdieet

Heeft u interesse in Herbalife Producten?

21 april 2017
Nutrivida.be is een onafhankelijke Herbalife distributeur. Bij ons kan u dus veilig, betrouwbaar originele Herbalife producten online aankopen. Wij leveren uw Herbalife producten aan huis, of waar u ook maar wilt. En dit razendsnel. Of u nu uw gewicht onder controle wilt krijgen, u gezonder wil gaan leven of er gewoon veel beter wilt uitzien, de producten van herbalife kunnen u helpen deze doelen te bereiken....
Lees meer over: Herbalife Producten ...

Glutamine

07 april 2017
Glutamine behoort tot de aminozuren en die zijn de bouwstenen van spierweefsel. Glutamine komt voor in elke eiwitbron. Eiwitbronnen zijn vlees, vis, graan, bonen etc. Tegenwoordig is het mogelijk L-Glutamine in zuivere vorm als voedingssupplement in te nemen...
Lees meer over: Glutamine...

Aloë drank mango - Beste product van het jaar 2016 - 2017

05 januari 2017
Als winnaar van de verkiezing mag Herbalife één jaar lang de titel dragen. Dit toont wederom de kwaliteit van de Herbalife Producten aan.
Lees meer over: Aloë drank mango - Beste product van het jaar 2016 - 2017

Wat zijn koolhydraten?

30 december 2016
Koolhydraten kunnen we ook onderverdelen in 3 verschillende groepen met ieder hun specifieke opbouw en eigenschap. De opbouw en de complexiteit van de koolhydraat bepaalt tot welke soort deze behoort. Zo veel te minder bouwstenen de koolhydraat bevat, zo veel te sneller deze kan worden opgenomen in het bloed (snelle koolhydraten). Zo veel te meer bouwstenen de koolhydraat bevat, zo veel te trager deze wordt opgenomen in het bloed (trage koolhydraten)...
Lees meer over: Wat zijn koolhydraten?

Wat zijn macronutriënten?

23 december 2016
In een gevarieerde maaltijd komen alle voedingsstoffen voor. Koolhydraten (suikers) en vetten zijn de belangrijkste leveranciers voor energie. Eiwitten in onze voeding leveren belangrijke bouwstoffen. We breken ze of tot aminozuren. Dankzij deze bouwstoffen kunnen we groeien en beschadigde cellen repareren ...
Lees meer over: Wat zijn macronutriënten?

Wat zijn BCAA’s?

12 november 2016
BCAA is de afkorting voor ‘Branch Chained Amino Acids’. Dit is Engels voor wat we in het Nederlands ‘ketengebonden aminozuren’ noemen. BCAA ’s bestaan uit 3 aminozuren: Valine, Isoleucine en Leucine. Deze 3 aminozuren vormen samen de ketengebonden aminozuren, ofwel BCAA’s ...
Lees meer over: BCAA Aminozuren ...

6 Stappen naar een schonere huid

13 juni 2016
Voor een frisse uitstraling is het van essentieel belang uw huid schoon te houden. Daarom is het hebben van een goede cleanser als onderdeel van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine zo belangrijk. Volg volgende tips van schoonheidsexpert Jacquie Carter om u goed op weg te helpen… ...
Lees meer over: 6 Stappen naar een schonere huid ...

Krijg de huid die u al altijd al heeft willen hebben

13 juni 2016
De schoonheids- en huidverzorging industrieën worden gedomineerd door 's werelds zoektocht naar de eeuwigdurende jeugd. Met zoveel antiverouderingsproducten op de markt, zochten we naar de waarheid tussen al die mythen, om vast ie stellen waardoor Herbalife SKIN een ideaal huidverzorging regime is. Met hulp van dermatoloog Caroline Eva Sophie Klussman , PhD., bediscussiëren we hoe we de natuurlijke huidveroudering kun tegengaan en wat de belangrijkste voordelen zijn van op wetenschap gebaseerde huidverzorging ...
Lees meer over: Krijg de huid die u al altijd al heeft willen hebben ...

Slimme Proteïnesnacks

19 mei 2016
Evenwichtige snacks voorzien het lichaam van extra brandstof en voedingsstoffen en kunnen het hongerige gevoel tussen maaltijden in ook wegnemen. Verwissel gedurende de dag voedingsstofarme voedingsmiddelen met enkele evenwichtige, caloriebeperkte snacks om zo gemotiveerd te blijven ...
Lees meer over: Slimme Proteïnesnacks ...

Alles wat u moet weten over Herbalife 24

19 mei 2016
Herbalife24 is een lijn van sportvoedingsproducten die ontwikkeld is om uw prestaties te ondersteunen, zowel op amateurniveau als op topsportniveau ...
Lees meer over: Alles wat u moet weten over Herbalife 24 ...

De Wetenschap achter CR7 DRIVE

19 mei 2016
We kijken nu naar enkele van de belangrijkste voordelen van het nieuwe product CR7 Drive en onthullen de wetenschap erachter ...
Lees meer over: De Wetenschap achter CR7 DRIVE ...

CR7- De Man Achter de Sportlegende

19 mei 2016
U kunt het in zijn ogen zien. De durf, zijn vlijmscherpe focus. Wanneer voetbalsuperster Cristiano Ronaldo het veld op stapt, dan wordt de wedstrijd meer dan slechts een wedstrijd. Het is de volgende uitdaging in zijn eeuwigdurende streven een betere sporter te worden ...
Lees meer over: CR7- De Man Achter de Sportlegende ...

De waarheid achter Exclusie Dieet

18 mei 2016
Net zoals bij de koolhydraatarme en vetvrije rages in het verleden, is momenteel het volgen van een glutenvrij of zuivelvrij dieet één van de voedingstrends. Met hulp van diëtiste Susan Bowerman geven we een nuttig inzicht in een dieet vrij van gluten, zuivel en soja ...
Lees meer over: De waarheid achter Exclusie Dieet ...

Lactose

17 mei 2016
Milklactose , ofwel melksuiker, is een koolhydraat dat in melk van zoogdieren voorkomt. Het komt voor in geiten- en schapenmelk en in mindere mate ook in koemelk. In koemelk komt ongeveer 5% lactose voor ...
Lees meer over: Lactose ...

Gluten

03 mei 2016
Gluten is een eiwitsoort die voorkomt in sommige graansoorten zoals tarwe, rogge, gerst, haver en spelt. Producten die gemaakt worden op basis van deze grondstoffen zoals pasta, brood, of zelfs koekjes bevatten bijgevolg gluten ...
Lees meer over: Gluten ...

Herbalife onafhankelijke Distributeurs

04 april 2016
Herbalife producten zijn exclusief beschikbaar voor via speciale Onafhankelijk Herbalife Leden. Deze zijn allen toegewijd aan het aanpakken van de wereldwijde obesitas-epidemie door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten ...
Lees meer over: Herbalife Onafhankelijke Distributeurs ...

Het bedrijf Herbalife

03 april 2016
Herbalife International is opgericht in 1980 en profileert zich als een welzijnsbedrijf voor de vereenvoudiging van een gezonde levensstijl. ...
Lees meer over: Het Bedrijf Herbalife ...