Welkom

Herbalife

Sport, Energie & Fitness

Sport, Energie & Fitness

Herbalife Sport, Energie & Fitness

Bent u op zoek naar dat extra opkikkertje? Of naar een supplement dat u de nodige energie geeft uw dag door te komen?

Als u elke dag druk in de weer bent, kan het zijn dat wel eens de focus dreigt te verliezen op uw voeding. U moet er desondanks voor zorgen dat u voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.
Een tekort daaraan kan resulteren in een vermoeid gevoel, stress of een gebrek aan energie.


Ga deze futloosheid tegen met de ’Sport, Energie & Fitness’ supplementen van Herbalife


Deze supplementen bieden de basis voor een gezonde energiebalans en bieden uw actieve levensstijl ondersteuning naar behoud van een normaal energielevel.


Herbalife Energie

Bent u op zoek naar meer energie. Ondervindt u overdag ook een dipje en wilt u meteen meer energie? Dat kan via onze Herbalife Energie supplementen.

 

Herbalife Sport, Energie & Fitness Supplementen

Geel (Thermojetics Yellow)
De Herbalife Thermojetics Yellow tabletten bevatten het mineraal Chroom. Chroom is een essentieel oligo-element dat belangrijk is voor de regulering van glucose. Daarbij kan chroom voor een constantere bloedsuikerspiegel zorgen. Dit is niet alleen gezond, maar het helpt ook het hongergevel te onderdrukken.
Een constante bloedsuikerspiegel gaat ook energiedipjes tegen. Regulering van een constante bloedsuikerspiegel kan helpen bij het reduceren van energie dipjes die kunnen leiden tot de zin naar suiker.

H3O Pro
Herbalife H30 Pro van Herbalife is een koolhydraat-elektrolyten drank die perfect geschikt is om voor, gedurende en na het sporten in te nemen. H³O zorgt voor de hydratie van het lichaam. Voldoende hydratatie van het lichaam en juiste energiewaarden tijdens sport of inspanning is van vitaal belang. Enkel het drinken van zuiver water is niet voldoende, omdat zuiver water geen elektrolyten of koolhydraten bevat. Deze zijn essentieel voor de hydratie van uw lichaam.

Herbalifeline
Herbalifeline van Herbalife is een supplement rijk aan de essentiële omega-3-vetzuren EPA en DHA. Deze staan erom bekend het lichaam en de bloedsomloop vitaal te houden. Ideaal voor eenieder die veel aan sport of fitness doet. Deze visoliecapsules bevatten een concentratie van diverse diepzeevisoliën. Visoliën bevatten de voor het lichaam essentiële Omega-3 vetzuren. Aangezien het lichaam deze niet zelf kan aanmaken, moeten ze uit onze voeding gehaald worden. Helaas eet vrijwel iedereen veel te weinig vette vis. (noodzakelijk 3 x per week) Omega 3 vetzuren bieden daarom uitkomst en zorgen voor precies die aanvulling die uw lichaam nodig heeft. Omega 3 is goed voor het verhogen van uw concentratie, smeert uw gewrichten en is goed voor hart en bloedvaten.

Instant theedrank
De Herbalife Thermojetics Kruidendrank is een heerlijke, frisse, caloriearme kruidendrank die u zowel warm als koud kan drinken. De unieke combinatie van zwarte thee, groene thee en verschillende soorten kruiden zorgt ervoor dat u meer energie krijgt. De kruiden in de herbalife Kruidendrank zijn veel milder dan de cafeïne uit koffie of energiedrankjes en zullen daardoor veel minder negatieve effecten voor het lichaam hebben. Deze heerlijke drank bevat slechts 6 calorieën per portie. Gemakkelijk in gebruik: de kleine kant van de maatlepel oplossen in een glas warm water en u heeft een heerlijke kruidendrank. In koud water opgelost is de Thermodrank een uitstekende dorstlesser voor tijdens de dag alsook bij of na het sporten.

Liftoff
Op zoek naar meer energie? Even een dipje? Liftoff van Hebalife bevat bruistabletten die na het oplossen (in water) een heerlijke energie drank vormt. Deze in water oplosbare energiedrank geeft energie voor lichaam en geest. Direct meer energie met LiftOff, een cafeïne houdende, bruisende energiedrank met weinig calorieën. Cafeïne helpt de alertheid te bevorderen en verbetert de concentratie. Absolute aanrader!


N.R.G.
N.R.G. van herbalife bevat Guarana-tabletten, gemaakt van de zaden van een Zuid-Amerikaanse klimplant. Guarana staat al eeuwenlang bekend om zijn energieke werking. Gedurende de dag kunnen er momenten zijn waarop u het gevoel heeft zich niet meer te kunnen concentreren. Als de mentale vermoeidheid toeslaat, kan het een uitdaging zijn alert en gefocust te blijven. Supplementen met guarana kan een goede optie zijn om u gefocust en energiek te houden.

Schizandra Plus
Rijk aan antioxidanten uit vitamine C, E, bètacaroteen en selenium, ter bescherming van uw immuunsysteem. Schizandra Plus is rijk aan selenium en vitaminen C en B6 om uw immuunsysteem te helpen normaal te functioneren en vermoeidheid te helpen verminderen. Vitamine E is toegevoegd om cellen te helpen beschermen tegen oxidatieve stress.

Thermo Complete
Thermo Complete bevat een krachtige combinatie van kruiden die met zorg zijn geselecteerd om uw programma optimaal te ondersteunen. De afzonderlijke eigenschappen van deze plantaardige bestanddelen hebben samen een nog effectievere werking. Tevens zorgt het voor meer vitaliteit en verhoogt het concentratievermogen.

Xtra-Cal
Xtra Cal van Herbalife is rijk aan Calcium wat zorgt voor sterke tanden en het behoud van de stevigheid van de botten. Xtra-Cal bevat ook vitamine D. Op die manier kan Calcium ook beter opgenomen worden in het lichaam. Xtra-Cal bevat ook nog magnesium: Magnesium is onmisbaar voor de energieproductie, de werking van de spieren en zenuwen. Als laatste bevat Herbalife Xtra-Cal ook spoorelementen als koper (speelt een rol bij de vorming van bind- en botweefsel), mangaan (essentiële rol in de stofwisseling) en zink (helpt het immuunsysteem te verbeteren).