Welkom

Herbalife

Collageen Skin Booster

Collageen Skin Booster
€ 36,90

Originele Herbalife Producten *
Vandaag besteld, zelfde werkdag (Ma-Vr) verstuurd *
Slechts €6.95 verzendkosten, gratis vanaf €90.00 *
Veilig online betalen met MultiSafepay

Veilig online betalen met MultiSafepay


* Verplichte velden

€ 36,90
Description

Details

Herbalife Collageen Skin Booster


Collageen Skin Booster is een verfrissend voedingssupplement in de vorm van een drank met aardbei- en citroensmaak. Het bevat bioactieve collageenpeptiden* genaamd Verisol®* P, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het rimpels vermindert en de huidelasticiteit verbetert na 4 weken. Dit product is rijk aan belangrijke vitaminen en mineralen om de gezondheid van de huid, haar en nagels te ondersteunen**.

Collageen Skin Booster benoemd tot Gekozen Product van het Jaar in België

Collageen Skin Booster benoemd tot Gekozen Product van het Jaar in België

Met trots kunnen we meedelen dat Collageen Skin Booster van Herbalife Nutrition door de Belgische consument benoemd is tot Gekozen Product van het Jaar 2021 in de categorie 'Schoonheidssupplementen'.

Gekozen Product van het Jaar is één van de grootste consumentenonderzoeken van België. Het onafhankelijk perceptieonderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door The Nielsen Company, onder een panel van minimaal 10.000 consumenten die affiniteit hebben met de productcategorie en door middel van testing bij meer dan 120 gezinnen thuis, door het bedrijf Treetz. Collageen Skin Booster werd samen met nog vele andere producten beoordeeld op 4 criteria:

 • Aantrekkelijkheid
 • Innovatie
 • Aankoopintentie
 • Tevredenheid

Er is slechts één winnaar per categorie; degene waarop het meest is gestemd en die de beste beoordeling kreeg op consumentenniveau. Op basis van deze criteria werd Collageen Skin Booster verkozen tot winnaar!

Collageen Skin Booster en deelname Gekozen Product van het Jaar

Collageen Skin Booster is een verfrissend voedingssupplement in de vorm van een poeder waar je een heerlijke drank met aardbei- en citroensmaak van maakt. Het bevat bioactieve collageenpeptiden genaamd Verisol® P, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het rimpels vermindert en de huidelasticiteit verbetert na 4 weken. Daarnaast helpt het de zichtbare tekenen van cellulitis te verminderen na 3 maanden.

Dit product is rijk aan belangrijke vitaminen en mineralen zoals biotine, niacine, Vitamine A en zink om de gezondheid van de huid, haar en nagels te ondersteunen.

Het is niet de eerste productprijs voor Herbalife Nutrition België. Zo heeft het bedrijf met de Herbal Aloe drank Mango in 2015 de prijs voor ‘Beste Product van het Jaar’ in ontvangst mogen nemen. Met Instant theedrank wonnen ze in 2016 en de Maaltijdvervangende shake Formula 1 won in 2017 deze geweldige prijs.

Glenn Van de Velde, Sr. Country Manager Herbalife Nutrition België: “Met de lancering van Collageen Skin Booster in de herfst van 2020, wisten we dat we een innovatief en aantrekkelijk product op de markt hadden gebracht. We wilden ons sterke netwerk van meer dan veertigduizend onafhankelijke distributeurs helpen om dit fantastische product aan België te laten zien. Hoe kan dit beter dan deel te nemen aan een onafhankelijk consumentenonderzoek? Nu worden we in onze overtuiging ondersteund door een onafhankelijk panel consumenten.”

Waarom de Collageen Booster

 • Bevat bioactieve collageenpeptiden* genaamd Verisol®* P
 • Van Verisol®1 P is wetenschappelijk bewezen dat het rimpels vermindert en de huidelasticiteit verbetert na 4 weken
 • Vitamine C draagt bij aan de normale vorming van collageen voor het normale functioneren van de huid
 • Vitamine A, niacine, zink, biotine en jodium dragen bij aan het behoud van een normale huid
 • Zink, selenium en biotine dragen bij aan het behoud van normaal haar
 • Zink en selenium dragen bij aan het behoud van normale nagels
 • Verfrissende aardbei- en citroensmaak
 • Dit product heeft een maatlepel en bevat 30 porties
 • Glutenvrij

Video Herbalife SKIN Collageen Skin Booster

Collageen Skin Booster Gebruik

>Meng 1 maatlepel (5,7 g) poeder met 250 ml water. Gebruik één maal per dag bij de maaltijd. Gebruik dit product binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, als onderdeel van een gezonde en actieve levensstijl.


* Verisol® en bioactieve collageenpeptiden zijn handelsmerken van Gelita AG.

** Biotine, jodium, vitamine A, niacine en zink dragen bij aan het behoud van een normale huid. Biotine, selenium en zink dragen bij aan het behoud van normaal haar. Selenium en zink dragen bij aan het behoud van normale nagels.

SKIN Collageen Skin Booster Ingrediënten

SKIN Collageen Skin Booster Ingrediënten

Collageen Skin Booster Veelgestelde vragen

Wat is Collageen Skin Booster?
Collageen Skin Booster is een verfrissende voedingssupplementdrank met aardbei- en citroensmaak. Het bevat bioactieve collageenpeptiden genaamd Verisol®* P, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze de elasticiteit van de huid verbeteren en oogrimpels verminderen na vier weken. Dit product is rijk aan belangrijke vitaminen en mineralen ter ondersteuning van een gezonde huid, haar en nagels**. Dit is deskundige voeding voor je huid. Ondersteund door de wetenschap met behulp van Verisol® P met bewezen resultaten.

Wat is Verisol P® van Gelita?
We hebben ervoor gekozen Verisol® P van Gelita te gebruiken, aangezien Gelita toonaangevend is in de productie van varkenscollageenpeptiden.

Het heeft het sterkste wetenschappelijke pakket van dit type collageen met betrekking tot het uiterlijk en de schoonheid van de huid. Onderzoek toont daarnaast aan dat de werkzaamheid van varkenscollageenpeptiden over het algemeen beter is dan die van mariene peptiden1.

1 Ohara H, Ichikawa S, Matsumoto H, Akiyama M, Fujimoto N, Kobayashi T, Tajima S. Collagen-derived dipeptide, proline-hydroxyproline, stimulates cell proliferation and hyaluronic acid synthesis in cultured human dermal fibroblasts. J Dermatol. 2010 Apr;37(4):330-8.

Wat is de bron van de collageen die gebruikt wordt (varken, rund of marien)?
Collageen Skin Booster gebruikt Verisol® P dat afkomstig is van varkens. Er is voor Verisol® P gekozen, omdat het het sterkste wetenschappelijke pakket van dit type collageen met betrekking tot het uiterlijk en de schoonheid van de huid heeft. Uitgevoerde studies hebben aangetoond dat oogrimpels verminderden en de elasticiteit van de huid na slechts 4 weken consumptie van Verisol® P verbeterde.

Wat is collageen en wat doet het voor de huid?
Collageen is het belangrijkste structurele proteïne in het menselijk lichaam1. Op dit moment bestaat de collageenfamilie uit 28 leden, waarvan collageen type I het belangrijkste (structurele) onderdeel van de huid is (80%) en collageen type III de rest omvat van het huidcollageen (15%)1.

Huidcollageen wordt geproduceerd door specifieke cellen die fibroblasten genoemd worden en die in de middelste laag van de huid (ook wel de lederhuid genaamd) zitten, samen met andere onderdelen zoals bijvoorbeeld elastine. De fysische eigenschappen zijn hoofdzakelijk het geven van structurele integriteit aan de huid, waardoor een dicht netwerk door de lederhuid wordt gevormd.

De belangrijkste functie van dit netwerk is om structurele ondersteuning te bieden aan de opperhuid (de buitenste laag van de huid). Daarnaast vormen collageen en elastine samen de matrix die de huid zijn structuur, elasticiteit en stevigheid geeft2.

1Gelse K, Pöschl E, Aigner T. Collagens--structure, function, and biosynthesis. Adv Drug Deliv Rev. 2003;55(12):1531-46. 2Krieg T, Aumailley M. The extracellular matrix of the dermis: flexible structures with dynamic functions. Exp Dermatol. 2011;20(8):689-95.

Wat zijn collageen type I en type III, waarom hebben we type II er niet bij gedaan?
Er zijn 3 belangrijkste typen collageen – I, II en III. Collageen I en III zijn de belangrijkste typen collageen die in de huid voorkomen1. Collageen II vormt de belangrijkste basis voor kraakbeen1 dat ervoor zorgt dat gewrichten gemakkelijker kunnen bewegen. Verisol® P bestaat uit collageenpeptiden die verkregen zijn uit collageen type I en type III.

1Krieg T, Aumailley M. The extracellular matrix of the dermis: flexible structures with dynamic functions. Exp Dermatol. 2011;20(8):689-95.

Waarom hebben we geen peptiden van collageen type II aan dit product toegevoegd, zodat we iets hebben dat de huid en gewrichten ten goede komt?
Het idee van de bioactieve collageenpeptiden is om de inname op maat te maken op een manier dat het specifieke bindweefselcellen stimuleert. Met andere woorden, het richten op verschillende weefsels zoals de huid of de gewrichten vereist verschillende gebruiksomstandigheden, zoals de hoeveelheid en/of het tijdstip van inname.

Wat zijn de voordelen van het nemen van Collageen Skin Booster?
Collageen Skin Booster bevat niet alleen wetenschappelijk bewezen collageenpeptiden, het is ook rijk aan 9 vitaminen en mineralen ter ondersteuning van een gezonde huid, haar en nagels**.

 • · Bevat bioactieve collageenpeptiden genaamd Verisol® P
 • · Van Verisol®1 P is wetenschappelijk bewezen dat het oogrimpels vermindert en de huidelasticiteit verbetert na 4 weken
 • · Rijk aan vitamine C, dat bijdraagt aan de normale vorming van collageen voor het normale functioneren van de huid
 • · Rijk aan vitamine A, niacine, zink, biotine en jodium, die bijdragen aan het behoud van een normale huid
 • · Rijk aan zink, selenium en biotine, die bijdragen aan het behoud van normaal haar
 • · Rijk aan zink en selenium, die bijdragen aan het behoud van normale nagels Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Collageen Skin Booster?
 • · Heerlijke en verfrissende aardbei- en citroensmaak
 • · Dit product heeft een maatlepel en bevat 30 porties
 • · Met water mengbaar
 • · Kan ook worden toegevoegd aan je Formula 1 shake of favoriete drank
 • · Glutenvrij
 • · Slechts 20 calorieën per portie

Is Collageen Skin Booster vegetarisch of veganistisch?
Collageen Skin Booster is niet vegetarisch of veganistisch omdat de bron van het collageen varken is.

Is Collageen Skin Booster halal?
Collageen Skin Booster is niet halal of geschikt voor mensen die geen varken mogen consumeren. Dit komt doordat de bron van het collageen varken is.

Hoeveel porties zitten er in één bus Collageen Skin Booster?
Er zitten 30 porties in een bus. Iedere portie is 5,7 g. Gebruik de maatlepel die is bijgevoegd om het precies af te meten.

Hoe consumeer ik Collageen Skin Booster?
Geniet dagelijks 1x van Collageen Skin Booster door één maatlepel (5,7 g) toe te voegen aan 250 ml water en te roeren tot het is opgelost. Consumeer één glas per dag tijdens een maaltijd. Gebruik dit product binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet en als onderdeel van een gezonde en actieve levensstijl.

Op welke tijd van de dag kan ik Collageen Skin Booster het beste nuttigen?
Collageen Skin Booster kan op ieder moment van de dag genuttigd worden.

Moet Collageen Skin Booster bij de maaltijd geconsumeerd worden?
Je kan Collageen Skin Booster met of zonder een maaltijd consumeren. We raden echter aan om het bij een maaltijd te consumeren om zo de opname van voedingsstoffen te ondersteunen.

Kan ik Collageen Skin Booster met heet water consumeren?
Kokendheet water wordt niet aanbevolen, aangezien dat het vitaminegehalte en de werkzaamheid van Verisol® P kan beïnvloeden. Lauw is prima.

Kan ik Collageen Skin Booster met mijn Formula 1 shake of thee mengen?
Collageen Skin Booster kan prima met je Formula 1 shake genomen worden. Als je het met thee consumeert, houd er dan rekening mee dat het vitaminegehalte en de werkzaamheid van Verisol® P beïnvloed kunnen worden als de thee heet bereid wordt.

Welke smaak heeft Collageen Skin Booster?
Aardbei- en citroensmaak.

Welke ingrediënten zitten er in Collageen Skin Booster?
Ingrediënten: Verisol® P collageenhydrolysaat, maltodextrine, natuurlijk aroma, zuurteregelaar (citroenzuur), zoetstof (steviolglycosiden), L-ascorbinezuur, DL-alfatocoferylacetaat, betacaroteen, zinkcitraat, nicotinamide, kopercitraat, kaliumjodide, natriumseleniet, D-biotine.

Voedingswaarde-informatie:

Voedingswaarde-informatie Collageen Skin Booster

Kan ik Collageen Booster combineren met andere HN producten?
Aangezien de Collageen Skin Booster (net als Immune Booster) beiden hoog in zink zijn, is het beter om langdurige combinaties van producten te vermijden.

Is Collageen Skin Booster geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven?
Het is belangrijk te begrijpen dat dit product niet getest is om de veiligheid ervan aan te tonen bij gebruik tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. We raden aanstaande moeders of moeders die borstvoeding geven aan om contact op te nemen met hun huisarts voordat ze supplementen gebruiken om zo te bepalen of het gebruik ervan geschikt is.

Is Collageen Skin Booster geschikt voor kinderen?
Dit product is geformuleerd om aan de behoeften van volwassenen te voldoen.

Bevat Collageen Skin Booster allergenen?
Collageen Skin Booster bevat geen van de 14 belangrijkste voedselallergenen in de EU.

Bevat Collageen Skin Booster kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen?
Collageen Skin Booster bevat zoetstof uit natuurlijke bron, Stevia, en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Wat is het verschil en de voordelen van gehydrolyseerd collageen ten opzichte van normaal collageen?
Het verschil tussen gehydrolyseerd collageen (collageenpeptiden) en niet-gehydrolyseerd (inheems) collageen is hun moleculaire grootte, die de verdere effectiviteit bepaalt. In dit geval zijn het de kleinere moleculen, de betere en de kleinste, collageenpeptiden. Na het hele verteringsproces zijn ze klein genoeg om door de darmwand te gaan, de bloedbaan en uiteindelijk de huid te bereiken, om de productie van pro-collageen type 1 te stimuleren.

Worden de voordelen van het collageen niet beïnvloed door ons maagzuur?
De voordelen van Verisol P gaan niet verloren als het gemengd wordt met maagzuur. Het verteringsproces is in dit geval onze bondgenoot en draagt bij aan het verkrijgen van kleinere moleculen die beter opneembaar en dus effectiever zijn.

Kan het gebruik van collageen van type II een negatief effect hebben op het gebruik van type I en III ?
Er zijn geen gepubliceerde wetenschappelijke studies die de fysiologische problemen bij het gebruik van verschillende soorten collageen in één keer bevestigen.

Is het collageen afkomstig van biologische varkens?
Het varken dat in Verisol P wordt gebruikt is niet biologisch, maar is uitsluitend afkomstig van gezonde dieren die worden gebruikt voor de productie van voedsel/vlees in Europa, met de ruimte die ze daar moeten hebben. GELITA ondersteunt alle redelijke maatregelen ter bevordering van het dierenwelzijn en is lid van de Europese Gelatinefabrikanten (GME). GME is een groot voorstander van de volledige tenuitvoerlegging en strikte handhaving van alle EU-wetgeving inzake dierenwelzijn.

Collageen Skin Booster Veel Gestelde Vraag

Klik op onderstaande afbeelding om het document te downloaden

Collageen Skin Booster Veel Gestelde Vraag

video

Video Herbalife SKIN Collageen Skin Booster
Ingredients

Collageen Skin Booster Veelgestelde vragen


Wat is Collageen Skin Booster?
Collageen Skin Booster is een verfrissende voedingssupplementdrank met aardbei- en citroensmaak. Het bevat bioactieve collageenpeptiden genaamd Verisol®* P, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze de elasticiteit van de huid verbeteren en oogrimpels verminderen na vier weken. Dit product is rijk aan belangrijke vitaminen en mineralen ter ondersteuning van een gezonde huid, haar en nagels**. Dit is deskundige voeding voor je huid. Ondersteund door de wetenschap met behulp van Verisol® P met bewezen resultaten.


Wat is Verisol P® van Gelita?
We hebben ervoor gekozen Verisol® P van Gelita te gebruiken, aangezien Gelita toonaangevend is in de productie van varkenscollageenpeptiden.


Het heeft het sterkste wetenschappelijke pakket van dit type collageen met betrekking tot het uiterlijk en de schoonheid van de huid. Onderzoek toont daarnaast aan dat de werkzaamheid van varkenscollageenpeptiden over het algemeen beter is dan die van mariene peptiden1.


1 Ohara H, Ichikawa S, Matsumoto H, Akiyama M, Fujimoto N, Kobayashi T, Tajima S. Collagen-derived dipeptide, proline-hydroxyproline, stimulates cell proliferation and hyaluronic acid synthesis in cultured human dermal fibroblasts. J Dermatol. 2010 Apr;37(4):330-8.


Wat is de bron van de collageen die gebruikt wordt (varken, rund of marien)?
Collageen Skin Booster gebruikt Verisol® P dat afkomstig is van varkens. Er is voor Verisol® P gekozen, omdat het het sterkste wetenschappelijke pakket van dit type collageen met betrekking tot het uiterlijk en de schoonheid van de huid heeft. Uitgevoerde studies hebben aangetoond dat oogrimpels verminderden en de elasticiteit van de huid na slechts 4 weken consumptie van Verisol® P verbeterde.


Wat is collageen en wat doet het voor de huid?
Collageen is het belangrijkste structurele proteïne in het menselijk lichaam1. Op dit moment bestaat de collageenfamilie uit 28 leden, waarvan collageen type I het belangrijkste (structurele) onderdeel van de huid is (80%) en collageen type III de rest omvat van het huidcollageen (15%)1.


Huidcollageen wordt geproduceerd door specifieke cellen die fibroblasten genoemd worden en die in de middelste laag van de huid (ook wel de lederhuid genaamd) zitten, samen met andere onderdelen zoals bijvoorbeeld elastine. De fysische eigenschappen zijn hoofdzakelijk het geven van structurele integriteit aan de huid, waardoor een dicht netwerk door de lederhuid wordt gevormd.


De belangrijkste functie van dit netwerk is om structurele ondersteuning te bieden aan de opperhuid (de buitenste laag van de huid). Daarnaast vormen collageen en elastine samen de matrix die de huid zijn structuur, elasticiteit en stevigheid geeft2.


1Gelse K, Pöschl E, Aigner T. Collagens--structure, function, and biosynthesis. Adv Drug Deliv Rev. 2003;55(12):1531-46. 2Krieg T, Aumailley M. The extracellular matrix of the dermis: flexible structures with dynamic functions. Exp Dermatol. 2011;20(8):689-95.


Wat zijn collageen type I en type III, waarom hebben we type II er niet bij gedaan?


Er zijn 3 belangrijkste typen collageen – I, II en III. Collageen I en III zijn de belangrijkste typen collageen die in de huid voorkomen1. Collageen II vormt de belangrijkste basis voor kraakbeen1 dat ervoor zorgt dat gewrichten gemakkelijker kunnen bewegen. Verisol® P bestaat uit collageenpeptiden die verkregen zijn uit collageen type I en type III.


1Krieg T, Aumailley M. The extracellular matrix of the dermis: flexible structures with dynamic functions. Exp Dermatol. 2011;20(8):689-95.


Waarom hebben we geen peptiden van collageen type II aan dit product toegevoegd, zodat we iets hebben dat de huid en gewrichten ten goede komt?


Het idee van de bioactieve collageenpeptiden is om de inname op maat te maken op een manier dat het specifieke bindweefselcellen stimuleert. Met andere woorden, het richten op verschillende weefsels zoals de huid of de gewrichten vereist verschillende gebruiksomstandigheden, zoals de hoeveelheid en/of het tijdstip van inname.


Wat zijn de voordelen van het nemen van Collageen Skin Booster?


Collageen Skin Booster bevat niet alleen wetenschappelijk bewezen collageenpeptiden, het is ook rijk aan 9 vitaminen en mineralen ter ondersteuning van een gezonde huid, haar en nagels**. • · Bevat bioactieve collageenpeptiden genaamd Verisol® P

 • · Van Verisol®1 P is wetenschappelijk bewezen dat het oogrimpels vermindert en de huidelasticiteit verbetert na 4 weken

 • · Rijk aan vitamine C, dat bijdraagt aan de normale vorming van collageen voor het normale functioneren van de huid

 • · Rijk aan vitamine A, niacine, zink, biotine en jodium, die bijdragen aan het behoud van een normale huid

 • · Rijk aan zink, selenium en biotine, die bijdragen aan het behoud van normaal haar

 • · Rijk aan zink en selenium, die bijdragen aan het behoud van normale nagels Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Collageen Skin Booster?

 • · Heerlijke en verfrissende aardbei- en citroensmaak

 • · Dit product heeft een maatlepel en bevat 30 porties

 • · Met water mengbaar

 • · Kan ook worden toegevoegd aan je Formula 1 shake of favoriete drank

 • · Glutenvrij

 • · Slechts 20 calorieën per portie


Is Collageen Skin Booster vegetarisch of veganistisch?


Collageen Skin Booster is niet vegetarisch of veganistisch omdat de bron van het collageen varken is.


Is Collageen Skin Booster halal?


Collageen Skin Booster is niet halal of geschikt voor mensen die geen varken mogen consumeren. Dit komt doordat de bron van het collageen varken is.


Hoeveel porties zitten er in één bus Collageen Skin Booster?


Er zitten 30 porties in een bus. Iedere portie is 5,7 g. Gebruik de maatlepel die is bijgevoegd om het precies af te meten.


Hoe consumeer ik Collageen Skin Booster?


Geniet dagelijks 1x van Collageen Skin Booster door één maatlepel (5,7 g) toe te voegen aan 250 ml water en te roeren tot het is opgelost. Consumeer één glas per dag tijdens een maaltijd. Gebruik dit product binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet en als onderdeel van een gezonde en actieve levensstijl.


Op welke tijd van de dag kan ik Collageen Skin Booster het beste nuttigen?


Collageen Skin Booster kan op ieder moment van de dag genuttigd worden.


Moet Collageen Skin Booster bij de maaltijd geconsumeerd worden?


Je kunt Collageen Skin Booster met of zonder een maaltijd consumeren. We raden echter aan om het bij een maaltijd te consumeren om zo de opname van voedingsstoffen te ondersteunen.


Kan ik Collageen Skin Booster met heet water consumeren?


Kokendheet water wordt niet aanbevolen, aangezien dat het vitaminegehalte en de werkzaamheid van Verisol® P kan beïnvloeden. Lauw is prima.


Kan ik Collageen Skin Booster met mijn Formula 1 shake of thee mengen?


Collageen Skin Booster kan prima met je Formula 1 shake genomen worden. Als je het met thee consumeert, houd er dan rekening mee dat het vitaminegehalte en de werkzaamheid van Verisol® P beïnvloed kunnen worden als de thee heet bereid wordt.


Welke smaak heeft Collageen Skin Booster?


Aardbei- en citroensmaak.


Welke ingrediënten zitten er in Collageen Skin Booster?


Ingrediënten: Verisol® P collageenhydrolysaat, maltodextrine, natuurlijk aroma, zuurteregelaar (citroenzuur), zoetstof (steviolglycosiden), L-ascorbinezuur, DL-alfatocoferylacetaat, betacaroteen, zinkcitraat, nicotinamide, kopercitraat, kaliumjodide, natriumseleniet, D-biotine.


 


Voedingswaarde-informatie:


 


Kan ik Collageen Booster combineren met andere HN producten?


Aangezien de Collageen Skin Booster (net als Immune Booster) beiden hoog in zink zijn, is het beter om langdurige combinaties van producten te vermijden.


Is Collageen Skin Booster geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven?


Het is belangrijk te begrijpen dat dit product niet getest is om de veiligheid ervan aan te tonen bij gebruik tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. We raden aanstaande moeders of moeders die borstvoeding geven aan om contact op te nemen met hun huisarts voordat ze supplementen gebruiken om zo te bepalen of het gebruik ervan geschikt is.


 


Is Collageen Skin Booster geschikt voor kinderen?


Dit product is geformuleerd om aan de behoeften van volwassenen te voldoen.


Bevat Collageen Skin Booster allergenen?


Collageen Skin Booster bevat geen van de 14 belangrijkste voedselallergenen in de EU.


Bevat Collageen Skin Booster kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen?


Collageen Skin Booster bevat zoetstof uit natuurlijke bron, Stevia, en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.


 


Wat is het verschil en de voordelen van gehydrolyseerd collageen ten opzichte van normaal collageen?


Het verschil tussen gehydrolyseerd collageen (collageenpeptiden) en niet-gehydrolyseerd (inheems) collageen is hun moleculaire grootte, die de verdere effectiviteit bepaalt. In dit geval zijn het de kleinere moleculen, de betere en de kleinste, collageenpeptiden. Na het hele verteringsproces zijn ze klein genoeg om door de darmwand te gaan, de bloedbaan en uiteindelijk de huid te bereiken, om de productie van pro-collageen type 1 te stimuleren.


Worden de voordelen van het collageen niet beïnvloed door ons maagzuur?


De voordelen van Verisol P gaan niet verloren als het gemengd wordt met maagzuur. Het verteringsproces is in dit geval onze bondgenoot en draagt bij aan het verkrijgen van kleinere moleculen die beter opneembaar en dus effectiever zijn.


Kan het gebruik van collageen van type II een negatief effect hebben op het gebruik van type I en III ?


Er zijn geen gepubliceerde wetenschappelijke studies die de fysiologische problemen bij het gebruik van verschillende soorten collageen in één keer bevestigen.


Is het collageen afkomstig van biologische varkens?


Het varken dat in Verisol P wordt gebruikt is niet biologisch, maar is uitsluitend afkomstig van gezonde dieren die worden gebruikt voor de productie van voedsel/vlees in Europa, met de ruimte die ze daar moeten hebben. GELITA ondersteunt alle redelijke maatregelen ter bevordering van het dierenwelzijn en is lid van de Europese Gelatinefabrikanten (GME). GME is een groot voorstander van de volledige tenuitvoerlegging en strikte handhaving van alle EU-wetgeving inzake dierenwelzijn.

Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Goed product, en lekker van smaak
Reviews
Review by Isabelle / (Geplaatst op 23-02-2022)
Super lekker van smaak
Reviews
Review by Amelie / (Geplaatst op 11-03-2021)