Welkom

Herbalife

Vitaminen

Vitaminen

Het belang van vitaminen en mineralen

In een ideale wereld zouden we al onze vitaminen en mineralen binnenkrijgen uit het voedsel dat we dagelijks consumeren. Velen van ons leiden echter een erg druk leven. Sommigen van ons hebben niet voldoende tijd om een gedetailleerd en goed doordacht voedingsplan samen te stellen om aan al onze behoeften te voldoen. Dat is waar vitaminen- en mineralensupplementen een belangrijke rol spelen. Ze zijn ontwikkeld om onze dagelijkse voeding aan te vullen en te ondersteunen, om er zo voor te helpen zorgen dat onze inname van essentiële microvoedingsstoffen optimaal blijft.

WIST JE DAT: Door verschillen in lichaamsgrootte, metabolisme en fysiologie hebben mannen en vrouwen verschillende hoeveelheden vitaminen en mineralen nodig.

Een evenwichtig, uitgebalanceerd dieet is belangrijk om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die belangrijk zijn voor onze gezondheid. Slechts weinigen van ons vinden het gemakkelijk om aan dit ideaal te voldoen. Het gebruik van vitaminen en mineralensupplementen kan hiaten in de voeding verminderen en de voedingsstatus verbeteren zonder de veilige waardes voor de inname te overschrijden. Er zijn veel potentiële redenen om je voeding aan te vullen met een vitaminen- en mineralensupplement, afhankelijk van factoren als leeftijd, geslacht, voedingsgewoonten en levensstijl.

Herbalife Vitaminen

Formula 1 evenwichtige maaltijdshake

Formula 1 voedingsshake is een heerlijke, voedzame en evenwichtige maaltijdvervangende shake die een perfecte balans biedt van kwalitatief hoogwaardige proteïnen en belangrijke voedingsstoffen. Formula 1 bevat meer dan 20 vitaminen en mineralen die je helpen je Dagelijkse Referentiewaarden (NRW) te behalen.

FORMULA 2 VITAMINEN- & MINERALENCOMPLEX MANNEN

Vitaminen- & mineralencomplex mannen is een uitgebreid voedingssupplement dat vakkundig ontwikkeld is voor mannen voor een optimaal voedingspatroon. Het bevat essentiële vitaminen en mineralen in precies de juiste hoeveelheden voor de dagelijkse behoeften van mannen.

FORMULA 2 VITAMINEN- & MINERALENCOMPLEX VROUWEN

Vitaminen- & mineralencomplex vrouwen is een uitgebreid voedingssupplement dat vakkundig ontwikkeld is voor vrouwen voor een optimaal voedingspatroon. Het bevat essentiële vitaminen en mineralen in precies de juiste hoeveelheden om de specifieke behoeften van vrouwen te voeden en te verzorgen.

Herbalife Nutrition Product Spotlight F2 Vitaminen Mineralencomplex Vrouwen - Nutrivida.be

Herbalife Nutrition Product Spotlight F2 Vitaminen Mineralencomplex Mannen - Nutrivida.be