Welkom

Herbalife

Accessoires

Accessoires

Herbalife Accessoires

Maak het jezelf gemakkelijk met de accessoires van Herbalife. De accessoires van Herbalife zijn het ideaal om u te helpen uw centimeters te meten, uw favoriete shake te maken met een Herbalife shaker, of uw herbalife Sportdrank CR7 mee te nemen met de Herbalife Bidon.


De Herbalife accessoires zijn speciaal ontwikkeld uit hoogwaardige materialen om de gekende en vertrouwde Herbalife kwaliteit te garanderen.


Bij Nutrivida.be zijn we helemaal weg van de herbalife accessoires. Wij gebruiken ze elke dag! 


Ben je pas bezig met Herbalife? 

Dan is de Starterkit ideaal! Deze set bevat een shakebeker, een meetlint, een tablettendoos en een maatlepel. De perfecte Herbalife kit om mee te starten. Superhandig om de juiste hoeveelheid Herbalife poeder te nemen. Met het meetlint kan je je centimers elke weeek meten.

Herbalife biedt een reeks accessoires die u kunnen helpen uw Herbalife-ervaring te verbeteren. Enkele van de meest populaire Herbalife-accessoires zijn:

  • Shakercups: Herbalife shakercups zijn perfect om uw Herbalife shakes snel en gemakkelijk te mixen. Ze worden geleverd met een ingebouwd mengrooster om ervoor te zorgen dat je shake elke keer perfect gemengd wordt.

  • Blenderflessen: Herbalife blenderflessen zijn een handige manier om uw Herbalife shakes voor onderweg te bereiden en mee te nemen. Ze worden geleverd met een draadgardebal die helpt om je shake gelijkmatig te mengen.

  • Herbalife-waterflessen: deze flessen zijn perfect om u de hele dag door gehydrateerd te houden. Ze zijn er in verschillende maten en stijlen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die BPA-vrij zijn.

  • Herbalife sporttassen: deze tassen zijn ideaal om al uw Herbalife-producten mee te nemen naar de sportschool. Ze zijn ontworpen om duurzaam en ruim te zijn, met veel zakken en compartimenten voor het opbergen van al je benodigdheden voor de sportschool.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele Herbalife-accessoires die verkrijgbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar een handige manier om je shakes te mixen, een stijlvolle sporttas of kleding van het merk Herbalife, er is zeker een accessoire dat bij je past.