Welkom

Herbalife

Herbalife 24

Herbalife 24Herbalife 24

 • Herbalife introduceert Herbalife24
 • Herbalife 24: Hoe het allemaal is begonnen
 • Wat is Herbalife 24?
 • Herbalife 24 = sportvoeding van Herbalife
 • Herbalife24 Producten
 • Herbalife24 Prijzen
 • Herbalife24 Logo
 • Herbalife 24 Video

 • Herbalife 24 biedt voor ieder een passende oplossing. De formules zijn zo samengesteld dat deze door iedereen verdragen worden, en door iedereen gebruikt kunnen worden. Herbalife 24 Sportvoeding biedt u een volledig gamma aan. Specifiek producten om u voor te bereiden, te trainen maar ook te herstellen. De Herbalife24 lijn bevat 5 producten met elk hun specifiek doel :

  Herbalife 24 Sport

  Herbalife introduceert Herbalife24

  Herbalife24 is de sportvoedinglijn van Herbalife voor de 24 uur sporter.

  Herbalife24 Sportvoeding is gebaseerd op wetenschappelijke studies met meermaals bewezen resultaten. Herbalife sportvoeding is mede tot stand gekomen voor een door sporters. Het doel was een lijn te ontwikkelen die sporters kon ondersteunen in de voorbereiding, tijdens de wedstrijd, maar ook tijdens het herstel.

  Het gamma Herbalife24 bestaat uit 5 hoogwaardige producten waarbij sporters op basis van hun specifieke behoeften, hun specifiek sport of hun specifieke trainingen het juiste product kunnen kiezen en aanpassen.  Herbalife 24 kan voor elk van deze behoefte(n) het juiste product aanbieden. Dat is dé kracht van Herbalife 24.

  Zoals meermaals vermeld worden alle herbalife24 producten voortdurend getest door onafhankelijke labo’s om er 100% zeker van te zijn dat deze geen verboden middelen bevatten. Dit geeft enerzijds de garantie dat de producten geen gevaarlijke of ongezonde stoffen bevatten, maar ook anderzijds dat deze niet positief testen bij een eventuele dopingcontrole. Met de 24 producten van herbalife bent u dus zeker van kwaliteit, zekerheid én negatieve controles.

  Een bijkomend voordeel is dat de producten van Herbalife24 enkel natuurlijke kleur-,  smaak of zoetstoffen bevatten.

  Herbalife 24: Hoe het allemaal is begonnen

  Herbalife 24 is ontstaan aan de top van Piuma Road midden in de bergen rond Santa Monica. Piuma Road is een klim van 11 kilometer net boven Malibu in (Californië) die heel populair  is onder wielrenners omwille van de vele bochten en de steiltegraad. Deze klim trekt jaarlijks duizenden fervente wielrenners. In 2009 was ook Michael O. Johnson aanwezig, de CEO van Herbalife .

  Hier kwam Michael O. Johnson in contact met 2 andere wielrenners die net deze klim hadden afgelegd. De ene was een biochemicus en de andere was de zakenpartner hiervan.

  Op dit moment is het idee ontstaan om een innovatieve sportdrank te ontwikkelen omdat de op dat moment verkrijgbare sportdranken niet van voldoende kwaliteit  waren. Dit idee was meteen een schot in de roos en de ontwikkelde sportdrank werd meteen super populair onder de plaatselijke wielrenners en duursporters.

  Op basis van dit succes is  nadien het idee ontstaan nog andere producten van dezelfde kwaliteit te ontwikkelen en op de markt te brengen. Deze producten zouden later uitgebreid worden naar een breder publiek om de doelstelling van Herbalife te bereiken en een sportieve levensstijl te promoten. Deze ontmoeting leidde dus tot iets veel groters… Herbalife24 was geboren! 

  Wat is Herbalife24?

  Herbalife24 is een lijn van sportvoedingsproducten die ontwikkeld is om uw prestaties te ondersteunen, zowel op amateurniveau als op topsportniveau. Om  ervoor te zorgen dat u de kennis krijgt die u nodig heeft om klanten te helpen het beste uit Herbalife24 te halen, biedt de Herbalife24 training een overzicht van de producten, hun doelen en wanneer ze geconsumeerd moeten worden en daarnaast antwoorden op veel gestelde vragen.

  Herbalife24: Veiligheid en zekerheid

  Iedere batch van Herbalife24 producten is door een derde partij getest op verboden stoffen.
  Kijk voor meer informatie op het etiket of op www.informed-sport.com.

  Wat is Informed-Sport?
  Een programma voor de kwaliteitsbewaking van sportvoedingsproducten, van leveranciers voor de sportvoedingsindustrie en van productiefaciliteiten voor supplementen.

  Wat doet het?
  Het programma verzekert dat alle voedingssupplementen en/of ingrediënten met het logo van Informed-Sport erop, getest zijn op verboden stoffen door het eersteklasse anti-doping lab LGC.

  Wat betekent het?
  Voor topsporters kan doping het einde van hun carrière betekenen. Voor een alledaagse sporter betekent de Informed-Sport certificering dat u de veiligheid van de producten die u consumeert kunt vertrouwen.

  Veel gestelde vragen …  én antwoorden

  Hoe verschillen de Herbalife24 producten van de normale Herbalife producten?

  De Herbalife24 Sport lijn is ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van onze gesponsorde professionele sportteams en sporters, maar Herbalife24 producten kunnen gebruikt worden door zowel topsporters als iedereen die aan lichaamsbeweging doet.

  Het aantal calorieën in Formula 1 en Herbalife24 Formula 1 Sport is bijna identiek.
  Formula 1 Sport is echter geformuleerd met melkproteïnen en bevat een natuurlijke mix van wei- en caseïneproteïnen, terwijl de normale Formula 1 proteïnen heeft uit soja en zuivel. Formula 1 Sport bevat ook L-glutamine, een uitstekend aminozuur.

  De hoeveelheden vitaminen en mineralen in de Herbalife24 lijn is ook verhoogd om te helpen voldoen aan de verhoogde metabole behoeften van diegenen die actiever zijn.

  Wie kan Herbalife24 gebruiken?

  Herbalife24 is een sportvoedingslijn die geschikt is voor iedereen die aan inspanning doet, of dat nu is op amateurniveau of op professioneel niveau. Wat uw workout van keuze ook is, of dat nu hardlopen is of zwemmen, deze lijn van producten kan van voordeel zijn voor zowel de prestaties tijdens de inspanning als voor herstel. Potentiële Herbalife24 gebruikers kunnen daarom overal gevonden worden, tussen uw vrienden en familie en van de sportschool en parken tot op sportevenementen.

  Kan ik fruit mengen door Herbalife24 Formula 1 Sport?

  Ja, u kunt Formula 1 Sport net zo gebruiken als de normale Formula 1 - combineer het met de soort fruit of groenten van keuze en mix het zoals u wilt.

  Kan ik Herbalife24 Hydrate nemen als ik geen "serieuze sporter" ben of als ik niet aan het trainen ben?

  Ja, het is ontwikkeld voor iedereen!

  Herbalife24 Hydrate helpt om de vloeistofinname te bevorderen. Het heeft zeer weinig calorieën, bevat elektrolyten en is vrij van cafeïne, dus het kan gedurende de hele dag gebruikt worden.

  Waarom zijn Herbalife24 producten duurder?

  Door factoren als kwaliteit en integriteit die verbonden zijn aan de producten en de ondersteuning door professionele experts in gezondheid en sportvoeding is het een redelijke prijs voor producten die de juiste voeding bieden voor sporters, 24 uur per dag. Daarnaast wordt het Herbalife merk wereldwijd erkend voor het ondersteunen van een evenwichtige levensstijl, om de levens van duizenden mensen te veranderen en als partner van clubs, sporters en evenementen door sponsoring en het aanmoedigen van sport over de hele wereld. 

  Waarom sportvoeding nemen?

  Het moet je zijn opgevallen dat na een uitputtende training, je soms spierkrampen en vermoeidheid in de spieren voelt. Dit komt als gevolg van het verlies van water en essentiële mineralen en zouten uit het lichaam. Ze moeten dus weer worden aangevuld. Het is zeer belangrijk om goede maaltijden die rijk zijn aan vitaminen en mineralen te gebruiken.

  Groene bladgroenten en verse vruchten zijn een rijke bron van vitaminen. Afgezien daarvan, vraagt sportvoeding ook om consumptie van verschillende voedingssupplementen rijk aan vitaminen en mineralen. Mineralen zijn ook essentieel voor de ontwikkeling van de spieren.

  Alle trainers, en sportinstructeurs zijn tot het besef gekomen dat bij sport alles begint met een goed gepland dieet. Iedereen die hun training en fitness serieus neemt zal een vaste formule hebben om hun voeding op de juiste tijden te nuttigen.

  Het gebruik van sportvoeding en supplementen kan gezien worden als bijgerecht tijdens regelmatige maaltijden , maaltijden waarin bv Eiwitten ter aanvulling van dagelijkse voeding ontbreken. Veel mensen gebruiken ook supplementen als een bron van energie, voor en na de training.

  Goede voeding helpt ook bij het herstellen van een blessure. Een manier om te beginnen om fysieke kracht te verbeteren en het ontwikkelen van meer spiermassa is met creatine.

  Een bepaling van hoeveel vet , koolhydraten en eiwitten je moet gebruiken wordt het best bepaald door het berekenen van je eigen Body Mass Index (BMI). Bij het vaststellen van een dieet voor je training en wedstrijdschema , overweeg om gezonde verse producten als onderdeel van je sportvoeding te eten , maar variëer ook je dieet, zodat het niet eentonig word.

  Goede voeding is belangrijk en niet altijd goedkoop . Verstandige atleten erkennen het belang van de juiste sportvoeding.

  Een sport voedingsdeskundige kan je helpen te bepalen hoeveel van welke voedingsmiddelen te eten en wanneer de beste tijd is om ze te eten . Zorg voor je dagelijkse voedingsbehoeften. Als je gezond eet , zullen de resultaten komen . Voed je lichaam met superieure sportvoeding zodat je sterk genoeg bent om alle oefeningen te kunnen uitvoeren.

  Herbalife 24 = sportvoeding van Herbalife

  Herbalife 24 is gebaseerd op wetenschappelijk studies en is ontwikkeld voor elk sportniveau.
  Bent u nu liefhebber, amateur, fanatiekeling of zelfs een professionele sporter?

  Op basis van uw behoeften kan u dan uw ideaal product kiezen, en/of een samenstelling ervan.
  Alle producten binnen de herbalife 24 lijn zijn perfect met elkaar te combineren

  Breng training, prestatie en herstel naar het volgende niveau met onze Herbalife 24 sportvoedingslijn.

  Herbalife24 is sportvoeding op maat

  Iedereen die aan sport doet, doet dit met andere bedoelingen of verwachtingen. De focus ligt dus bij iedereen anders en iedereen heeft dus behoefte aan een ander type sportvoeding.

  Hardlopers bijvoorbeeld hebben andere sportvoeding nodig dan bijvoorbeeld bodybuilders omdat het type van verbranding, het verbruik van eiwitten en koolhydraten volledig anders is.

  Daarom is het belangrijk dat een Herbalife Coach  in overleg met de klant het juiste  gepersonaliseerd herbalife programma samenstelt. Op basis van de sportactiviteit, trainingsprogramma, prestatiedoel, maar ook het herstel wordt de juiste behoefte bepaald en zo het juiste herbalife 24 product aangeboden.

  John Heiss & Herbalife24

  John Heiss is de bedenker achter de herbalife24 lijn. Ondertussen is hij ook algemeen directeur en dit is wat hij te zeggen heeft over Herbalife 24.

  “We begrijpen dat er meer komt kijken bij prestatie bevorderende voeding dan producten die bedoeld zijn voor, tijdens en na de inspanning. Met Herbalife24 voorzien we degene die een actieve levensstijl nastreeft van de juiste voeding, vanaf het moment dat hij opstaat en zich voorbereid op de dag, tot zijn training, prestatie en herstel – ook ’s nachts. Met deze 24-uurs sportvoedingslijn kunnen we de training en prestaties van amateur- en professionele voetballers, finessers, hardlopers en iedere andere sporter die fanatiek met zijn of haar sport bezig is, naar een hoger niveau te tillen”.

  Herbalife 24 wordt permanent getest

  Elke batch die geproduceerd wordt, wordt door een 3e partij getest op verboden stoffen. Hierdoor kan Herbalife garanderen dat wat er wat er op het etiket staat, off effectief in het product zit, maar nog belangrijker: dat wat niet op het etiket staat, ook niet in het product zit. Zo kan u erop vertrouwen dat u niet ‘per ongeluk’ positief test wegens contaminatie (vervuiling).

  Om u deze zekerheid te garanderen, kunnen de herbalife 24 producten getraceerd én gecontroleerd worden op basis van het lotnummer (Batch Id). www.informed-sport.com/.
  Deze resultaten garanderen u de veiligheid van het product. U kan her ook meteen zien wanneer de test is uitgevoerd (Test Date) en wanneer het product vervalt (Batch Expiration)

  100% vertrouwen met Herbalife 24

  Herbalife 24 producten worden op regelmatige basis getest en gecontroleerd om aan zeer specifieke eisen te voldoen om zo kwaliteit van de producten te garanderen en te verzekeren dat alle ingrediënten overeenkomen met wat er op het etiket vermeld staat.

  Energie, sport & welzijn

  Onze reeks energie- en welzijnproducten zijn speciaal samengesteld om uw lichaam zowel voor, als tijdens en na de training van brandstof te voorzien. Herbalife24 is de eerste 24-uurs sportvoedingsreeks. Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Herbalife24 samengesteld voor iedereen - of u nu een amateurhardloper bent, een sportschoolfanaat of een atleet; Herbalife24 heeft alle producten die u nodig heeft om u te helpen voorbereiden, trainen en herstellen.

  Doelgerichte voeding

  Wat uw lichaam ook nodig heeft; ondersteuning voor het hart of uw spijsverteringssysteem, een sterker immuunsysteem of een energieker gevoel, onze reeks met doelgerichte voeding bevat de juiste producten om u op weg te helpen naar een fitter gevoel voor de lange termijn.

  Ik ga 's morgens meestal naar de sportschool om te BodyPumpen, Spinbiken, hardlopen of ik volg steplessen, en ik merkte dat het trainen gemakkelijker ging met het gebruik van NiteWorks! Mijn vasculaire circulatie is verbeterd, ik kan meer gewicht tillen tijdens de BodyPump en ik ben 's morgens meer uitgerust." Ellen Stroomer — Nederland

  Herbalife24 producten

  De Herbalife 24 – lijn bestaat uit:

  1. Herbalife24 Formula 1 sport

  De Herbalife 24 Formule 1 Sport is dé sportversie van de Formule 1 Voedingshake uit de normale herbalife lijn. De herbalife24 F1 Sportshake is een volledige én gezonde maaltijdvervanger specifiek voor de 24u sporter. De sportshake kan op elk moment van de dag genomen worden en specifiek ontwikkeld voor de sportman of sportvrouw voor wie enkel het beste goed genoeg is. De Herbalife 24 Formula 1 Sport shake bevat een uitgebalanceerde formule bestaande uit de juiste koolhydraten, proteïnen, vitaminen en mineralen voor de beste prestaties. De Herbalife 24 Sport is het basisproduct in de dagdagelijkse voeding als u op zoek bent naar prestaties.

  • Melkeiwit voor droge spiermassa
  • Blend van snelle koolhydraten voor de directe energie en langzame koolhydraten voor langdurige energie
  • Extra vitamine C, E en Selenium voor de bescherming van vrije radicalen
  • Extra L-Glutamine

  2. Herbalife24 Hydrate

  Herbalife 24 Hydrate is het ideale supplement als u op zoek bent naar een snelle hydratatie. Deze hypotone sportdrank uit de herbalife 24 lijn bevat ook zo goed als geen calorieën. Herbalife4 Hydrate biedt u een snelle en efficiënte hydratie op elk moment van de dag. Voorzie uw lichaam van de nodige elektrolyten voor een betere opname van vocht zodat u niet uitgedroogd geraakt. Uitdroging zorgt namelijk voor slechte(re) prestaties. Herbalife 24 Hydrate bevat minder dan 1 gram suiker en extra vitamine B die op hun beurt de stofwisseling stimuleren.

  • Hypotone Sportdrank voor snelle hydratatie
  • Extra Vitamine C
  • Extra Elektrolyten, Natrium en Magnesium voor een betere recuperatie en hydratatie
  • Extra Vitamine B1 en B12
  • Bijna geen calorieën en suikervrij

  3. Herbalife24 Prolong

  De herbalife 24 Prolong is het ideale product als u zoek bent naar langdurige energie. De Prolong is specifiek ontwikkeld voor de duursporter die langdurige energie nodig heeft. Herbalife24 Prolong bevat een mix van koolhydraten (Maltodextrine + Fructose) voor deze langdurige energie, terwijl de proteïnen in de herbalife 24 prolong het behoud en het herstel de spiermassa ondersteunen.
  Maltodextrine is een lange keten van glucose-eenheden die wordt afgebroken tot glucose (de vorm die het lichaam kan gebruiken als energiebron) waardoor deze snel kan worden opgenomen. Fructose wordt langzamer afgebroken en dus trager opgenomen in het lichaam.
  De combinatie van deze 2 koolhydraatbronnen (snel + langzaam) geeft dus zowel snelle als trage energie.
  Herbalife24 Prolong Sport is ideaal voor duursporters zoals triatleten, wielrenners, … maar ook voor krachtsporters, voetballers, …..

  • Mix van koolhydraten voor langdurige prestaties
  • Extra proteïnen en natrium
  • Extra Vitamine B1, B12 voor een beter energiemetabolisme
  • 100% ADH Vitamine C
  • Isotone sportdrank voor efficiënte opname van koolhydraten en vocht


  4. Herbalife24 Rebuild Endurance

  De herbalife 24 Rebuild Endurance is recuperatie shake specifiek bedoeld voor de duursporter. Rebuild Endurance bevat een mix van koolhydraten voor de aanvulling van het glycogeen en eiwitten voor de opbouw van de spieren. De unieke mix van proteïnen, glutamine en l-carnitine is ideaal voor de spieropbouw.
  Rebuild Endurance van Herbalife 24 is de perfect recuperatie shake om na de training in te nemen. Ideaal voor hardlopers, wielrenners, voetballers en triatleten.
  De mix van snelle eiwitten (whey eiwit) en langzame eiwitten (caseïne eiwit) zorgt voor direct herstel van de spieren én voor de langdurige recuperatie.

  • Mix van Whey Concentraat en Whey Isolaat
  • Extra L-Glutamine
  • Extra L-Carnitine

  5. Herbalife24 Rebuild Strength

  De Herbalife24 Rebuild Strength is specifiek bedoeld voor de (kracht)sporter die op zoek is naar de opbouw van droge spiermassa en spierherstel. De Rebuild Strength bevat zowel snelle als trage eiwitten voor directe recuperatie en langdurige spieropbouw. Extra BCAA ‘s (vertakte aminozuren) zijn ook toegevoegd.

  • 25 gram hoogwaardige proteïne per dosering
  • Extra L-Glutamine voor beter herstel
  • Extra BCAA’s voor directe spierrecuperatie

  Zoals u kan merken, biedt Herbalife24 een sportvoedingslijn om u tegen te zeggen. De voedingsbehoefte van zowel de recreatieve jogger als de professionele atleet wordt tegemoetgekomen met de Herbalife 24 producten.

  Herbalife 24: Sportvoeding voor de 24-Hour Athlete !

  Herbalife24: Wear the Brand !

  Herbalife 24 prijzen

  Nutrivida is de goedkoopste Herbalife Distributeur in België & Nederland.

  Dus als u de goedkoopste Herbalife24 prijzen wilt en de beste service, bent u bij Nutrivida aan het juiste adres!

  Herbalife Training Video

  De oefeningen die u uitvoert zijn er niet alleen op gericht om u te helpen er goed uit te zien, waar of hoe u ook maar besluit om aan uw fitheid te werken. Iedere beweging heeft ook een doel en traint een specifieke spier of groep spieren. Efficiënt worden en het meeste uit uw training halen, evenals het voorkomen van blessures, komt allemaal neer op de juiste vorm en techniek.

  Volg deze eenvoudige richtlijnen van fitnessexpert Samantha Clayton om u te helpen uw houding te perfectioneren:

  1. Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand …
  Bekijk uzelf in de spiegel terwijl u een oefening uitvoert. Controleer of het gewicht op de juiste manier gebalanceerd is en niet naar één kant helt en pas de houding aan indien nodig. Als u bijvoorbeeld een squat doet, zorg er dan voor dat u uw knieën niet te ver naar voren beweegt; u moet nog steeds in staat zijn uw tenen te zien.

  2. Kijk en leer
  Voordat u met een oefening begint, is het belangrijk te weten hoe u de oefening uit moet voeren en hoe het eruit moet zien, zodat u de juiste techniek kunt nadoen:

  3. Niet te zwaar
  Voel u niet onder druk gezet om erg zware gewichten te heffen. Als u het gewicht in een soepele, niet schokkende beweging kunt tillen/bewegen en daarbij een goede houding kunt behouden, dan is het waarschijnlijk een goed gewicht voor u. Als u het gevoel heeft uw adem in te moeten houden, dan moet u wellicht iets lichter trainen. Zorg ervoor dat u zich het bewegingspatroon eigen maakt voordat u meer gaat tillen.

  4. Doe het rustig aan
  Het is heel verleidelijk om te snel te veel vooruit te willen gaan. Onthoud dat zwaardere gewichten of snellere herhalingen niet noodzakelijkerwijs beter zijn. Geef het beste tijdens uw workout, maar luister naar uw lichaam en weet wanneer u het iets rustiger aan moet doen. Probeer enkele weken een bepaalde intensiteit aan te houden en als het u gemakkelijk af gaat, kunt u een niveautje hoger gaan. Als u te veel wilt doen, leidt dat vaak tot slechte gewoonten en een incorrecte houding. Het Herbalife ‘Active Body Fit’ programma is bijvoorbeeld een goede manier om uw hardloopafstand in een geleidelijk tempo te vergroten.

  Neemt de volgende keer dat u traint een moment de tijd om te beoordelen hoe het eruit ziet en hoe u zich voelt als u uw oefeningen doet. Training zou nooit pijnlijk moeten zijn. Is het dat wel, dan kan dat een indicatie zijn dat uw houding niet juist is. Stop dan meteen en pas uw lichaamshouding waar nodig aan.

  Als u nog steeds pijn voelt, vermijd die oefening/beweging dan volledig en raadpleeg een trainer of dokter. Bewegen is iets dat we van nature als doen, dus daarom zouden alle bewegingen enigszins comfortabel aan moeten voelen. Maak plezier en zorg ervoor dat u het beste uit iedere trainingssessie haalt.

  5 Redenen waarom duursporters 24/7 brandstof nodig hebben

  1. Brandstof om van start te gaan
  2. Hydratatie
  3. Koolhydraten
  4. Onmiddellijk herstel
  5. Supplementen

  1. Brandstof om van start te gaan
  Sporters moeten ’s morgens bijtanken omdat hun opgeslagen brandstofreserves tijdens de nacht snel zijn afgenomen. Trainen en racen eist een tol van het lichaam en de dag beginnen met een gezond uitgebalanceerde maaltijd met langzame koolhydraten (zoals groenten, volkoren granen, zaden, noten, bonen, erwten en peulvruchten), proteïnen, vitaminen en mineralen zorgt voor een solide voedingsbasis voor prestaties. Herbalife24 F1 Sport bevat al deze voedingsstoffen om je te helpen optimaal te presteren.

  2. Hydratatie
  Hydratatie is een essentiële behoefte die alle mensen delen. Het drinken van 8-10 glazen water per dag is aan te raden, maar tijdens intensieve oefeningen zoals een Strong Viking Run, moeten we meer drinken omdat we meer zweten. Omdat hydratatie een directe invloed op de sportprestaties heeft, is het voor sporters van groot belang om het vloeistofniveau op peil te houden – vooral tijdens een veeleisend evenement. Hydratatie, is essentieel, net als elektrolyten – belangrijke lichaamszouten die een goede spierfunctie ondersteunen en de lichaamstemperatuur helpen reguleren, dat zijn.

  Sportdranken zorgen voor een goede hydratatie en voorzien je van energie en elektrolyten wanneer je langer dan een uur intensieve oefening doet.

  Wist je dat?
  Studies hebben aangetoond dat slechts één procent vochtverlies grote veranderingen in lichaamstemperatuur kan veroorzaken, terwijl twee procent vochtverlies je prestatieniveaus aanzienlijk zullen verminderen! Dus om efficiënt te functioneren, is het essentieel om je vloeistofniveau op peil te houden.

  3. Koolhydraten
  Koolhydraten vormen de belangrijkste brandstof tijdens het sporten en zijn essentieel om het lichaam in beweging te houden. Tijdens een duurrace zijn calorieën koning en er genoeg hebben is essentieel voor presteren. Ervoor zorgen dat je volop koolhydraten binnenkrijgt, zowel voor als tijdens de race, is belangrijk. Goede voeding helpt ook om de hersteltijd te verkorten, wat erg belangrijk is bij een meerdaags evenement. Koolhydraat elektrolytische dranken gebruiken tijdens een race is voor duursporters vaak essentieel om langdurig te kunnen blijven presteren.

  4. Onmiddellijk herstel
  Na een race (het beste is tussen de 30 en 45 minuten na de oefening), heeft het lichaam de juiste verhoudingen van koolhydraten en proteïnen nodig om te beginnen met herstellen. Herstel is tweeledig en vereist koolhydraten voor het vervangen van glycogeenvoorraden en proteïnen voor het herstellen van beschadigde spieren.

  5. Supplementen
  Aanvullende voedingssupplementen kunnen eveneens nuttig zijn wanneer de voedingsbehoeften van sporters zo extreem zijn dat voedsel alleen niet voldoende is om aan de behoefte te voldoen. Maar dat gezegd hebbende, is het belangrijk om in gedachten te houden dat supplementen slechts een supplement zijn – een aanvulling op regulier gezonde voeding. Elke sporter dient het grootste deel van zijn calorieën en voedingsstoffen uit volwaardige voeding te halen. In de eerste plaats uit gezonde bronnen van gezonde koolhydraten - volkorengranen, groenten en fruit - en eiwitten uit mager vlees, gevogelte, vis, magere zuivelproducten en plantaardige bronnen zoals soja.

  Herbalife 24 lijn  Herbalife 24 is een lijn van sportvoedingsproducten ontwikkeld door Herbalife Nutrition, een wereldwijd voedingsbedrijf dat een verscheidenheid aan gezondheids- en welzijnsproducten verkoopt. Herbalife 24 is speciaal ontworpen om de voedingsbehoeften van sporters en actieve individuen te ondersteunen.

  De productlijn van Herbalife 24 omvat eiwitshakes, energie- en hydratatiedranken, voedingssupplementen en meer. Deze producten zijn samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, zoals wei-eiwit, creatine en cafeïne, om atleten te helpen optimaal te presteren en snel te herstellen na inspanning.

  Herbalife 24-producten worden op de markt gebracht als zijnde vrij van verboden stoffen en worden getest op kwaliteit en zuiverheid. Ze worden ook ondersteund door de Herbalife Nutrition Advisory Board, die bestaat uit vooraanstaande experts op het gebied van voeding en fitness.

  Het is vermeldenswaard dat hoewel Herbalife 24 heilzaam kan zijn voor sporters en actieve personen, het belangrijk is om een ​​arts te raadplegen voordat u met een nieuw voedings- of supplementenregime begint.