Welkom

Herbalife

Kernvoeding

Kernvoeding

Herbalife Kernvoeding

Als u uw gezondheid serieus neemt, is het belangrijk om uw lichaam te voorzien van kwalitatieve ingrediënten. De Herbalife kernvoeding omvat de ‘core’ van het Herbalife gamma.

Is het om uw gezondheid te verbeteren, of om uw lichaam te voorzien van de juiste Core producten, Herbalife Kernvoeding biedt de perfecte basis van een gezondere levensstijl.

Herbalife kernproducten

Wat ook uw doelen ook zijn op gebied va gewichtsbeheersing, de Herbalife Kernproducten helpen u uw ideale en gewenste gewicht te bereiken. Als is nu om af te slanken of om gewicht bij te komen.

De kernproducten van Herbalife hebben als doel u alle elementen te leveren die uw lichaam elke dag nodig heeft om uw optimaal welzijn te ondersteunen. Herbalife optimaliseert haar kernproducten door de unieke samenstellingen en de zorgvuldig uitgekozen, hoogwaardige ingrediënten.

Herbalife Kernvoeding producten

Formula 1 Maaltijdvervangende reep
De F1 Maaltijd vervangende reep van Herbalife is een maaltijdvervangende reep gebaseerd op alle goede ingrediënten die we ook terugvinden in de F1 Shake. Een F1 maaltijdvervangende reep is een ideale caloriearme maaltijd voor wanneer u weinig tijd hebt of u onderweg bent.


Formula 1 Voedingsshake
De F1 Voedingsshake van herbalife is misschien wel het bekendste product van herbalife. Het vormt namelijk de basis van herbalife en hierdoor is het één van de kernproducten van herbalife.

Formula 1 Vrij Van Voedingsshake
De Herbalife Formula 1 ‘Vrij Van’ Voedingsshake is gebaseerd op de Formula 1 Voedingsshake, maar bevat geen gluten, lactose of soja zodat ook u zonder problemen kan genieten van een lekkere Herbalife Shake Voedingsshake als u één van deze stoffen niet goed kan verdragen.


Formula 2 Multivitamine Complex
Herbalife Formula 2 - Multivitamine Complex van Herbalife is een supplement en bevat 11 vitaminen en 7 Mineralen. Het helpt u aan uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen te komen in tijden waarin de kwaliteit van onze voedingsstoffen sterk is afgenomen.


Gourmet Tomatensoep
Gourmet Tomatensoep is een geweldig, hartig snackalternatief, of het nu iets warms en smakelijks is voor tussen de maaltijden door of een appetizer, of zelfs als tussendoortje laat op de avond. Houdt het evenwichtig en smakelijk zonder de calorieën zich op te laten stapelen.


Proteïne Drank Mix (PDM)
De perfecte manier om uw proteïne inname te verhogen. Dit veelzijdige product kan op twee heerlijke manieren worden geconsumeerd. Bereid het als een smakelijke calorie beheersende proteïnerijke snack, of voeg het toe aan uw favoriete Formula 1 shake* voor een heerlijke romige drank.


Vezel- en kruidentabletten
Het eten van uitgebalanceerde voeding met veel volkorenproducten kan u helpen de dagelijkse vezel hoeveelheden binnen te krijgen. Als u moeite heeft om genoeg vezels te eten, neem dan een vezelsupplement om zo te helpen de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels te bereik