Welkom

Herbalife

Microbiotic Max

Microbiotic Max

Normale prijs: € 35,90

Special Price € 32,90

Originele Herbalife Producten *
Vandaag besteld, zelfde werkdag (Ma-Vr) verstuurd *
Slechts €6.95 verzendkosten, gratis vanaf €90.00 *
Veilig online betalen met MultiSafepay

Veilig online betalen met MultiSafepay


* Verplichte velden

Normale prijs: € 35,90

Special Price € 32,90

Description

Details

Herbalife Microbiotic Max

Het is tijd om je goed te voelen en je lichaam de VIP-behandeling te geven die het verdient. Probeer Microbiotic Max van Herbalife.

Het is een voedingssupplement in poedervorm dat een combinatie van probiotica en prebotische vezels bevat afkomstig van stammen van Bifidobacterium lactis en Lactobacillus helveticus die in harmonie samenwerken om jouw voedingsdoelen te ondersteunen.

Microbiotic Max Herbalife

Herbalife Microbiotic Max biedt een combinatie van probiotica en prebiotische vezels, die in harmonie samenwerken om jouw voedingsdoelen te helpen ondersteunen.

Elke portie bevat 2 miljard levende bacteriën van stammen van Bifidobacterium lactis en Lactobacillus helveticus. Dit product is vezelrijk en verkrijgbaar in zakjes in poedervorm, wat het ideaal maakt om overal mee naartoe te nemen. Microbiotic Max heeft een subtiele vanillesmaak. Meng met water of voeg toe aan je volledig bereide Formula 1 shake.

Waarom Microbiotic Max van Herbalife bestellen

Waarom Microbiotic Max Herbalife bestellen?

- Bevat een combinatie van probiotica en prebiotische vezels
- Levert 2 miljard levende bacteriën (KVE) per portie
- Glutenvrij
- Rijk aan vezels
- Geen toegevoegde suikers
- Bevat geen zoetstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen
- Vanille smaak
- Geen koeling nodig
- Verkrijgbaar in een doos van 20 individuele zakjes
- Perfect voor onderweg

Herbalife Nutrition Microbiotic Max

Gebruik

Herbalife Microbiotic Max Gebruik

Voeg 1 zakje toe aan een half glas water (ongeveer 100 ml) en roer tot het is opgelost. Drink op zichzelf of voeg toe aan je favoriete Formula 1 shake. Niet eerder toevoegen dan wanneer je shake volledig gemengd is en gebruik vloeistoffen bij een temperatuur lager dan 25°C, om de werkzaamheid van het product niet te beïnvloeden.

Gebruik eenmaal daags, binnen een evenwichtige en gevarieerd voedingspatroon, als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl.

Gebruik Microbiotic Max

Video Dr. David Heber over Microbiotic Max

Chairman van de Nutrition Advisory Board Dr. David Heber geeft een training over Microbiotic Max. Microbiotic Max is een product dat zowel pre- als probiotica bevat en jouw spijsvertering helpt ondersteunen.

Ingredienten Herbalife Microbiotic Max

Klik op onderstaande foto om de Ingredienten te downloaden

Ingredienten Microbiotic Max

Veelgestelde vragen over Herbalife Microbiotic Max

Opmerking: Microbiotic Max bevat zowel prebiotische vezels als probiotica (levende/goede bacteriën). Doordat er levende bacteriën in zitten, kan langdurige blootstelling aan lucht/zuurstof en hitte de bacteriën doden en daardoor de effectiviteit ervan beïnvloeden. Om die reden raden we aan om dit product binnen een beperkte tijd na bereiding te consumeren en ook om voorzichtig te zijn met het toevoegen aan verschillende vloeistoffen/dranken.

PRODUCTGEGEVENS

1. Wat is Microbiotic Max?

Microbiotic Max is een voedingssupplement in poedervorm dat je darmfunctie helpt ondersteunen. Het is precies zo geformuleerd om jou een combinatie te bieden van levende ‘goede bacteriën’ en prebiotische vezels, die in harmonie samenwerken.

Iedere portie bevat 2 miljard levende bacteriën van de stammen Bifidobacterium lactis en Lactobacillus helveticus. Dit product is rijk aan vezels en verkrijgbaar in zakjes poeder, waardoor het perfect is om mee te nemen onderweg. Het heeft een vanillesmaak en kan geconsumeerd worden door één zakje (2 g) te mengen met ongeveer 100 ml water (ongeveer een half glas). Het kan op zichzelf gedronken worden of kan toegevoegd worden aan je favoriete F1 shake nadat je deze bereid hebt. Bekijk vraag 33 om meer te weten te komen over andere manieren waarop je dit product kunt consumeren.

2. Welke smaak heeft Microbiotic Max?

Vanillesmaak.

3. Hoeveel porties zitten er in een doos Microbiotic Max?

Er zitten 20 zakjes in een doos Microbiotic Max. Iedere portie bevat 2 g.

4. Wat is de houdbaarheid?

12 maanden vanaf de productiedatum.

5. Wat zijn galacto-oligosacchariden?

Galacto-oligosacchariden (afgekort als GOS) zijn afgeleid van lactose, een natuurlijk ingrediënt dat in koemelk zit. GOS zijn het soort vezels die intact de dikke darm bereiken. Ze worden beschouwd als prebiotische vezels die erom bekend staan de groei van gunstige darmmicrobiota, in het bijzonder bifidobacteriën, te bevorderen door ze te helpen gedijen en hun aantallen te verhogen.

6. Wat is de bron van de vezels en bacteriën die gebruikt is?

De vezels die gebruikt worden zijn galacto-oligosacchariden. De bacteriën komen van de stammen Bifidobacterium lactis HN019 en Lactobacillus helveticus R52.

7. Waarom zijn Lactobacillus- en Bifidobacterium-stammen beter dan andere stammen?

Lactobacillus- en Bifidobacterium-stammen zijn de meest gebruikte probiotica op de markt, die volgens de hele wetenschappelijke literatuur de beste gezondheidsvoordelen bieden.

8. Wat zijn prebiotische vezels?

Prebiotica zijn voornamelijk voedingsvezels die de vriendelijke bacteriën in je darmen voeden. Dit helpt de bacteriën in de darmen voedingsstoffen te produceren voor de cellen in je dikke darm, wat leidt tot een gezonder spijsverteringssysteem.

9. Wat zijn probiotica?

Probiotica zijn meestal levende bacteriën die, mits ze geconsumeerd worden in voldoende hoeveelheden, goed zijn voor onze gezondheid. De meest bekende probiotica zijn de soorten Bifidobacterium en Lactobacillus. De gunstige effecten die probiotica hebben, zijn onder andere:

- Verbeteren van de werking van de darmen
- Versterken van het immuunsysteem
- Positieve invloed hebben op de cognitieve gezondheid
- Verlagen van het cholesterol(14, 15)

VOORDELEN EN KENMERKEN

10. Wat zijn de voordelen en kenmerken Microbiotic Max?

Bevat een combinatie van prebiotische vezels en probiotische bacteriën

Levert 2 miljard levende bacteriën (KVE) per portie

Glutenvrij

Rijk aan vezels

Geen toegevoegde suikers

Bevat geen zoetstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen

Vanillesmaak

Geen koeling nodig

Verkrijgbaar als doos van 20 individuele zakjes – stabiliteitsstudies hebben aangetoond dat door producten in zakjes te verpakken, de kwaliteit van de levende bacteriën gedurende de houdbaarheid behouden kan blijven, zonder dat onnodige componenten/ingrediënten toegevoegd hoeven te worden, wat wellicht wel nodig is voor andere vormen zoals capsules.

Biedt een geweldig gemak voor als je onderweg bent

11. Worden de voordelen van de ingrediënten niet beïnvloed door ons maagzuur?

Kort gezegd: nee.

Er zijn een aantal criteria waaraan voldaan moet worden tijdens de selectie van de probiotische stamof prebiotische vezels en één van deze criteria is de weerstand tegen gastro-intestinale condities(16).

Ze moeten beide daarin overleven om de gewenste effecten te geven. Resultaten van studies met de verschillende ingrediënten hebben aangetoond dat 1 portie Microbiotic Max voldoende Bifidobacterium lactis HN019 en Bimuno® GOS levert om de darmen te bereiken en daar de gunstige effecten uit te oefenen.

12. Hoe zal dit mijn darmen helpen?

Hoewel de algehele gezondheid van de darmen afhankelijk is van veel verschillende factoren, waaronder de voeding en de gezondheidstoestand, zou de consumptie van probiotica en prebiotica moeten resulteren in specifieke veranderingen in de compositie en/of activiteit van de darmmicrobiota. Dit proces zou namelijk de goede bacteriën moeten voeden en de groei van slechte bacteriën moeten afremmen/helpen voorkomen. Derhalve helpt het consumeren van probiotica en prebiotica jou actie te ondernemen bij het voorkomen van verschillende gastro-intestinale infecties en problemen.

GESCHIKTHEID / ALLERGENEN / INGREDIËNTEN

Ga naar www.bioticmax.info om meer te weten te komen over de voordelen van de ingrediënten die in Microbiotic Max zitten (op basis van wetenschappelijke studies).

SUITABILITY/ ALLERGENS/ INGREDIENTS

13. Het is aangetoond dat Lactobacillus helveticus grote voordelen kent, dus het is geweldig dat Microbiotic Max dit ingrediënt bevat. Maar waarom bevat Microbiotic Max slechts 2 stammen (Bifidobacterium lactis HN019 en Lactobacillus helveticus R052) terwijl onze darmen bestaan uit triljoenen bacteriën?

Een product voorzien van grote aantallen stammen zou een grote uitdaging betekenen voor elk bedrijf dat van plan zou zijn een product te maken dat levende bacteriën bevat. Het zou het probleem zijn om ze allemaal in leven te houden zodat ze nog steeds hun effectiviteit zouden behouden. En hoe meer stammen er in zitten, hoe moeilijker het voor ze is om in leven te blijven. Dat is de reden waarom producten die grote aantallen verschillende stammen bevatten, testen/klinische studies zouden moeten uitvoeren om aan te tonen dat de levende bacteriën ook echt overleven, intact blijven en actief genoeg zijn nadat ze door de gastro-intestinale passage zijn gegaan. Voor sommige mensen geldt dat te veel stammen tegelijk consumeren wellicht niet zo effectief is vergeleken met het consumeren van slechts enkele stammen tegelijk. De ingrediënten in Microbiotic Max zijn klinisch getest, waarmee hun effectiviteit is aangetoond. Ga naar www.bioticmax.info voor alle studies en meer informatie.

14. Waarom gebruiken jullie GOS in plaats van XOS, wat een plantaardige oligosaccharide is?

Zullen mensen die lactose-intolerant zijn door het gebruik van GOS symptomen van lactoseintolerantie krijgen als ze dit product consumeren? Staat GOS bekend als een allergeen?

Er is tot op heden veel meer bewijs voor de effectiviteit van GOS dan voor XOS en er zijn zeer minimale bijwerkingen. De hoeveelheid lactose in het product ligt ruim onder de niveaus waarvan bekend is dat ze lactose-intolerantie veroorzaken. We hebben een verklaring bijgesloten dat het afkomstig is van melk. Het allergeen dat we op de verpakking moeten aangeven is melk.

15. Het Herbalife Nutrition Simply Probiotic product dat in de VS verkocht wordt, heeft kennelijk geen vulstof zoals maltodextrine nodig. Is maltodextrine goed/slecht voor ons?

Maltodextrine is een gemakkelijk-te-verteren koolhydraat dat tal van toepassingen heeft in functionele voedingsmiddelen en dranken, maar ook in klinische voeding, sportvoeding en kindervoeding. Het is veilig als het geconsumeerd wordt binnen de aanbevolen dagelijkse calorie-inname (4 kcal/g maltodexrine) en als onderdeel van een evenwichtig en uitgebalanceerd dieet. Microbiotic Max levert een te verwaarlozen hoeveelheid maltodextrine per portie (minder dan 0,2 g).

16. Is Microbiotic Max vegetarisch of vegan?

Microbiotic Max is niet gecertificeerd als geschikt voor veganisten door de aanwezigheid van melk. Microbiotic Max is ook niet gecertificeerd als geschikt voor veganisten en vegetariërs aangezien ingrediënten afgeleid van vlees zijn gebruikt als bron van de proteïnen, om de levende bacteriën tijdens het productieproces te voeden. In aanvullende testen die naderhand zijn uitgevoerd, zijn echter geen dierlijke sporen meer teruggevonden in het eindproduct. 

17. Is Microbiotic Max halal? En bevat het sporen van varken of rund?

Microbiotic Max is niet halal gecertificeerd. Dit product is getest op sporen van dieren en daarbij zijn deze niet teruggevonden in het product.

18. Is Microbiotic Max geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven?

Het is belangrijk te begrijpen dat dit product niet getest is om de veiligheid ervan aan te tonen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. We raden vrouwen die in verwachting zijn of die borstvoeding geven aan contact op te nemen met hun huisarts voordat ze supplementen gebruiken, om zo de geschiktheid daarvan te bepalen. 

19. Is Microbiotic Max geschikt voor kinderen?

Dit product is ontwikkeld om aan de behoeften van volwassen te voldoen. Gebaseerd op bestaande studies is één portie Microbiotic Max veilig voor kinderen van 4 jaar en ouder. We kunnen echter niet bevestigen dat de prebiotische vezels en bacteriën net zo effectief zullen zijn bij het verlichten van gastro-intestinale symptomen in kinderen als dat ze in volwassenen zijn, aangezien deze resultaten bevestigd zijn in een groep volwassenen.

20. Bevat Microbiotic Max allergenen?

Ja, melk. En kan sporen van sojabonen bevatten.

21. Bevat Microbiotic Max lactose en, zo ja, wat zouden dan de symptomen kunnen zijn voor personen die lactose-intolerant zijn?

Ja, 1 portie Microbiotic Max bevat ongeveer 0,3 g lactose. Deze hoeveelheid zou echter geen bedreiging mogen zijn voor mensen die lactose-intolerant zijn. Hoewel de hoeveelheid lactose die symptomen kan veroorzaken aanzienlijk kan verschillen van persoon tot persoon, suggereren de beschikbare gegevens dat volwassenen tot 12 g lactose per maaltijd kunnen consumeren aan een beker melk, wat overeenkomt met 240 ml) zonder of met slechts minimale symptomen. Hieronder staan grove gemiddelden van voedingsmiddelen de lactose bevatten, met de daarbij behorende hoeveelheden:

- 100 ml (half glas) melk bevat grofweg 5 g lactose(22)

- 100 ml lactosevrije melk bevat ongeveer 0,01 g lactose(23)

- 100 g cottage cheese bevat ongeveer 4 g lactose(24), terwijl dezelfde hoeveelheid Griekse yoghurt 2,92 g lactose bevat(25)

Als je echter lactose-intolerant bent en niet zeker weet of je dit product zou moeten consumeren.

22. Bevat Microbiotic Max kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen of conserveringsmiddelen?

Kunstmatige smaakstoffen – De vanillesmaak is niet afkomstig van een natuurlijke bron

Kleurstoffen – niet aanwezig in dit product

Zoetstoffen – niet aanwezig in dit product

Conserveringsmiddelen – niet aanwezig in dit product

23. Wat zijn de ingrediënten in Microbiotic Max?

Ingrediënten:

galacto-oligosaccharidepoeder (galacto-oligosacchariden (melk), lactose (melk), glucose (melk),

galactose (melk)), maltodextrine, Lactobacillus helveticus R52, Bifidobacterium lactis HN019,

smaakstof, antistollingsmiddel (siliciumdioxide). Allergie-advies: bekijk voor allergenen de dikgedrukte ingrediënten.

KAN SOJABONEN BEVATTEN.

Voedingswaarde-informatie:

Per 100 ml

bereid product*

Vezels 2 g

Totaal levende cellen:

Lactobacillus helveticus R52 1 miljard KVE¹

Bifidobacterium lactis HN019 1 miljard KVE¹

¹ Kolonie-vormende eenheden

* 1 zakje (2 g poeder) opgelost in ongeveer 100 ml water

24. Waarom zijn de 2 miljard KVE in ons product superieur aan de 10/20 miljard KVE per portie

waar concurrenten het over hebben?

Het belangrijkste om te overwegen bij de aankoop van een product met veel meer KVE per portie is de effectiviteit. Heeft je lichaam ze allemaal nodig en werken ze wel?

Met Microbiotic Max hebben we ingrediënten toegevoegd die getest zijn en waarvan bewezen is dat ze gunstige effecten op de gezondheid hebben. Ga voor meer informatie over de uitgevoerde klinische studies naar: www.bioticmax.info.

HOE TE CONSUMEREN / BEWAREN

25. Hoe kan ik Microbiotic Max consumeren?

Voeg 1 zakje toe aan een half glas water (ongeveer 100 ml), roer totdat het is opgelost en geniet ervan. Je kunt het op zichzelf drinken of toevoegen aan je favoriete Formula 1 shake. Voeg het echter pas toe nadat je de shake bereid hebt en gebruik vloeistoffen die een temperatuur hebben van minder dan 25 °C, om zo te vermijden dat de temperatuur de effectiviteit van het product beïnvloedt.

26. Wat is de beste manier om Microbiotic Max te consumeren?

De beste manier om Microbiotic Max te consumeren is met 100 ml water van minder dan 25 °C. Het wordt aanbevolen om het meteen te drinken, want hoe langer de levende bacteriën worden blootgesteld aan omstandigheden waarin ze zich niet thuis voelen, hoe kleiner de kans dat ze lang zullen overleven.

27. Op welk moment van de dag moet ik Microbiotic Max nemen?

Microbiotic Max kan op ieder moment van de dag genomen worden, maar het werkt het beste in je darmen als het net voor of tijdens de maaltijd wordt geconsumeerd in plaats van na je maaltijd.

28. Kan dit product als poeder worden ingenomen (zonder het door een drank te mengen)?

Microbiotic Max kan als poeder worden ingenomen, maar we raden aan het met water te consumeren, aangezien dat een positievere invloed heeft op de overlevingskansen van de bacteriën vergeleken met het consumeren als poeder.

29. Wat is de invloed van warmte op Microbiotic Max?

Omdat Microbiotic Max levende bacteriën bevat, kan blootstelling aan hoge temperaturen de levende bacteriën vernietigen en daarmee de effectiviteit beïnvloeden. Daarom raden we ten zeerste aan om dit product op een koele en droge plaats te bewaren en alleen te consumeren met vloeistoffen die een temperatuur hebben die lager is dan 25 °C.

30. Moet het in de koelkast worden bewaard?

Microbiotic Max hoeft niet in de koelkast te worden bewaard, aangezien het verpakt is in afgesloten zakjes, waardoor de integriteit van de levende bacteriën behouden blijft.

31. Moet Microbiotic Max bij de maaltijden worden geconsumeerd?

Je kunt Microbiotic Max met of zonder maaltijden consumeren. Voor de beste resultaten kun je het het beste vlak voor of tijdens je maaltijd consumeren.

32. Kan ik Microbiotic Max met heet of warm water nemen?

Dit wordt niet aanbevolen, omdat warmte de levende bacteriën in het product zal doden en daardoor de effectiviteit ervan zal beïnvloeden.

33. Kan ik Microbiotic Max mengen met mijn Formula 1 shake, thee, aloë of een ander product?

Met betrekking tot het mengen van Microbiotic Max met andere Herbalife Nutrition producten zoals een Formula 1 shake, Instant Theedrank, Herbal Aloëconcentraat of Collageen Skin Booster, raden we aan om Microbiotic Max toe te voegen aan een drank die al bereid/gemengd is en een temperatuur heeft van minder dan 25 ᵒC. We raden ook aan om de drank vervolgens meteen na het mengen te consumeren. Dit zal zorgen voor het hoogste aantal levende en actieve bacteriën, aangezien zowel blootstelling aan warmte als een omgeving waarin de bacteriën zich niet thuis voelen zo worden beperkt tot een minimum.

Bekijk ook het etiket voor instructies over de beste manier om dit product te consumeren.

34. Wat is de logica achter het nemen van probiotica met een shake? Andere merken raden aan het te consumeren op zichzelf (bijvoorbeeld als een shot), minstens 15 minuten voor een maaltijd, aangezien het gevoelige levende micro-organismen zijn die kunnen worden beïnvloed door het zuur en de temperatuur in de maag, net zoals voedsel een negatief effect zou kunnen uitoefenen.

Enkele wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat melk en voedingsmiddelen met melk in staat zijn de pH-waarden in de maag te neutraliseren, wat zorgt voor een verbeterde overleving in de darmen van probiotica die samen met voedingsmiddelen genomen worden. Het beschermende effect van melk of voedingsmiddelen met melk duurt lang genoeg voor een hoog percentage van de bacteriën om verdere delen van het gastro-intestinale stelsel te bereiken voordat pH-waarden in de maag te extreem worden om te kunnen overleven. Daarom raden we aan om Microbiotic Max toe te voegen aan een Formula 1 shake met melk, nadat deze bereid is (aangezien de warmte die vrijkomt tijdens het mengen in een blender de levende probiotica waarschijnlijk doodt) bij temperaturen lager dan 25 ᵒC en de gehele shake meteen na het mengen te consumeren.

35. Mag ik Microbiotic Max nemen als ik een gastro-intestinale aandoening heb of een andere medische indicatie?

Maagklachten kunnen in verband worden gebracht met tal van medische indicaties. Als je een medische indicatie hebt of als je medicijnen neemt, raadpleeg dan je zorgverlener om te bepalen of Microbiotic Max of andere Herbalife Nutrition producten geschikt zijn voor jou. We zijn er om jou te helpen. Als je de veelgestelde vragen hebt doorgenomen en nog steeds gezondheidsgerelateerde vragen of andere product-/ ingrediëntgerelateerde vragen hebt, neem dan contact op met info@nutrivida.be voor ondersteuning. We helpen je ook graag bij het beantwoorden van vragen die je zorgverlener wellicht heeft. Voel je vrij om hen door te verwijzen naar ons GCS ondersteuningsemailadres.

MARKETING

38. Hoe lang zal Microbiotic Max beschikbaar zijn?

Microbiotic Max zal een permanent product zijn en als zodanig voortdurend verkocht blijven worden.

video

Video Herbalife Microbiotic Max
Herbalife Nutrition Microbiotic Max


Ingredients

Herbalife Microbiotic Max Ingrediënten


Herbalife Microbiotic Max Eigenschappen
Klik op onderstaande foto om de Ingredienten te downloadenIngredienten Microbiotic Max
Reviews