Welkom

Herbalife

Herbal Aloe

Herbal Aloe

Zich van binnen goed voelen is één, dat goede gevoel uitstralen is een tweede. Ik kan u niet alleen helpen met de juiste, uitgebalanceerde voeding, ook voor het er goed uitzien kan ik u adviseren. Wilt u een strakkere huid met een mooie teint, verzorgd en glanzend haar of lekker schoon en fris ruiken? Ik kan u adviseren en begeleiden met de juiste huid- en haarverzorgingsproducten van Herbalife. Deze producten bieden voeding voor huid en haar, bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf en extra verzorging, zodat u weer gaat stralen.

 

Prachtig haar. Stralende huid.
Verander uw dagelijkse routine met de Herbal Aloe lijn – zes producten speciaal ontwikkeld om u van top tot teen te laten stralen. Bevat botanische ingrediënten en is vrij van parabenen en sulfaten. Mild genoeg voor iedereen, elke dag!

Verander uw dagelijkse routine met de Herbal Aloe lijn - zes producten speciaal ontwikkeld om u van top tot teen te laten stralen.Bevat botanische ingrediënten voor een prachtig gehydrateerde huid en haar dat zijdezacht aanvoelt. Vrij van parabenen en sulfaten, dus het is mild genoeg voor iedereen, elke dag!

 

  • VERSTERK & VERZACHT

Herbal Aloe Strengthening Shampoo 
Herbal Aloe Strengthening Conditioner 

 

  • VERFRIS & VERNIEUW

Herbal Aloe Bath & Body Bar  
Herbal Aloe Hand & Body Wash 

 

  • HYDRATEER & VOED

Herbal Aloe Hand & Body Lotion 
Herbal Aloe Soothing Gel