Welkom

Herbalife

Over Ons

Over Ons

Welkom bij Nutrivida.be

Het ontstaan van Nutrivida.be

Wij heten u van harte welkom op onze website Nutrivida.be

Over ons

Wij zijn een team van onafhankelijk Herbalife Distributeurs welke al enkele jaren actief bezig zijn met Herbalife. Door de jaren heen hebben we elkaar beter en beter leren kennen en is de passie die we delen voor Herbalife, uitgegroeid tot een (h)echte vriendschap.

Al jaren helpen wij mensen bij het behalen van hun gewenste doel. De meeste van onze klanten maken gebruik van Herbalife om af te slanken, spiermassa bij te komen, of gewoon gezonder te eten. De laatste tijd hebben we ook meer en meer sporters als klant, die op zoek zijn naar producten om hun sportprestaties te verbeteren.

Het ontstaan van Nutrivida.be

Het idee achter Nutrivida.be is ontstaan op het moment dat we samen besloten onze Herbalife producten ook online aan te bieden. Het leek ons dan ook een sterk voordeel dit samen te doen, om zo nóg meer kennis onder één dak te huisvesten. Hierdoor kunnen we u op de beste mogelijke manier ondersteunen en u van de beste mogelijke service voorzien.

Ons team omvat reeds 2 voedingscoaches, 1 sportclub en 1 Logistiek medewerker voor de opvolging van uw bestelling.
Nutrivida verkoopt sinds 2016 alle Herbalife producten online!

Nutrivida Herbalife Coach

Nutrivida.be: Uw voedingscoach voor uw persoonlijke doelstellingen

Vanuit onze persoonlijk interesse in (sport)voeding zijn wij bij Herbalife terecht gekomen. De producten van Herbalife zorgden ervoor dat het herstel na het sporten en het energiemetabolisme optimaal waren en wij waren allen in NO TIME verkocht! Wij waren én zijn zo dol op de producten dat wij al snel andere mensen wilden begeleiden met uitgebalanceerde voeding!

De Herbalife producten zijn ondertussen een onmisbaar en vast onderdeel geworden van onze gezonde en actieve levensstijl. De producten zijn écht wel de uitkomst. Wij weten dat ons lichaam iedere dag op een eenvoudige manier uitgebalanceerde voeding krijgt met herbalife. Dit willen willen we nu ook aanbieden via onze site

ONS DOEL

Wilt u afvallen, vitaler worden en zich energieker voelen, er beter uitzien of uw (sport)prestaties verbeteren? Met een op maat afgesteld programma kunt u uw doelstellingen bereiken.

Wij proberen u niet alleen te voorzien van informatie over de juiste Herbalife producten in combinatie met een evenwichtige, actieve levensstijl, maar wij zullen u ook begeleiden in het traject om uw doelstellingen te bereiken.

ONS KERNACTIVITEITEN

- Advies en verkoop Herbalife supplementen

- Persoonlijke begeleiding Herbalife Programma’s

- Opleiding & Begeleiding nieuwe Herbalife Distributeurs

Heeft u echter nog andere vragen en/of opmerkingen?
Aarzel niet om Contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar !

Contact

Nutrivida.be
Koralenhoeve 15
BE - 2160 Wommelgem