Welkom

Herbalife

SKIN

SKIN

Heeft u een heel droge huid, of juist een vettere huid? Wilt u een product waarmee uw huid er jonger uitziet en u zich daardoor ook jonger voelt? Of wilt juist heerlijk ruiken en profiteren van de verzachtende voordelen van natuurlijke aloë vera? Voor iedere specifieke situatie kan ik u adviseren welke productlijn u het beste kunt gebruiken om uw persoonlijke wensen waar te maken.

De basis van schoonheid ligt in gezonde voeding en daarbij het drinken van voldoende water. Ik kan u echter de producten bieden om u nét dat beetje extra te geven. Betere voeding voor huid en haar en bescherming tegen omgevingsfactoren, maar ook lekker geurend lekker in uw vel zitten. Neem contact met me op om net dát beetje extra te gaan stralen.

Herbalife SKIN VIDEO

Herbalife is SKIN-oplossing op basis huidverzorging voeding die ingrediënten, plantaardige en extracten balanceert met een bewezen wetenschap voor een luxe ervaring en gezonder uitziende huid elke dag.

6 stappen naar een schonere huid

Voor een frisse uitstraling is het van essentieel belang uw huid schoon te houden. Daarom is het hebben van een goede cleanser als onderdeel van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine zo belangrijk.

Volg onderstaande tips van schoonheidsexpert Jacquie Carter om u goed op weg te helpen…

1. Reinig twee keer per dag. Iedere ochtend en iedere avond voor het slapen gaan. Omdat uw huid er schoon uit ziet, wil dat nog niet zeggen dat deze dat ook echt is. Ondanks dat u ze niet kunt zien, zijn er waarschijnlijk veel onzichtbare onzuiverheden, zoals vervuiling, die zich op de oppervlakte van uw huid bevinden.

2. Vermijd de gangbare zeep. Neem liever een gezicht cleanser die mild is en speciaal ontwikkeld voor uw huidtype. Gevoelige huid in het bijzonder kan een reactie geven als het product dat u gebruikt te sterk is.

3. Reinig uw huid met lauwwarm water na het wassen. Het gebruik van water dat te warm of te koud is kan uw huid irriteren.

4. Exfolieer minstens eenmaal per week. Subtiele exfoliatie verwijdert dode huidcellen en laat een gladdere, heldere teint achter. Zorg ervoor dat u, net als bij de cleanser, kiest voor een scrub die bij uw huidtype past.

5. Wees voorzichtig met het reinigen rond de ogen en het aanbrengen van oogcrème. De huid rond de ogen is het dunste stukje huid van het lichaam,
dus behandel het altijd met extra zorg.

6. Trakteer uzelf zo af en toe op een gezichtsbehandeling als dat mogelijk is. Net zoals u naar de tandarts gaat om uw tanden schoon te laten maken, zo heeft ook uw huid een diepe reiniging nodig! De frequentie en het type
gezichtsbehandeling zal afhangen van uw huidtype.

 

Carolin Klussmann Herbaife    

Carolin Klussmann, PhD.

Gevestigd dermatoloog Carolin Eva Sophie Klussmann, PhD. heeft met enkele toonaangevende experts op het gebied van gezondheid en voeding in de Herbalife Nutrition Advisory Board samengewerkt.

 

De schoonheids- en huidverzorging industrieën worden gedomineerd door 's werelds zoektocht naar de eeuwigdurende jeugd. Met zoveel antiverouderingsproducten op de markt, zochten we naar de waarheid tussen al die mythen, om vast ie stellen waardoor Herbalife SKIN een ideaal huidverzorging regime is. Met hulp van dermatoloog Caroline Eva Sophie Klussman , PhD., bediscussiëren we hoe we de natuurlijke huidveroudering kun tegengaan en wat de belangrijkste voordelen zijn van op wetenschap gebaseerde huidverzorging.

Als het op huidveroudering aan komt, hebben de meeste mensen gehoord van vrije radicalen. Maar Carolin Klussman benadrukt ook de rol van andere veranderingen in de huid. "De epidermis (buitenste laag van de huid) wordt dunner naarmate we ouder worden en het aantal pigment bevattende cellen neemt af in aantal, maar toe in grootte," legt ze uit. "Dit kan ouderdomsvlekjes veroorzaken in delen van de huid die aan de zon blootgesteld worden en als resultaat kan de huid er dunner en lichter uit zien."

Een drogere teint, rode spinachtige aders en huid die er "leerachtig en verweerd" uit ziet wordt ook een normale zaak naarmate we ouder worden. Klussmann legt uit dat dat komt door veranderingen in de dermis (tweede laag van de huid); van uitdroging door een verminderde talgproductie van de klieren tot afbrekende haarvaatjes (zichtbaar als rode spinachtige aders) en een verminderde productie van collageen en elastine. Om de effecten van deze natuurlijke veranderingen tegen te gaan, stelt onze vaste dermatoloog voor om de juiste bescherming tegen de zon te gebruiken, een evenwichtig voedingsplan te hebben en effectieve huidverzorging. "Neem iedere ochtend en avond 2-3 minuten de tijd om goed voor uw huid te zorgen met de juiste producten," raadt ze aan.


"Het behouden van een goed huidverzorgingsregime zal de huid helpen in balans te raken en dat te blijven."

Wat zijn dus de belangrijkste componenten van effectieve huidverzorging? Als eerste en belangrijkste adviseert Klussmann producten te vermijden die te veel conserveermiddelen bevatten. Ze onthult: "Deze middelen verstoren de vochtbalans van de huid en kunnen de huid laten uitdrogen." Het is algemeen bekend om vitaminen te nuttigen als onderdeel van de voeding, maar volgens Klussmann kunnen ze ook een belangrijke rol spelen in de huidverzorging. Ze legt uit: "Het plaatselijk aanbrengen van vitaminen (net zoals het consumeren ervan met een evenwichtig dieet) kan helpen bij het benutten van de antiverouderingsvoordelen, van het verbeteren van de textuur van de huid en de toon tot het terugdringen van de kringen onder de ogen."

De goed geïnformeerde dermatoloog raadt in het bijzonder op wetenschap gebaseerde huidverzorging aan die vitaminen B, E, C en A bevat, welke allemaal bewezen helpen bij het tegengaan van de schadelijke effecten van "blootstelling aan de zon en andere omgevingsfactoren die de epidermis ontdoen van zijn beschermende antioxidanten."


"We kunnen het natuurlijke proces van huidveroudering niet stoppen, maar we kunnen het wel vertragen."

Klussmann onthult: "Vitamine B stimuleert de bloedsomloop en geeft de huid een gezonde uitstraling." En over de bekendste vitamine voor een gezonde huid zegt ze het volgende: "Vitamine E is een zeer effectieve antioxidant die vrije radicalen, één van de grootste oorzaken van voortijdige huidveroudering, helpt te bestrijden." Net als vitamine E, is volgens Klussmann vitamine C ook een "krachtige antioxidant," bekend om zijn vermogen om de coliageenproductie te stimuleren, het proteïne dat de huid helpt om stevig te blijven. Ze beschouwt vitamine A ook als "een goede voedingsstof tegen veroudering" aangezien het helpt bij de wederopbouw van huidweefsel, waardoor het "een essentiële vitamine is voor het helen van beschadigingen aan de huid." "Je kunt je niet passief opstellen als het aan komt of het zorgdragen voor je huid," concludeert Klussmann. We kunnen het natuurlijke proces van veroudering niet stoppen, maar we kunnen het wel vertragen. Zelf als we nog wat jonger zijn, is het slim om te investeren in goede huidverzorgingsproducten en evenwichtige voeding."

 

Herbalife Skin