Welkom

Herbalife

Aloe Drank

Aloe Drank

Herbalife Aloë Vera Drank

Een verfrissende drank, gebaseerd op Aloë Vera !

Herbalife is er in geslaagd om de organische voedingsstoffen uit de Aloe Vero plant te onttrekken. Dit destillaat hebben ze gebruikt als basis voor de Aloe Vera drank. Deze drank is een verfrissende afwisseling op uw dagelijkse inname aan water en zorgt er bijgevolg voor dat u met veel meer plezier en smaak uw dagelijkse hoeveelheid water drinkt. De kalmerende kruiden uit de Aloe Vera plant zorgen daarbij ook nog een voor een verbeterde spijsvertering.

 

Wat is het verschil tussen 'Herbal Aloe Drank' & 'Herbal Aloe Max' ?

Herbalife Aloe Drank

Herbal Aloë Drank

Herbal Aloësiroop van Herbalife bevat 40% Aloë Vera Sap en is een verfrissende siroop om water een verfrissende citrustwist te geven. Herbal Aloë drank is gemaakt van het aloëblad.


Herbal Aloë Max

Aloë Vera Max Drinksiroop bevat 97% Aloë Vera Sap en biedt de hoogste concentratie aloë beschikbaar. Geniet van de voordelen van geconcentreerde aloë en geef uw water een verfrissende twist ….

Herbal Aloësiroop is de ideale manier om te genieten van een evenwichtige, verfrissende en heerlijke smakende drank om u te helpen uw vloeistofinname te verhogen.

Drink voldoende water

Voedingsdeskundigen raden aan om elke dag minimaal 1.5 liter water te drinken om onze lichaamsfuncties optimaal te laten werken. Als je weet dat ons lichaam voor het grootse deel (bijna 75%) uit water bestaat, weet je ook hoe belangrijk het is elke voldoende water te drinken. Dit is voor de meeste toch wel een heuse opdracht, of een saaie, smaakloze bedoening.

Aloe Vera Drank van herbalife maakt deze opdracht tot een genot, door de lekkere verfrissende smaak.

Water aangevuld met Herbalife Aloe vera drank wordt nu plots lekker én heel gezond.

Meer water, minder frisdrank dankzij Herbalife Aloe Vera Drank

Een bijkomend effect hiervan is dat het drinken van een heerlijke smakende glas (Aloe vera) water, u minder zin gaat geven in zoete frisdrank. Steeds opnieuw smaakloos water drinken, doet u op den duur grijpen nar een (zoete) frisdrank. Toevoeging van Aloe vera aan uw water zal u du niet alleen meer water doen drinken, het zal u ook helpen van de frisdrank af te blijven. 2 vliegen in 1 klap.

Voordelen van Aloe Vera Drank

  • Herbalife heeft een procedé ontwikkeld om de plantensappen uit de Aloe Vera Plant te stabiliseren en zo de natuurlijke organische ingrediënten zoveel mogelijk te bewaren.

  • Omdat de Aloe Vera gebruikt voor herbalife supplementen onttrokken is aan het volledige blad (Aloë Barbadensis Miller), bevat Aloë Plantenconcentraat belangrijke enzymen, aminozuren en mineralen.

  • Kamille is een ingrediënt met milde en verzachtende kwaliteiten. Het is een bekend en in de Oudheid veel gebruikt kruid dat in Angelsaksische landen erg populair is.

  • Natuurlijk Citroenzuur – Een anti-oxidant.

  • Luzerne-extract – Rijk aan calcium, magnesium, kalium en bètacaroteen. Een effectief tonicum.

Herbalife Aloë Vera Drank is een drank gemaakt door Herbalife. De Aloë Vera-drank bevat aloë vera-gel, die bekend staat om zijn vele gezondheidsvoordelen, waaronder het helpen bij de spijsvertering, het ondersteunen van een gezond immuunsysteem en het bevorderen van de gezondheid van de huid.

De Herbalife Aloë Vera drank bevat ook andere ingrediënten zoals citroenzuur, kaliumsorbaat en natriumbenzoaat om het product te helpen behouden en de smaak te verbeteren. Het is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals onder andere mango, origineel en cranberry.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel aloë vera veel gezondheidsvoordelen heeft, het geen wondermiddel is voor alle gezondheidsproblemen. Zoals met elk supplement of gezondheidsproduct, is het belangrijk om met een zorgverlener te praten voordat u het gebruikt, vooral als u reeds bestaande medische aandoeningen heeft of medicijnen gebruikt. Bovendien is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het product afkomstig is van een gerenommeerde en betrouwbare fabrikant.