Welkom

Herbalife

Active Mind Complex

Active Mind Complex

Normale prijs: € 46,25

Special Price € 32,90

Originele Herbalife Producten *
Vandaag besteld, zelfde werkdag (Ma-Vr) verstuurd *
Slechts €6.95 verzendkosten, gratis vanaf €90.00 *
Veilig online betalen met MultiSafepay

Veilig online betalen met MultiSafepay


* Verplichte velden

Normale prijs: € 46,25

Special Price € 32,90

Description

Details

Active Mind Complex 60 capsules

Herbalife Active Mind Complex is een voedingssupplement om de cognitieve functie en mentale alertheid te ondersteunen. Het bevat een mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder cafeïne, groene thee-extract, L-theanine en bacopa monnieri-extract.

Cafeïne is een bekend stimulerend middel dat kan helpen de energie en focus te verhogen. Groene thee-extract is rijk aan antioxidanten en het is aangetoond dat het de hersenfunctie verbetert en het risico op cognitieve achteruitgang vermindert. L-theanine is een aminozuur dat voorkomt in theebladeren en dat ontspanning kan bevorderen zonder slaperigheid te veroorzaken. Bacopa monnieri-extract is een ayurvedisch kruid dat van oudsher wordt gebruikt om het geheugen en de cognitieve functie te verbeteren.

Ondersteun jouw mentale prestaties* en blijf de controle houden over dagelijkse taken, zelfs op je meest hectische dagen. Active Mind Complex is ontwikkeld met een wetenschappelijk bewezen gepatenteerd spearmint ingrediënt met vele voordelen.

Geformuleerd met een mix van zorgvuldig geselecteerde vitaminen zoals foliumzuur, pantotheenzuur en vitamine C, B6 en B12, helpt Active Mind Complex bij de ondersteuning van normale psychologische functies, mentale prestaties en de werking van het zenuwstelsel.

Zorg elke dag voor jouw cognitieve gezondheid* met Active Mind Complex - slimme voeding voor gezonde hersenen.

Herbalife Active Mind Complex

Herbalife Active Mind Complex

Belangrijkste voordelen en kenmerken:

  • Ontwikkeld met een gepatenteerd spearmint extract, een wetenschappelijk bewezen ingrediënt met een unieke combinatie van natuurlijk verkregen polyfenolen waaronder rosmarinezuur.
  • Bevat foliumzuur en vitamine C, B6 en B12 om normale psychologische functies te helpen ondersteunen.
  • Bevat pantotheenzuur, dat bijdraagt tot normale mentale prestaties
  • Vitamine C, B6 en B12 dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel
  • Geschikt voor veganisten
  • Glutenvrij

Active Mind Complex Herbalife

Gebruiksaanwijzing Active Mind Complex

Neem 2 capsules per dag bij de maaltijd. Gebruik dit product binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl.

* Pantotheenzuur

Active Mind Complex Herbalife

Herbalife Active Mind Complex Ingredienten

Herbalife Immune Booster Ingrediënten

Herbalife Immune Booster Ingrediënten

Herbalife Active Mind Complex is een voedingssupplement dat op de markt wordt gebracht als een product ter ondersteuning van de cognitieve functie, focus en mentale prestaties. Het bevat een mix van kruiden, vitamines en mineralen, waaronder Bacopa monnieri, Ginkgo biloba, Panax ginseng en vitamine B6, B9 en B12.

Bacopa monnieri is een kruid dat traditioneel in de Ayurvedische geneeskunde wordt gebruikt om de cognitieve functie en het geheugen te ondersteunen. Ginkgo biloba is een boom afkomstig uit China die al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege zijn potentiële cognitieve verbeterende eigenschappen. Panax ginseng is een plant die ook traditioneel wordt gebruikt in de Chinese geneeskunde om de cognitieve functie te ondersteunen en vermoeidheid te verminderen.

Vitaminen B6, B9 en B12 zijn essentiële vitamines die een rol spelen bij verschillende lichaamsfuncties, waaronder de gezondheid van de hersenen. Ze zijn betrokken bij de productie van neurotransmitters, dit zijn chemische boodschappers in de hersenen die signalen tussen neuronen overbrengen.

Hoewel sommige studies suggereren dat de ingrediënten in Herbalife Active Mind Complex cognitief verbeterende eigenschappen kunnen hebben, is er meer onderzoek nodig om de effecten van dit supplement volledig te begrijpen. Het is belangrijk op te merken dat voedingssupplementen niet worden gereguleerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en mogelijk niet zo streng worden getest als voorgeschreven medicijnen. Het wordt aanbevolen dat u met uw zorgverlener spreekt voordat u met een nieuw voedingssupplement begint.

video

Video Herbalife Immune booster
Ingredients

Herbalife Active Mind Complex Ingredienten


Herbalife Immune Booster Ingrediënten


Herbalife Immune Booster Ingrediënten

Reviews