Welkom

Herbalife

Herbalife scoort bij Rode Duivels

Herbalife scoort bij Rode Duivels

Herbalife België is vanaf vandaag de officiële voedingspartner van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Vanaf vandaag kunnen de Rode Duivels, Red Flames, spelers van U21 en de scheidsrechters rekenen op nutritionele ondersteuning vanuit Herbalife.

Kris Van Crombrugge, sportarts van de Rode Duivels, is erg tevreden met de nieuwe voedingssupplier.

"De impact van betrouwbare sportvoeding voor een atleet is niet te onderschatten om een optimale sportprestatie te garanderen en om blessures te voorkomen. Met Herbalife24, specifiek ontwikkeld voor topsporters, zetten we een volgende stap in onze sportieve ambities."

Herbalife scoort bij Rode Duivels

Herbalife België is vanaf vandaag de officiële voedingspartner van de Koninklijke Belgische Voetbalbond

Contract als voedingssupplier van Koninklijke Belgische Voetbalbond

Binneeeuuuhhh! Als specialist in sportvoeding heeft Herbalife een gegeerd contract beet. Sinds 1 juni 2017 mag de gloednieuwe voedingspartner van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) de Rode Duivels en Red Flames bijstaan op het vlak van voeding en sportvoeding. Met haar jarenlange ervaring en wetenschappelijke aanpak is Herbalife vandaag uitgegroeid tot een wereldspeler in nutritionele ondersteuning voor mensen met een actieve levensstijl.

Herbalife en de KBVB sluiten een samenwerking voor 2 jaar, tot eind mei 2019. Daarbij zal Herbalife als voedingssupplier zowel de nationale elftallen adviseren – de Rode Duivels en de Red Flames – als de spelers van de U21 en het team scheidsrechters.

Met een duidelijke focus op gezonde voeding en een actieve levensstijl, sluit sportsponsoring perfect aan op de visie van Herbalife. Concreet stelt de voedingsspecialist haar volledige productassortiment ter beschikking, met specifiek de sportvoedingslijn Herbalife24 die ontwikkeld werd in samenwerking met wetenschappers en voedingsdeskundigen.

Van topsporter tot rustige jogger

Kris Van Crombrugge, sportarts van de Rode Duivels, is erg tevreden met de nieuwe voedingsadviseur: “De impact van betrouwbare sportvoeding voor een atleet is niet te onderschatten om een optimale sportprestatie te garanderen en om blessures te voorkomen. Met Herbalife24, specifiek ontwikkeld voor topsporters, zetten we een volgende stap in onze sportieve ambities.”

Kobe Vanhaecke, Country Director Herbalife België, Nederland en Malta: “Herbalife België is trots om de voedingspartner van de KBVB te zijn. Wij kijken ernaar uit om onze nationale elftallen, zowel bij de heren als dames, bij te staan op het vlak van voeding en sportvoeding. Herbalife staat voor een gezonde, actieve levensstijl waarbij we mensen helpen hun leven te veranderen en hun dromen te realiseren. En natuurlijk hopen we álle sporters te inspireren, ook de rustige jogger of recreatieve fietser. Want de voeding van Herbalife is zowel voor topsporters een meerwaarde als voor iedereen die een gezonde en actieve levensstijl nastreeft.

Koen De Brabander, Secretaris-generaal van de KBVB, is zeer tevreden met het afgesloten partnership: “Deze nieuwe samenwerking met een gerenommeerde partner uit de voedingssector zet onze ambitie in de verf om steeds progressie te willen maken. We zijn dan ook verheugd om onze nationale ploegen te ondersteunen met de producten en de expertise van Herbalife.”

Herbalife werkt ook samen met Cristiano Ronaldo voor de sportdrank CR7 Drive – een moderne sportdrank met natuurlijke smaak- en kleurstoffen om snel brandstof te geven aan workouts en de hydratatie te verbeteren.

Over Herbalife International

Herbalife is een van ’s werelds belangrijkste aanbieders van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport en fitness en verzorgingsproducten voor mensen die een evenwichtige levensstijl nastreven.

Wetenschappelijk onderzoek staat aan de basis van de ontwikkeling van de producten van Herbalife. Alle producten worden exclusief aangeboden via een netwerk van meer dan een miljoen onafhankelijke distributeurs wereldwijd. Zij begeleiden hun klanten intensief en maken programma’s op maat.

Dit is het dieet van de Rode Duivels

Dit is het dieet van de Rode Duivels

Met welk dessertje kan je Driesje het meest plezieren? Welk hapje smelt op de tong van Vertonghen? En mag Kevin zijn pilsje drinken voor de match? Een Bueno voor Romelu?

Wij strikten een unieke chefkok, jawel, Bart Dewulf - verantwoordelijk voor alle food en beverages van de Red Devils. We vroegen hem de kookplunje van het lijf.

Welke duivelse gerechtjes schotelt hij voor aan ons nationale elftal?

Duivel doet al

Bart gaat met het nationale elftal mee op verplaatsing, de wereld rond, zeg maar. Hij coödineert alles wat met voeding te maken heeft. In België verblijven de voetballers steeds in hetzelfde hotel, en dan leer je de interne keuken snel kennen. In het buitenland ligt dat iets moeilijker, maar Bart gaat moeiteloos op zijn doel af. Een man om van te snoepen dus. Ha!

Pannenkoeken met suiker

Is het Duivels dieet dan toch minder strikt dan gedacht? Op een matchdag krijgen de atleten pannenkoeken met suiker voorgeschoteld als dessert. Al wordt dit toetje wel voorafgegaan door een strikt hoofdgerecht van pasta (zelfgemaakt, uiteraard), witte vis, olijfolie, gegrilde kip zonder een spoortje vet, tomatensaus en wat kaas. Als voorgerechtje is er zalm.

Herbalife Pannenkoeken

Gamba's

Eén dag voor de wedstrijd wordt al het rood vlees verbannen, geen kalfs- of varkensvlees meer op het menu. Waarom? Te vettig... De voorkeur gaat naar gevogelte en witte vis. In tegenstelling tot andere dagen is frisdrank op deze dag wél toegelaten. Enkele dagen voor en na de match is er meer ruimte voor flexibiliteit qua voeding. Het favoriete gerecht van de Duivels is dan unaniem: gamba's (van een lokale gamba-boer, welteverstaan).

Daarnaast is er voor de Duivels een 24/7 smoothiebar, waar ze zich kunnen bezondigen aan groentensapjes, vruchtendrankjes, Herbalife-shakes, etc...

Smoothies