Welkom

Herbalife Distributeur Belgie Inloggen om prijzen te bekijken   Onafhankelijk Herbalife Distributeur - Van de Vel G. - Koralenhoeve 15 - 2160 Wommelgem

Afslanken met Herbalife

Afslanken met Herbalife

Gezond Afslanken met Herbalife

Indien u wilt afslanken, moet u echt geen calorieën gaan tellen of honger lijden.

Afslanken met Herbalife betekent om te beginnen een (ongezond) ontbijt te vervangen door een gezond herbalife ontbijt. Het ontbijt is namelijk de belangrijkste maaltijd van de dag. Dus waarom deze niet meteen goed doen?

Dus niet heel de dag calorieën, grammetjes afwegen en voortdurend denken wat wel en net kan.

Afslanken met herbalife is veel eenvoudiger!

2x shaken + 1 hoofdmaaltijd

Gezond Afslanken met Herbalife

Vervang uw traditionele ontbijt door het herbalife ontbijtpakket welke een volwaardige maaltijdvervanger bevat.
Aangevuld met 1 volwaardige hoofdmaaltijd en nogmaals een herbalife shake.

Neem daarbij minstens 2 gezonde tussendoortjes, al dan niet van Herbalife, en drink voldoende water.

Op deze manier krijgt u de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden binnen op het juiste moment.

Resulaat gegarandeerd!

Visceraal vet Video

 

Herbalife gezond afslanken

Gezond afslanken met Herbalife kan perfect. Het afslankprogramma van Herbalife is ideaal als u doeltreffend gewicht wilt verliezen.

Eiwitten in herbalife om af te slanken

Elke dag de juiste hoeveelheid en juiste eiwitten binnenkrijgen, is essentieel voor ons lichaam. Eiwitten zorgen niet alleen voor het herstel en de opbouw van spiermassa, maar zorgen er ook voor dat u gezonde en goed calorieën binnen krijgt. Eiwitten zorgen namelijk voor een verzadigd gevoel en geven maar een beperkte schommeling in de bloedsuikerspiegel. Dit is tegenstelling tot (snelle) suikers welke onmiddellijke dikmakers zijn!

Mensen die willen afslanken, gaan meestal minder eten. Dit kan een correcte oplossing zijn (indien er effectief te veel gegeten wordt), maar meestal gebeurt het dan ook dat er minder en bijgevolg te weinig eiwitten worden gegeten.

Een herbalife voedingsshake met de juiste hoeveelheid eiwitten zal u helpen af te slanken. Indien ons lichaam niet voldoende eiwitten binnenkrijgt, zal ons lichaam dit tekort aan eiwitten gaan zoeken op plaatsten waar nog wél eiwitten (aminozuren) beschikbaar zijn. Deze eiwitten vindt ons lichaam meteen terug in onze spieren (en organen). Dit resulteert in spierafbraak. De vetmassa blijft behouden. De spiermassa zal afnemen.

Erger nog: een lagere spiermassa zal ons basaalmetabolisme (wat ons lichaam zo op ene dag verbrandt) vertragen, waardoor nog minder vetten zullen worden verbrand. Indien het voedingspatroon gelijk blijft (aantal calorieen), zal onze vetmassa zelfs toenemen. Uiteraard is dit niet de bedoeling als we gezond willen afslanken.

Slank gezond af met Herbalife!

Wat maakt afvallen met Herbalife zo anders?

Iedereen lichaam is verschillend. Iedereen reageert dan ook anders op bepaald voedingsstoffen, trainingsschema's, ...
Indien u wit afvallen met herbalife, bent bij Nutrivida.be aan het juiste adres. Wij leveren originele Herbalife producten snel, betrouwbaar bij u aan huis. Afvallen met herbalife is niet moeilijk als u zou denken.

" A Herbalife shake a day, keeps the doctor away "

Afvallen met Herbalife

Afslankthee herbalife
De thermodrank van Herbalife kan u helpen af te slanken. De Herbalife afslankthee is ideaal om uw metabolisme op gang te trekken en u de nodige energie te geven die u nodig heeft om uw dag door te komen. Daarbij is deze nog verkrijgbaar in verschillende lekkere smaken. Mmmm ...!


Deze afslankthee van herbalife is caloriearm en kan u gewoon met water mengen. Dit zowel koud als warm. (Wij raden wel warm voor extra aroma, maar koud is deze perect drinkbaar én lekker). De herbalife thee om af te vallen is gebaseerd op een unieke combinatie van zwarte thee, groene thee en verschillende soorten kruiden die u meteen meer energie geven.

Cafeïne
Drinkt veel koffie en/of thee? Veel koffie en/of thee drinken kan ervoor zorgen dat er meer vrije radicalen in uw lichaam komen. Deze kunnen er op hun beurt dan weer voor zorgen dat de essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen minder of niet worden opgenomen. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

De ingrediënten in de herbalife Kruidendrank om af te vallen zijn minder agressief dan de cafeïne uit bijvoorbeeld koffie of energy drinks.

 

Herbalife afslankprogramma Schema

 • Afslanken met Herbalife : de Afslankfase:

Tijdens de afslankfase vervangt u 2 maaltijden door de Herbalife maaltijdvervangende voedingsshake. (Deze is verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken).

U neemt dus 2 herbalife shakes per dag, en daarnaast neemt u 1 uitgebalanceerde volwaardige maaltijd. Daarbij minstens twee tussendoortjes tussen de maaltijden door en drinkt u minstens 2 liter water per dag.

 • Afslanken met Herbalife: de Stabilisatiefase

Na de afslankfase waarin u uiteraard vet bent verloren, is het belangrijk om dit gewicht te behouden. In de stabilisatiefase gaat u vervangt u enkel nog maar uw ontbijt door het herbalife ontbijt (Herbalife shake, Aloe Vera, Kruidendrank). Vanaf nu kan en mag u 2 gezonde 'normale' volwaardige maaltijden nemen.

 

Herbalife afslankshakes

Het zal voor menig persoon een bekend probleem zijn, je wilt graag afvallen, maar het lukt niet goed. Herkenbaar?

→ Kies dan voor de formula 1 voedingsshake van Herbalife! Dat we af moeten vallen, dat zal voor velen wel duidelijk zijn. Waar in sommige delen van de wereld nog steeds mensen sterven van de honger, is in het westen inmiddels overgewicht juist een belangrijke doodsoorzaak aan het worden. We eten onszelf gewoon ongezond en zelfs soms dood. Dat wil je natuurlijk voorkomen en daarom komt de formula 1 voedingsshake zo goed van pas.

Gewicht verliezen is immers geen gemakkelijke zaak, veel mensen hebben al vele diëten uitgeprobeerd, zijn kilo’s kwijt geraakt en zijn vervolgens ook net zo hard weer aangekomen. Dat is natuurlijk ontzettend demotiverend en je zult daardoor misschien de neiging krijgen om dan maar helemaal nooit meer een poging te doen en je maar te verzoenen met het feit dat je nu eenmaal te zwaar bent. Dat zou echter zonde zijn, want een te hoog lichaamsgewicht kan voor veel problemen zorgen. 

En het is bovendien ook gewoon niet nodig om te zwaar te zijn, als je gebruik maakt van de formula 1 voedingsshake dan zul je zeker de nodige kilo’s kwijtraken en op gewicht kunnen komen!

Formula 1 voedingsshake biedt voordelen

Het dubbele van diëten is dat je een gezonder lichaam wilt realiseren, maar dat je dit doet door flink in je dagelijkse menu te schrappen. Vaak leidt een dieet er dan ook toe dat je te weinig van bepaalde essentiële stoffen binnen krijgt. Hier heb je geen last van als je gebruik maakt van de formula 1 voedingsshake, deze bevat namelijk:

 • vitaminen
 • mineralen
 • koolhydraten
 • eiwitten

En alles in zo’n verhouding dat het zo optimaal mogelijk is voor jouw lichaam. Op die manier zorg je ervoor dat je gewicht verliest, zonder dat dit ten koste gaat van jouw gezondheid. Dat is één groot voordeel van het gebruik van de formula 1 voedingsshake, een ander groot voordeel is het feit dat het gewoon heel erg gemakkelijk is. Bij andere diëten moet je vaak aan de slag met calorieën tellen of je moet je precies houden aan de recepten die zij voor ieder moment van de dag uitgeschreven hebben. Dat betekent vaak een lange boodschappenlijst met allemaal producten die je normaal nooit in huis zou halen en het betekent ook dat je lang in de keuken moet staan om alles klaar te maken. Met de formula 1 voedingsshake heb je dit probleem niet, je kunt de mix gewoon mengen met water of een melksoort naar keuze, dus geen lange boodschappenlijsten en het is ook nog eens zo klaar! Ideaal dus voor onze drukke levens!

Afslanken met herbalife is dus heel eenvoudig. De basis van het herbalife afslankprogramma is dus de Formule 1 voedingsshake:

De Herbalife Formule 1 voedingsshake biedt de uitgebalanceerde voeding die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren.
Met uitgebalanceerd bedoelen we de juiste stoffen in de juiste verhouding.

Als u wilt afslanken, zijn herbalife shakes ideaal voor u! Onze Herbalife Shakes om af te slanken zijn heel lekker, zitten boordevol hoogwaardige eiwitten uit melk en soja, bevatten de juiste macronutrienten (eiwitten, koolhydraten, vetten) in de juiste verhouding en daarbovenop nog plantenextracten en kruiden.

Wanneer u dus probeert af te slanken met Herbalife, zal de F1 shake uw ideale partner zijn. U zal alle essentiële vitaminen, mineralen, koolhydraten en proteïnen binnenkrijgen zonder een overschot aan calorieën.

De formule shakes hebben overal ter wereld mensen geholpen bij het behalen van hun doel: afslanken!

 

Herbalife afvallen prijzen

Wilt u weten wat de prijzen als u wilt afvallen met Herbalife? Maak dan volledig vrijblijvend een account aan een bekijk meteen de afvallen herbalife prijs.

 

Afvallen met het eiwitdieet

 • Wil je afvallen met het eiwitdieet en ben je benieuwd hoe je dat het best aan kunt pakken? 
 • Benieuwd hoe het eiwitdieet werkt en hoe je er daarmee voor zorgt dat je  blijvend gewicht kunt verliezen? 
 • Wij leggen het je uit, zodat je zelf aan de slag kunt met het eiwitdieet.
 • Eiwitten zijn gekoppelde aminozuren

Eiwitten bestaan uit gekoppelde aminozuren, het zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam. Je cellen, je spieren en het DNA zijn voor een groot deel opgebouwd uit eiwitten, het is van belang dat je daarvan voldoende inneemt. Je kunt afvallen met het eiwitdieet door je lichaam de juiste bouwstoffen aan te leveren om te groeien en aan de andere kant te minderen met koolhydraten. Koolhydraten zorgen voor de energievoorziening, een teveel slaat het lichaam op als vet-reserve. Dat is met eiwitten niet het geval, waardoor het eiwitdieet je helpt om op een gezonde manier af te vallen.

 • Minderen met koolhydraten

Het is binnen het afvallen met het eiwitdieet in ieder geval van belang om te gaan minderen met koolhydraten. Probeer minder calorieën in te nemen, aangezien die over het algemeen afkomstig zijn uit koolhydraten. Dit zijn als het ware suikers, die ervoor zorgen dat je meer dan voldoende energie tot je beschikking hebt. Minder je met koolhydraten binnen het eiwitdieet? Je voorkomt daarmee dat je lichaam het overtollige suiker om zal zetten in vet, zodat je kunt afvallen en je toe kunt werken naar het gewicht dat je voor ogen hebt. Je kunt natuurlijk ook een gratis dieetschema gebruiken om te bepalen wat je dagelijks moet eten om af te vallen.

 • Hoogwaardige eiwitten en gezonde vetten

Binnen het eiwitdieet is het aan de andere kant van belang om gebruik te maken van voeding met hoge kwaliteit eiwitten. Je kunt daarvoor kiezen voor de bekende eiwitshakes, maar ook meer reguliere voeding is goed geschikt. Ga op zoek naar voedingsmiddelen waar relatief veel eiwitten in zitten, zodat je daarvan voldoende kunt innemen. Het is daarnaast een goed idee om voeding te kiezen met gezonde vetten, vette vis is daarvan bijvoorbeeld een goed voorbeeld. Je zorgt met de eiwitten en vetten voor de belangrijke voedingsstoffen, terwijl je minder met koolhydraten die het lichaam veelal omzet in vet.

 • Gezonder eten en meer bewegen

Je kunt afvallen met het eiwitdieet door de balans binnen je voeding op een gezonde wijze te verschuiven. Wil je meer afvallen en ervoor zorgen dat je het lagere gewicht kunt behouden? Dan is het verstandig om meer te gaan bewegen en voor jezelf op te schrijven hoe je voeding bijdraagt aan je lagere gewicht. Je kunt afvallen met het eiwitdieet en jezelf als het ware leren om gezonder te leven. Je zorgt er met het eiwitdieet op die manier voor dat je blijvend gewicht kunt verliezen en je geen last zal krijgen van het Jojo-effect.

Herbalife Ontbijt Programma

Afslanken en Ketose

Afvallen en ketose

Het internet staat vol met manieren om af te slanken, verschillende soorten diëten, en zo veel meer manier om af te slanken.
Eén van de meeste besproken diëten van de laatste jaren is het ketose dieet.

Dit is een manier om af te vallen waarbij er zeer weinig en geen koolhydraten meer gegeten worden, maar wel zeer veel eiwitten en gematigd (gezonde) vetten.

Wat is Ketose?

'Ketonen' zijn een bijproduct welke ontstaat bij een langdurige vetverbranding. Bij een langdurige vetverbranding komen namelijk grote hoeveelheden ketonen in de bloedbaan terecht. Men spreekt van ketose wanneer er zich een grote hoeveelheid ketonen is het bloed bevindt. Op het moment dat er zich een grote hoeveelheid ketonen in het bloed bevindt (ketose), raakt het lichaam in ketogene toestand.

Wat is een ketogene toestand?

Koolhydraten zijn de primaire energiebron voor ons lichaam. Dit wilt zeggen dat ons lichaam eerst koolhydraten zal gebruiken én verbranden om energie te verkrijgen. Dit komt omdat koolhydraten relatief eenvoudig om te zetten zijn in energie door ons lichaam.

Een ketogene toestand wordt bekomen door een langere tijd geen of weinig koolhydraten meer te eten. Vooral de eerste 2 weken is het belangrijk om per dag niet meer dan 60 gram koolhydraten te nemen. (!) Dit is écht niet veel.

Omdat ons lichaam gewoon koolhydraten te gebruiken als energiebron en deze er maar in beperkte mate meer zijn, zal ons lichaam op zoek gaan naar een andere energiebron: Vet!

Al binnen de periode van 3 dagen op geen of weinig koolhydraten zal ons lichaam (lichaams)vetten gaan verbranden.

Ons lichaam zal vet als primaire energiebron gaan gebruiken!

 

Kenmerken van een ketogene toestand

In het begin van de ketogene toestand zal onze adem wat sterker gaan ruiken. Ook de smaak in de mond wordt iets anders. Dit is een gevolg van een chemische wijziging in het lichaam waarbij vetten worden verbruikt in plaats van koolhydraten. Dit is slecht een tijdelijk effect. Na enkele dagen wordt dit (negatieve) effect veel minder.

Na enkele dagen of weken komen er andere kenmerken naar boven die duiden op de ketose. Meer energie, een stabielere bloedsuikerspiegel, een verbeterde concentratie en stilaan het verliezen van lichaamsvet. Vooral rond de buikstreek is dit vetverlies duidelijk te merken.

 

Resultaten van ketose

Het gevolg van de ketose is dat de persoon in ketogene toestand het eigen lichaamsvet als energiebron gaat gebruiken. In principe is dit een uiterst natuurlijk proces van het lichaam: in het verre verleden immers waren aardappelen, rijst, brood en pasta niet in de huidige overvloed aanwezig. Een ander gevolg van ketose is dat het de balans in de cellen herstelt wat betreft de gevoeligheid voor insuline. Insuline is één van de hormonen ie vetopslag in ons lichaam bevordert. Door ketose worden cellen gevoeliger voor insuline, waardoor het lichaam minder van dit hormoon hoeft aan te maken. Daardoor neemt dus ook de vetopslag in ons lichaam af, waardoor het beruchte jojo-effect bij koolhydraatarme diëten vaak aanzienlijk minder is.

Zijn er gevaren bij ketose?

Kortgezegd: ja. Door het verbranden van vetten ontstaan er zuren. Wanneer vetten als primaire energiebron worden gebruikt ontstaan er dus aanzienlijk meer zuren dan bij het verbruik van koolhydraten. Hierdoor verzuurt het lichaam, wat met name nadelig is voor de nieren en de hartvaten. In extreme gevallen kan dit leiden tot ketoacidose, een aandoening door een lage pH-waarde van het bloed. Door afwisselend te eten en voldoende te drinken kan deze verzuring tegen worden gegaan. Het langdurig verkeren (langer dan zes maanden) in ketogene toestand wordt echter door veel artsen afgeraden.

Indien u uw onder controle wilt krijge, is Herbalife ideaal voor u!
Dit kan aankomen in spiermassa zijn, maar ook afslanken in vetmassa.

Om te beginnen heeft u hiervoor een gezonde(re) levensstijl nodig, in combinatie met de juiste voeding. De Herbalife shakes bieden de ideale oplossing als u wilt afvallen.

Herbalife afslanken ervaring van Bart Kauwenberghs

In 2004 werkte Bart Kauweberghs 12 jaar als technicus en runde daarnaast nog een goeddraaiende carwash. Toen hij voor het eerst in contact kwam met Herbalife had hij zijn tweede carwash geopend en dacht hij eraan zijn job als techniscus op te geven.

Omdat Bart Kauwenberghs altijd geïnteresseerd geweest is in gezonde voeding en sport, is hij in aanraking gekomen met Herbalife. Hij is gestart met het gezonde ontbijt van Herbalife en al heel snel voelde Bart een groot verschil in vitaliteit. Dit resultaat was zelfs zo goed dat Bart nadien ook met de 24 sportlijn van herbalife is gestart. Met name de CR7 Drive is zijn absolute favoriet.

Herbalife is gewoon een levensstijl geworden!

Door deze geweldige persoonlijke resultaten op het gebied van sport en vitaliteit, was het maar een kwestie van tijd vooraleer hij andere mensen begon te begeleiden met helpen met het bereiken van hun doelen. Dit lukte aardig!

Na het bijwonen van een groot internationaal Herbalife evenement in 2006 besloot Bart om voor de zakelijk kant van herbalife te gaan.

“Ik hielp andere mensen niet alleen met hun productresultaten maar ook met hun inkomen door de mogelijkheden te promoten.”

Door dit op een consequente en onderbouwde manier te doen, is Bart in april 2009 GET Team Member geworden. In november 2010 kwalificeerde hij zich voor het Millionaire Team, in januari 2013 voor het President’s Team, in januari 2014 werd hij 15K President Team Member, in juni 2014 20K en in juli 2014 werd Bart 20K Executive President Team Member. Voor Bart is het bereiken van dit level een prachtige manier van zich vrij voelen, de wereld af te reizen en van elk moment in het leven te genieten.

Door dit te doen, helpt hij anderen met twee grote uitdagingen in het leven; voeding en inkomen.

Bart Kauwenberghs -België