Welkom

Herbalife

Ontbijt

Ontbijt

Herbalife Ontbijt Programma

Herbalife Ontbijt Programmat

Wist je dat…

 • … als je het ontbijt overslaat, je eetpatroon gedurende de dag verstoord raakt waardoor je later op de ochtend kan gaan snoepen of snacken?

 • … als je het ontbijt overslaat, je lichaam niet goed kan functioneren? Je krijgt in de loop van de dag last van futloosheid en concentratiestoornissen.

 • … diverse onderzoeken hebben aangetoond dat een goed ontbijt het beste is om de dag mee te beginnen als je wilt afvallen en op gewicht wilt blijven ?

 • … een uitgebalanceerd ontbijt de spijsvertering op gang brengt en daardoor de stoelgang stimuleert?

 • … je lichaam 1 liter vocht gebruikt tijdens de nacht door transpireren en ademen? Daarnaast gebruikt je lichaam reserves van de vorige dag om zichzelf te herstellen. Je lichaam wordt daarom ‘s ochtends ‘leeg’ wakker en vraagt om nieuwe energie.

 • … als je lichaam na een nacht slapen geen nieuwe energie binnenkrijgt, het automatisch overschakelt op een tragere verbranding? Alles wat je daarna eet, wordt niet meer snel verbrand. De overtollige energie wordt dan opgeslagen in lichaamsvet.

Het is daarom belangrijk het lichaam ‘s ochtends opnieuw van energie te voorzien in de vorm van een evenwichtig en een voedzaam ontbijt. Denk hierbij aan het spreekwoord “Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar”.

 

Traditioneel Europees ontbijt

traditioneel europees ontbijt

 

In de ochtend veroorzaken enkelvoudige suikers (bv. brood, suiker, gezoete ontbijtgranen, zoet beleg, crackers, etc.) een onmiddellijke stijging in de bloedsuikerspiegel, die boven de normale waarden uitstijgt. Hierdoor komt er meer insuline vrij met als gevolg een daling in de bloedsuikerspiegel onder het normale niveau. De insuline verwijdert de suiker uit het bloed door het overschot te veranderen in vet.

De gevolgen daarvan zijn:
- opslag van vet;
- een verlaagde bloedsuikerspiegel;
- het verlangen naar meer koolhydraten.

Het lichaam is uit balans!
Dit patroon herhaalt zich 2 á 3 keer per dag: een vicieuze cirkel.

Een slecht voedingspatroon kan leiden tot een hoge bloeddruk, overgewicht en diabetes type 2.

 

Ontbijt overslaan

ontbijt overslaan

 

Door het overslaan van het ontbijt zakt de bloedsuikerspiegel onder de normale waarden. Het energieniveau daalt en er ontstaat een hongergevoel. Om de honger te stillen en de energiedip te overwinnen, worden er enkelvoudige suikers genuttigd (bv. koffie of thee met suiker, een koekje, etc.). Deze veroorzaken een onmiddellijke stijging in de bloedsuikerspiegel. Net als bij het traditionele Europees ontbijt veroorzaakt het overslaan van het ontbijt een daling en stijging van de bloedsuikerspiegel.

 

Uitgebalanceerd ontbijt gebaseerd op eiwitten

Uitgebalanceerd herbalife ontbijt

 

Een ideaal ontbijt voorziet het lichaam van alle vitale voedingsstoffen en energie. Hierdoor blijft de bloedsuikerspiegel en het insulineniveau binnen de normale waarden. Dit helpt gedurende de dag het verlangen naar koolhydraatrijke voeding te vermijden.

Op deze manier blijft de eetlust onder controle en verdwijnen de hongeraanvallen voor enkelvoudige suikers (zoals snacks, koek, chocolade, gebak, junkfood, frisdrank, etc.) Het lichaam blijft in balans en gebruikt zijn eigen opgeslagen vet voor meer energie. 

Wat is een Ideaal Ontbijt?

Het concept van een Ideaal Ontbijt is een eenvoudige en leuke manier om een gesprek te starten en de voordelen te bespreken van de Formula 1 shake, Instant Theedrank en de Herbal Aloë drank als uitgebalanceerd ontbijt.

Om succes te hebben met dit programma, dient u als Herbalife Member kennis te hebben van de voordelen van een veelzijdig ontbijt, alsook de veelvoorkomende fouten kennen die bij het kiezen van een ontbijt vaak gemaakt worden.

Ontbijtfeiten

 1. Er wordt gezegd dat de meeste mensen het ontbijt overslaan, onderzoek wijst uit dat dit niet waar is.
 2. Minstens 70% van de mensen eet dagelijks een ontbijt maar met de hedendaagse moderne levensstijl stellen veel mensen het ontbijt uit tot halverwege de ochtend of ze maken verkeerde keuzes met veel vet en suiker (bron: Mintel 2010).
 3. Een verkeerde keuze is een ontbijt dat uw lichaam niet de voedingsstoffen biedt die het 's ochtends nodig heeft.

Voor wie is het ontbijtprogramma bedoeld?

Dit programma is voor iedereen. Het benadrukt het belang van het maken van de juiste keuzes en hoe verkeerde keuzes invloed hebben op het dagelijks leven en het voedingspatroon op lange termijn.

Hoe begin ik met het Herbalife Ideale ontbijt?

Voordat u met het Ideaal Ontbijt-programma begint, dient u bekend te zijn met twee dingen:

 1. De Formula 1 shake, Instant Theedrank en Herbal Aloë drank
 2. Kennis van de problemen geassocieerd met veelvoorkomende ontbijtkeuzes

Aan de hand van de op deze pagina beschikbare A5 flyers kunt u meer informatie krijgen over wat precies een goed ontbijt is, zoals het binnenkrijgen van de juiste waardevolle voedingsstoffen 's ochtends vroeg. Een auto rijdt immers ook niet zonder de juiste brandstof.

Daarnaast kunt u hiernaast diverse materialen downloaden om het Ideaal Ontbijt te promoten onder uw (potentiële) klanten.

Op dinsdag 30 juni 2015 is de Herbal Aloë Mango uitgeroepen tot 'Beste Product van het Jaar 2015-2016'. 'Beste Product van het Jaar' is één van de grootste consumentenonderzoeken van België. Consumenten beoordelen producten op producteigenschappen en op basis van hun houding/gedrag ten aanzien van een product. Als winnaar van de verkiezing mocht Herbalife één jaar lang deze titel dragen. 

Herbalife: Ideaal Ontbijt

Herbalife Ideaal Ontbijt

Om optimaal te kunnen functioneren is voeding zeer belangrijk. Het is wetenschappelijk bewezen dat een uitgebalanceerd ontbijt bijdraagt aan een beter welzijn.

Naast je trainingen zijn voeding en rust de drie pilaren voor progressie. Je trainingen nemen één, misschien twee uur per dag in beslag.
Wat je die andere 22-23 uur doet is minstens zo belangrijk.

We willen het belang van voeding aanduiden in procentuele waardes. Voeding zorgt voor 80% van de resultaten, training en rust voor 20%. Elk aspect is belangrijk voor optimale resultaten. Je kunt een intelligent opgesteld voedingsschema volgen, maar als je geen goede training hebt die voor de nodige prikkels zorgt, blijven resultaten beperkt.

Andersom geldt hetzelfde. Rust wordt vaak onderschat, maar door bijvoorbeeld slecht te slapen hinder je je vooruitgang meer dan je denkt en riskeer je je gezondheid. Waar wel alle onderzoeken het over eens zijn is dat voeding een zeer belangrijke rol speelt in het uiteindelijke resultaat. Het punt is dat je ervoor moet zorgen dat alle drie de aspecten in orde zijn. Wanneer je je lichaam goed verzorgt en je het alle voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid geeft, zal dit een positief effect hebben op je algemeen welzijn.

Wil je weten of je uitgebalanceerd eet, hoe je een lekkere en toch gezonde maaltijd kan samenstellen, hoe je gewicht kan verliezen op een verantwoorde manier zonder drastisch te moeten diëten en hoe je nadien je gewicht kan behouden? Wil je graag op een verantwoorde manier in gewicht aankomen of je sportprestaties verbeteren?

We helpen je graag verder aan de hand van een gepersonaliseerd programma. WE nemen samen de start naar een nieuwe, gezonde levensstijl, die je levenslang kan volhouden!

Wat moet je nu juist ondernemen om dit te bereiken, wat moet je eten en hoe moet je trainen?

 • Er wordt je uitgelegd hoe je een gezonde eetgewoonte kan opbouwen, hoe je  ongezonde voeding kan veranderen naar gezonde tussendoortjes en maaltijden.
 • We bieden je een flexibel voedingsschema aan, met de juiste voeding bij het sporten,   leuke en gezonde recepten en lekkere tussendoortjes.
 • Trainingsschema’s vraag je best via uw sportcentrum of persoonlijke trainer.

De 3 belangrijkste redenen waarom je dit programma doet

1. Om optimaal fit te zijn:

Ben je algemeen fitter dan zal je gemotiveerder zijn en beter kunnen presteren op trainingen, bijgevolg zal je dus beter voorbereid zijn voor de competitie.

2. Om optimaal aan je training of wedstrijd te kunnen beginnen:

Een training of wedstrijd aanvangen met een volle tank is van groot belang om tijdens de training of wedstrijd voluit te kunnen gaan.

3. Om beter te herstellen:

Niet alleen voor een training of wedstrijd is een volle tank belangrijk. Na een zware inspanning is het zeer belangrijk om zo snel mogelijk alle voedingsstoffen terug aan te vullen. Op die manier zal je de dagen nadien optimaal terug kunnen presteren. Je zal er uit halen wat je er in steekt! 80% voeding, 20% training en 100% attitude!

Wat is het succes van Herbalife?

Door de eenvoud van de programma’s, en omdat deze zeer eenvoudig te integreren zijn in je eetpatroon is het gemakkelijk om op het juiste tijdstip steeds de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. De Herbalife producten zullen je op een eenvoudige manier helpen om daar waar nodig aan te vullen.

Herbalife ideale ontbijt:

Dit is de basis van elk sportprogramma en kan gecombineerd worden met andere voeding.

Herbalife ideale ontbijt Programma

1. Formule 1 Voedingsshake
→ Doe 2 afgestreken maatscheppen in 250ml vloeistof, yoghurt, platte kaas, …

2. Thermodrank
→ Doe 1 schepje (klein formaat van de Herbalife maatschep) in 250ml koud of warm water.

3. Aloe Plantenconcentraat of Aloë Max
→ Doe 2 dopjes in 250ml water.

 

Upgrade je ideaal ontbijtprogramma:

4. Vitaminen en mineralen
→ Om optimaal fit te zijn en aan te vullen waar er tekorten zijn, is het aan te raden om extra vitaminen en mineralen te nemen.
Neem 3 keer per dag, bij elke hoofdmaaltijd één tablet.

5. Haver appel vezel drank
→ Een voedingssupplement met een mix van 6 verschillende oplosbare en onoplosbare vezelbronnen uit appel, haver, mais, citrus, witlof en soja. Elke portie bevat 5gram vezels en slechts 15 calorieën waardoor het perfect past in elk eetpatroon. Makkelijk te bereiden met een heerlijke appelsmak. Ideaal en handig om je dagelijkse vezelinname te verhogen en je spijsvertering te ondersteunen*.
* Havervezel draagt bij aan een toename van bulkvorming in de darmen. Sport je veel dan zal je automatisch ook meer afvalstoffen produceren, vezels kunnen bijdragen om deze beter af te voeren. Vezels reinigen de darmen en er wordt aangeraden om 25g vezels per dag te eten.
→ Doe 1 schep bij in je shake.

6. PDM: Proteïne drankmix
Wanneer je af en toe gaat sporten helpt dit om aan je dagelijkse proteïnebehoefte te komen.
→ Doe 1 afgestreken maatschep bij in de voedingsshake (dit kan gepersonaliseerd worden).

De extra Herbalife producten

Wens je in de toekomst extra producten aan je programma toe te voegen om ook vóór, tijdens en na je trainingen optimaal resultaat te verkrijgen, volgt hier kort een samenvatting van de mogelijkheden:

- Vóór het trainen:

De meeste mensen denken dat ze alleen na een training proteïnen nodig hebben, maar weinigen realiseren zich dat het heel belangrijk is om zowel proteinen als koolhydraten te eten vóór het trainen.

Je kunt best voor elke gram koolhydraten een halve gram proteïnen eten, een uur voor elke training”
Susan M. Kleiner, Ph.D., R.D., auteur van “Power of eating”

*Oplossing: Herbalife (24Sport) Shake + 250Ml amandelmelk voor de training is perfect !

Deze combinatie geeft je niet alleen de energie om te trainen, het zal tevens helpen om spierschade te herstellen en zal een positieve invloed hebben op het herstel na de training. 

- Tijdens het trainen:

Tijdens een rustige training kan je water drinken of je kan keizen voor de H24 Hydrate omdat deze geen suikers bevat, train je langer dan een uur of zeer intensief is het aangewezen om gebruik te maken van een sportdrank met koolhydraten. 

Hier kan je dan kiezen voor een sportdrank zoals de CR7 Drive. Train je zeer intensief gedurende langer dan 1,5 uur of heb je wedstrijden kan je kiezen voor de Herbalife24 Prolong. 

Oplossing: H24 Hydrate - CR7 Drive - H24 Prolong + 500Ml water

- Na het trainen:

Na de training (ideaal is binnen de 30 minuten na de training) heb je ook weer proteïnen en koolhydraten nodig om optimaal aan te vullen en te herstellen. Als je gewoon getraind hebt dan is het voldoende om een F1 shake of een 24Sport shake te nemen binnen de 30 minuten na je training. Heb je zeer intensief getraind of een zware conditietraining gedaan dan kan je kiezen voor de 24Rebuild Endurance

Herbalife 24Rebuild Strength

Doe je nog extra krachttraining dan zou je de  24Rebuild Strength nog aan je programma kunnen toevoegen. Deze zal door zijn unieke samenstelling ervoor zorgen dat na deze training het spierherstel optimaal is.
→ Doe 5 maatscheppen (zit in de pot) in 250ml water. Drink deze binnen de 30 minuten na elke krachttraining.

Waarom ontbijten?

Het ontbijt is de eerste maaltijd van de dag en daarmee de belangrijkste. Het voorziet je lichaam immers van nieuwe voedingsstoffen om de dag mee te beginnen. Het ontbijt is dus als het ware verse brandstof voor je motor. 

Een Herbalife Formula 1 voedingsshake bevat een optimale combinatie van verschillende voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, vitaminen en mineralen, die je lichaam dagelijks nodig heeft.