Welkom

Herbalife

Schizandra Plus

Schizandra Plus

Normale prijs: € 22,30

Special Price € 15,32

Originele Herbalife Producten *
Vandaag besteld, zelfde werkdag (Ma-Vr) verstuurd *
Slechts €6.95 verzendkosten, gratis vanaf €90.00 *
Veilig online betalen met MultiSafepay

Veilig online betalen met MultiSafepay


Description

Details

Herbalife Schizandra Plus

Schizandra Plus van Herbalife is een sterke antioxidant met essentiële nutriënten die een synergetisch effect hebben. Dit wilt zeggen dat de ingredienten de werking van elkaar versterken.

Schizandra Plus van Herbalife bevat Schizandra, Selenium, Vitamine B6, Vitamine C en Vitamine E om uw immuunsysteem te versterken en uw vermoeidheid tegen te gaan.

Waarom Schizandra Plus van Herbalife bestellen?

 • Vitamine E beschermt onze lichaamscellen tegen oxidatieve stress

 • Selenium versterkt het immuunsysteem

 • Vitaminen C en B6 verminderen de vermoeidheid

 • Schizandra is rijk is aan voedingstoffen en al eeuwenlang zeer gegeerd plantenkenners. Het is zo bewerkt om de schadelijke vrije radicalen helpen te neutraliseren.

- Schizandra Plus is ideaal als u een druk en hectisch leven leidt -


Herbalife Schizandra Plus Ingrediënten

Schizandra

Schizandra
De schizandra-bes is het basisingrediënt van Schizandra Plus. De Schizandra bes is een sterke plant die rijk is aan voedingstoffen.

Van de schisandra plant wordt enkel de bes met zijn zaden gebruikt voor diverse toepassingen. De belangrijkste stoffen van de bes zijn de lignanen schizandrine A, B en C, gamma-schizandrine, schizandrol, schizanfenol, schizantherine D, wuweizisu C, gomisine A-R., pregomisine en epigomisine. Daarnaast besje de schizandra bes nog etherische oliën, de organische zuren malonzuur, argolzuur en fumaarzuur, de triterpeen nigraanzuur, de vitaminen A. C en E en enkele mineralen.

Vroeger werd schizandra gebruikt als plantaardig middel waarmee men allerlei stressfactoren van chemische, fysieke als psychische beter onder controle probeerde te krijgen. Daarnaast werd schizandra ingezet bij verschillende aandoeningen zoals hoest, astma, ademhaling, diarree, zweten, dorst, vermagering, prikkelbaarheid, hartkloppingen en slapeloosheid.

Schisandra voor lichaamsenergie en scherpte van geest.
Schisandra is een algemeen versterkend middel die zowel het mentale als het fysieke prestatievermogen stimuleert. Er is sprake van een hogere glycoceenopslag in de spieren waardoor meer en makkelijker arbeid kan worden verricht. Daarnaast wordt het uithoudingsvermogen vergroot. Bovendien is Schizandra een sterke antioxidant die vrije radicalen opvangt en verwijdert.


Schizandra kan helpen bij:

 • Vermoeidheid, gebrek aan energie, zwakte, burnout
 • Stress, geringe stressbestendigheid, gevolgen van stress
 • Verminderd geheugen 
 • Verminderd prestatievermogen
 • Depressie
 • Preventie ouderdomsverschijnselen

.
Vitamine B6
Een wateroplosbare vitamine die elk dag moet worden vervangen, omdat deze niet in het lichaam bewaard blijft, en belangrijk is voor de vertering van proteïnen.

Vitamine E
Een anti-oxidant waarmee het immuunsysteem wordt ondersteund in de strijd tegen de vrije radicalen, en de afbraak van vetstoffen en essentiële oliën zoveel mogelijk wordt beperkt.

Vitamine C werkt als anti-oxidant om de vrije radicalen te bestrijden en het immuunsysteem te ondersteunen.

Selenium
Selenium beschermt de rode bloedlichaampjes en cellen tegen vrije radicalen. Ook voor een goede werking van de schildklier is selenium van groot belang. Ons lichaam heeft niet zo veel Selenium nodig , maar hierdoor is des te belangrijker dat we dit effectief voldoende binnen hebben.

 • Selenium vermindert de kans op luchtwegontstekingen en urinewegontsteking
 • Selenium vermindert de kans op hart-en vaatziekten
 • Verbetert de leverfunctie

Herbalife Schizandra Plus Gebruik

Neem 1 tablet Schizandra Plus per dag, bij voorkeur bij de maaltijden.

Met gesloten dop bewaren op een koele, droge plaats. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen dienen ter aanvulling en niet ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt te worden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

 

Schizandra Plus Ingredienten

Voedingswaarde informatie Schizandra Plus
  per 1 tablet % ADH*
Vitamine C 40 mg 50 %
Vitaminen E 20 mg 167 %
Vitaminen B6 0,42 mg 30 %
Seleen 17,5 ug 32 %
Schisandrabe 100 mg  
     
*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid door EU.

 

INGREDIËNTEN: Vulstoffen (E460i, E516), schisandrapoeder extract (Schisandra chinensis) (21,3 %), L-ascorbinezuur, maiszetmeel, DL-alfa-tocoferylacetaat, antiklontermiddelen (E570, E470b, E551), met selenium verrijkte gist, tabletomhulsel [glansmiddel (E463), bevochtigingsmiddel (E422)], kleurstof (bèta-caroteen), pyridoxinehydrochloride.

Ingredients

Herbalife Schizandra Label


 Herbalife Schizandra Plus Label

Reviews

Klantenreviews 1 item(s)

Op aanraden van mijn dokter ben met Schizandra Plus begonnen. Die heeft me dit aangeraden omdat ik elke dag een vermoeid gevoel had. Voel me her wel wat beter door.
Reviews
Review by Sam / (Geplaatst op 04-08-2016)