Welkom

Herbalife

Gert Fagard

Herbalife Ervaringen Basketbal

Gert Fagard, 15/09/1986


Met de producten ben ik begonnen omdat ik muziek hoorde in de business. Mijn mening was echter wel dat je aan niks kan beginnen zonder dat je de producten kent. Dat was dan ook mijn eerste stap binnen Herbalife.

Gert Fagard Basketbal


Ik moet zeggen dat de producten veel vlugger iets deden dan ik had gedacht. Wat mij vooral opviel is dat ik op momenten veel rustiger en kalmer was en op andere momenten dan weer wel nog door kon gaan in plaats van met een halve slaapkop te moeten doorgaan. Als achtergrond ben ik boekhouder en dan kan je nogal eens een namiddagdip hebben. Toen begon het wel stilletjes tot mij door te dringen dat deze gezonde voeding beter is dan mijn gebruikelijke speculaaskoeken om de dag mee te beginnen.


Nadien ben ik Herbalife ook naar mijn sport toe gaan gebruiken. Mijn lichaam voelde gevoed, ik kon veel beter het terrein belopen en tegen hogere intensiteit voor de bal gaan. Krampen de dag nadien zijn ook niet meer van de orde, ik voel me gewoon topfit. Wat ik gebruik naar sporten is: 1 shake met vruchtensap voor en na mijn sport, een Lift-Off 30min voor de wedstrijd met 1 NRG-tablet.


Tijdens de wedstrijd altijd H3O-Pro met tijdens de rust dat ik 1 NRG-tablet en 1 Thermo Complete opknabbel (voor de snellere opname).

Resultaat dat ik nu heb is dat ik ben afgeslankt en dat ik van mijn gewichtsschommelingen veel beter onder controle heb.


Mijn uithouding en recuperatie zijn er stukken op vooruit gegaan door de juiste voeding, waardoor mijn intensiteit zowel op training als op wedstrijden stukken hoger ligt.


Dit is niks eenmaligs, dit blijft voor het leven!

Mijn Herbalife Supplementen: