Welkom

Herbalife

What your body needs

Herbalife → What your Body needs

Optimaliseer je voeding

Laat een nieuwe manier van leven zien, gebaseerd op uitgebalanceerde voeding, regelmatige lichaamsbeweging, hydratatie en rust. Iedere dag, de klok rond, kan elk van deze elementen ons helpen de beste versie van onszelf te worden. De combinatie van een gepersonaliseerd voedings- en bewegingsschema en een ondersteunende gemeenschap helpt jou gelukkiger en gezonder te worden.

Elke dag opnieuw leidt deze manier ons naar een nieuwe en evenwichtige, actieve levensstijl en de resultaten die we voor onszelf  zoeken.

Bij Herbalife Nutrition gaan we uit van 6 pijlers binnen voeding. We moeten erop letten dat we van deze voeding. We moeten erop letten dat we van deze voedingsstoffen dagelijks een juiste hoeveelheid binnenkrijgen om goed te kunnen functioneren.

1. Proteïnen (en koolhydraten)

Proteïnen zijn enkele van de belangrijkste voedingsstoffen die in ons voedsel zitten. Ze leveren energie aan het lichaam en worden gebruikt om spieren, botten en organen op te bouwen.

Herbalife Formula 1 Shake

Herbalife Pro 20 Select

2. Vitaminen & mineralen

Microvoedingsstoffen klinken misschien klein en onbelangrijk, maar het zijn vitaminen en mineralen die van essentieel belang zijn voor je gezondheid.

Herbalife Vitaminen & mineralen

3. Goede vetten

Je lichaam heeft kleine hoeveelheden vet nodig om goed te kunnen functioneren. Goede vetten zijn vetten die voorkomen in vis, noten, olijfolie en avocado’s.

Herbalifeline MAX

4. Vezels

Vezels helpen je spijsverteringsstelsel op gang te houden. Voedingsmiddelen die veel vezels bevatten, zorgen er ook voor dat je een verzadigd gevoel krijgt en daarmee helpen ze je om een hongerig gevoel te voorkomen.

Beta Heart

5. Fytonutriënten

De pigmenten die fruit en groenten hun schitterende kleuren geven, zijn onderdelen die van nature in planten voorkomen en die fytonutriënten worden genoemd.

6. Hydratatie

Water is van essentieel belang voor het hele lichaam. Ons lichaam bestaat ten slotte voor ongeveer 60% uit water.

Herbalife Herbal Aloë Drank

Herbalife Instant theedrank