Welkom

Herbalife

Prelox Blue

Prelox Blue

Normale prijs: € 88,10

Special Price € 60,57

Originele Herbalife Producten *
Vandaag besteld, zelfde werkdag (Ma-Vr) verstuurd *
Slechts €6.95 verzendkosten, gratis vanaf €90.00 *
Veilig online betalen met MultiSafepay

Veilig online betalen met MultiSafepay


Description

Details

Herbalife Prelox Blue

Prelox Blue van Herbalife is een zeer krachtige anti-oxidant specifiek voor mannen met een stressvol leven.

Prelox Blue Herbalife

Herbalife Prelox Blue

Onze huidige maatschappij legt ons vandaag de dag zo veel druk op, dat we bijna gene tijd meer vinden om aan onze gezondheid te denken. Alles moet sneller, alles moet beter. En dit wordt steeds erger en erger. Zelfs in die mate dat deze druk invloed heeft op onze gezondheid.
Zonder het bewust te beseffen, zorgt deze stress voor een versnelling van het verouderingsproces. Hierdoor neemt de vitaliteit drastisch af.

Prelox Blue is een ideaal Anti-Oxidant voor mannen

Miljoenen mannen over de hele wereld moeten dag in dag uit zeer hard werken onder stress en komen daardoor ’s avonds lusteloos en vermoeid thuis.

Voor deze doelgroep is Prelox Blue van Herbalife ideaal. Het is namelijk een revolutionair supplement met een zéér krachtige Anti-Oxidant. Een Anti-Oxidant bestrijdt vrije radicalen die vrijkomen onder stresssituaties. Antioxidanten beschermen de celmembranen tegen de negatieve effecten van vrije radicalen. Deze vrije radicalen worden in grote mate geproduceerd tijdens lichamelijke inspanning en in stressvolle perioden. Prelox Blue is een voedingssupplement dat is samengesteld om de mannelijke vitaliteit, het uithoudingsvermogen en de prestatie te verbeteren.

Herbalife Prelox Blue is dus ideaal voor mannen vanaf 18 jaar met een stresserende job, of voor mannen die elke dag onder druk staan, maar ook voor mannen die op zoek zijn naar een zeer krachtige anti-oxidant.

Waarom Herbalife Prelox Blue bestellen ?

- Bevat L-arginine
- Bevat Pycnogenol, een gepatenteerd extract van de Pinus Maratima.
- Rijk aan Vitamine E ter bescherming van de cellen door stress
- Beperkt de negatieve effecten van stress
- Stimuleert de mannelijke vitaliteit
- Stimuleert het metabolisme
- Verbetert het uithoudingsvermogen


De Ingredienten in Prelox Blue – 60 Tablets

Prelox Blue is samengesteld uit een combinatie van aminozuren en anti-oxidanten. Prelox Blue bevat een mix van L-arginine, pycnogenol en asparaginezuur, waaraan verder vitamine E is toegevoegd.

Overlopen we de werking van elk ingredient?

Pycnogenol:
Pycnogenol* is een natuurlijk plantenextract dat gewonnen wordt uit de pijnboombast van de Pinus Maritima. Deze wordt geïmporteerd uit Frankrijk. Pycnogenol is een gepatenteerde super-antioxidant en ontstekingsremmer. Het heeft een lange geschiedenis van veilig gebruik en wordt al meer dan 30 jaar aan extensief onderzoek onderworpen.

*Prelox® en Pycnogenol® zijn geregistreerde merken van Horphag Research Limited en verwante firma’s en worden beschermd door een patent in de Europese Unie en in andere landen.

L-arginine
L-arginine is natuurlijk aminozuur dat voornamelijk voorkomt in proteïnerijk voedsel zoals chocolade, pinda's en walnoten. L-arginine is in het lichaam de voorloper van stikstofoxide. Dit is belangrijk voor de werking van de bloedsomloop en het immuunsysteem.

Aspartic zuur
Aspartic zuur is een natuurlijk aminozuur dat rijkelijk voorkomt in plantaardige proteïne zoals gevonden wordt in ontkiemende zaden. Het is van groot belang voor het aanmaken van andere aminozuren zoals arginine.

Vitamine E
Vitamine E is een beschermende antioxidant die voorkomt in tarwemicrobe, saffloerolie en noten. Talrijke onderzoeken bevestigen dat vitamine E bijdraagt aan een optimaal immuunsysteem later in het leven.

Ingredienten
Aminozuur granulaat [L-arginine HCl, stabilisator (arabische gom), zetmeel, L-aspartinezuur], vulstof (microkristallijne cellulose), L-taurine, verdikkingsmiddel (vernet natriumcarboxymethylcellulose), tablet oppervlaktelaag [glansmiddel (natriumcarboxymethylcellulose), dextrose, dextrine, kleurstoffen (titaandioxide, briljantblauw FCF, indigokarmijn)], emulgator (soja lecithine), Pycnogenol® (Pinus maritima Lam. schors extract), antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), DL-alfa-tocoferylacetaat.

Prelox Blue Herbalife Reviews

Mijn naam is Danny van de Walle en sinds m'n twaalfde levensjaar actief atletiek liefhebber. Momenteel zijn dat wedstrijden vanaf 15 km tot volledige marathon. Bij het introduceren van Prelox Blue was mij duidelijk dat ook dit een supplement was welke ik heel goed kon gebruiken. Prelox Blue bevat namelijk asparaginezuur en is van vitaal belang voor het uithoudingsvermogen. Na een aantal weken was er al resultaat merkbaar, in de wedstrijden voelde ik dat de energie bleef komen. Op het einde van vorig seizoen verpulverde ik mijn beste tijd op de halve marathon met maar liefst 4 minuten, Deze staat nu op 1u15'20. Ook op de marathon presteer ik dit seizoen stukken beter. Momenteel loop ik de wedstrijd in 2u48'.

Prelox Blue Gebruik

Mannen vanaf de leeftijd van 18 jaar komen in aanmerking voor het gebruik van Prelox Blue.

Eerste 2 weken
In de eerste weken bedraagt de aanbevolen hoeveelheid: 4 tabletten per dag.
U neemt best 2x per dag 2 tabletten Prelox Blue in.

Vanaf 2 weken
Na twee weken bedraagt de aanbevolen hoeveelheid : 2 tabletten per dag.

Ingredients

Prelox Blue Herbalife Label Nederlands

Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Ik lijk beter te kunnen ademen tijdens de inspanning, alsof ik meer zuurtof binnen krijg. Heel goed. Ik vind het wel redelijk duur ... enige minpuntje ...
Reviews
Review by Hans D / (Geplaatst op 07-04-2016)
Ik neem de PreLox Blue voor mijn looptrainingen. Harder loop ik er niet van, maar ik herstel wel veel beter.
Reviews
Review by Frank J. / (Geplaatst op 07-04-2016)