Welkom

Herbalife

Heather Jackson

Heather Jackson

Jackson bezoekt de kinderen van het Children's Institute, Inc. in Watts, Californië om te praten over de triatlonsport en het belang van goede voeding.


Herbalife Ervaringen - Heather Jackson

Heather Jackson is geboren in Exeter, New Hampshire, en een professioneel triatlete die na jaren van het beoefenen van ijshockey, waaronder vier jaar op Princeton University, met de sport in aanraking kwam. Het was het jaar 2007 toen ze haar liefde voor triatlons ontdekte. Na wat tijd doorgebracht te hebben met het onderwijzen van Engels in Thailand en de wereldgeschiedenis in Californië, besloot Heather professional te worden in 2009 en sinds dat moment is haar carrière als triatlete omhooggeschoten. Ze behaalde topnoteringen bij verschillende Ironman 70.3 triatlons, is gestaag geklommen in de ranglijsten bij de WK en heeft een nieuw baanrecord gevestigd bij de Wildflower Long Course Triathlon. De hardwerkende en vrolijke Heather staat bekend om zowel haar agressieve racestijl als om haar positieve instelling.


“De producten van Herbalife zijn precies wat ik nodig heb als duursporter – iets dat ik kan gebruiken voor, tijdens en na iedere trainingssessie of wedstrijd.”
“Herbalife’s steun is een absolute game-changer geweest voor mijn triatloncarrière.”

—Heather Jackson