Welkom

Herbalife

Tang Kuei

Tang Kuei

Normale prijs: € 19,35

Special Price € 13,31

Originele Herbalife Producten *
Vandaag besteld, zelfde werkdag (Ma-Vr) verstuurd *
Slechts €6.95 verzendkosten, gratis vanaf €90.00 *
Veilig online betalen met MultiSafepay

Veilig online betalen met MultiSafepay


Description

Details

Herbalife Tang Kuei

Tang Kuei is een kruidentablet van Herbalife met versterkende en spierontspannende eigenschappen. Herbalife Tang Kuei helpt uw lichaam de natuurlijke balans te herstellen en vermoeide spieren te ontspannen.

De Formule van Herbalife Tang Kuei bestaat uit Tang Kuei, kamille en biergist.

De werkzamen stoffen in herbalife Tang Kuei

Tang Kuei
Tang Kuei of Engelenwortel is al eeuwenlang bekend bij Chinese plantkundigen en wordt beschouwd als een superieure plant. Tang Kuei is in China zelfs zo populair dat het in soep, bouillon, . gebruikt wordt om de voedingswaarde te verhogen.

Tang Kuei wordt gemaakt van de wortel van de plant Angelica sinensis. Deze wortel van de Angelica sinensis plant bevat grote hoeveelheden calcium, vitamine B, ijzer, magnesium en essentiële oliën.

Calcium is belangrijk om de spiertonus te bewaren. Een gebrek aan Calcium kan ervoor zorgen dat de spieren hyperactief worden en daardoor geneigd zijn om samen te trekken.

Kamille
Kamille wordt gebruikt om haar ontspannende en rustgevende eigenschappen. Kamille wordt ook veel gebruikt om spierpijn tegen te gaan.

Biergist
Biergist is een bron rijk aan Vitamine B1, B6 en foliumzuur. daarbovenop is biergist ook rijk aan aminozuren, lecithine en chroom.

Waarom Herbalife Tang Kuei bestellen?

De combinatie van deze ingrediënten zorgt ervoor dat het lichaam terug een natuurlijk evenwicht vindt, en meer weerstand biedt tegen fysieke inspanningen.

Zowel mannen als vrouwen gebruiken Tang Kuei al eeuwenlang, na grote fysieke inspanningen, als verlichting voor de pijnen die vaak gerelateerd zijn aan stress en tetanische spierkrampen.

Gebruik Herbalife Tang Kuei

Neem één tot drie tabletten Tang Kuei per dag als een kruidensupplement.
Elk tablet bevat: 200 mg (22%) Chinese Tang Kuei (Angelica sinensis), 200 mg (22%) Kamille poeder (Matricaria chamomilla), en 200 mg (22%) Biergist.

Ingrediënten Herbalife Tang Kuei

Tang kuei (Dong quai) (Angelica sinensis Diels) (22 %), kamille (Matricaria chamomilla L.) (22 %), biergist (uit tarwe), vulstof (dicalciumfosfaat), antiklontermiddelen (vetzuren, siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren), zetmeel, tablet oppervlaktelaag [glansmiddel (natriumcarboxymethylcellulose), emulgator (sojalecitine), dextrine monohydraat, dextrose].

Allergie advies: voor allergenen, bevat granen met gluten

Per 3 tabletten
Tang kuei . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 600 mg
Kamille . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 600 mg
Biergist . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 600 mg

Reviews