Welkom

Herbalife Onafhankelijk Herbalife Distributeur - Van de Vel G. - Koralenhoeve 15 - 2160 Wommelgem

Member worden?

Wie zijn de Herbalife Members? Mensen die op hetzelfde punt stonden als waar u nu staat; wachtend op een kans om hun leven op een positieve manier te veranderen. Met Herbalife ontdekten ze voedzame en heerlijk smakende producten en een evenwichtige en actieve levensstijl. Ze hebben niet alleen hun persoonlijke doelen bereikt, maar ze hebben die ook weten vol te houden. De volgende stap was om anderen te helpen hetzelfde te doen. Uw Member is er om u te helpen doelen

Kan ik Member worden? Natuurlijk! Vraag een Member, als u daar al mee in contact bent, hoe u zich kunt aanmelden. U kunt ook naar Herbalife.be gaan en klikken op het tabblad van de ‘Zakelijke Mogelijkheid’ waar u stap voor stap door het aanmeldproces begeleid zult worden.

 

Word ook onafhankelijk Herbalife member

Heeft u passie met voeding en gezondheid, het internet/ bouwen van websites en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en extra inkomen?

Dan hebben wij de uitgelezen mogelijkheid voor u!

Op dit moment zijn wij op zoek naar mensen woonachtig in België!

Als Herbalife member koopt u de producten rechtstreeks in bij Herbalife en heeft u de mogelijkheid om deze producten vervolgens zelf te gebruiken of door te verkopen aan uw klanten. Het verschil tussen de in- en verkoopprijs is uw winst.

Of en hoeveel u aan klanten verkoopt bepaalt u uiteindelijk zelf, maar als u besluit dat u daadwerkelijk een extra inkomen wilt verdienen zult u ondersteund en begeleid worden door een ervaren team en door Herbalife zelf.

Financiële groei
Herbalife bestaat al sinds 1980 en is sinds de jaren 90 in Nederland en België verkrijgbaar. De producten zijn uniek en gewild. Het enige wat u hoeft te doen is, met onze hulp, zorgen dat de mensen die de producten willen bestellen dit bij u doen.

Wij zullen u leren hoe u uw inkomen maandelijks kan laten groeien. Totdat u parttime een boven modaal inkomen verdient.

U kunt:
– Zelf uw werktijden bepalen.
– Werken waar en wanneer u wilt.
– Werken met wie u wilt.
– Korting ontvangen op de Herbalife producten dat oploopt naarmate u meer verkoopt.

Grote investeringen zijn niet nodig. Zelfs het bijhouden van een voorraad niet ! Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw onderneming internationaal uit te breiden via onze andere buitenlandse kanalen.

Karaktereigenschappen
Natuurlijk komt succes niet aanwaaien. Het is belangrijk dat u een doorzetter bent. Dat u niet snel opgeeft en een ondermemersgeest hebt. Creativiteit is ook heel belangrijk. Net als oplossings- en servicegerichtheid.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via ons e-mail adres.
Er is geen betere tijd om te starten: Overgewicht is een wereldwijd probleem en de Herbalife producten zijn een ideale oplossing tegen overgewicht. Het is uitgebalanceerd, effectief en lekker!